Regnbågen symboliserar regn & sol.
En mycket vis människa sa en gång: 'Jag undrar när det ska börja snöa? Jaa... det beror väl helt enkelt på vädret.' Den mycket visa människan, var jag

Dagen har varit MYCKET BRA! Det var en teater i skolan som hette något med 100, år & minuter... Vet dock inte i vilken ordning? Men i alla fall så var den otroligt rolig, enligt mig. Jag skrattade så jag tjöt! Vilket många vet inte är ovanligt för mig, men den var riktigt skoj.
Sen slutade vi, & mina vänner och jag gick till sparbanken & hämtade ballonger därför att de hade någon sorts speciell dag där (spec. dag säger ju mkt... haha, men men, utöver det vanliga om man säger så då). Sen satt vi dit lite adresser på dem & skickade iväg dem upp i luften, hoppas att någon hittar dem:D Sen fortsatte färden tillbaks in till Sparbanken där det bjöds på gratis-fika också! WE LÖV ALLT SOM ÄR GRATiS!

Sen nu har jag läst Cosmo, vilken är en värdig tidning som man får inspiration av, haha! Jag älskar Cosmopolitan. Förut käkade jag kvällsmat som bestod av liten nyttig smörgås med tomat, varm choklad, pasta med ketchup & en kiwi. Jag älskar kiwi, och det blir man glad av såhär i höstmörkret likaså tomat. Det var något bra i dem som gjorde det!

Nu ska jag sove! Puss på det
//JK
Idag har jag varit på älgjakt hela dagen med min älskade Christmas(pippin). Vi var hemifrån i 13 timmar, från kl 06-19. Det tyckte jag var häftigt! Har inte lyckats njuta av dagen till fullo, eller så mycket som jag skulle ha gjort om det var för någon månad sen, av orsaker jag inte vet... Kommer till det sen.
I alla fall så har det väl sammantaget varit en rätt så hyffsad dag, om man inte ska säga väldigt bra dag. Jag har fått umgåtts med min far hela dagen:)♥ & så fick jag god mat, sitta i skogen, frysa, se på döda älgar & ta kort med mors nya proffskamera!

Som jag sa tidigare så njöt jag inte av dagen i fulla drag, jag gör inte det med något nuförtiden. Jag orkar inte mer & jag vet inte vad detta beror på. Men allt bara rasar samman. & jag har tappat glöden. Jag vill bara gråta hela jävla tin
Har väl äntligen förstått att livet bara är en dum plåga med massa obetydliga ting.
Ni hör ju själva hur jag låter. Jag är inte jag längre

ONT I HUVET
//JK

ps. jag älskar min familj mer än något annat. Jag visar det inte & jag är inte värd er. Jag vill bara .... vara snäll!
Det tar lång tid


Hinner släppa ett inlägg innan jag orkar fortsätta med plugget. Joo, såhär är det, jag vill klaga lite. Klaga på allt stress! Det är helt messed up alltihopa. Jag märker verkligen skillnad från 7-8. Läxor/plugg om vartannat. Blir helt kaputt i huvudet. När man sedan förväntas ha ett liv också. Tur att jag är seg som kola & envis sin min morbror, jag ska inte låta detta döda mig!

För att inte avlida hade jag tänkt mig ett litet bad sedan, med ansiktsinpackning, ljus, skön musik & en liten smoothie kanske?♥ Det kallar jag faktiskt livsnödvändig lyx! Men först, nytta! FRANSKA here I come!

It took all the strength I had
not to fall apart
I will survive'
//JK
Vad vill du bli när du blir stor?
Du har alla möjligheter & inget kan stoppa dig, du kan bli allt du vill. Du vet det va? Låt inget hindra dig från att bli det du allra helst vill bli.

Jag vill bli artist. Jag måste börja tro på mig själv. För jag kan klara av det. Inget är omöjligt, & vi håller hoppet uppe! Låt oss se framåt istället för bakåt, men låt oss heller inte glömma allt vi gjort under vårt liv. För det är just det vi gjort & alla minnen som Är vårat liv.
Imorgon så avgörs många livs framtid. Speciellt ett som jag bryr mig extraordinärt mycket om. Jag vet att den här människan är väldigt vis, klarar av mycket & är inte rädd för mycket. Den modigaste jag vet & är det någon jag blir imponerad av så är det henne.
Framtiden får utvisa hur allt blir. Men jag som är nyfiken försöker analysera sönder allt...

Eller något? som vissa märkt har jag fått en ny passion. Nämligen ord! Svenska ordboken är numera min nya bibel. Jag hade ett stort vokabulär redan innan vi hade svenskaläxa i "Svåra" ord men nu när jag har fått smak på det så vill jag bara lära mig mer & mer nya ord! Hahaha

Glöm inte att sluta vänta på att ditt liv ska börja, det har redan börjat.
//JK

Ciao bella! Läget? Kommentera gärna!

* Joo, veckan har skumpat på som vanligt. Torsdags for vi iväg till Nkpg, skulle ha dansat stepp. Men det blev det ju inget av när läraren inte var där pga sjukdom. Schysst att säga till innan så man inte åker milslånga väg i onödan...

* Fredags var en seg dag, först har jag ju min obligatoriska skolgång. Fick gå tidigare för att jag skulle på farmors begravning. Kände mig som en alien, alla var så berörda & så sitter jag där helt befriad från gråt. Pinsamt varre. Kändes som om varenda människa glodde på mig. Förlåt för att jag inte är så blödig.
Vila i frid kära F♥

* Igår var jag lycklig, iaf på dagen. Musikalen åkte på Linkpgs äventyr. Jag blev förälskad, & vi sjöng, hade scenträning & gjorde en konsert på bara några få timmar. Av all disciplin som avfyrades där hade jag snart avverkat all min pigghet som jag orkade uppbåda under natten. Så när klockan inte ens var 7 på kvällen höll jag på att slockna. Jag var lite däven. Fast vi var & gratulerade moster Lena så jag fick försöka med alla mina krafter att vara vaken. Dagen får ändå en 4½ p av 5. Tummen upp, jag älskar att sjunga & stå på scenen.

* Idag sov jag äntligen ut, vaknade vid 9. Mamma skruva på min fästman Bosse på högsta volym (Bose heter han egentligen & är våran musikspelare). Jag har käkat, spelat gitarr & bara suttit här. Btw någon som vet någon bra sida man kan hitta gitarrnotor på? Jag har letat frenatiskt i över 5 minuter & mitt tålamod håller på att sjunka sakta men säkert. Tipsa gärna! :)

Ikväll ska jag se på Gossip Girl som äntligen börjar, Känn på den du! Jag tycker GG är assez bra faktiskt.