I skolan har vi fått som uppgift av vår svensklärare att bilda våra alldeles egna partier; namn, tre huvudsakliga frågor vi skall förfara med et cetera. Jag har låtit det ligga och gro litet inuti mig, nivet som ett sår som sakta börja läka igen. Nu har jag äntligen kommit på vad just mitt parti skall handla om (detta kan liknas vid när såret har läkt och man äntligen får slita av sig plåstret igen). Den alltför viktiga beståndsdelen i våra liv: PLÅSTER!♥

Det primära i detta parti är en benhård tro på plåster; på deras revolutionerande effekt & bidragande kraft till lycka! På att allt kan bli bra igen, bara det göms med ett så primitivt hjälpmedel som plåster. Att allt kan förvandlas till det bättre ett ögonkast senare.

§ 1. Alla skall ha rätt till plåster i sin vardag, detta är inte bara en lyxprodukt överklassen skall förfoga över. Plåster är till för alla, som en nödvändig del i processen att förbli mänsklig.

Och om jag vinner valet år 2010 skall jag låta tillverka plåsteretuin med kardborreband som lätt fäster på kläder med Ditt, min väljares, namn ingraverat i guldmålarfärg på. Det förstnämnda för att kunna ha plåstren lätt till hands när faran är framme.

§ 2. Alla skall få egendesignade plåster. Så om du vill ha ett plåster med ett dörrhandtag på skall Du naturligtvis få det.

§ 3. Jag skall även införa en liten grupp anhängare, som för att partiet skall gå runt, ska springa omkring och slå alla människorna världen över! För vad vore ett Plåsterparti, även kallat PP, om ingen slog sig? Om Du är en av de fåtal lyckliga kanske det blir just Du som blir inröstad till denna grupp :-)

*Plåster är inte bara en modeattiralj - det är en naturlig del av din kropp.
*Plåster är inte en jobbig sak som skaver eller orsakar klåda - de är praktiska både till nyttjandet och till sin storlek (som naturligtvis ändrar sig efter hur Du vill ha den).
*Plåster kladdar inte bara - det får Dig att stå ut med ett blåmärke, en reva eller något annat Du inte kan stå ut med att se. De kan dessutom användas åt en snabb lagning av favorittröjan, en återförslutande bit till bananchipspåsen et cetera. Plåster kan i princip användas till det mesta, bara fantasin sätter gränser.


Sammanfattning: Plåster är världsbäst och ledande inom alla kategorier.
BLI EN ANHÄNGARE AV PP DU OCKSÅ - partiet som kan rädda liv!

MVH
Partiledare
//Juliateddy E Karlsson
.

SALUT! 3vlig dag. Först var den värdelös för jag är ful, & jag hatar att vara ful. Sedan åkte vi till Veronica som fyller år idag! & det var så jäkla kul! Tänk er att JAG red! Lilla Jk-jullan oppe på en häst som var döhög. Stolt över mig själv, i ordets bästa bemärkelse. Tack Vevve för en helt underbar dag! Så, vips var jag allena med Siri på stan, i hennes hus; hälsa på Katten, var vid datan & drack saft. Efter det var det dags för daaaaans!

Dagens otroliga olycka var när jag på bilden skulle vara duktig och vässpenna alla färgpennor där, det var minst hundra stycken... Jo, så satt jag där och beklagade mig över att jag inte kunde dra opp bhbanden för att jag hade skitiga fingrar dådå, men kunde inte ana att det var mycket värre än så! Jag har fått världens hemskaste vårtor!!!!!(även kallat blåsor). Kan knappt röra fingrarna, icke bra.


Men aja, man blir glad av att se denna bilden iaf! Kärleksögon! Gotlandsminnen! Sommarkänsla!

//JK

historiaböcker, en Mondo-film (handlar om en fransk hemlös pojke), en mp3 som det får plats tonvis med musik i, ett magnetsmycke, hattar, en resa till Finland eller Frankrike, en kattunge som liknar Katten & Twilight-böcker.
men mest av allt i hela världen vill jag ha en smart hjärna.

GRÄSPUSS på det!
//Jk
pryder mitt nu ganska, jo, lite bruna ansikte:) Det är sol, sommar och bara ben som gäller. Jag hade till och med lite uppsatt hår idag (det hade ju blivit ful bränna annars)! Mitt magnetarmband har gjort sig ett vitt band runt min armled. Jag älskar sommar! & idag har SiriP&jag varit på äventyr. Jag gick över pinnen vid vårt H20 - något som jag inte vågat på 9 år! I'm happy and very bra!:D snart blir det grillat och Nelson Mendela i solstolen! Det tar hela tvååååå minuter att läsa EN sida i den boken, och det finns 600 av dem! Men den är väldigt bra, han är snäll i hjärtat tycker jag. Jo, vad finns det mer att säga än att ni skall ta vara på er själva och på dagarna som går, snabbare än du förstår.

Visste ni att en mygga har två antenner och att det på dessa sitter 1500 sinneshår som de känner lukt och sådant med? De biter bara dem som luktar någorlunda gott, inte de som stinker. Det tyckte jag var coolt.
VARNING! & se opp, jag tänkte bara varna er för att inte hänga ut kläder på tork år 2126. Det skulle inte vara bra alltså, så gör det någon annan gång! Det är ju nämligen solförmörkelse då, alltså månen ställer sig för solen!

VAR MED!
//Jk
Visste ni att Twilightfilmen såldes i över 3 miljoner exemplar på bara de första 24 timmarna i USA? Det är helt sjukt galet, men fullt förståeligt. & jag har sett bilder från inspelningar från den andra Twilightsagan, New Moon, som kommer ut i November. Gosh, man serisöt svimmar! Det är världens bästa bok/film. Jag älskar Stephanie Meyer(författaren)!

Lycklig jag är nu, kärlek är Twilight, Twilight är kärlek. Nu ska jag äta pannkisar.
//JK

Visste du att de första klostren blev till som nästan av en slump, kan man säga? Det var några människor som efter Jesus död flyttade ut i vildmarken, grottor et cetera och ville försöka leva ett mer kristet liv. Dessa brukar kallas för eremiter och när de sedan tröttnade på att bo ensamma flyttade de ihop och byggde hus med rum i, utanför stod en mur.

Jag tycker om religion tror jag. Från förra terminen har jag bytt favvoämne, och därmed gjort en radikal förändring i mitt liv. Från att ha worshipat svenska så står nu so-ämnena högt i kurs och svenskan bland de lägre. Häftigt med förändring tycker vi ju emellertid...

En hälsning till världens bästa mormor, bara. & till alla andra i min braiga släkt! och till alla mina vänner. Varför förstår inte folk att de är så jävla bra som de faktiskt är? Ni är bra, inse och tro mig, och är ni inte bra så är ni dåliga och tror ni att den du tycker om och tycker om dig vill umgås med "dåligt" folk? Nej, just det. Så antagligen är du jättebra.
VI TYCKER OM ALLT BRA FOLK♥
//Jk

Jag sjunger, på en underbar sång.
Jag tycker om hattar, igår röd- som tyvärr blåste av, idag en lila basker.
Jag är inte jätteglad. Det har varit en förjävlig dag men nu ska jag bli glad, man får inte sitta & tycke synd om sig själv när man kan ha kul, visst?
Jo, så har min gröna studsboll varit min bästa vän i tre dagar nu, jag älskar den & tycker att något så litet, och framförallt simpelt, kan var så kul

Åh
//Jk


p.s. jag saknar Eve så jävla mycket. Jag får dispens att svära bara därför, hon borde inte få vara på andra sidan jorden. Dumma henne, men hon skall icke tro hon slipper oss än så länge:-) Hon kommer hem till min konfirmation, och sen förhoppningsvis, om hon överlever mina "kramar" (hon skulle nog hellre föredra att kalla dem tappa-andan-i-flera-sekunder-krampaktiga-tag) så skall vi åka till henne en gång till, när far fyller år. Och sedan, sedan är det sommar och hon kommer hem, mjödö, Madonna-konsert och Eve hela tiden.
Nu är jag glad:-D
Jag har ett förjävla bra liv, och nu tänker jag svära en gång till bara för det: HELSIKE! vad bra alla är.♥


Det är som den där grenen, jag vet inte exakt vad de jämförde med, men först så var det en vanlig gren. Sen kom, vi kan dra till med, tja, en snöflinga. Sen en till och en till. Tillslut gick grenen av.
Så ta hand om alla. Sluta släng onödiga kommentarer omkring dig, eller som i talesättet gestaltas som snöflingor. En snöflinga för mycket kan få en hel persons dag att gå sönder.
 Skärtorsdag bjöd på underbar färd till Blåkulla. Trots plågor så var det en dag som jag kommer minnas länge. Så mycket trevligt folk vi träffade & så många glada ansikten på en gång, vi tycker om glada ansikten:-)

 Här är tre får som vi mötte på en väg ute vid Gryt. Det var Grymt söta.

 En bild från Jesus Christ Superstar.♥ Håll utkik efter vår andra föreställning!!

 VARSOMENKO, mitt nya rum! Jag älskar det av hela mitt Hjärta. För er som inte vet det så var mitt förra rum rött, hjärtigt, högsäng och fult. Men nu är det som jag alltid velat haft det, Julia Teddy Elisabeth, nivet. Precis så ser det ut, klicka på bilden så kommer den opp i större format.

 Hehe... Man kan inte ha en vackrare garderob. Twilight i hela mitt hjärta & på hela min garderob. Edward Cullen!

 Min Frida Kahlo målning, en bild på mormor, en speldosa, en bra bok, ett Edgar Degas-vykort, en bok med ett kort på mig som liten på omslaget + en elvisp * ett helt rum fyllt med Jk:s favoritsaker = mitt drömrum. Om ni vill se mer av hur det ser ut så får ni komma hem till mig!:-D

 Hej Siri, varje gång jag tittar på min högra tumme blir jag glad, för där sitter Siri och ler. På min vänstra kan man se mig.


ATT VAKNA & VETA ATT MAN HAR EN HEL DAG ATT LEVA, ETT SIDBLAD I BOKEN ATT FYLLA, ÄR VÄL UNDERBART?
DET BLIR SOM MAN GÖR DET TILL, SÅ FYLL VARJE DAG MED ÄVENTYR & KÄRLEK.
LEV LIVET, DET VÄRSTA SOM KAN HÄNDA ÄR ATT DU DÖR!
//Jk

Hellojs, så dagen har spurtat idag, liksom snabbt har det gått. Fast ändå riktigt megakul!? Jag berättar om min dag här nu då så får du berätta om din på kommentarer, deal?
Bra, jo först så började min dag med att far&jag gick tipspromenad utvid Korpen där, ni vet. Sen gick vi hem och slet i mitt rum. När klockan var fikatajm, smet jag och fixade en improvisations-picknick! Det var myys, vi hade en tävling och sol och lite. Friden varade inte länge, in och fixa rum, fixa fixa fixa-fixa rum (<--- det var en låt). Ja, det var kämpigt där ett tag, men om vi nu ser på resultatet så ser det ändå förjävla bra ut! Jag älskar mitt rum! Det är dock inte heeelt klart än, men det låss vi inte om;-) I alla fall, däremellen så åt vi stuvade makisar och köttbullar också, jag åt 8 st. Jag är bra.

I princip så såg min dag ut. Visste ni förresten att jag igår lärde mig att byta kanal på radion? Jag säger å de, man lär sig något nytt varje dag.
KÄMPA PÅ♥
//Jk
Idag står det Liv i almanackan, alltså har du, du & du namnsdag idag. Det känns ju lite coolt att fira samma dag som Gordon Brown, min nya kaktus eller Siri. Vi har ju inte samma namn men vi har liv allihop, ni fattar. & det bästa är att allt är kopplat till liv. Och inget kan passa bättre än Liv just idag, när Jesus äntligen lever igen.

Idag har det varit familjedag, vi drog till staden. Kände verkligen inte för det men vi var tvungna att ha saker till mitt nya rum så att det kan bli klart snart. Imorgon blir det halvklart, då jag ska städa the whole room från topp till tå och sedan stoppa in alla saker som för tillfället står i hallen och häckar i det just nu vita rummet men som efter imorgon skiner och är färgglatt! Pust vilken lång och invecklad mening. I alla fall, jag köpte lite fler fröer och sedan några blommor, bl.a. en kaktus, som är liv i högsta glad.

I slutet av detta inlägg, som råkar vara nu vill jag önska
GRATTIS TILL JUST DIG, för om du kan läsa det här så har du Liv och alltså namnsdag idag!
Det är kärlek ♥
//Jk
Vill bara önska alla en helt underbar påsk. För det är underbart! Sol, ägg, vänner, ledigt, sol, fåglar, familj, sol.

Min dag idag började med att jag fick gå opp och leta efter ägg/paket. Jag hade faktiskt tålamod att hitta båda själv utan så jättemycket hjälp, bra! :-) Sen öppnade jag, jippie, tuggummipaket, choklad, en bok och en Madonna-biljett. Alla var jättebra presenter, och det var kul att få paket även att det inte är det som påsken handlar om. Boken är det en som vi känner som skrivit så det blir syperintressant, början är i alla fall bra! Madonna är megabamseskitjättejäkla-kul att få gå på. Det är ju säkerligen hennes sista konsert här i Sverige, och hon är så otroligt bra & det är dessutom Eve&jag som ska åka till Götet och hoppa så det kan verkligen inte bli bättre. Haha, mor bäst som hon är försa sig ju en gång... så jag visste att vi skulle gå på den, men ändå fick jag tårar i ögonen. Jag älskar konserter! ♥

Igår var jag hos morfar.
Snart ska vi till moster Lena.
PUSS glad påsk
//Jk
Hej igår fyllde ju ängeln Maria år. Då tänker man: "Oj vi börjar bli stora". För femton är en stor siffra liksom. Det är ett trappsteg. Men jag menar inte att det är gammalt, för gammal är man när man börjar närma sig 75-80. Tycker ni inte?
I alla fall så var det hypertrevligt hos Maria. Det liknade Paradiset(Mjödö) lite, fast detta var mycket bättre. För här var det djur också!!! Alltså nya små lammisar... så kär i hjärtat jag blev. Jag klappade, matade dem, & de bet mig. De tyckte min jacka och mina fingrar var goda. Så nu skall jag ha lammisar när jag blir stor. Maria hade även en hundis som lät som en gris, det var också kärlek vid första ögonblicket. Sen frågade jag såhär: "& du bor här varje dag?" ♥

Vid 12 denna dag så började Veronikas&mitt äventyr. Alla vet ju var Maria bor? Ja, men vi blev avsläppta vid Långrådna och därifrån började vi gå. Trask trask trask. Jag lovar er, vi gick till Gållösabacken! Det är alltså 14 kilometer, på fri fot + en megatung väska!! Fattar ni vad duktiga vi var? Hehe, det roliga var bara att vi hade sminkat oss som påskkärringar:-D 

Så plötsligt blev en helt vanlig dag till ett überroligt minne fullt med skratt, smärta och kärlek. För när alla åkte förbi oss där på vägen vinkade 99%, 20% tutade och 4% stannade bilen och gav oss pengar/godis. Vi fick ganska mycket godis.

Tack för att jag fick uppleva denna dag, nu skall jag gå och mata ankorna och dricka päroncider, Evs&min dricka. Jag saknar henne, nivet.
//Jk
Hej, det rullar på. Har bara ont i halsen och lite. Nu ska jag göra läxor. Fast att jag har lov. Förresten så kom omdömena idag, det var goda nyheter, fick mig att börja försöka igen. Naej, nu rinner snoret.
Maria fyller år idag så vi skall dit & kalasa, sova över också, men får se om jag gör't:-(
Måste dricka te med honing, vill inte bli sjuk.
Iaf, bra dag än så länge.
& har ni tänkt på så bra vi har det annars?
PUSS
//Jk
Okej, jag har insett att det kanske är dags att skriva lite igen. Har fått lite påtryck och nu har jag så mycket att berätta så det bara bubblar i fingrarna!

Vi börjar med Earth Hour, bara för att Eve vill höra. Det var hemskt!! Här hade man gått och trott att det skulle bli jättemyys med ljus et cetera. Men vad händer? Päronen släcker allt ljus & börjar tortera mig! Spökhistoria efter spökhistoria... Jag höll på att dö.

& som alla mina trogna läsare vet så var jag ju med i musikalen Jesus Christ Superstar för några veckor sedan. Det var kul! Vi hade ju bara tränat några få gånger men det var verkligen underbart. Kärlek vad jag älskar att stå på scen!

Nu kommer vi till det bästa: Konfirmationslägret som var i helgen!!! Vi skulle ju äga Gotland & det gjorde vi verkligen. Tack alla mina fantastiska vänner! Fredagen, huh. Vi åkte buss & båt till vårat lilla vad-man-nu-skall-kalla-det. Österholmsfamiljen kan nog tänka sig hur det såg ut när jag säger att det var som hotellet i Skara... Alltså det var ju inte världens fräschaste vad-man-nu-skall-kalla-det. Men det fick duga, i detta blev det ju trots allt mina mest kärleksfulla dagar i mitt liv. Alltså fredagen så var vi oppe dösent, såsom alla andra dagar, och pratade och pratade. Det var något speciellt med denna natt & alla grät och skrattade! Golven var fulla med snorpapper på morgonen. För på lördagen var vi på Visby och röjde. Åt på Sveriges största glassbar, det fanns bananglass!:-) Sedan skulle vi åka & bada. Men det ville inte vårat gäng så gick omkring lite i solskenet och hade äventyr.
Ja, på lördagen var också dagen för bus. Hehe, till exempel att kleta tandkräm på handtaget, lägga bananchips under toastolen så att det lät, smeta olja på toastolen så att man skulle glida omkring och kanske också råka hamna i toan, och vi knöt ihop skosnörena. Hahahahahaha, alltså det var fruktansvärt kul.
Jo, så fortsatte det på söndagen med en gudstjänst och gräddkrig. På natten så blev jag sprutad med grädde på magen, mögligrädde. Och just det!! Maria hade plockat tussilago på dagen och nu var vattnet slut. Så hon satt och spottade i vasen i flera minuter för att de inte skulle dö. Sen ställde hon tillbaka den i fönstret. Grejen var bara den att efter ett tag står Manne utanför och skrämmer oss, vi öppnar fönstret och han är väl törstig eller något så.... Ja, hahaha, behöver jag säga mer?!   Hhahahahaha, fy satan vad vi skrattade!

Jag har nog aldrig upplevt så mycket skratt och kärlek som på Gotland. Världens bästa läger.
//JK