Idag har jag varit i skolan. Det har faktiskt varit riktigt kul:D Haha. Kan inte säga för mycket.... Men ni som var med vet vad det handlar om. Bl.a. att jag fullständigt mosade en person (den var riktigt elak mot mig) och jag var cool och "hjälte"... Hade sv-prov, so-test/prov och franska glosor också. Det enda det gick bra på var franskan... :(

Men snart är det dans, Jippie:D synd bara att vi får dansa i en sådan liten lokal.
Vi syns, Julia

Torsdag 24 januari: Jag gick i skolan, hade franska glosor (fick mvg- som vanligtXD). Efter skolan gick jag hem och chilla. Sen kl 8 var det dans! Det var kul, inte mer. Men det är ändå bra att våran "gamla" danslärare kommit tillbaka efter hon fick barn.

?Att andas är att dansa'

Fredag 25 januari: Skolan, som vanligt. Men smart som jag är har jag redan börjat tröttna på den, men har ju bara sisådär 5-6 år kvar;) Men fick mvg på engelska glosor, inte för att det brukar vara ovanligt. Sen kl 3 var det gympa, jag och Siri var gympaledare. Det var roligare än vanligt eftersom vi hade ett litet ?träningspass' i slutet.

Lördag 26 januari: Siri fyller år, grattis bästis! Vi ska fira henne imorgon så idag har jag, mor och moster varit i stan och shoppat. Det blev ganska mycket saker, bl.a 5 klänningar, 1 sjal, 3 linnen, 1 par skor, 1 hatt, 1 topp och några hårsmycken. Det är nästan så man skäms... Men men, gjort är gjort. Sen på kvällen var det mys med familjen.

Söndag 27 januari: Viktor och jag åkte till Siri för att fira henne. Först skulle vi åka skridskor innan men planerna ändrades.. Så vi gick hem till Siri och såg på film och lite.

Måndag 28 januari: Fick omläxa på gitarren... :'( kanske för att jag inte tränat på den låten?

Tisdag 29 januari: Viktor fyller år. Hela gänget fyller år i januari, jag först, men jag är ändå minst:'( Men idag var det sovmorgon och vi missade gympan, tråkigt. Sen hade vi musik och bild där vi skulle komma på egna danser. Våran grupps dans blev bäst. Den bestod av enbart dansare!

Et maintnant ska jag gå och sova, jag måste ju få min "skönhets sömn". Ha-ha

 Ni är bäst allihopa, glöm inte det!





23/1-08
Hej! Jag heter Julia. Och har nu skaffat mig en blogg, igen...

Idag har vi haft prov i skolan, det gick ganska bra. Sen hade vi musik och vi skulle producera låtar. Det var riktigt kul. Det ska bli en låt om växthuseffekten, på rim. För övrigt så var det den sämsta dagen i skolan idag, Onsdag, men jag och mina vänner klarade oss igenom den*stolt*. Sen fortsatte dagen hemma med läxor läxor läxor. Eller förresten, hände en ganska komisk sak när jag och Siri (min bästa vän) gick hem idag. Typiskt oss såklart! Vi bytte skor tidigare på dagen och när vi gick hem hade vi totalt glömt det men kom på det i typ sista stund. Så vi stannade mitt på stan gömd bakom en bil visserligen och skulle byta skor. Så jag tog av mig Siris högra sko och hon tog av sig min vänstra sko, Ni kanske hör problemet? Hur skulle jag få på mig min vänstra sko när jag hade Sirirs sko där och tvärtom? Haha. Vi fick ett antal skrattande åskådare... Snacka om pinsamt<3

 Ska gå och lägga mig nu. Det börjar bli sent, fast i för sig har ju sovmorgon imorgon, Jippie.

juliateddy.blogg.se heter den!

//Julia Teddy Elisabeth Karlsson