Igår fick jag träningsvärk i käken av Cristians kusin. Hon var sådär Cristiansk så man bara älskade att vara med henne. Vi tre spelade biljard och sen skulle vi dansa salsa på en latinoklubb så vi hade förfest hos mig med snygga killar (snyggast var mina besta bois Jeff och Crisselicious, besta). Var lycklig ganska mycket, hela tiden. Fick till och med prata med en äkta irländare under kvällen! Och blev bjuden på en massa drinkar av okända killar, som jag nekade naturligtvis, och blev tvingad att gå rakt framför Aina. :-) Haha! Kunde inte bli bättre! Nu hemma hos mademoiselle Klarissimo för att åka till Göteborg imorgon och dregla över böcker och snygga författare. Lever drömmen. Ciao
/Jk

Den som inte kollar på Familjen Addams på Östgötateatern är dum i huvudet. Har just kollat in genrepet och trots ett teknikproblem så var det bland det bästa jag sett. I musikalväg så slog det allt, till och med Mamma Mia. Jag är så himla euforisk. Det. Var. Sjukt. Funderar på att se premiären. Vill uppleva stående ovationer på Östgötateatern igen, fast med mig ståendes i publiken och inte stå på scenen. :) Fan vad jag älskar dans, musik, teater och scener. Och Familjen Addams. Go bästa koreografen Cynthia!!! Europapremiär! Break a leg!
//Jk

Sitter i Stjärnan (även kallad min lägenhet). Min tekokare kallar på mig. Värsta ljudet ungefär. Näst efter min fågel som sitter i blommorna och kvittrar när blommorna vill ha vatten. Alla dessa ljud... Tog just på mig min fränaste tröja så är ganska nöjd ändå. Tröjan som Eve fick när hon var fem typ, som jag övertog då min (som var exakt likadan fast i bebisstorlek) var för liten. Tröjan som hängt med mig hela mitt liv. Dö aldrig.

Något som gör mig minst lika konfunderad är hur jag kan köpa kläder på H&Ms barnavdelning. När ska jag bli vuxen egentligen?
//Jk

Är med min fina kille och har just ätit asgod mat. Det fina med att ha en hungrig kille är ju att man äter, och det känns så himla bra och min kropp jublar. Älskar mat. Jag är dessutom helt makalös i köket. Gjorde sås med trattkantateller och så till det potatis och köttbullar. Goooott. Killen är i matkoma, bra tecken. Hösten är här och jag fryser konstant så om jag lägger på mig något kilo så är det nog bara bra. Annars värmer jag mig i kylan med lite italienskaglos-plugg. Snart drar ju tjejerna och jag till Milano och då lär detta plugg vara mödan värt! Woho! Bara lycka och leenden hela tin, så jäkla bortskämd jag är!!! :) love löv

Hur kan helgen redan vara över? Snacka om att bli avbrutna mitt i allt det fabulösa som Kalmarlivet som student erbjuder... Sorgligt när äventyren tar slut, fast alltid fint med minnena. Kommer leva länge på det här.

Igår hängde vi med studenter hela kvällen. Jag dansade med Dansguden och började bli lite religiös där. Min man. Är så himla tacksam för de där knäppisarna i mitt liv. Bästa killen någonsin och systern som är så fin. Tack Eve för att vi fick tillbringa bästa helgen hos dig! Kalmar är helt underbart och jag hoppas det blir fler turer dit, snart.

Just det, bilden är maten vi just lagade till efter att vi varit hungriga på ett tåg halva dagen!
//Jk

Mycket love in the air. Systern och den där mannen. Skulle inte kunna andas utan dem. Just nu dansar vi. Andas och flåsar och mår lite bättre än annars. Typ. Vi är unga och livet leker. Överflöd av kärlek. Blod i ådror och pumpar rött. Har bara hört talas om kärlek. Glad.

Nu börjar äventyret. Hem och packa ryggsäcken. Tågluff!

Bästa platsen i stora vita huset är här; i trappen under skenet av de starka lamporna. Läser Murakami, dricker vin. Fick nyss reda på bästa nyheten. Nästa vecka när jag skall till Bokmässan kommer Madame Betancourt vara där. Jag är kär. När JAG är DÄR. Jag börjar gråta när jag tänker på det. Är det verklighet? Hoppas jag får en glimt av henne... Litteraturens version av Shakira. Smarta, intelligenta, snygga colombianer kan jag aldrig få nog av ;-)
//Jk

Idag hade vi bara en danslektion, det är så dessa fabulösa onsdagar kommer se ut i trean. Lyx. 

Sen gick Cristian och jag på äventyr, köpte godis och gick till Erikshjälpen. Pojken köpte inlines och jag är så jävla kär i honom. 

Sen la vi oss i soffan och jag läste medan han såg på teve. Bra bok jag roffade åt mig på Erikshjälpen. 10 spänn för 100 000 ord typ. Lite konstigt hur man tänker där, ord är värda mer.

Nu kom vi i alla fall nyss hem till Stjärnan efter lite kinamat. 

Dör nöjddöden. Ciao!

//Jk

Somnade nyss. Konstaterar återigen att det är för få timmar på natten. Det finns ju så mycket man vill ägna natten åt! Dansa, koreografera, lyssna på musik, se på teve, gosa, dricka varm choklad, läsa, hångla, stressplugga, och tusen andra saker som man kommer på när kreativiteten flöder som mest! Och allt detta under natten samtidigt som man måste få tid för lite sömn. C'est impossible, fast ordet i sig säger: I'm possible. ♥
 
Har tusen saker i luften, små drakar som lyfter när tiden är kommen, och det känns rätt bra när det är blåsigt runtomkring en. Men prio 1 är konsertbiljetter för jag ska till Valdemarsvik på onsdag eller torsdag och då tänkte jag sälja till de som vill ha (ni som inte vill ha säljer jag till också. Jag lovar!!!!!!). Och så måste jag dammsuga i Stjärnan, fast det kanske jag lämpar över på min andra hälft?:-) Är det inte jävligt smart att uttnyttja en sådan kraftkarl när man ändå har honom här? Jooo, tycker hans smarta lata tjej. Fniss. Sen måste jag köpa choklad idag. (Mamma, don't worry be happy, jag äter vanlig mat också, bulgur och gurka och ost till exempel, det är bara när jag har pms jag vill svulla, och då är det ok tycker jag, puss). 
 
Förresten, alla ni som gillar Eve sådär apmycket, om ni bara visste vad jag och min karla-karl skall göra på lördag skulle ni bli gröna av avund! Ett ord: Tvåochenhalvtimmesresa! Det är så det fräser om blodet när jag tänker på de tre musketörernas återförenande! Avis, right?!? Sa ju det.
Au revoir!
//Jk

Kom nyss hem från mormor. Mys. Plommonen var perfekt mogna och blommorna dansade fortfarande i vinden. Bästa trädgården.

Idag har jag varit på audition och dansat, sen spatserade jag till skolan där jag mötte lilla Linn och så gick vi och fikade lite på Kuriosa. Det där måste vara en utav de härligaste brudarna jag känner. Linne-pinne. Ja, sen spolar vi framåt till kvällen. Hade Kenya-möte. Vill bara gå på gatan och ragga pengar (fast så långt går vi inte, eller? gatumusikanter nästa?). Har ju börjat panta burkar i alla fall, och söker alla stipendier som finns. Och har dansat lite överallt. Och nu i oktober kommer värsta bästa grejen komma, och de i min släkt och av mina vänner som inte kommer skall jag personligen dra dit! Välgörenhetskonsert i De Geergymnasiets nyrenoverade aula. 
 
Vi ska till Kenya i februari.
Hakuna matata
//Jk

Har gått runt med ett leende på läpparna halva dagen. Det började när jag stötte på lilla Linn. Sen träffade jag skrattmakerskan klockan ett (snyggingen på bilden). Hade det förfärligt trevligt. Fikade, pratade och sådär. Gjorde min dag. Sen efteråt hade helt plötsligt lite pengar försvunnit. Jeans och trosor... Lite ännu mer kärlek.
Jag är nöjd.
//Jk

Varit och fått en makuprådgivning nu, lägger opp en bild på mina vackra fötter istället.

Min solstråle har spelat amerikansk fotboll idag. Pärona och jag satt i gräset med en picknickkorg och hänfördes. Österholm tittade förbi och Jeffrey kom. Det var härligt med frisk luft.

Vet inte varför. Det bara kittlar i näsan. Klarar inte. Tydligen inte bra på något. Vad hände? Jag var ju en egen liten stjärna. Stjärnfall. Död. Mörker. Vill aldrig mer vara vuxen, för många negativa tankar. Det läskigaste var när jag var ensam på bron och vi nästan gjorde slut. Lever för farligt. Måste hitta något. Går runt i cirklar. Jag älskar dig. Säljs lägenheten dör jag också. Fast mamma har rätt. Den är inte positiv längre. Det var en kärleksfull plats. Sen försvann vännerna. Sen försvann kärleken. Sen försvann ljuset. Finns inget gott. I mig. Bara godiset som jag nyss åt. Jävla tjockis. Jag var nog lyckligare med anorexia, var jag inte? Jag vet ingenting längre. Jag vet bara att jag har ingenting att se fram emot. Just nu. Klockan är tolv. Och näsan kliar fast jag vill inte. När näsan kliar våldsamt kommer snart syndafloden. Fast inte idag. Regnet är slut jag tänker inte gråta idag, och då blir den här dagen unik för jag har gråtit alla andra dagar den här veckan. Känner inte igen mig själv. Vart är jag, förbannat bra på kurragömma. Det är en nackdel i den här frågan. 
Ja, jag tycker så jävla synd om mig själv så det är sjukt. Förlåt då. Sån jävla bebis jag är.

Det här är ungefär finaste bilden den här veckan. Mammut ville fika med mig och det var höjdpunkten. Hon skulle ta tåget till Stockholm några dagar, och idag är dagen då hon äntligen kommer hem! Lycka kärlek kram
//Jk

Det värsta är ju när regnet börjar falla redan klockan 1240. Då vet man att dagen är förstörd, för solens strålar tränger aldrig igenom något man kan hålla i, regndropparna alltså. 
Jag börjar helt ärligt tröttna lite på trean. Det känns liksom inte rätt på något sätt. Förut fanns dansen där som ett dragplåster, men nu är det säkert bajspartiklar i luften i dansstudion som gör att jag blir sjuk och ändå inte kan dansa. Hela vårterminen gick ju till spillo för att jag var sjuk fyra månader, har således inte kunnat dansa på ett halvår. Så dilemmat finns ju där hör ni, kan jag inte dansa finns ju ingen annan anledning att gå i den här klassen. Skulle nog behöva prata med någon om detta innan jag gör något överilat. Hjärnan är redan inställd på andra planer än att lida sig igenom ett år med bajs. 
//Jk
 Min position är liggandes med den andra koppen te ståendes bredvid mig. Känner mig förtjänt av lite slöhet idag, man har ändå åstadkommit en hel del. Bland annat fixat så att miljönämnden kommer till dansstudion (några sorts inspektörer skall undersöka smutsen i dansstudion - kanske finner orsaken till min konstanta sjukdomsnärvaro), skrivit alla rätt på ett italienskt glosprov med en dags träning samt tvättat en maskin tvätt. La nyss på luren i örat på mammut, att hon pratar i evigheter är okej, men inte samtidigt som hon kör hem från Västervik! Tänk på alla djuren du skulle kunna skada, ehehe. Snart kommer Cris hit och då ska vi kila ned till Poolstjärnan och bara gosa i poolen hela kvällen. Jag är så värd det. 
Kärlek till hela min familj, släkt, pojkvän och danslärare Pia. Hoppas vi ses snart.
//Jk
 
Började tredje veckan med en liten panikångestattack igen. Back to track så fort skolan börjar. Ibland kan ju egen lägenhet innebära döden. Dödstrist kan det vara om man ligger där ensam, lämnad, utan vänner i fyra timmar. Känner mig så jävla ensam ibland alltså, och det är min största rädsla. Jag saknar mina bästisar Cristian och Eve, vad ska man göra utan dem? Lonely girl. Vill ha Mjödö-gemenskapen, vill äta bullar och kolla djur hos mormor, vill vara vild med Frida, vill åka på ovärdiga bilturer med pärona. Men när kan man gör allt sånt här, jag går ju i skolan i en stad som Norrköping. Och i Norrköping känner jag mig ensam, när jag inte är med Cristian.
Hejdå bloggis
//Jk
1 september har lett mot mig trots det kalla, molniga vädret. Dagen har verkligen varit lycklig. Lycka för mig är glada människor, sociala människor, hav, människor som ler, konst, att få prata konst med konstnärer, få jobba med det man älskar - att få vara där man älskar att vara... Ibland har man tur som får samtal av kulturchefen som vill att man skall jobba två dagar bara sådär en helg i september, så att man får uppleva den där lyckan menar jag.
Älskar folk så himla mycket, de är min största inspiration till allt. Ni är min stora kärlek och inspiration. Sprid kärlek, lev.
//Jk