Är smått stor förbannad på min familj, eller rättare sagt föräldrar. Fy fan skulle kunna slänga ut dem genom fönstret & hoppa på dem i timmar! >.<  Skitkorv också.
Men kvällen har ändå varit rätt underbar:) Tack vare en söt pojke vars namn jag inte tänker nämna:$hiiiiiiihi
I skolan var det prov, som jag totalt glömt bort & det var i mitt icke favoriserade ämne, nämligen Fysik. Så jag antar att det kommer gå bra.... inte!!!
Såg på niornas Musik & Bild konsert med, igen. Väldigt bra. Erik är ju fööööör grym så det inte finns! Linnéa sjunger som en ängel & Anna är så söt så man inte kan sluta titta på henne:') ♥
Åh får sådan lust att bara vara med. Jag älskar att stå på scen & göra det jag tycker om. Sjunga & dansa!

Snart är det väl bäst att byta lite kläder & pallra sig ut i storstaden Vika! Ska träffa mina nära vänner Siri & Viktor. Vi ska köpa glass. Jag vet iaf en som har längtat efter det hela dagen idag, hon heter Julia.

HJÄRTA
// Juliiia

Vi växer upp med barbie. perfekta barbie. jag tycker det är sjukt. vilka ideal vi får, ideal som aldrig går att eftersträva.
våran värld är konstig. den nästan uppmanar människorna på den att göra precis allt. allt för att uppnå?
fan! jag har konstiga fantasier varje dag när jag vaknar & är på väg till min alltför välbekanta spegel. jag törs inte ens tänka på hur många timmar jag har spenderat framför den där saken, som visar min spegelbild! tillbaka till mina fantasier: jag fantiserar om att jag är snygg. snygg över en natt, snälla ge mig. men innerst inne vet jag att allt det är, det är fantasier. fantasier som aldrig kommer övergå till verklighet. Men, jag kan väl ändå få drömma, även fast att jag vet att det är patetiskt, när allt kretsar kring snygghet!
fast nästan varje dag. chockas jag över hur många vackra, söta, gulliga & snygga ansikten det finns. varför missade Gud mig..........?
Jag blir ledsen när folk säger att jag är söt. jag tål det inte. för jag vet att ni ljuger för att göra mig glad.
Förlåt för att jag är så otroligt ytlig♥

HJÄRTA
// Jullpull

I förrgår/igår gjorde jag det ytterligare än gång.
Jag är personen som tar hål på alla bubblor, alla vackra, söta, osyldiga & obeskrivbart fantastiska bubblor.Jag är den, som om någon står & blåser kommer jag & fullständigt mosar bubblen. Det är inte den jag vill vara, det hoppas jag att du/alla förstår. Jag vet verkligen inte vad det är för fel på mig, vad jag håller på med. Motverkar min egen chans till lycka...?
Tack till dig<3, du som är så smart så att du räddar både mig & dig. Min prins, det är du. ..



 image32image33
Igår var vi ledare på gympan. Sen på kvällen köpte vi pizza & hyrde film:') Viktor var med då också. Vi lyssnade på världsbästa Thomas Dileva & frågade Oraklet. Kulkulkul var det:'D<3
Siri sov över, så idag har vi varit i viken mestadels. Gått runt & varit söta med såpblåsbubblor & min gröna studsboll. Det är kärlek ♥

Där någonstans emellan var jag & klippte mig också.
Jag satt där i frisyrstolen. Funderade & åter funderade. Skulle jag göra något drastiskt?
Jaa, utan att ens ha tänkt tanken nästan, bestämmer jag mig....
Så nu har jag gått från spikrakt - krulljull - hemlis:D på mindre än ett halvår. Stolt.
Ingen i min familj trodde nog egentligen att jag var så modig, kul att jag lyckades chocka dem!
Men ska erkänna att det var svårt. Siri fick hålla mig i handen & ibland var jag närapå medvetslös;)

HJÄRTA
// Jullgull

Jag har (nästan, inte än..) träffat en person som gör mig glad & helt pirrig i kroppen. Han kom in som en prins i mitt liv & räddade mig från alla monster, ärligt talat.... Du är speciell, hoppas innerst inne i mig att vi blir något........
Men vem vet med mig?♥ Jag är lika fri som vinden & lika oförståelig... Haha, puss på Dig.




Gladgladglad- förstår inte vf man ska vara motsatsen? Det är härligt att vara glad.

Försök göra 1 person glad varje dag så blir jorden en mer fantastisk plats att befinna sig på.

Gör det bästa av denna dag, det finns bara 1 av den.

+ att mina vänner gör mig full av kärlek ♥

PUSS// Jk
Hej. Dagen började väl. Som lyckligast var!
     Franska, svenska... Mina favorit lektioner! I slutet engelska (också favvo) som var en aning kul. Våran smått knäppa lärare kommer in i klassrummet & typ det första hon gör är att sätta på en helt ohörlig låt på cd:n på högsta volym. Haha, sen så får vi lyssna på den, och den var ganska lång och sådär. Alla sitter som fån och vet inte vad de ska göra, Siri(<3) & jag asgarvar.........
     Efter skolan gick Maria, Siri & jag hem till mig. Vi dansade, eller låt mig rätta mig, skulle ha dansat. Vi käkade istället, typ. Nudlar, chokladkex och några bakelser:'D Haha fett kul var det... Sen nu på kvällen var vi på danslektion hos världens bästa danslärare Carro. + att en viss Jullpull har fixxat låten vi dansar till♥
     Studsbollar: Är kul. Man kan göra så mycket med dem. & ha trevligt, dagen är ett bevis på denna fakta.
Jag har en sol på mitt ögonlock. Det är fränt & kräver respekt.
Det är sådana dära blodådror som bildar en sol. Jag tycker det är coolt & häftigt.
Så från & med Nu, så har jag bestämt mig för att försöka vara mer glad. Solar är glada. 
Jag glittar & har en sol på ögat så jag är glad.
Det är kärlek att vara glad. & jag är kärad.
Jag tycker att en viss kille som börjar på N är söt
Siri gör mig glad, hon är min bästis.
Jag är bedrövlig. & det är sant.
Jag skäms över mig själv. För jag räknade mina klänningar idag(i brist på annan sysselsättning) & gissa i vilket antal jag kom upp i? Bäst du sätter dig ner, haha nej skojja. Men i garderoben fanns över 19 klänningar!! Nästan hälften inte ens använda..... + att det finns mera där nere som är typ skitiga just nu. Så allt som allt skulle jag väl gissa på att jag äger ca 25 klänningar. Är det normalt?
Jag vet att jag har över 25 par skor också.

Fy skäms på mig....  :(  :$

Puss på dig// Julia Kalsong!
Hej.
Allt är plötsligt lika klart som korvspad.
Idag börjades dagen med att jag läste lite bok, sen när jag tröttnat på det gick jag ner & bakade scones. Som blev väldigt uppskattat=)
Sen så solade jag lite & fick några fräken, fast att det ser bara ut som jag är skitig nu...-.-
Sen så hände massa och förut var jag på musikalträning! +att jag kan berätta en liten hemlis, som ni får lova att inte berätta vidare till någon liten jänta som har rött hår, många fräknar, bor på Kyrkogatan, är längre än mig och heter Siri. Har ni lovat? Okay bra, då säger jag. Viktor & jag var så busiga efter musikalen så vi visste att ingen var hemma hos Siri så vi smet in på hennes tomt och hoppade på hennes studsmatta!:O Nu har ni lovat att inget säga:) vi lånade den ju bara i några minuter liksom. Men herreguud kan ändå inte fatta det, det är ju nästan kriminellt. Bra att hon inget får veta iaf!:D Haha.

image31
Såhär lessen kan en Julia Karlsson bli om hon är liten & just har byggt ett korthus som precis rasat. Såhär lessen kan en Julia Karlsson bli nu också om.....


Ta hand om varandra
// J
.... att elefanterna kan höra varandra på 10 km avstånd när de "pratar" med varandra? + att de har 15 olika små  pratljudsätt som vi inte ens kan höra!

& att när de viftar på sina öron sjunker deras kroppstemperatur med 3 grader.

// Jk
Just nu vill ja gunga! Gunga & sjunga med Siri! Nere på viken och med en godispåse i handen. Men jag har ont överallt, och det är sent och Siri ska bort imorgon så jag har inte ens frågat:( det får vi göra annan dag. För jag vet att S också älskar att gunga. Det är liksom världens bästa uppfinning. Någon som vet vilket geni det är som uppfann?:D Har alltid undrat det.

Längtar efter Dig med stort D också. Underbarast, men jag är tyyp inte värd dig. Stort Hjärta på dig iaf!
Hoppas Maria blir frisk, söt och snäll ska inte vara sjuk. Fy skäms:*
Viktor befinner sig hemma hos sig och är full, han blev full på en coca cola. Han är söt pojken.
Evs vet jag inte var hon är, har inte pratat med henne på år och dar. Men hon är fantastisk också så tyckte hon var värd en rad här. Jag saknar henne.
Linnéa&Anna kom jag och tänka på nu, när jag nämnde ordet sakna. För det är vad jag gör med dem. Och det hemska är att snart kommer vi inte synas alls. För då slutar de nian:( Ensamt det blir då.
Siri går inte beskriva med ord. Hon är mer än jord&vatten.

// Duvet, Julia
Idag så var jag försenad när jag skulle till skolan (vilket inte är ovanligt) så V&S fick gå utan mig och jag fick gå genom skogen för att hinna. Hade mina lacoste-ballerina vilket visade sig vara ett väldigt lyckat skoval. 1 dm (i runda slängar) lera och gegga fick de stå ut med-.- Suck, de var riktigt fina när vi kom fram..

Fortsättning med matte prov idag också, IG I think. Hatar matte av hela mitt hjärta. Inget funkar i min nöt hjärna! & mobba mig inte för det för då blir jag ledsen i ögat , och om jag blir det så rinner mascaran, och rinner mascaran så blir jag ännu mer likare ett spöke(haha likare-spöke:'D), och blir jag likare ett spöke än vad jag redan är så blir alla rädda och dör och om alla dör, ja, vad ska då ske? Haha, jag har ont i huvudet. Men ni fattar poängen.

Efter skolan så var det lill-gympa och nedslagenhet(?) som gällde.
Ledsenheten & depressionen har lyst med sin frånvaro ett tag nu, men idag var den tillbaka. Litet tag  iaf.
Jag är så himla duktig på att förstöra just ALLT! & då känner man sig så misslyckad. Men sen kanske det klarade upp sig, ändå, hoppas.... Får försöka glömma den där skiten:D 

Älskärlek på allt & alla♥
//Jullan
Hej på er alla söta!:D
Idag efter skolan gick jag, Lotta, Maria hem till Siri. Vi ska göra en dans till den 4:e eller 5:e juli...<3!!!
Kan lova att den blir bäst, den är redan bäst, fast att vi bara gjort början. Tänk er slutet då... Haahha.
Vi fyra små töser har nästan dansat i sisådär 6-7 år(?) tillsammans. Siri lite mindre:(
Åh underbara minnen från tiden då, vi gick i 2:an och vi var små "äppelhögar" som Carro (våran danslärare) kallar Siri&mig. Älskar att dansa!! ♥ 

Nu sitter jag här ensam, vill ha Någon här. <3:*<3:*<3:*<3:*<3:*<3:* Menmen....

Ge & ta emot kärlek.

// J


Pocahontas är i samma sällskap som mig, hon är också kärad.

Jag är full av kärlek just nu. Denna dagen har varit fantastisk.
Jag har varit i skolan och träffat alla underbara vänner! :D (Siri mest!)
Inte lika mycket kärlek på de läxor som just nu virvlar omkring i mitt huvud, eller försöker virvla omkring... För huvudet det är ganska jätte mycket massa mega fullt med tankar av Dig♥! Tra la la.......

Jag är välsignad som har ett sånt bra liv // Juliateddysomärglad

Hej, måste börja med att säga stort Grattis till Jennie som fyller år idag! Världens sötaste människa.
Alla minnen med dig är nog de underbaraste jag har. Alltid så kul, & knas.
Du är en väldigt bra person som betyder otaligt i mitt hjärta.

Ska vi leka snart igen?
Japp, skulle nog egentligen behöva göra ett tontal läxor nu istället för att sitta här. Men eftersom att det är just ett tontal så vet man inte var man ska börja, och man har tröttnat innan man ens börjat. (jag vet att jag är bra på att bortförklara....)


Dagens humör har idag varit väldigt soligt men framåt eftermiddagen började det att mulna och sedan åska och regna.......Punktpunktpunkt.

Kärlek // JK

Idag följde Nora med till skolan. Det var kul, hon är häftig. ♥
Sen när vi slutade för dagen skulle jag springa och spela gitarr. Och glömde totalt bort att vi inte skulle ses mer förrens nästa gång hon kommer hem till Valdemarsvik. Så jag fick inte en avskedskram! :(
Menmen, Vi syns väl snart?!! Får ta och hälsa på henne i Gbg, eller vad säger ni V&S?:D

Iaf, så som ni ser på rubriken. Jag blir äcklad av saker. Saker som tillhör människosläktet. Det är ju så man får skämmas för sin egen art! Usch. Men det är väl bara att fortsätta sin egen väg och låtsas vara glad. & gömma sin nedslagenhet. För man blir lite ledsen.

Kärlek till er alla som är bra, fortsätt vara bra för det är ni bra på.♥


- till mig. Minst 5. Det är ju typiskt, onödigt och tråkigt. Jag som var duktig ett tag. Men måste ta tag i det. Vill verkligen inte bli som hon på steppen:S

Fånga dagen// Juliateddy som gillar Dig.
Vad gör man? Vill ha något som in i tusan, kan få det. Men vågar inte. ♥
Jag vill våga, ta ett steg och chansa.


Nu ska jag och dansa.



Säg mig, vad gör jag?

Ge mig vingar // Juliateddy
image26
The gang of Girls.
Siri, Nora & jag ¢¾
Hej. Just nu befinner sig den söta & snälla Nora i Valdemarsvik, hos Siri. Det är kul men det var länge sedan sist:( Får komma lite oftare:)
Vi har sovit hos Siri nu, från igår till idag. Vi sov vid typ halv 4 och jag vaknade vid 20 över 8. Jag är trött.
Igår såg vi på film/tv, bl.a. Pochahontas som är en av de bästa disney-filmerna. Och sen satt vi och skickade sms och pratade halva natten.

Nu är jag hemma men ska till Siri vid 1 igen.
Gänget ska samlas! ♥


Jag har just kommit på en skrämmande upptäckt.
Det enda jag tycker om på min kropp, det är mina handleder. Det känns deprimerande. Och skiter i allt nu, fan. Tillbaks med ätstörning också?

Jag gillar dig // Juliateddyelisabethkarlsson

Tjingeling.
Idag har jag bråkat med min kära mor, som jag tycks göra hela tiden nu. Inte kul, hon som är så bra orkar inte med mig längre. Men vi försonades lite senare när hon gav/mutade mig med plåster. Jag älskar plåster och kan inte leva utan det. Det var jätte fina plåster jag fick, så fina att det nästan skulle varit lite värt att bränna mig lite på plattången jag för tillfället höll i. Men mor sa att det fick jag inte, så det är väl bara att vänta på att jag ska såra mig...
Btw så har jag sisådär 5 blåmärken nu, funderade på att sätta plåster på dem men de är så stora och plåstren så små att de ändå bara hade täckt hälften av blåmärket.
Såg sen att på plåstren så var det fiskar/vatten, ballonger och fjärilar (3 olika mönstren alltså.) Så då kom jag på den syper geniala iden att fisk/vatten plåstren kunde man ha nu när det blev sommar och om man blev biten av en haj i vattnet typ. Ballong-plåstren kunde man ha om man slog sig när man lekte. Och fjärilen om man slog sig ute i naturen eller utav ett djur. Jag tyckte det var smart.

Puss på att jag har världens snyggaste naglar.
Puss på Siri som är typ världsbäst.
Puss inte på att jag har svårt att bestämma mig.

♥ Jull

Hej idag har jag varit i skolan. Det är så himla tråkigt så det finns inte. Igår var jag 1 minut från att somna på so-lektionen..  Men man är ju tvungen att göra det, och egentligen borde man ju vara glad att man får gå i skolan, vissa får ju inte den möjligheten.
Min sis går snart ut gymnasiet. Jag är så jävla avundsjuk, men samtidigt rädd för att bli så gammal....;) Eller det är ju inte gammalt, men man vet ju själv att när jag gick i ettan tyckte man att 12 åringar var hur stora som helst, *suck*. Siri och jag pratade om det på vägen till skolan idag. Ärligt talat så är jag livrädd för att bli äldre. Gammla har inte kul och allt är svårt. Så lyder min teori. Framtiden får väl visa om den stämmer...

Var på gymnastik idag efter skolan också, som vanligt. Det var kul.
& Linnéa9 var och tränade inkast:) Kom på hur mkt jag saknade henne. Fan att man skiljs. Man växer, blir äldre & splittras eller tappar kontakten. Det är hemskt. 
 
Det känns som jag växt lite idag. Siri hjälpte mig.
Hon är ovärderlig i mitt liv den tösen.
Jag vet inte hur många gånger hon hjälpt mig & stöttat mig & bara varit så fantastisk underbar! Hon är min bästis och jag hoppas att det är länge hon är det.
Hon är sänd från ovan ♥

Ni vet att ni försöker älska mig // Julia. 
Idag var det prao-dag för alla Vammarskolans 7:e-klassare!
Jag praoa på Världsbutiken i Nkpg. Det var intressant men samtidigt trist och det segaste jag varit med om. Jag köpte 'chips' där. De var goda tyckte jag och Siri, men min familj sa: Åhh, Blä. Och: Är det något fel på dem?. Haha, jag tyckte det var kul.

Efter praon gick Siri och jag och strosade på stan! Det var kul.
Sen ringde sötmor och fråga om vi ville ha skjuts hem, det ville vi. Så vi fick skjuts. Det var kul.
Vi stannade på Willys också. Vi köpte mat och Siri tyckte vi skulle ha lite annat också. Det var ännu roligare.
Så köpte vi glass, (FÖRSTA GLASSEN PÅ ÅR 2008:D) eftersom mor bjöd köpte vi oss varsin daim!<3
Sen åkte vi hem, vi körde 'Gul bil' - jag har ont i huvet nu. Fast jag vann ändå. Har nackspärr också. Vi var kul i bilen, <3

Jag älskar Siri för hon är bäst och vi är bästisar.
Jag har ont i huvet(har inte vågat dricka så mkt idag;)) sen har jag fran-glosor tes imorrn. Inte tränat, så mkt. Och nu är det teven så .........
+att mor är bäst fast hon är sur på mig och säger allvarligt att det är något fel på mig, jag tackar.
Någon<3
Hej. Denna dagen började bra, försov mig till halv 7 och det var sunkigt väder ute! Blä på sånt säger jag bara.
Sen blev det lite bättre när jag mötte mina bästisar på vägen till skolan. De var på bra humör och jag rycktes med i det tror jag:D
Sen när vi hade bild blev jag SurJullKrull, igen. Förbannad på allt kan man säga. Men det gick så småningom över och jag blev HoppJullBull. Jag tycker om att hoppa!:) Man blir glad av att hoppa.
Sen har jag varit på gitarr träning. Allt gick som det skulle, inte. Vet inte vad det var med mig, huvudet var borta och händerna var någon annanstans. Haha!

Men iaf, nu sitter jag här och försöker plugga engelska, mer än 200 ord + 8 texter till fredag-.- WIE.....

Ska nog kanske typ gå och träna nu, skulle verkligen behöva det iaf. Men får se.... Blir antagligen en Jordnötsmör macka istället♥            // Jull


Någons kropp? ♥

'Last night I had a dream about you

In this dream I'm dancing on right beside you

And it looked like everyone was having fun

The kind of feeling I've waited so long

Don't stop come a little closer

As we jam the rhythm gets stronger

There's nothing wrong with just a little little fun

We were dancing all night long...'      Tra la la


Livet är en vacker såpbubbla.
Ibland så hatar jag att vara jag. Detta var en sådan dag, en äcklig dag. Fast det är ändå så jävla kul och häftigt att vara jag att man får stå ut med skiten! Haha. Jaa, guuud... Och sen hör man några som vill vara jag, TÄNK OM!!!

Bläblä, jag orkar inte tänka på vad jag skriver heller för jag somnar om sisådär, typ, tre sekunder....

Nej jag somnade tydligen inte så jag skriver lite till...
Var och badade idag med bästisSiri:D Det var kul, det mesta iaf, Siri är bäst<3.
Kan säga så mycket att jag kommer ju få marddrömmar i en vecka av speciella små händelser. En upplevelse utan dess like, nej jag skoja men skitfan bedrövligt är det..
+att mina naglar gick sönder av att bada i fyra timmar, så nu måste jag laga dem:/

Nu sover jag....// Jullangullanpullan♥

Bon soir! 
Nu kom jag nyss hem från en safaritur med daddi! Jag kom på att jag var söt då. Där sitter jag i fars snygga bil, lite hopkurad rygg, godispåsen i handen och med falkögon som bara lyser av glädje, förväntan och beundran. För det är ändå så, om ni inte fattat det, jag är bara en liten flicka. En flicka som älskar att vara ute på safari med sin papi♥
2 älgar, 3 harar och 4 rålill (rådjur). Julia goes wild.              :D


Innan safari var jag hos min mormor. Hon var sötare än vanligt, fattade ingenting nästan. Haha. Kom på att det var länge sedan vi hade spela-kort-och-lägga-korsords-dag tillsammans! Får cykla ut till henne någon dag:D

Innan jag var hos mormor var jag och Siri ledare på gympan, ensamma:D Dö kul var det. Fick bestämma över ungarna i 2 timmar! <3
Jag är gud på spagat, just so you know.

Imorgon ska vi till stan och bada, vill någon följa med?:D

Ni vet att ni älskar mig// Hon som inte är som alla andra♥

Hej.
Börjar med att skriva lite om gårdagen, det hände faktiskt en del intressanta saker, tro det eller ej!
Det börjades med ett hemskt 1:a april skämt. Far kom upp och sa att det snöade ute, nästintill snöstorm. Jag höll på att svimma. Inte nu igen tänkte jag. Men det var ju naturligtvis inte sant, som tur var!
Sen när gänget gick till skolan, så försökte Siri med ett litet: 'Vi får efterrätt i skolan idag!'   HAHA. Men hon lyckades iaf lura mig lite senare -.- 
Men NU gott folk. Bäst att lyssna, för ni kan aldrig gissa vad som hände igår. Vi satt vid lunchen och det började plötsligt vibrera i min ficka, det var min mobil som ringde! Jag tittade, tittade igen, vafan... Läser jag fel? Men nej! Mitt i lunchen ringer lilla Bertastjärta, alltså Bert Karlsson till mig. Snacka om häftigt. Det sorgliga i det här är att alla tror att det är ett aprilskämt. Typiskt Bert:P Ajja...


Idag har jag varit i skolan. Var på ovanligt bra humör, i början av dagen. Skönt med lite omväxling för en gångs skull;D Nee vars, men hoppas att jag inte är så mkt en pine-in-the-as!?.
Nu iaf sitter jag med miljontriljontals saker som jag måste ta tag i och göra. Men, jag har ingen ork, därmed ingen livsork... Känner att jag har väldig press på mig. Menmen.
Lite musik och chatt med vänner på msn gör susen vid dåligt humör! Man blir glad och pigg. Wiiie.

Tack Någon för bra musik, måste väl hålla med om att den var bra! Väldigt bra... Tra la la. Tack för att du försökte hjälpa mig med fysiken också. Jag vet att  jag är en dåligt elev.

Puss på allt och alla, Ni vet att ni älskar mig// Jullan♥