HEJ & VÄLKOMMEN TILL EN DAG UR MITT LIV!

Dagarna går utan att någon förstår. Tänka sig, alla mina vänner redan är femton. Det är syperstort! & mina två bästa vänner har fått moppekörkort. Jk är glad, hon hoppar! Hon är just avnjutit en tripp på Siris moppe, hallå den åkte på vägen liksom!!!
Nåväl, hjälmen höll på att åka av & snoret samlades i näsan bara för att jag skrattade så mycket så jag tjöt. Hohoho!
Jag är apglad just nu. Hela jorden bara snurrar, jag funderar på att ta en picknick på mitt berg.... Men men, jag har inte packat väskan än. Så jag får nog ta den picknicken någon annan gång. Flyget går 22 ikväll & imorgon kommer jag återigen vakna i DU-DU-DU-DU-DU-DU-DU-BLINNNNN! Ahh, sen tar vi tåget till Cork & sedan vidare till Mallow där Eve har bott hela det här halvåret hon har varit borta.

SÅ OFFANTLIGT MÄKTA KÄRLEK I LUFTEN DET ÄR NU, DÅDÅ!!
Bye bye allihopa som blir kvar i Sverige! Vi syns nästa fredag!
STORPUSS med giffelsmak
//Jk


PS till Siri & Viktor. Om ni så mycket som FUNDERAR på att ramla med cyklarna med motor, då flyger jag hem igen & sätter på er ett plåster, så våga inte ramla nu!!!!

Hoho-hoho! Idag har jag varit i skolan hela dagen. Jag gömde mig i stora kläder:-) imorgon skall jag också till skolan, för då har jag nya kläder. Mor & jag var i staden idag, jag köpte asfina kläder, & älsklingsörhängen. Men dagen efter det, fredag, skall jag icke till skolan.



Då är jag, återigen, i det här landet, i landet där James Joyce levde.♥

//Jk
vadå, jag har inte skolkat två eftermiddagar i rad? jag har faktiskt varit sjuk. sort of. inte vanlig sjuk-sjuka precis... men magont & illamående av sin egen kropp borde väl räknas?
jaja, inne på anorexispåret igen. vad jag ser är det enda utvägen till att bli smal.
mor säger förstås att jag är perfekt. men vadå hallå?! det finns speglar och hyggligt folk som säger motsatsen..
& det hjälper inte med "perfekt snacket", hjälp mig genom att säga hur jag skall nå smalhet istället.

end of discussion.

Jag har varit hos Samelius nu & fått ett syperfint litet guldhjärta! Kärlek!♥

PUSS på att jag är i Ireland på fredag!
//Jk
Jag bara älskar det!
Adrenalinet, friheten, alla blickar, känna att man verkligen ger något till de som ger oss av sin tid och av sina applåder.
Det blev stående ovationer idag och det var mitt absolut bästa uppträdande. Känslan när man bara släpper allt och blir ett med musiken är gudomlig.
Jag bara älskar det!

(Ni som inte var i Ringarums Kyrka idag; kiss my ass! Ni missade något)
LÖV♥
//Jk

Våga vara dig själv!

Jag läser Nostalgiboken, historia nivet & för att jag saknar det som var förr. Fast det är underbara tider nutid också dock! Men det är häftigt att se så mycket man förändrats. Förr var jag osäker, ytligare och olycklig. Nu är jag konstig, lycklig och har en ful frilla som jag älskar. Jag är jag, jag är en stjärna.

Har tittat på den här videon nu, den är så cool. Skulle vilja lära mig! I mitten är det bäst.
http://www.youtube.com/watch?v=K2cYWfq--Nw

Nu ska jag äta nudlar med vita bönor, sen duscha, ta kort på min frilla för att göra Eve glad. Sen ska jag gå till bibblan. Ikväll är det filmkväll med några vänner hos Siri! ♥

AU REVOIR
//Jk

En otroligt bra dag, må jag säga. Bra i skolan, bra efter skolan & en förhimla bra kväll! Jag älskar denna dag! Haha, först måste jag berätta om far som efter mitt besök hos frisören blev skrämd ända in till skelettet, han säger själv att han var nära på att svimma. Så rädd han blev alltså, det var nästan roligare än Greklands bidrag i Eurovision Song Contest!
Sen åkte vi till världens bästa mormor, hon har namnsdag idag, och hon tittar först lite misstänktsamt på mig, lite snett. Sen är det mor som säger att jag just varit & klippt mig. Mormor: Har du gjort det själv?
HAHAHAHAHAHAHAHAHA

Haha, så innerligt kul!!!! & det är inte så att jag har en dålig friösör, tvärtom, hon gav mig ju min absoluta favvofrilla! Alla som sett mig hitills tycker den är FUL, och den benämnelsen är väl ändå att ta i i underdrift!

Jag älskar den, ofcourse. Skrämmer slaget ur far min, kan spela symfoni med den och den döljer mina fula, äckliga öron etc osv mm...
LOVE IS IN THE HAIR!!♥
//Jk
Det värsta är att jag sviker mig själv så mycket, ni som läst föregående inlägg. Satan i gatan vad less & sur jag är. Jag är så värdelös & allt jag gör slutar med en soppa! Åh jag vill bara äta. Dumma, dumma Jk... Så bombsäker på att boken låg i väskan, & jag som verkligen hade lovat mig själv att vara bra. Jag vill ju vara bra! Nu har jag ingen lust med något, och så tänker jag att jag inte kan på de saker jag kan så att jag inte kan dem. Jag måste tänka att jag kan. För jag kan ju, eller hur? Joo, jag kan. I alla fall får man låtsas det... Jag måste be er om förlåtelse för att jag är så urbota depp. Men ibland måste man vara lessen, det är skönt.

Nu ska jag sluta skriva, gå & lägga mig. Imorgon ska jag tänka att jag kan & be till högre krafter att det skall gå väl för mig. Förövrigt så är det Grännäs-sportdag imorgon. Ser fram emot(...den goda matsäcken;-)

FRAMGÅNG, LYCKA & KÄRLEK
//Jk 
Hej, underbar dag. Blött, blött & blött.  (siri&jag badade i h2opölarna)
Har prov imorgon, har pluggat hela helgen-på fel saker & idag glömde jag boken kvar i skolan. Helvete. Äsch jag skiter i det. Jag glädjs ännu åt att jag i fredags vågade prata inför hela klassen i svenska. JAG ÄR BRA.

Åh, försöka peppa opp mig igen. Men jag kan ju alltid ha kul åt det, jag är så osmart att det blir komiskt. Jag skulle vilja ha Magnus Eks hjärna, det skulle räcka med bara en sjättedel så skulle jag vara smartare än ... jaa, smartast! Grattis alla ni som är smarta, ni är bra. & ni är min högsta önskan.

TAKE CARE
//Jk
Andrew Lloyd Webber var med i gårdagens Melo. Likaså Dita von Teese. Den förstnämnda är ett geni. Den sistnämnda är bara Dita, världens bästa Dita. Melo igår var nog den bästa jag sett.

Gonatt.

"I'm in love with a fairytale, even though it hurts, cause I don't care if I lose my mind, I'm already cursed..."




Jag ansåg att detta var värt ett inlägg:

Kärlek kärlek kärlek. Har spenderat dagens lyckligaste tid i mina nya 12½ cm klackade nu, i ca 3 timmar. Jag trodde det skulle börja blöda ett tag. Fast nu känns det bara som att man har gått på eld. JAG ÄR SÅ GLAD!! & jag höll på att ramla i mormors trappa när vi hämtade konfirmationstårtorna där, men jag gjorde det inte, jag är bra. Åh can't wait tills jag får hoppa i dem igen imorgon.

Hallå? Det värsta som kan hända är att det slutar med ambulans!
Med hälsningar om världens bästa skor
//Jk

jaa, nu är hon där hon hör hemma. har inte tillbringat alltför mkt tid med henne, men bara hennes närvaro gör skillnad. hon frågade om jag ville ha korv, det var kul(jag äter inte korv). det känns liksom konstigt att äntligen ha henne här. fast fy satan vad skönt.  jag har inte saknat henne något, nej inte alls, nejnej.

idag var jag tvungen att åka till staden och köpa skor, det blev ett par svarta 12½ cm. de passar verkligen till en konfirmation. men who cares? i like them and they're so high!

bullar är gott
//Jk

Jo, är det någon som har nitlotter så kan ni gärna ge dem till mig, då gör ni även miljön en välgärning samtidigt som ni stöttar mig i min samling. Tack!

Saknar Eve, hon kommer snart hem, den femte, mitt favoritnummer. Då skall vi åka och bada! Jag har väntat på premiärdoppet bara därför:) Idag är det sommar, Ricky Martin, dans, städning och solning som präglar min dag. & Nelson Mandela, of course! Jag har snart läst 200 sidor av 600 möjliga. Skulle ha åkt på födelsedagstripp med Maria&Siri idag men Siri är sjuk, den stackarn. Så tråkigt, hoppas Prinsessan blir frisk-fisk omedelbart!♥
På tal om dinosaurier så älskar jag mitt rum, skulle kunna bo där hela tiden, som jag praktiskt taget redan gör dock. Men ändå.
Nu skall jag sätta på min fästman Bose på högsta volym, hoppa ut i min finaste utstyrsel och njuta av solen!

På återseende!
//JK