jag är bäst på allt😍
det kommer typ ta tid att inse hur mycket kärlek dessa dagar innehållit. blir så full av energi att det bara snurrar. hade lilljul med prins igår. så åkte han idag och kan ej sluta tänka eller prata om honom. sen kom Eve hem från Göteborg iallafall och mitt hjärta lättades betydligt. hon hade hjärtformade stenar från senaste resan i Tyskland med sig hem och en jultröja som blinkar och låter så fort jag rör mig. och rör mig gör jag ju ständigt. kan ej få nog. det bara spritter. 
 
nu är det jul. ska ringa prins och avsluta dagen med högläsning ur boken vi läser, och skratta lite. :) 
 
livet. just nu är du det bästa jag upplevt. 
igår sprang jag i skogen. vild, kär och galen. jag högg en gran och fick massor av kramar. idag köpte jag sista klapparna, klappade hund och räknade till 100 när 6åringarna och jag lekte kurragömma. jag var den som blev hittade sist flest gånger fast jag var störst att gömma. den sötaste bebisen i världen sträckte opp sina händer mot mig två gånger och ville bli buren. jag har pyntat pappas hus så det inte är så mycket att göra imorgon när min prins kommer. på onsdag kommer min syster hem, och brukligt är att man som lillasyster sitter i hennes knä länge och gråter och skrattar samtidigt av lycka då. dagen efter det. ja. då är det jul, det är ju fantastiskt kul. 
i mitt liv har det alltid funnits en viss rastlöshet när jag umgås med människor. "borde ha varit där och gjort det där i stället". känner ni igen er? att ni alltid vill vara på fler ställen samtidigt? jag vill alltid dela på mig och hänga med alla fantastiska vänner på underbara ställen samtidigt. det finns två människor jag inte upplever detta med. den ena är såklart Clara. henne kan jag alltid vara med. men nu, det här är första gången på bloggen jag nämner min kärlek. han som får mig att känna att jag alltid år på rätt ställe vid rätt tillfälle. min amine. aaaa han är min. jag är full och ska inte skriva mer. hänger med Clara nu iallafall och det är alltid ett stort kalas. hade kag varit omvänd åt andra hållet hade jag friat till denna sagolika själ. men nu har jag hittat honom. och vi ska dansa ihop ikväll. ni anar ej hur stor min lycka är idag. dansar och skrattar som om det vore det enda jag föddes för. och jag älskar er alla. längtar till allt, vill träffa er alla, snart. vill alltid vara med er. jag uppskattar verkligen allt precis nu. ingen är lyckligare än mig. hejdå. hörs imorgon. 
idag har jag känt en helt obeskrivlig mängd lycka. jag hade en drömdag igår och idag var snäppet bättre. igår hängde jag med A och senare kom mina bästisar Frida och Clara till mig för tjejmys i stjärnan, stället som beslutade sig för att vara totalt avgörande en plats för skratt så man kiknar. vi skrattade så vi tjöt och tillståndet var berusande och kärleksfullt. melin kom fram, jag hette melin för kvällen och hon dansade med klackarna över varje del av dansgolvet. vaknade idag med sol i ögonen och ett av mina absoluta favoritväder. det är när vägen man flanerar på glittrar som tomtebloss som man vet att man är på rätt väg. den ledde till Valdemarsvik, vägen. där lunchade mina fantastiska päron med mig. vi skrattade också bekymmerslöst. vilka äventyr vi hade att berätta för varandra! andades frisk luft, solen sken och hela livet glittrade magiskt. sen kom häst och vagn med lucia och sina tärnor, tomten satt i sitt hörn och fackeltåget med Frida värmde allas hjärtan. sen åkte mor och jag till vår favorittant mormor maj och jag satt i hennes knä och bestämde tid för pepparkaksbaket som skall ske denna vecka. julen närmar sig. livet är härligt. jag älskar alla. mest mig. och det är en fantastisk känsla. åh vilken helg! tacksam. och imorgon är det måndag  
känner sådan obeskrivlig lycka. Stockholm är fantastiskt fint och vi sitter på hermans och äter ekologisk veggomat och dricker 3,5 ale som jag blir lite salongsberusad av. fyfan. aldrig har livet varit så fint som nu. nu är bäst. om ca en timme börjar björn skifs sjunga för oss och jag kommer gråta av glädje. vi hörs. kärlek och pussar 
idag njöt jag av att gå opp tidigt, för att få en så lång fantastisk dag som möjligt. så sagolikt! solen sken och jag uträttade ärenden och köpte en kaffe som jag tog med till gungan på gården och hade frihetsmusik i öronen och solen på håret och aldrig hade livet varit så fint. det är en av mina favorit-glad-saker: gunga. det borde folk göra oftare för det går inte att vara sur då. gungade så högt att hjärtat var i halsgropen, ultimat frihet. det kändes som att jag kunde flyga. sen kom snygg pojke och tog fart på mig och då var jag så speedad på kaffet så skrattade så högt att hela tystnaden bröts av glädjen. sen åkte vi och spelade tennis. ca första gången jag gjort det och vi är överens om att jag vann. han lät mig för han vill göra mig glad. sen träffade jag clara. hon är kalas. 
 
jag älskar livet hörni. och imorgon ska jag på äventyr! längtar till allt! 
alltså vilken drömdag. ni anar inte hur fylld på energi jag är! jag är så till bredden fylld med brasaker att jag är lite trött. vet ni, allt började så tidigt. det var så bra. kom underfund med saker om mig själv, grät och skrattade och fick kramar ändå. fast jag inte förtjänade det. har inte en aning varför jag är så omtyckt egentligen. det är ett litet mysterium. men något jag borde processers och ta in i stor mängd. kanske sluta tänka på det? bara förlita mig på att jag duger som jag är? har så litet självförtroende. åkte sedan hem, pratade med clara om pojkar och paket lyssnade på skön musik och överväldigades av hur mycket glädje jag kände när jag åkte till Valdemarsvik för första gången på veckor. den lilla byn. här hämtar jag kraft. kramades med mamma och pappa och mormor. teddy har fått tillräckligt med kramar idag. håller inte ens räkningen. mormor var fin som vanligt. hon kommer alltid vara en av de mest fascinerande människorna jag mött. hennes liv är så fyllt av kärlek, äventyr, barn och barnbarn och växter och äcklig mat (haha lutfisk åt hon idag). så spännande och inspirerande. ska bli som henne en vacker dag. sen åkte mor och jag på musikgudstjänst i tryserum och firade lite andra advent. medverkade gjorde en orkester från Linköping och taket det lyfte på kyrkan. och trots att man inte är troende så blir man det i det ögonblicket då man hör himmelsk musik. satt bara och log och ögonen fylldes med tårar. så vackert var det! undrade hur människorna omkring mig kunde se så neutrala ut. inuti mig hoppade allt omkring vilt och syntes på utsidan också. åkte hem och donade, tränade och bara njöt av livet. försökt stimulera hjärnan med kunskap. den får för lite. det måste man påverka och ändra själv. ska bli en intressant person jag med. alla mina förebilder är så kloka. 
 
ja. det var nog allt. jag önskade emellertid att dagen hade fler timmar. hinner knappt skriva så mycket jag tänker i min dagbok ifall jag ska prioritera meditation och sömn ikväll. vill ju vara så pigg imorgon! det händer nog minst lika spännande saker imorgon. hur fantastiskt är inte det? 
 
är tacksam för känslan idag. tack tack 
just nu hade vi shoppat lite god kvällsmat och frukost. sitter och sippar på lite vin. jag nedflugen i eves knä som alltid när jag inte sett henne på ett tag så kan jag inte släppa henne. gått husesyn i hennes nya lägenhet. planerat inför julmarknaden på Lisbeeg imorgon. ätit fantastisk mat vid bordet som är bokat på en bra restaurang. shoppat kläder och julklappar. skrattat. tagit ifatt all saknad tid. 
 
istället så kom du. Helga. tvingade oss att stå ute på en perrong i fem timmar i storm och kyla. vårt tåg ropades opp ett antal gånger. kl sju försvann det. ingen visste var. och sj stod där rådvilla utan någon som helst information till sina resenärer. vägrade göra något. kl åtta hittade vi en trevlig man. den första. han fixade åtminstone taxi åt oss så vi slapp sova på en tågstation. allt var surrealism. vi grät och skrattade och visste inte vad vi skulle ta oss till. vad hände? jo. vi stod och väntade i fem h för att ett tåg skulle ta oss till Eve i Göteborg. vi skulle ge henne presenter, vinterkläder och en hemgjord kulkalender a la julia. sämsta dagen någonsin. sämsta helgen. sämsta året. jag tar det personligt. som att livet inte samarbetar med mig. att det motarbetar allting. 
 
jag orkar inte ens tänka på det. ha aldrig förväntningar julia. sakna aldrig någon, när du ska få se hen så kan lyckan tas från dig. det var så nära!. hade vi tagit ett tidigare tåg kanske jag hade fått träffa Eve ikväll. ifall. om. hade vi ändå inte kunnat ta bilen? tänk om vi bokat buss istället? :( besvikelsen är brutal. 
 
äter chips i min säng. fortfarande stelfrusen. blir värmd senare. allting känns aningen deppigt nu. kommer aldrig någonsin mer sätta min fot på sj.