Do yu think I'll make it?

0kommentarer

Jag vill vara en fjäril, men det är svårt att flyga när sinnet ligger tungt...♥
Om du bara kunde säga något, svara på min tysta bön. Så skulle allt tvingas in på rätt linje. Linjen som är gjord efter linjal. För den är spikrak.  ? (Elr så är det vad jag inbillar mig, för så som det ser ut nu. Verkar jag betyda lika mkt som dammtussen i mitt rum betyder för mig. Absolut ingenting:'c )


Idag fick lilla Jag utbrott. På fysiken kunde jag inte längre stå ut. De senaste dagarna har fått mitt glas med vatten att rinna över, ni har fyllt den långt över tillåtet för att det inte ska rinna ut. Mor säger åt mig att meditera. Att varje dag, i flera år tvingas umgås med dessa odjur/monster har gjort att jag ibland blir till en sur geting. Vf ska dessa killar få ta så mkt av våran tid? Vf ska ni få göra så att vissa får ont i huvudet? Hallå lärare, vakna ni med! De skapar katastroftillstånd! :O & jag var nära på att skolka idag tack vare er, såna tankar borde inte ens få finnas. Men jag orkar verkligen inte mer. Jämställdhet? Det är längre bort än till jordens ände. Det jag undrar är också Vf ¨Vi tillåter allt det här? Vi tjejer, vi alla tycker ju att De är så jobbig, idiotiska & helt vrickade. Som foten i högklackade skon kan bli om man typ ramlar. Precis så är De. När ska vi sätta ner foten, när ska vi visa att vi inte tolererar mer? För det blir ju trots allt bara värre, för var dag som går, tycker jag iaf.


Nu är det stress stress stress som gäller. Urk jag ligger efter i mitt schema. Evs-sis tar studenten imorgon, Allt måste vara perfekt för den personen jag älskar högst av allt här på jorden. Högre än det högsta torn någon arkitekt någonsin byggt. Evs är bäst (:

Kommentera

Publiceras ej