Ta hand om dig själv

Vi lever i en sorglig värld. Det var för bara några dagar sedan jag blev otroligt ledsen, i mitt Hjärta. En kär vän sade till mig att hon trodde hon led av dysmorfobi. En sjukdom som betyder att man tycker man är så ful att man inte vill/vågar gå ut till världen. Man skäms över hur man ser ut & törs inte ens gå ut ur huset, man går miste om ett helt liv, jaa typ så illa kan det vara. Min vän dådå kände det såhär, tyckte hon var så otroligt ful. Min vän är extremt söt & har världens kropp! Jag har bara söta vänner. Men där ser man så fel man har, för hon har verkligen FEL, jag tycker ju också att jag är ful. Men det kanske är så att spegeln förvränger. Jag tror som så att man har sett sitt ansikte/kropp så många gånger att man inte kan räkna till det ens, så efter ett tag tröttnar man väl. Man ser bara felen. Åh det är så synd. Tycker ni inte?
Så om du tycker du är ful & ibland inte vågar möta de människor du har omkring dig, du kanske skäms över din kropp & inte vill att någon ska se den?

Tänk om, var inte så ytlig. Tillåt dig själv inte ens att tänka den tanken (Jag är ful). För den finns inte, okay? Alla är dessutom vackra på sitt eget sätt. Alla kan inte se likadana ut. Jag menar, hur kul skulle det vara med miljontals kopior av Julior på en skala från 1-2? När du får en komplimang sug åt dig den som en torr disktrasa! Ta åt dig, ingen har någon anledning att säga: Du är snygg, bara för nöjets skull. Bry dig inte så mkt om utsidan, det är i slutändan bara insidan som räknas. Intala dig själv varje dag att du är vacker, en vacker dag tror du på det. Titta inte så mkt i spegeln heller, det finns roligare saker att göra.

Självförtroende. Ta hand om dig. Var inte elak mot dig. Var modig. Ta för dig & visa att du finns. Bär din kropp med stolthet. Ta dig i akt & lev livet så som du förtjänar att göra. Ingen vill vara en grå mus när man kan vara en skimrande Prinsessa.

HJÄRTA
Jk<3
Mitt lov är ändå ganska bra, ändå. Det kryllar av kärlek, upplevelser, djur & regn ! Regn har det kommit mkt av men får hoppas det får ett abrupt slut nu så det blir sol i stora lass istället. Måste bli brun, känner lite press faktiskt. Jag är vit som ett spöke & min sis Eve & jag har slagit vad om vem som blir brunast. Hon befinner sig på tågluff i Europa med ca 35 graders värme. Pust<3 Brun som en pepparkaka är hon. Saknar henne.

By-the-way. Vi ska på stor semester iår. Familjen alltså. Tänkte oss något riktigt speciellt ställe... Förslag som ligger på hyllan är ju då självklart.... Gusums Camping !!! Men får se, om Eve har några invändningar.

Jag är så kul & konstig att man inte kan låta bli att älska mig.

Hej då!
Jag älskar er, fortsätt läsa min blogg ni få som gör det:)
Puss JK<3
Midsommarfirande med Siri i hennes sommarstuga far away! Det var kul & slappt, vi flög drake♥

I Tisdags blev det ett besök hos min moster Lena (som gjort min älskade kjol jag hade på skolavslutningen som finns på bild där nere), vi gjorde flädersaft! Kul kul kul!
I Onsdags åkte mor & jag till Sthlm. Vilket var mer än efterlängtat. Hel dag med min världens bästa kära mor. Köpte massor av saker. Bl.a. 1 solhatt & 1 lila basker vilka jag är förälskade i, som ni kanske trodde. Var jobbigt att gå så mkt, gick nästan runt hela Sthlm(jag överdriver, men ändå) + att jag hade högklackat. Hihi
I Torsdags var far & jag på kvällen ute & åkte för vi skulle nämligen plocka smultron. De är så söta & goda ! Blev nästan 1 liter.
I Fredags bjöd jag hit min moster Lena & min farbror Bengen(Beng-bula) på middag. Det bjöds på 3vligheter.
I Lördags var det en sommarlovsdag. Blev till att åka ner till Viken & handla lite saker. Köpte upp halva Vårt Alternativ butiken. & sen köpte mor ett bord & en ljushållare på Auktionsbyrån! Mohaha. Sen åkte vi med våran bil upp till Gusum där mina kusiner bor. På kvällen blev det en visit till Fyrudden där vi provade deras glass, den var god !:D Såg massa djur på den konstiga vägen vi tog hem & typ 10 traktorer♥
Idag började jag dagen med att springa, som jag gjort den senaste veckans alla dagar. Sen åkte vi till moster & farbror tog med oss cyklarna i bilen & åkte ut på cykeltur! Vet inte exakt var vi var men det var långt & vi fikade på ett ställe. Mors cykel rullar snabbare än vad min cykel ens kan cykla.

En tanke åt EVE som upplever så mkt. Hoppas du har det mer än toppen. Du om någon är verkligen värd det här. Lev livet säger jag bara. Jag älskar dig... för att du använder mina sov-glasögon jag gjort till dig. Du är så söt!!!!!

HJÄRTA
JK<3
 Juliateddy  17:jun, 15:40
Jag hade det Bra(?) igår, bara så du vet. Tältet rasade (det var dessutom FULLT med äckliga chips som luktade fotsaft) & då fick Siri & jag sova ute. Med bara kudde fick vi klara oss hela natten. Jag sov inte en enda blund! Sov när jag kom hem, elr på kvällen så inte min såkallade "dygnsrytm" som mor kallar det förstördes. Jag, Siri & Nisse käkade frulle kl 3 på natten:) Såg soluppgången & frös. Tur att jag i hast slet åt mig duvet fars isbjörns-skön-tröja! Annars hade jag just varit ett minne blott. Kom & tänka på det också att för 4 år sedan hände typ samma sak=tälta & ingen sömn! Hahaha. Sen när alla andra som sovit(-.-) vaknat så åskade det & började senare regna. Så vi åkte inte hem förrens vid 12. Då gick båten till min vän Matilda också. Badade där. & i söndags badade jag med, 12 grader. Bara jag tyckte det var varmt. Fast i för sig. Bara Matilda & jag som vågade hoppa i=O Magnus blev slängd i (jag såklart fruktansvärt oskyldig till det dådet) så hans mobil gick typ sönder. Just det, han vaknade med glasögon, himmelskt snygg mustach & chips i hela tröjan (fortfarande jag som är oskyldig till just precis, ALLT) hahahahahahahaahaha. Manne hade med sig en flintastek, på en engångsgrill. Undrar vad som döljer sig bakom hans panna? Så vissa åt rått kött. Jag inkluderad elr inte. Usch det var grisigt vidrigt:)

Yey, min version av det hela? Iaf så skulle vi tälta på en ö med några vänner. Kul var det vissa stunder. En upplevelse med andra ord... Eh. Vill bara säga att Matilda är otroligt vacker & obeskrivbart snäll!♥

Eve min stora syster är spårlöst försvunnen. Jag saknar henne mkt & undrar var hon är. Om ni vet kan ni ju vara så vänliga att säga det till mig! Jag saknar henne fem varv runt jorden & tillbaka! Hur ska jag klara mig, när hon bara varit borta i typ kanske nästan sisådär 3 dagar elr något?!! Buuuuuuuuuhhhhhhhhäääää:D

Vill göra något nu ! Tänker absolut inte slösa bort lovet. Har syper mkt energi (;  Bra väder kom nu, Tack!!!

Ni vet att jag älskar er
Med Kärlek
//JK
... tillbringades med den här Söööta ungen! Underbar bild förövrigt. Vi busade, åkte linbana, cyklade, jag stängde
luckor(-.-), bakade kladdkaka, tecknade, vilade & hade allmänt 3vligt. Snäll vän som får en att känna sig glad i Hjärtat♥

Med Kärlek
//Jullbull
Nu är det så att det är äntligen Sommarlov. Som vi har längtat! Fullt med möjligheter är det. Jag ska nog mest, gunga, cykla & bada. Många massa äventyr är planerat också. Åh den här sommaren ska rocka rumpa. Den ska bli bättre än alla färder till Sagoland, tillsammans!! Yey svårslaget. Men man får göra sitt bästa & leva livet.

Melon är gott, tada!Försök till att vara snygg!Het som solenYey, jag är värdefull!Hjärta, jag är Hjärta.
Bara för att jag är så otroligt snygg & lika het som vattnet som kokar i kastrullen!! Elr som en chiliböna♥ Så heeeet......

Är du med på att göra den här sommaren till något extra?
Sikta högt.
//Jk<3
Dagen har gått som på räls! Duvet som tåget gör, fast utan en enda tunnel, men med många kurvor såklart. Vad vore livet annars?

Det som är så fantastiskt så att jag sitter & jämför livet med ett tåg(?) är Vår konserten som går av stapeln imorgon. Det har nämligen varit kör-träning hela dagen idag vilket betyder zero lektioner! & massa mkt sång, men även dans för mig & mina vänner. Siri & jag bildade luft-enmansband också, bra.
Men ack så nervös jag är! Vilket för mig inte är till någon fördel. För imorgon kommer jag vara ännu mera full av adrenalin än idag (jo tro mig, det går, även om det för vissa anses otroligt). Jag kommer stå & skratta & bara vilja springa runt i varv efter varv. För jag är som en liten unge på julaftons morgon, precis den känslan har jag med dans.. hehe, Jag är så bra på att skriva. Tydligen, eftersom att jag fick så fina vitsord av Anja angående kärleksprojektet (var bara tvungen att skryta lite, för jag blev så glad när hon skrev att jag hade en framtid som en författare, journalist elr bloggare! Vilken talang, det är jag=D).

Nu på senare tid så har jag varit & klippt håret! Yey, jag älskar att klippa hår. Tänk er mig, där framför en stor spegel, i väntan på att få bli fin♥. Mardröm? Nej inte såklart.

Iaf, nu så känner jag en stark åtrå efter en speciell kjol som min moster gjort åt mig till skolavslutningen, Hoppas den passar. Jag får ju verkligen rycket om den gör motsatsen. Den bara måste passa! Spänningen stiger.

Ni vet att jag älskar er, ta hand om er & gunga lagom!
//Jk<3
Tjena hejsan.
Igår var en bra dag, iaf för mig. Jag lär mig av sådana dagar som andra skulle säga var en 'dålig dag' & jag blir tusen gånger starkare. Dessutom lär jag känna mig sjlv bättre. Så det är mkt fördelar!


Efter regn kommer solsken!
Jag är söt & konstig

Idag är det väldigt fint väder. Så jag ska nog förmodligen klä av mig, pallra mig ut med en bok i ena handen & en törstsläckande drink i den andra & sätta mig ner för att lapa sol ! (: Men inte för länge, för även om solen är härlig så är den farlig,  glöm inte det.
Livet är värdefullt.
//Jk<3
Tack vare allt.
Jag kommer inte visa mina känslor.
Aldrig mer.
Jag har nästan aldrig gjort det, hur gör man för det första?
Aldrig aldrig aldrig.
Jag är stängd som porten, & det hjälper inte med att komma med någon fånig ramsa som Sesam sesam öppna dig.
För vi pratar om ett hjärta, som är så täckt av is & som inte tänker tillåta sig något annat.
Jag pratar om riktiga känslor.
Jag har aldrig sagt elr visat om vad jag känner t.ex. angående Det. (vi gör väl inte så i våran familj?)
Fan, just nu går allt åt fel håll, som vanligt.
Vf tillåter jag att känna mig såhär?
Fast nu var jag elak, allt är välkommet.
Vore ju elakt annars, om bara sol & regnbåge skulle vara OK men inte regn & åska.♥
 
Jag gråter i smyg.
Torsdag: Klasskamp på Grännäs. Jag var olyckligtvis inte med i någon sportgren men jag hade ändå världens roligaste tid! Äventyr & åter äventyr. Jag & Anna hade kullerbytta tävling från ena sidan av fotbollsplanen till den andra bl.a.. Det var kuljul & jag vann! Haha, hade gräs i hela munnen efter det. Allting handlar om att ha en kuljul tid!♥ Allt var så fantastiskt & vädret kunde verkligen inte bli bättre. Lyckad dag, sanna mina ord. Umgås & leva livet med dem jag älskar.
Sen blev det storkalas med tjocka släkten, för alla ville ju nämligen fira Världens bästa Eve att hon hade tagit studenten! All kärlek tillägnad henne. Det var kul, hoppas hon hade det bra. På kvällen fick jag myggbett (:

Fredag: Dansuppvisning & nationaldagsfirande. Myys med familjen vilket resulterade i glass-.- Jag fotade hela Viken! nästan. Kärlek.

Lördag: Jag är värdelös, jag orkar verkligen inte, mer! Emmys fars lastbil brann idag. Mor var där, sen hörde vi en smäll & allt kom tillbaka igen... Helvete tänkte jag, men ingen hade skadat sig. Men hjärtat hade redan gått upp i speed & stannat några hundra gånger, precis som Då. Dagen fortsatte i sol. Sen nu har jag äntligen förstått att jag inte är något att ha. Jag vät att alla människor är lika värda, men inte jag. Det sårar mig. Fan i helvetes stjärthål. Jag orkar inte att. Alltså själva saken gör inget, det gnistrade inte om oss ändå. Fast att vi hade myys, ibland. Det var grejen, att jag är så sämst som får mig på dåligt humör. Det går inte att undgå. Men, Hela världen står för mina fötter. ♥ & om du inte inser det, så. Men ahh, jag vet inte? Jag är nog värdelös tror jag.

JAG ÄLSKAR ER IAF AV HELA MITT HJÄRTA
//Jk

Jag vill vara en fjäril, men det är svårt att flyga när sinnet ligger tungt...♥
Om du bara kunde säga något, svara på min tysta bön. Så skulle allt tvingas in på rätt linje. Linjen som är gjord efter linjal. För den är spikrak.  ? (Elr så är det vad jag inbillar mig, för så som det ser ut nu. Verkar jag betyda lika mkt som dammtussen i mitt rum betyder för mig. Absolut ingenting:'c )


Idag fick lilla Jag utbrott. På fysiken kunde jag inte längre stå ut. De senaste dagarna har fått mitt glas med vatten att rinna över, ni har fyllt den långt över tillåtet för att det inte ska rinna ut. Mor säger åt mig att meditera. Att varje dag, i flera år tvingas umgås med dessa odjur/monster har gjort att jag ibland blir till en sur geting. Vf ska dessa killar få ta så mkt av våran tid? Vf ska ni få göra så att vissa får ont i huvudet? Hallå lärare, vakna ni med! De skapar katastroftillstånd! :O & jag var nära på att skolka idag tack vare er, såna tankar borde inte ens få finnas. Men jag orkar verkligen inte mer. Jämställdhet? Det är längre bort än till jordens ände. Det jag undrar är också Vf ¨Vi tillåter allt det här? Vi tjejer, vi alla tycker ju att De är så jobbig, idiotiska & helt vrickade. Som foten i högklackade skon kan bli om man typ ramlar. Precis så är De. När ska vi sätta ner foten, när ska vi visa att vi inte tolererar mer? För det blir ju trots allt bara värre, för var dag som går, tycker jag iaf.


Nu är det stress stress stress som gäller. Urk jag ligger efter i mitt schema. Evs-sis tar studenten imorgon, Allt måste vara perfekt för den personen jag älskar högst av allt här på jorden. Högre än det högsta torn någon arkitekt någonsin byggt. Evs är bäst (:

Måste bara meddela hela vida världen något revolutionerande!
Allihopa sätt er ner, om ni inte redan gör det, för annars kommer ni ramla:) Gissa vad jag nyss gjorde?                 Okej, ni har väntat med spänning länge nog på svaret... Tada! Jag dödade en spindel. Jag, Julia Karlsson! Kan ni tro det? Nej inte jag heller, men det är sant, & jag blir så stolt över mig sjlv. Elr egentligen så dammsugade jag upp den, men det gils ju det också! (: Usch, den var stor & jag dödade den. Jag känner mig så modig, puss på mig!:'D

& medan jag håller på & erkänner saker här. Så måste jag bedyra min ledsenhet åt lilla skatan/kråkan(?) som bor tvärs över mitt hus. Jag har gått här i en vecka & beskyllt den lilla för att ha tagit mitt guldarmband, så visar det sig att det egentligen låg i min ficka!.. Ajaj, jag är ledsen kråkan/skatan, det var inte min mening.
Just det, ännu syndare om kråkan/skatan är att han inte har någon svans. Stackarn! Ingen svans & elaka Julior som beskyller honom för saker han icke gjort, livet kan inte vara lätt för honom!♥ Men vi sänder honom en tanke för att visa våran sorg, Visst?

Kärlek åt alla, ifrån mitt Hjärta, ta åt er..
//Jk<3
Jag vet inte, jag kan sjlv inte svara på frågan. Ärligt talat vet jag inte in elr ut, är det meningen? Vad händer egentligen... Ingenting, skulle jag vilja säga & det gör mig arg långt inuti! Det finns chanser, snart kanske jag tar dem i stället för att väntar på ett tåg som redan gått(!?).

Jag sitter här & känner mig helt tillfreds:) Haha! Naej men lämnade in det sista i svenskan idag. Äntligen något i tid. Ovanligt för mig. Men i bakhuvudet gnager fysik testet som jag ska ha imorgon, men orkar inte plugga till det. Försöker förtränga:) Väldigt bra taktik-.-
 
Det är mäkta fint väder ute, vill tacka de högre makterna. Hoppas att det håller i sig! För. Snart. Är. Det. Sommarlooooooooooov!!!!!!!!!!!!! Argsh, vad jag längtar, ska bli såå mkt kul sommis iår har jag tänkt.♥

Nu ska jag nog, förmodligen, det lutar åt det, gå upp till skolan igen.. Måste hämta snyggingcykeln som, hoppas jag iaf, står kvar & väntar på mig. Tog hem min indian idag som jag målat. Den var så stor så jag kunde inte cykla med den. Så lämnade kvar cyklen & nu får jag extra motion. Wie.

Ciao, ta hand om dig. Ge dig sjlv en kram för att du är en underbar männska! Alla är värda en kram för kramar är det bästa som finns.

//Jk<3