Söndagar, vad är de till för egentligen? Så brukar jag tänka, men inte idag. Idag har jag haft så skoj & älskat att det varit söndag! Ibland kan söndagar vara bra fina. Det kan nästan vara söndag imorgon med bara för det. För att idag var så bra. För då kan man baka 4 sorters bakverk, laga räksoppa, så gräs, hälsa på mormor, cykla till ICA 2 gånger & skriva arbeten till skolan. Allt detta medan man käkar hela tiden. De första jordgubbarna och tomaterna ♥ Och sen kan man planera in att göra hemmagjord ansiktsinpackning samt att fixa naglarna lite.

Det är sånt man kan göra på en söndag.
Imorgon får vi reda på (för det lär knappast vara söndag imorgon igen, hur mycket jag än ber) hur måndagar är.
//Jullan

Jag är inte rolig, kan aldrig dra ett skämt eller bjuda på mig själv så att någon skrattar. Men sånt går an, man behöver inte vara skoj. Men om man inte är skoj så måste man ju vara något annat, kompensera med något. Typ att vara snäll. Jaha, om man misslyckas med det med då? Omtänksam, trevlig, glad etc etc. Hur ska man då tycka om denna personen som inte har något av alla dessa adjektiv?
Så detta är vad jag har undrat över några månader. Varför tycker folk om mig? Jag har kommit fram till en sorglig slutsats. Att mina vänner har faktiskt tröttnat på mig. Inte bra.. Men då har man ju alltid familjen, för i familjer tycker man om varandra oavsett vad. Visst visst visst. They dislike me too.
Så här sitter man nu. Pessimistisk, tråkig, egoistisk, besvärlig, slarvig, blyg, grå, skeptisk, uttråkad & envis, och ingen tycker om mig.

Jag känner att jag sitter fast, att jag inte kommer ut ur min kropp.
Dagens analys av världsläget för mig.
Take it or leave it. Men inte fan tänker jag gå och försvinna nu. Jag hänger väl med ett tag till och förpestar tillvaron för omvärlden. De får ju i alla fall något att snacka om.

Jordgubbar är gr8

Jullan: Heddas pappa fyller år på tisdag.
Familjen: Jaha.
Jullan: Samma som pappa förra året.

Har korkat opp aprikosdrickan och festar rejält! MVG i franska muntliga, bra betyg i idrott vilket innebär, till mors förtret, att jag får tatta mig & sedan ett foking IG i matte! Det är tamigfan värt att fira!

Nu skulle det sitta jävligt bra med en cykeltur till Grännäs och ett kvällsdopp men vafan, familjen är som den är. Fast i soffan.

Ska gå och ta mig en munk.
TJARÅ!
Citat: "Vad skulle min familj göra utan mig? Att hitta använda skedar i påse på sin säng eller skohorn på elementet i köket är bara en alldeles för underbar verklighet. De kommer sakna mig när jag flyttar utomlands i höst..." *gömmer saker i skor*

Typ så har min dag sett ut. Jag har en massa hemligheter för mig. Och jag vet att man aldrig skall berätta en hemlis, meeeeen... jag gör ett undantag för att bekräfta regeln. Tro mig när jag säger att alla älskar tidningar; de finns ju i alla former och att hålla en papperstidning i handen är väl känslan av gamla goda tider? Och man blir allmänt smartare av att läsa tidningar. Bara tack vare den där allra sista saken, att man blir smart, så har jag beslutat att säga min hemlis. tidningsbutiken.se! Det är bra grejor det.



Under mitt blonda hår, under min hud, finns tankar som är söta. De kommer emellertid aldrig räcka till ett G i matte, men där under, där ligger tankar fint bevarade. Underbart!
//Jullan



Nej, snarare en för varje dag i 4 veckor och sisådär 6 dagar. Helt underbart att öppna garderoben! Idag var Siri & jag till stan och det blev fyra klänningar, 2 shorts, en bikini, 3 trosor, 2 toppar och en kavaj och typ lite.
Nu har Eve & jag har lekt ute i tio minuter. Jag klarade 17 stycken tricks med fotboll (tricksarkungen = moi). & sen överlät jag fotbollsspelandet till Munchen & Inter. Mamma och jag skall se på teve, någon film :)

My money hangin safetly in the closet.
//Jk
har just käkat lingon med knäcke med pesto på, drack nyponsoppa till. hon har fått sommarjobb och röd näsa (och enbart röd näsa), ska gå ned i spagat på hennes rum nu och sen läsa någon värdig bok och typ somna till ljudet av teven som står på utanför rummet. sen kanske hon pratar lite i sömnen om ofördelaktiga grejor och typ skrapa lite med foten... tills hon vaknar och typ ska skratta åt människan som står mitt emot henne i spegeln.
Igår så dödade mina glasögon en fluga. Eller snarare; flugan, som var grön, kraschlandade rakt in i mina fina bågar! HAHAHA

Idag så har det varit Grännäsdag och sol hela dagen. Det slutar med orangutangungeasgarv framför spegeln och frågor till högre makter: vad har jag gjort för att förtjäna en röd näsa? Och enbart en röd näsa?

Det är frågan som man vill ha svar på.
Så man kan undvika röda näsor nästa gång man är på Grännäs och det är sol.

HAHAHA
när man dansar så snurrar man ibland, gör piruetter. då kan man ramla. när man lever så kan man också ramla efter snurrar. jag har tydligen haft väldigt dålig balans den senaste tiden, för tjenare så många blåmärken efter fall jag haft!!!! men just idag. idag. en underbar söndag (jag brukar avsky söndagar) så efter en dag med slapphet, mamma, promenad, fisk och annat och nu mopedtur med Siri på slutet så står jag fortfarande på benen. jag snurrar igen på prov för att se om jag klarar det igen, och det gjorde jag.
en liten del beror på tekniken, men allra mest så handlar det om att tro på sig själv. när jag tror så snurrar jag upprätt.

jag har ätit fisk och sen hoppade jag opp i ett träd och sen kom Siri på moppen. vi käkade ben&jerry's på pinne sen åkte vi till en gunga och pratade om allt i två timmar.
jullan ger Eve fis på magen. tittar på magen.
- det är nog bäst ja går och snyter mig.
det var inte torrt.

I BELIEVE IN FAIRIES , I DO, I DO!!!! (peter pan)

Det är lugnt här. En liten tuva sitter med magtröja på sig hon har just läst morgontidning klart. Hennes Mrs Fagans goda scones har hon stoppat i munnen och i de andras också. De blev lite brända i botten (sconesen alltså) men de var goda i alla fall. I bakgrunden var det irländsk musik och min mamma är grymt häftig. Hon kan få krykor att stå av sig själva. När det inte händer så mycket är det ganska lugnt. Och här händer det inte så mycket, därför är det lugnt också här. & jag har just slagit in de få bakverken som blev över i presentpapper med rosor på.

Lagom är bäst!
//Julie
Jag är så sjukt olycklig och onöjd med allt. Trött och pessimistisk är ja också och ällt suger.
Caravaggio dog förmodligen av blyförgifning 1610, likt många andra konstnärer back then. Giacomo Casanova red med engelska ridhattar och Venus från Willendorf är gammal och kurvig. Frukt är dyrare än godis och jos är dyrare än öl på ICA. Ben & Jerry's är 2 män som träffades på idrottslektionerna när de var små, båda avskydde gympa. De gillade däremot glass och nu käkar hela världen deras glass (vår frysbox har fyra paket). De tar chokladkakor från ett företag som främst har hemlösa som personal. Och Marilyn Monroe är döpt efter Norma Talmadge samt Jean Harlow. Det första skriftliga testet utfördes i Cambridge, England, på 1790-talet.
Varför mår min kropp inte bra för? Varför snurrar jorden mer än vad den borde? Och varför är jag varm och kall samtidigt?
En lösning på problemet, eller sjukdomen, torde vara att koka opp lite H2O i H2Okokaren, lägga i lite Caramel-te (eller blir det choklad?) och till detta äta Ben&Jerry's glass. Vad tror ni? Jag tror att det kanske inte hjälper mot febern så mycket men det hjälper åtminstone till att gläda opp mig en aning!

Hoppas Eve har lust att dricka te med en sjukling.
Allt för mig idag, cyberspacekramar till er alla! Från Jullhull

Så sant som det är sagt! Tänk för att jag tänker gå ned och köpa efter att jag druckit opp mitt Caramel-te från Paris då, teet som är upphällt i muggen vars storlek är större än min största blomvas i mitt rum och dessutom prydd med Eiffeltornet, Notre Dame, Triumfbågen & Montparnasse.
Jag älskar Ben&Jerry's, och från och med idag är det i princip den enda glassorten jag kommer att stoppa i min mun.

Vi syns! Och när vi gör det är jag lite fattigare!
GLASSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS♥