har jag gjort följande: chillat, varit på paradiset mjödö, sett på Mamma Mia, badat, bakat & varit med dem jag älskar. Förutom E som har varit på tågluff men kommer hem idag! Argsh vad vi har längtat. Hon har gjort en tåg-tatuering! Avis as hell? JA !!!

Livet har aldrig varit så bra som det är nu. Kan bero på massor av saker, men jag tror det är df jag känner mig säkrare än någonsin. Jag har aldrig varit såhär stark. & det känns som om jag verkligen lever livet & gör saker. Fått mer sjlvförtroende. Jag är faktiskt underbar, ibland kan jag inte ens låta bli att älska mig sjlv. Hoppas den känslan håller i sig. Jag ska göra allt för att den ska det. För jag vill vara såhär glad & lycklig jämt.

Åh jag har så mkt Kärlek i mig att jag inte vet vad jag ska göra med det. Mor & far är döda, nästan, bara för att de får kvävande kramar & goda ord på sig hela tiden! Hehe.   Jag vill ge min Kärlek till de som inte har någon Kärlek.   Jag andas, äter & ger Kärlek. Det borde du, du elr rent ut sagt Du också göra!

Med överdos Kärlek
JK!

Bonjour! Sitter här & funderar, som jag alltid tycks göra. (Jag kan befinna mig milslånga väg härifrån ibland, bara för att det finns så mkt att tänka på! Nu kanske ni tror att jag tänker på något viktigt? Som på hungernöden i Afrika, hur vi ska göra mot växthuseffekten & om det någonsin ska komma en uppfinnare som kan göra ett läppgloss som inte fastnar i håret? Nejnej, sånt är inget för mig. Jag. höm, har börjat tänka på myrstackar! Ni vet såna som myrorna bor i.  & jag vet inte vf jag gör det? De bara ploppar upp oavbrutet i min hjärna. De kommer ur ingenstans & invaderar min hjärna med läskiga myror bärandes på döda djur & löv! Detta är bedrövligt & måste göras något åt. För jag menar vem vill tänka på MYRSTACKAR? Ackack, jag är konstig. Men någon måste ju vara det, vad vore världen annars? Men jag får nog iaf försöka att skärpa mig. Allt som behövs är ett försök!

Nu ska jag gå & sprida lite glädje till mina föräldrar! ♥

Lyckad helg må jag säga! Innehöll allt från skrattsalva (i karusellen), dramatisk åktur i dödsåket, kärlek & allt där emellan. I lördags blev jag, Lotta & Sara nästan påkörda av Velvet också. Jag åkte karusell minst 50 gånger denna helg. Det blev ju då som förmodat bara Virrvelvinden för min del + det kallade "dödsåket" 2 gånger. Fick blåmärken, 2 stora sår på händerna & bula i huvudet av den. Männen som skötte karusellerna flörtade med oss, tittade på olämpliga ställen & tog på min hand, det blev bättre i slutet när Siri & jag lekte apor/cepe-tanter(haha;D) då var de inte lika intresserade längre! Kan inte förstå för mitt liv vad det berodde på? Jag tyckte vi var normala.. På lördagen blev det ju även det kända KarnevalsTåget, där jag var med & dansade!♥ Bio på mega stor filmduk, Magnus Ek, så trött på natten att jag BET av en flingtugga(!), Nora, musik, godis, Dans(♥) & fantastiska vänner. Även Min första fylla. Nej skojade, Jag dricker inte. Men man kunde nästan tro det när jag höll på som jag gjorde & jag kunde inte gå rakt! Vilket var syperskoj!!

Tack Nöjeskarusellen för det otroliga jobb ni lagt ner på att göra Valdemarsvik en aning mkt roligare!:D

HASTA LA PASTA
//Jk