I veckan som gått..

1kommentarer

har jag gjort följande: chillat, varit på paradiset mjödö, sett på Mamma Mia, badat, bakat & varit med dem jag älskar. Förutom E som har varit på tågluff men kommer hem idag! Argsh vad vi har längtat. Hon har gjort en tåg-tatuering! Avis as hell? JA !!!

Livet har aldrig varit så bra som det är nu. Kan bero på massor av saker, men jag tror det är df jag känner mig säkrare än någonsin. Jag har aldrig varit såhär stark. & det känns som om jag verkligen lever livet & gör saker. Fått mer sjlvförtroende. Jag är faktiskt underbar, ibland kan jag inte ens låta bli att älska mig sjlv. Hoppas den känslan håller i sig. Jag ska göra allt för att den ska det. För jag vill vara såhär glad & lycklig jämt.

Åh jag har så mkt Kärlek i mig att jag inte vet vad jag ska göra med det. Mor & far är döda, nästan, bara för att de får kvävande kramar & goda ord på sig hela tiden! Hehe.   Jag vill ge min Kärlek till de som inte har någon Kärlek.   Jag andas, äter & ger Kärlek. Det borde du, du elr rent ut sagt Du också göra!

Med överdos Kärlek
JK!

1 kommentarer

jennie

11 Aug 2008 14:54

Kul igår när vi kolla på film :D<3 !

måste ses nån mer dag?. :D

jag älskar dig MIN teddybjörn <3!

Kommentera

Publiceras ej