Guten Tag! Vi har en alldeles säregen speciell och unik dag framför oss idag! Jag vet inte om någon stjärna skall falla från skyn, eller om någon skall se jorden som den verkligen är för första gången, eller ens om alla kommer att känna tacksamhet för den här dagen, men det jag vet är att det i alla fall är möjligt! För världen är vacker!!!! och det är du med!!!! (jag tycker om att le:-)

Och snart kommer framtiden och hämtar oss, med stormsteg, med en ubåt, med hjälp av en stege eller när du minst annar det! OCH JAG TÄNKER FÖLJA MED!!!!

Just det!! Har ni tänkt på att ytterligare en resa är på väg att ta start? En framtidsresa, en resa som kanske för oss till drömmarnas land? En resa som kanske är bättre än drömmarnas land någonsin varit!? Och som vi skall skratta! Som orangutangungar hela högen, och jag allra högst! Så skoj vi kommer ha!
Det blir som man gör det till och 2010, som denna resa så tråkigt kallas(låt oss döpa om den till något annat någon dag!!), kommer bli så bra så bra så bra så bra så bra!

JAG LÄNGTAR SÅ MYCKET ATT JAG SKULLE KUNNA SLICKA PÅ EN GATLYKTA!!!!

Världens bästa HELG är nu förbi!
Julafton: Julstrumpan länsad, julfrukost(bestående av vita bönor), tjatade mig till en klapp redan innan tio. Jag fick världens sötaste mobe!!!! En lila, med spegel, horoskop et cetera. Åkte till farfar. Fixade iordning oss & gick opp till snällpelle och hans julhus med folk i. Det var så mysigt! Vid lagom tid gick vi hem och öppnade alla klappar som väntat på oss hela dagen under granen. & jag blev så lycklig, it truly r the best day on the whole yer!
Jäpp-läpp, här har ni nästan alla mina klappar: van goghs-letter, bounce-biljett, shakiras nya(♥), hårinpackning som visade sig vara världens bästa dä mä(tack lena!), franskasaker, ljus, te, tofflor & smycke. & nitlotter :) 
Jag är så lycklig! Mä människor som tycker om mig.


Insåg just att Eve är i Grejt Brittan! Är så sjukt avis, speciellt som jag tänkt på Ireland hela dagen idag & nostalgiserat mig med gamla bilder därifrån! Jag vill så megajättegärna åka utomlands snart! & Bewley's! (stället med maten godare än jag ätit någon annanstans, typ, älskar stället. ligger i dublin, såklart, och scarlett o'hara har varit där!!!!)

Nåväl, någon gång skall väl även en sån som jag bli stor, till dess kan man lika gärna njuta av tiden! (genom att lyssna på shakkkkkira!)

:D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D GLAD MUN
Hej kära människor! Jag är ett stort kärleksmonster som förvandlar snön till hjärtan & springer runt & kastar på människor(i mina drömmar iaf)! och allt är så bra och imorgon är det självaste: Bästa dagen på hela året(näst efter första dagen då det luktar vår och dagen när sommarlovet börjar).
Men alltså om vi ser det såhär: det är jul, det är snö, det är jul, jag har sett Tomten och DET ÄR JUL!!!!

Fattar ni vad det innebär? (det är jul♥)

GOD underbar JUL, I LÖÖÖÖÖV YOU

Det var länge sedan jag hade en sådan skrivlust som jag har nu. Jag vill skriva & berätta om allt, om snön som är rolig att åka pulka i men som också gör ont att få i ansiktet när man åker megasyperfort med snowracern! Jag vill också väldigt gärna ta & berätta om mina vänner, två av dem. Vi börjar med Maria som är typ världens bästa människa, vi är typ så lika. Alltså vi är lika inuti huvudet (hon liknar en prinsessa när hon sover!). Vi brukar diskutera väldigt mycket när vi hänger, och hänger är en sak man gör nuförtiden (när jag var elva så var man med någon).
Aja, vi skall iaf förändra världen när vi blir stora.
Min andra vän heter Hedda (egentligen Heliga-Hedda, men man kan säga Hedda-Gädda också). Hon är bara så otroligt bajsbra!!!! H-H borde få en stjärna i himlen. När vi började sjuan tyckte man hon var lite konstig (men vafan alla är konstiga om man tänker efter), men nu efter två år, haha, så har man insett att H-H är mer än bara konstig. Hon är smart, hon är omtänksam, hon är snäll, hon är ... helt enkelt lite bättre än alla andra, nästan.
Så för tillfället är det dessa människor som jag skulle ta mä me om jag fick ta mä me något te en öde ö

(På den öde ön skulle jag ge H-H två instrument också, ett piano & en fiol. För hon kan spela. Hon kan. H-H kan allt.)

Jäpp-läpp, detta var allt jag hade att skriva idag. Nu skall jag borsta tänderna & gå ut i snön & förstöra "lagret". Ni vet när man tycker det är så fint när snön bara får falla & låta den vara orörd, det är detta jag skall förstöra. Det skall bli mitt fort där nu. Eller slott. Jag menade koja.

Spelregler i monopol: spela tills du vinner, ge aldrig opp hoppet, det är inte dig det är fel på. Någon gång måste turen komma!! Tills dess kan du lika väl fuska så mycket du kan.

(EVE- läs ej detta!!)

SNö är bäST
Mascaran har halkat & jag har fått rouge. Var har jag varit?:D

Dans i mitt ♥
Med sportBH, musik & en publik i en gymnastiksal. Var var jag för sex & en halv timma sedan?

Sankta Santa
Vem är strängt upptagen med att fylla släden med klappar just precis nu?

DET ÄR JUL & VI ÄR PÅVÄG: FRAMÅT FRAMÅT FRAMÅT

Igår slutade vi skolan & sen åkte vi till Heliga-Hedda klockan sex. Bastubad och snödive, julklappar, skräckfilm, natt & morgon. Jag har inte spenderat en dag så världsbäst som den här på en hel dag (alltså sen i torsdags när vi hade  "handbollsturnering" på morgonen, sen spelade vi monopol, åkte pulka och sov hos Siri. Maria är bäst, hon hoppade i en snödriva och försvann)

JAG ÄLSKAR SNÖ!!!!


Mor ska till Sthlm igen & jag har varit väl förberedd.



(det syns inte på listan men som alla andra år önskar jag mig ett memory också)


HAR NI SKRIVIT ÖNSKELISTA?





Okej, det är december, en av mina favoritmånader. Nästan varenda dag är fullproppad med underbara äventyr som jag bara älskar att uppleva, detta är en av orsakerna till varför jag älskar just denna månad. Sen tycker jag om när det är kyligt också, & snö! :-D

3VLIG LUCIA ÖNSKAR JK

(Överst ser ni dansbilderna från Musical Night-kvällen. Vi dansade till Mamma Mia, Cats, Hairspray, Grease och någon disneymusikal. Det var bland det bästa jag gjort, så bra det kändes!!!!
Igår var det Vammarskolans Dag med lucia & kärlek, här med bästis MARIA! Vi är bäst på att posa med våran pose!)


En fullklottrad arm med att göra-saker.



-Yes, en gjord!
-Bara en? Vilken då då?
-Äh, det var den du gjorde.



Syns på Vammarskolans Dag imorgon då det kommer vara luciafirande samt uppvisning av min fina nitlotte-klänning!

Jag har absolut ingenting att skriva om, men skriva något det vill jag! Så jag... jaa, jag skriver lite om vad jag tycker om livet just nu dådå, är det OK?
Jag tycker det här med att bära glasögon inte är en lätt grej. Man kan gömma sig bakom dem! Jäpp-läpp det känns som att man blir en annan människa när man får glasögonen på sig. Det kan väl vara bra i vissa fall, om man inte tyckte om personen man var innan. Men om man gjorde det, fullkomligt älskade den personen, vad gör man då?

Det är detta jag tänker på nu. Tänker du på samma sak?
KÄRLEK
//Julia-Teddy

Om ni skulle räknat alla gånger jag sagt as idag skulle det bli jobbigt pinsamt.

ASTRÖTT EFTER EN UNDERBAR DAG! Alltså verkligen as.
Detta har varit lättfett bästa dagen på hela veckan. Efter skolan gick vi ned till Adofoto & tog massa kort!!!! Det kommer bli så jäkla gr8! Otroligt megabamsekul var det! Precis efter det går jag hem & inser att småfolket(monstren) kommer snart! Eve & dessa skulle nämligen baka pepparkakor! Så dä gör vi! ♥

Tack för en underbar dag, jag är bra på att leva i nuet. Men inser nu också att det är så förbannat mycket att göra, så jäkla stressigt, så jag håller på att kola vippen liksom! En hel dag har gått och jag har bara haft det så fantastiskt roligt. Äsch, det var så värt det. Kons€ckvensär är  ett ord jag inte vet vad det är

Let's live life 
//Julia-Teddy

Jag har aldrig ont i huvudet för jag har mina magnetarmband. Inte ens när jag har brytningfel på ögonen! Eller när jag får glösögon. För det har jag nu! Glösögon alltså. Jag ser ut som Harry Potter! Ni vet väl att jag kan trolla? Nuförtiden trollar jag mest om nödvändiga saker. & jag har bytt namn. Eller snarare satt ihop mina namn... Julia-Teddy kommer jag kalla mig från & med att denna nya glösögon-era började. Alltså igår. Förste december & idag är det minusgrader i mitt hjärta!♥ Jag tror jag skall trolla om lite snö tills imorgon....

//Julia-Teddy