den personen jag mest av allt ville se idag gick förbi på gatan när jag stod på balkongen. litenlycka. lyckan vet när jag behöver bli glad. vill ge all min lycka till denna personen. du kommer klara det den här gången också, det vet vi, för du är stark. 
hjärtat är fyllt av kärlek till alla omkring mig. men det räcker ej till mig. jag tänker på er konstant, vännerna och familjen. men jag orkar inte ta mig för något, för varför förtjänar jag lycka? är cirka sämst på att ta hand om mig själv, och dessa två dagars ledighet har jag bara varit ensam och ibland är jag sämst på det också. att vara ensam med mig själv. saknar julien något enormt. en vandrare som stannade på vägen för att ta hand om mig och ta hand om fåglar. behöver någon som tar hand om mig för jag klarar det inte själv och vet inte hur jag ska lära mig det. hur lär jag mig att tycka om mig? 
lyssnar på jubel och förstår varför det har varit min favoritlåt senaste året. haha. såna här dagar känns det bara som att jag slösar värdelös tid. 


Frida ringde. godis. hav. böcker. 

rastlös, hejdlös, skandalös, fabulös, sömnlös. vill ut på äventyr en vacker natt som denna! natten är ung och jag likaså. vad ligger jag här om? drömmer. ligger här och drömmer. tänk om man kunde få somna och drömma lika fint? vill ej somna. vill ej drömma. vad vill jag? vill ha en verklighet som är bättre än drömmarna. imorgon så! imorgon är en ny dag och jag ska må som allra bäst. frågan kvarstår dock. vad gör juliateddy tills dess att solen går opp? 
asså. lol, jag är fan snygg
omg. utan smink också  godnatt hörrni. John blund förför mig. dröm sött. ses imorgon i vår kärleksvärld. det är fan underbart att leva. 





asså kristinaaaa. min bästa kusin, min bästa frisör. tack. jag är glad i hela mitt hjärta, du anar inte vad du har gjort för mig. jag känner mig vacker. jag känner mig nöjd med hur jag ser ut för första gången på månader. finns inget i världen som jag skulle kunna ge dig för denna känsla. tack. tack för att du får mig att känna mig lite fin. vågar visa mig ute och inte känna mig som en påse mjöl. nu är jag brun med viftande hår och jag är fin. visst är jag det va? 
på tre timmar har jag hunnit med att ta 15 selfies. jag sa ju det imorse när jag vaknade och sprudlade med liv, måndagar, måndagar är favoritdagen på veckan helt klart. jag älskar måndagar. 
återigen, merci kristina. 
det är simpelt jävla förnuft. i förskolan lärde jag mig att man inte sparkar på den som ligger. det fanns folk som var mobbade (lyckligtvis inte så många i min lilla skola på landet) men jag var inte med dem. jag var ingen mobbare, jag hälsade på dem som inte hade förmånen att ha likadana föräldrar som mig som kunde köpa nya skor när de dåvarande gick sönder. 
så hade det jag, nya skor och inte trasiga. enda sedan låg-och mellanstadiet har jag tänkt så, att man inte ska hjälpa till att slå eller mobba de som har det sämre ställt. tjalla hellre på mobbaren... 
tar vi det då i ett vidare perspektiv (för vi växer opp och blir smartare med åren, right?) så ser jag invandringen/rasismen som en grövre sort av mobbning. (lol, sjuk formulering, men skriver så att alla ska fatta.) för det är tydligen så att sd-idioterna inte gått vidare från lågstadiet, nej, de slår fortfarande på den som ligger. 
 
och jag ska inte glorifiera mig som världens bästa människa, man asså, jag sparkar inte på den som ligger. det är sunt förnuft. asså, jag förstår (lite) om mycket gamla människor är rädda för invandrare för det var en annan tid då bara, men lever du under 2000-talet och är under typ 70 år så har du missat i princip ALLT som är viktigt om du är en sd-are. du har glömt den mest basala läxan någonsin, och det är att du inte sparkar på den som ligger ned. 
problemet ligger inte där; på den svaga kraken. problemet är "mobbaren", typ rika personer som tjänar grova pengar men inte betalar skatt typ osv. det är inte han som ligger ned som är problemet, det är han som slår. och jag skulle kunna fortsätta med oäääääändliga diskussioner om det här med rasism, har just haft en "diskussion"... men nu blev det skriftligt förhör på lågstadienivå på detta inlägg. :) för jag har upptäckt att sd-are finns - och de är dumma i huvudet och klarar inte av att läsa nyheter, se omvärlden, eller förstå samhällsstrukturer. de är lika dumma i huvudet som mobbaren i tredje klass ungefär. :)
 
vill bara säga: gör din läxa. 
 
 
firande av mors födelsedag idag. blev ju toppen. blir så ledsen och hon med. inte för att din födelsedag är förstörd mamma, jag älskar dig till afrika och tillbaka (jävligt långt...) och vi ska fortsätta kämpa för människoliv och allas lika värde och det räcker att du har MIG att fira med. vi är bäst tillsammans och nu drar vi igång festen som du verkligen förtjänar! du och jag och pappa (och lilla eve får följa med via whatsapp) ska fira! 
 
vi ska fira! 
man kan vara glad fast att man är sjuk. woho. idag har varit en bra dag, mycket bra dag. kärlek på er!
gosat med denna kärleksboll
& blivit ordentligt pussad på <3 

är cirka dödssjukast. kyrkogårn ligger ju ett stenkast ifrån så sätter mig där nu så slipper ni bära mig. dör inte ensam i alla fall. kanini, teddy och christoffer är här. oj aj så ont jag har. #villvasjukoftarefördåfårjagglassochpussar :))) 
dagen började helt magiskt med springtur i solen halv sju och sen bilande med älskade mamma. OCH jag var/är dösnygg för första gången på två månader!!! vad tror ni händer? fryser ihjäl, får inte behålla någon mat, hjärtat skenar, magen vänder sig ut och in och krampar och jag blir HEMSKICKAD från jobbet. fabulöst..........
så gick det med den snyggheten. usch. när man för en gångs skull inte kräks vid spegeln så blir man sängliggande och får inte visa opp sig ändå. ironin. asså. åh. arg. ni skulle se mitt hår idag...... istället ligger det här på kudden som en gloria och ögonen och läpparna är större än vanligt, men nej. hjärtat och magen bestämmer sig för att få magsjuka/matförgiftning och jag blir isolerad i en liten stjärna. 
åh. 
imorgon är jag säkert både ful och sjuk. ännu bättre. 

hjärta
min alex
Alanna, Fnittrig julia, Markus, älsklingar. hejdååå fest på trädgården. saknar redan Alanna. 
lite kallt på jobbet. gryffindoraren klädde på sig med varma kläder från butiken och stod i kassan och lekte med mina pygme puffs. livet. jobbet <3
mina killar, favvokillarna Markus Markus Alex 
älskade brudar. julia som åkt tillbaka till canada:((((( ledsamt!!! sen Malin et moiiii.
fick fin hennatatto av julia som är tysk men bor i canada sen fem år. fin hon är. puss min syster
och en dag i veckan här så åkte Eve :(( hon bor i Wales nu. så var min vecka fram tills idag. 

idag ledig, enda dagen jag är ledig. så har gjort det mesta av den. bakat, lagat mat, gjort matlådor för hela veckan, varit hos Christoffer och klappat hund, postat valsedlar som en riktigt politisk aktiv brevbärare. ska snart ut och springa, fixa naglarna och planera en födelsedag. har träffat vb Cristian också och det har varit välbehövligt. och igår tände mamma ljus världens mysigaste. längtar till hela veckan. måste överleva längsta jobpassen bara. pjuhhhh pengar får jag tänka. puss älskar er
just när jag behövde en önskning som allra mest, just då faller en stjärna. jag önskar av hela mitt hjärta. det är helt otroligt att den skulle falla just då. 
eve åker från Valdemarsvik, till Norrköping, till Kalmar, till Valdemarsvik, till Stockholm och sen till Wales. hon reser mycket och när hon är i Sverige är det lugnt. men när hon väl åker, ja, då när hon åker utomlands, då börjar hjärtat klappra lite hårdare. jag får inte äta frukost med henne mer, eller säga "eve" tusen gånger om dagen, jag har ingen att irritera och vara plågsam mot, får inte se hennes glittrande ögon eller lukta på hennes tåfisar. och hon åker inte förrän om några dagar, men jag saknar henne redan på något konstigt vis. all min kärlek till den kvinnan. åh, hjärtat är redan lite ledsnare. men jag vet att hon är glad i alla fall, och det är väl det enda jag vill. och vi ses alltid om bara några månader igen, så jag ska härta ned mig. hon kommer tillbaka tids nog. :) stor puss
ni vet när man känner sådär att "oj så många älskade vänner jag har, hur kommer det sig?" eller vet ni det? tänker ni så eller är det bara jag? 
ibland vaknar jag opp och bara undrar hur folk kan älska mig, vilja vara med just mig, och blir helt yr med kärlek. jag har så många vänner, hur kan jag ha förtjänat dem? vad är det de gillar med just mig när det finns så många mer och mycket mer fantastiska människor här? är jag så bra egentligen? hmm konstigt hur livet artar sig. är sååå glad - men förvånad. jag gör ju ingenting vettigt med mitt liv men ändå så får jag så mycket. och jag klagar inte(!), jag är enbart eviiiiiiiiigggtttt tacksam. tack alla vänner. jag vill alltid vara med er också för att ni är bättre än bäst. 
jobbat 8 timmar på favoritjobbet, det är pga kollegorna det är så bra. ily guys!!! tränat 1,5 idag. sen hängt med mina päron. insåg just att min syster flyr landet snart igen. är tacksam för den sommar vi haft ihop, men girig som jag är så vill jag ha henne bredvid mig ännu mer, ännu längre. fördelen är emellertid att jag får resa till England en gång till i år och hälsa på henne. eveeeee, jag kommer sakna dig a LOT. 
annars har inte mycket hänt idag, förutom att energin är på topp och världen är så jävla underbar och mina ätstörningar är glömda. imorgon är jag ledig. överflöd av kärlek, puss
man vet att det blir en bra dag när man fått två kramar av två människor innan klockan är nio. teddy som alltid räknar sina kramar... man vet också när det blir en bra dag för då spelar spotify opp de låtar man inte visste man ville höra men som passar bäst till sinnesstämningen just då. då vet man. då vet man att livet är oslagbart och jag aldrig kommer tvivla på att vilja leva det, trots att jag kan slänga ur mig "jag vill dö", trots att jag kan vara deprimerad och trots att jag ibland inte inser meningen med livet. men det är som världens bästa alex sa: "skulle livet vara värt att leva om man fick reda på "meningen" med livet? och btw ! det finns ingen "mening" med livet - kanske en lång text eller en bok kanske, men du kan inte summera upp livets betydelse i en mening, för kort." han är klok, han är klok som världens bästa bok. och livet är för fint för att grubbla. 

de här är det finaste. det sköraste. och vi är här just nu. i livet. och vi vet att det är bra, innerst inne vet vi. även när allt kan verka nattsvart så blir det alltid bra. det kan vara så lite som en kram som avgör. 


teddylove
en höbal

jag kan va din hund

vi gick runt i Söderköping Frida jag hittade bokaffär. denna står på önskelistan 
på berget vid midnatt drack vin filosoferade. fullmåne. full
våra ben. 
folk som röstar på fi o sd. hets mot olika folkgrupper får mig att spy. älska alla, invandrare som "vita män". herregud äcklas över världen vi lever i lite. 
idag är en sån dag där vi räddar världen med leenden och vi dansar på gatorna. 
mina älskade mugglare markus och alex är helt underbara, åh fantastiska människor! idag blev det after work med dem och alanna. så bra med bärs klockan tre. åkte sedan till min by och njöt av vädret med mamma. glass vid havet och matande av ankor, nu lite spel med familjen, god mat och morden i midsummer. jobb imorgon också, med favoritmugglarna, vi är de tre musketörerna, då är det magiskt att jobba. på riktigt. 

mår bra, är trött. jobbar, badar, tränar, festar. i fredags blev jag upplockad av eve o agnes. fest och bärs och träffade susanne o mimmi o gänget senare på kvällen. kaoskul. på lördagen jobbade jag innan det blev lyckad förfest i stjärnan med skönt folk. tio pers var vi, såg ut som tjugo. foffe var med, det var ett tag sedan man såg honom så det var sjukt kul. försökte festa som vi gjorde på gamla goda tiden, jeff adam foffe o jag, men ajajaj vad det spårade framåt småtimmarna. är inte van med tequila längre haha. gick hem efter att ha lagt en pizza o fylleringde christoffer o såg på blixtarna på väg hem. vaknade iaf tidigt o mådde bra. då drog agnes eve o jag och badade. det var världens mest underbar dag igår, älskade söndag. avslutade hos linnea med prat o klappande av hund innan kvällsdopp. 
idag började en ny vecka med mycket jobb, blev överraskad på jobbet av mina favoritmänniskor. sen åkte vi till valdemarsvik o här har jag bara badat o tagit långpromenad. om en stund ska jag ut o springa. sen kommer christoffer äntligen hem. 




är det inte en underbar sommar, så säg?