Jag är inte alls rädd för framtiden. All längtan till det här har varit sann. Jag har sett fram emot det okända och jag gör det ännu. Det är en härlig historia som kan bildas. Jag är så exalterad (nästan konstigt förväntansfull) inför att sitta som åldring och blicka tillbaka på mitt liv som tog mig till ställen jag aldrig kunnat förutspå. Jag vet inte vart jag hamnar men jag bryr mig inte nämnvärt helt enkelt. För oavsett vad som händer så lär det bli en lycklig plats. Jag är alltid där jag ska vara ändå. 
//Jk
 Åh, det går för snabbt allting, jag vill bara att varje dag ska ha minst 48 timmar så man hinner med allt man vill göra.
 
Allting började dagen efter studenten. Jag gick hem från C i gårdagens kläder och tänkte att det ViktorB sa är alldeles sant. Ibland känns det som att jag är drottning av ingenting men kung över världen. Åkte hem till de fantastiska tre som gjort mig till den jag är. De hade gjort trädgården till ett litet paradis med hissad flagga bland annat och solen sken och de hade fixat studentmösse-tårtor och exotiska frukter och kött till mat. Sedan fylldes trädgården med the lovely ones. Älskade släkt. Jag var varmare än solen, har nog aldrig känt sådan lycka som det var tal om den här lördagen. Släkten dök opp för min skull. Festen blev jätteparty och jag hade jätteseriös dansuppvisning på kökssoffan när mörkret kom. Jag slocknade vid midnatt medan morfarn och de andra höll på fram till ett. Men det ska ju tilläggas att jag faktiskt redan festat i femton dagar i sträck. Jag älskar er allihopa! Tusen kramar för världens bästa dag!
 
Sommarlovet har mest innehållit en hel massa bus och mys. Har inte åkt kundvagn hem från en utgång men cyklat som tusan. Har målat flera ballerinor och plockat bär med Herr Nilsson i Valdemarsviks fina skogar. Badat. Druckit öl med Tessa och Emelie och hängt med Frida, Cristian och Gulmira. Firat midsommar i Karlstad. Och sen det bästa: den första studentpresent-upplevelsen. Bråvalla var som studentveckan all over again. Det mest fantastiska på lovet såhär långt. Annelie från Åland, Sara från Motala, Eve och jag bodde i Stjärnan, tog barrunda med cirka tio tjejer på Munken, Trädgården och Bishops Arms. På lördagen steg vi opp och drog till Bråvalla där jag blev dyngsur på lite mindre än två sekunder. Det var fabulöst. Det blixtrade i himlen som fyrverkeri, lyckan. Världens finaste tjejer var jag med, då hade Agnes och Rinja från Småland anslutit sig också. The Sounds, Volbeat, Dada Life, Nause, Takida, Mando Diao, Avicii med mera. Sålde tre cigg för 100 spänn. Var som en liten myra i en myrstack. Kände igen folk vart man än vände sig ändå. Dansade som en dåre. Såg folk faceplanta rätt ned i leran som stog oss opp till knäna. Det var så fantastiskt kul. Jag tackar dig tusen gånger om bästa Eve, du är fantastisk, det här får vi göra om nästa år. ♥ 
//Jk
 

Hej! Jag lever för fullt. Helgen har varit fantastiskt härlig, och denna måndag likaså. Först tillbringade jag dagen med Cristian, noppra noppra, vi promenerade sen och köpte skor och målartillbehör. Jag målar och målar och älskar det. Har många planer och ballerinor och landskap på gång, och i helgen besöktes flera konstmuseer. Det är så fint med konst! Och jag avundas de människor som kan måla av universums alla vyer sådär så man nästan känner att man besökt den platsen själv bara genom att kolla på tavlan. Magi hörrni!

Här är en bild på favoritkillen som gjordes för några månader sen. Killen som bara lever i nuet. Såja! Den får duga. Jag blir tvingad bort från vaket tillstånd nu när mor sover över i Stjärnan. Men imorgon blir det för mig att leva i nuet igen! Jajajaja!
//Jk

Ballerinorna fick liv av färgen. Livet glittrar. Julia plockade blommor och jordgubbar. Åkte med bilen, åt smultron. Fastnade i ett spindelnät som den lilla fångsten hon är. Fladdrade omkring som en älva bland lupinerna. Älskade livet och naturen sådär mycket. Vissa saker kan man inte säga med ord
men
livet
glittrar.

Går bara runt och ler.

Har fått så många fina gratulationer att alltid minnas i hjärtat. Bland annat från min f.d. lärare Helena, världens smartaste kvinna, blev så glad. Och från alla vänner och hela släkten såklart. Jag blir så glad!!! Flyger jag inte fram redan nu, så lär jag ju göra det snart... WOHO!!!! Lilla Jullan ska prova sina vingar... Tack till tusen, världens bästa ni. Så mycket kärlek till er alla, och tack för igår, älskade gamlingar, ni är fan mer party än mina vänner. I love you!

Precis efter utspringet. Bästa moster hade sytt på en ballerina som var så fin så jag tappade andan. Så lycklig och förväntansfull, och champagnebubblor på det! 
 
Bästa familjen gjorde absolut finaste plakatet till mig, fanns inget annat plakat som var så fint. Åh! Alla orden mamma vet att jag älskar och lilla jag som prinsessa och busfrö.
 
Andra sidan hade en bild mig på, överlycklig, i min första specialsydda spetsbh jag fick när jag fyllde 4 år. Härligt att den inte täcker mina bröstvårtor haha. 
 
Åkte flak med fina Cristian och var lyckligare än allt.
 
  
Innan jag drog ut och dansade hela natten lång så gick vi till favoritstället och käkade italienskt. Enoteket is the place to live. Leva leva leva. Bästa dagen någonsin.
//Jk

Klockan är lite över tre när jag skriver det här. Jag är så diskret lycklig så det pirrar i magen. Nervös och spänd inför framtiden som nu är nuet.

Kvällen har bjudit på dans och prat, och efter att ha festat nästan konstant i två veckor så blev det en tidig hemgång idag. Lite för att mitt huvud mest ville ha lugn och ro så jag kan sitta och planera och bestämma. På vägen hem levde jag. I gryningen och ensamheten. Nu vet jag vad jag ska göra. Jag ska göra det rätta, hjälpa andra, utmana mig själv, stå på egna ben samt känna friheten och alltid värdesätta kramar framför pengar. Det är så mitt liv ska se ut efter denna dag då jag tog studenten, och inte på lång tid kommer sätta min fot i en skola igen. Det har varit den bästa dagen i mitt liv. Bubbel, ballerina, italienska cigarrer, frihet, dans, utspring, bästa barnen, kusinen och mostern, familjen, plakatet<3, flak, rektorn som skrev i min mössa, klänningen, ett subtilt jubel som blev oljud och skrik av eufori, maten på Enoteket osv. Det har varit den bästa dagen. Tack för att jag fick vara med om den, tack för att ni var med och gjorde den oförglömlig.

Nu får det emellertid vara slut på så serisöt planerande... Det är dags att krya ned mellan de varma lakanen och insupa några andetag av lycka innan drömmarna kommer. Imorgon fortsätter allt fantastiskt, det är ju helt underbart att min studentmottagning är imorgon. Tro det eller ej, men vet redan nu att jag kommer vara ännu lyckligare då än nu.

Dags att släppa det gamla och bara leva livet bäst och äventyra i friheten så mycket som möjligt.
//Jk

Asså man blir ju sentimental av stora förändringar i livet. Det slog mig just att den bästa studentveckan någonsin är över. Min kropp skriker nej, för jag har haft det så oförglömligt roligt. Hur kan det redan vara slut? Och en sak till. Det slog mig just att vi tar studenten: imorgon! Jag kan knappt fatta det, hur tankarna springer omkring under mitt blonda rufs, att det faktiskt händer. Tiden är nu inne. Hur kan det redan vara slut? Allt det som imorgon kommer tillhöra det förgångna. Låt mig frigöra en tår. *blinkar*

Det är slut på en era. Ingen mer dans varje dag, inte spaghetti och ketchup, inga mer skolföreställningar, inget bus med bästa vaktis längre, inget mer svart som Allmoder i fina, inget mer skrik i trapphallen, irritation över att någon satte på tavel-larmet, ingen mer Pia-lektion, men framförallt man kommer inte hälsa på alla vänner man fått under de här tre åren varje dag. Gud som satan vad jag kommer sakna er!

Rubriken säger allt som behöver sägas.

Åkte faktiskt hem till Valdemarsvik en stund över helgen. Hela mysfamiljen var samlad och kommer ju vara samlad i samma län i sommar, åh! Pappa bjöd på grillat, kött, lyckan var gjord. Fixade lite inför studenten när åskan mullrade och allt kändes så perfekt. Sen drog jag till stan och hängde med Eve. Kvalitetstid med systern, woho bästa! Åt god mat även då. På kvällen flimrade jag förbi Hugo och dansade lite.

Diggar den här tjejen. Hon blir bara bättre för varje dag. Crazy puss

Hela dagen var förtrollad igår. Tiden var ett påhitt som vi inte visste något om. Dagen flöt och Tone också. Åh, vad vi cyklade snabbt till Ensjön, cykeln som fick punka mitt på landet blev räddad av en snäll tant. Vad varmt det var, vad härlig Tone är, vad gott det är med solvarma tomater, vad jag älskar svenska sommaren. Var med Tone i sex timmar visade det sig när jag väl kollade på klockan, då hade vi pratat igenom hennes Nya Zeelands-resa och min Kenya-resa och hunnit prata om allt mellan himmel och jord. Tone är så braaaaa!. Sen gick vi till Helenas paradis och fikade med henne, hennes mamma och mormor. Det var fab och Helena är så tjusig.

Sen gjorde jag mig fin för att kunna bege mig till Bea där hela klassen hade samlats. Ville medvetet supa ned mig för helt plötsligt när dag övergick till kväll så hade förtrollningen brutits. Livet blev brutalt jobbigt, så lämnade allt och alla förutom bästa Tilda och drog till Alle och Adam som vanligt. Dog på cykeln när jag skjutsade Tilda, jag kan vara livsfarlig. Sen drack jag jordgubbsvin och blev full. Jeffrey fick bära hem mig kl elva, så det är ingen risk att lilla jag blir våldtagen inte, när jag somnar så tidigt! Fick en fläck på mössan - men den var mindre än den i hjärtat... Så det gör inget. Jag grät en stund.

På hemvägen nyss mötte jag gubben som kallar mig sin söta prinsessa. Varje gång. Då blev jag glad. Det är som att livet mitt gör allt för att visa mig att det älskar mig, det visar mig det genom småsaker som gör mig glad när jag är ledsen. För den lilla småsaken som att jag mötte gubben, just idag, som alltid ser på mig med kärlek i blicken fick mig att inse att alla skitsaker folk gör ska man bara lägga undan och glömma, jag tänker inte umgås med folk som inte är som gubben, eller som Tone för den delen. Jag tänker inte umgås med folk som inte ser på mig med respekt, värdighet eller kärlek eller vad som helst som är bra. Nu är dagen bra och den kommer bli perfekt också, det känner jag på mig. Solen skiner, det är sommar och jag är ung och sorglös. Till kvällen drar jag till familjen som älskar mig och som jag älskar ännu mer.

Love, happiness and freedom!
//Jk

Finaste nationaldagen har tillbringats med finaste folket. Det var tårar och skratt idag. Jag är nog lyckan personifierad, för åh jag svävar som på moln, hur klyschigt det än må låta. Allt är så himla bra och perfekt. Det är mina underbara vänners förtjänst.

Vaknade och var så strålande glad. Blev en grogg till frukost med filuren C. Nu startade studentveckan! Sen drog vi till skolan där alla DeGeers treor samlats på skolgården för att lyssna på rektorns tal och slutligen äntligen få ta på sig studentmössan. Jag ville bara skrika ut all min lycka! Dagen fortsatte och blev så oförutsägbart bra. När man är glad så smittar det nog naturligt ner andra, för varje ansikte jag mötte log tillbaka mot mig. Eftermiddagen spenderades med C igen, lilla Cristian och jag kedjerökte och dansade med lite bubbel och apelsinvin i kroppen. Det var fab! Så jävla fab! Musik, bra sällskap, dans, solsken, frihet, det kan inte bli bättre. Sen hände tusen saker varav den allra roligaste var att åka till bästa Tone som varit i Hongkong, Nya Zeeland och Australien i ett halvår. Så mysigt att vara där med fina folket. Kärlek. Sen åkte jag vidare till Alva där klassen hängde. Fina kompisar där va! Åh, jag kommer sakna dem. Näst sista stoppet blev hos Alle där jag hade svinkul med han och hans kompisar innan vi tog taxi till slutdestinationen Hugo. Naturligtvis var det hål i taket på taxin. Naturligtvis ställde jag mig opp och skrek av lycka att mitt liv var bäst. Jajaja, naturligtvis.

Blev sovmorgon och finfrukost med Jonna och Linn. Gosh, finaste brudarna, kommer sakna att hänga med er! Sen svängde Melisa förbi med bilen och vi drog på road trip. Så jävla mycket sommar i det. Önskade så innerligt att jag kunde ta kort på fågelkvittret, värmen från solen, vattnet mot hela min kropp och ljudet från sjön. Det kunde jag inte. Melisa tog kort när jag dansade i skogen. Jag älskar naturen och att vara en del av den, ASSÅ HAR NI SETT FÄRGEN PÅ ALLT DET GRÖNA!?!?!!!!!!!!! Allt var underbart och värmer mitt hjärta ännu. Att jag fick vara med om en sån underbar dag, igen! Man blir bortskämd... Har verkligen varit lycklig som träffat finaste folket, ni är PUSS! Livet är puss och jag är så pepp på att njuta, leva, älska livet så jag nästan kreverar

//Jk

Hade en så himla bra dag i fredags när alla andra var på bal. Först var Linn och jag där och fotade alla fina och bara minglade runt. Det var fabulöst och solen sken. Vi drog till Världens Bar ganska snabbt och drack bira och åt kycklingspett. Kärlek i magen. Sen åt vi glass och Henrik och Linn nr två kom. Blev till slut en krogrunda med massa trevligt folk och massa roligheter. Haha, åh. Jag älskar att vara mig just nu! Puss!

Linus och Ellinor

Julia och Benjamin

Eleonor och Oskar

Josefin och Johanna

Siri och Viktor

Anna

Crazy bitches love them much, Henke och seniorita Linn.

//Jk

Absolut bästa dagen i juni. Igår drog jag och Tessa till snygga Alle och förfestade med sköna grabbar innan vi begav oss till Trappan och dansade klackarna varma. Åh, det var så himla kul! Behövde inte betala något på hela kvällen, vaknade med skönaste huvudvärken (notera att jag drack två öl) och en blodig hand. Hahaha aj!

Victor kom en stund på förmiddagen och donade, jag vaktade honom innan jag drog till Vasa med lite sallad och kärlek till livet. Fina folket var där och hjärtat fylldes till bredden av lycka. Vi satt där en bra stund och sjöng ABBA-låtar för alla förbipasserande. Sen spontanade vi och drog till en sjö och badade första doppet. Fick första festingen också. Vi drog sen hem till Stjärnan och käkade pizza. Livet är komplett och nu ska Linn, Jonna och jag ha pyjamasparty. Tjejen med lyckligaste leendet, god natt!

Den visslande pappan fyller år idag. Åh, mer kärleksfull och omtänksam pappa finns inte. Fina du! Har varit i Stora vita huset idag och käkat hans fabulösa egengjorda jordgubbstårta och kramat om honom. :) hurra för pappi!!!!!!
//Jk