feel this freedom. feel this happiness. önskar inget mer än det jag har just nu. 

höll på att dö idag. svalde luft i fel strupe, sånt händer ju bara mig. så exalterad över att bara få finnas till så sväljer för mycket av det som håller oss levande. syre. blev blå och fick göra en heimlich manöver. det var inte dope alls. livet och döden är så himla nära vänner och det stör mig att det knappt hinner gå en vecka innan jag får en nära-döden-upplevelse. ibland kan jag sitta oppe i timmar för att jag är livrädd för att somna, ifall jag skulle somna in på riktigt. har ju haft svårt med andningen och i somliga fall har jag vaknat abrupt av att jag inte andats alls. ibland har jag vaknat och inte känt min kropp. då skriker jag på eve, som får sova hos mig, skäms för att säga det, men det är enbart för att jag inte skulle få dö ensam då. är jag ensam skjuter jag opp sömnen så långt som möjligt. vill ha en utritad karta så jag vet hur länge folk ska leva. hur länge jag ska leva, vill veta så jag slipper oroa mig vareviga dag. för kroppen andas inte som jag vill. har blivit så medveten om döden på sistone. förr trodde jag inte att den fanns. 

(saknar morfar varenda dag) 

leva och få vara del av MAGIn. jorden är universums bästa ställe!!!! ju. den blå lilla planeten som kan få människor helt huvudstupa kära, som cirklar kring ett eldklot, precis bredvid en måne som gör vågor i havet. det är så jävla stort. 

ska sova nu. vinden viner utanför and the universe said "I love you" 

vi ses 
ok. glottern med grilla, basta, bada, dricka bärs, sen åka in till stan och lyssna på musik och dansa med apsköna människor. HUR KUL ÄR DET ENS? fett lame om du frågar mig. asså verkligen. sjukt tråkigt. jobba från 12-2130 idag och imorgon däremot: woho. 

(det sitter ju ganska bra det med egentligen. är bara synd att missa epic äventyr) 
put your mom jeans on, do some yoga med träskorna och din favoritparfym 
är inte rädd för lite lera 
man är inte mycket vigare än såhär utan träning o stretch på ett halvår efter 21 år, ganska förvånad o nöjd ändå 
hahah
lawl, how pathetic

brb ska på äventyr 
i vilket parallelluniversum lever jag? där livet är en flirt, tid är slajm, där månader kan gå men man ändå kan ta vid där man senast slutade, där kyssar stannar tiden som tidsmaskinen. kommer ihåg allt, minns inget. 
hahaasså på riktigt gubben har köpt jordens surroundsystem, so happy rn. hjärtat dunkar värre än på konsert. kommer bli döv inom en vecka. åh lycka. 😍😍😍 musik musik musik hjärtats heroin. fest här. störa grannarna :))) pappi 💗💗

"det är meningen att man ska blåsa bort"
sjuka saker har hänt idag. jag slår fortfarande rekord i sånt-här-händer-ju-inte verkligen händer mig. tror det är bra karma bara. jag älskar livet, livet älskar mig. och ska man bli författare ska en ju ha en del historier att skriva om. smarris 

queens corner 03:23. sinnesstämning: tillfreds, uttråkad, lugn, fundersam, lycklig. 

folk är så jävla tråkiga i allmänhet. jordens säreget mest kräsna människa är jag. det är inte många som duger, för att jag ska lägga tid på att hänga med dem. 

är på världens bästa humör. idag har jag målat små djuransikten på barn i 5 timmar, sötaste maja bland annat 
sen blev det kalas och sen blev det fest. hade nog den gladaste fyllan på väldigt länge. så fin tipsy-stund!! majs, snus och bubbel. philip skjutsade mig i kundvagn till krogen. drog en tequila, var mer cynisk än ever. fyfan för puls. dansade till fågelkvittret på gatorna hem, gungade, levde livet, ensam, människor är så krystade. nu ska jag ut och gå en stund igen. har så mycket att uppleva! 

färger och energier, bara det kan störa en timme av mitt liv, att återhämta sig från en människa, hitta sig själv. waste of time. lever hellre själv. om alternativet finns. människor är så oootroligt tråkiga ändå. förutom de jag valt att ha i mitt liv
bästis gjorde finaste latten åt mig. GUUU så glad. såå himla otroligt lycklig. tillsammans med gulmira såklart. alltid lika bra med gulmira. love love love 
här är vi henne. högheternas höghet. persiens största diamant. vackraste jag känner. som fick träningsvärk av allt skratt. 
och så lille ja. som inte presterat ett dugg med mitt liv. gla ändå. och ännu bajsgladare över att ha sinnessjukt bra kompiz att se opp till. 
min mun har inte pratat om annat än dig sedan dagen du pussade den

har övervunnit min ben-fobi idag. lät bruden ta på mina ben och nitade henne inte efter. tror ej jag hade barbent mer än fem gånger förra året, så det tar sig ju. en kan låtsas att fula ben som brunnit är fint, det kan en göra. och så hade jag knutar i ryggen, vilket aldrig hänt förut, men anser att det är det första officiella steget in i vuxenvärlden. 
promenad med clara, plockade gullvivor och drack kaffe innan linnéa kom och det blev veggo-grillfest med bubbel. hyfsad dag ändå. duger väl liksom. 
länia o ja 
thug life i valdemarsvik (DE VA skrikROSA HIMMEL O HAV!!!!!!) 
hej livet. fint att du väntade på mig i alla dessa månader. idag fick jag gåvor tillhörandes en 5åring, jag är i mitt allra bästa, blomstrande 21 men kunde inte ha blivit gladare för alla studsbollar, blommor, såpbubblor och kakor jag fick.  som frida skulle ha sagt "när man slutar leka är man inte vuxen, då är man död". kom hem och hade nog förväntat mig mer kalas än vad det blev, men att borra hål i björkar och vänta ut saven, planera sommaren och bestämma äventyr med vänner är fint nog för en onsdag som denna. lite bitter, lite starkare och stor förvåning över hur mycket jag klarar av. morgondagen är fullbokad redan, det blir massage, clara, gulmira och bubbel. nu ska varenda dag fyllas med äventyr och fest. sekunder ska ej få slå förbi utan att jag känt ett uns glädje, tänkt en ny tanke, skrattat med bubbel i magen eller lärt mig något mer. slå iväg ett sms ifall ni är på. men det vet ni ju redan. 
dagen har varit en suddig sådan. jag vaknade och borde ha varit utvilad av kopiösa mängder sömn. tog min shot med nyttigheter som brukar göra mig piggare än tre koppar kaffe, men snubblade och blev helt yr. tid och rum försvann, men robotlikt tog jag mig till jobbet men var tvungen att nypa mig själv för att fortfarande känna. hela dagen kändes som när man är fullständigt vrålfull men man försöker verka nykter. vem bryr sig om det här egentligen. men var fett omigsjälv och rädd. händer så mycket i min lilla, sköra kropp hela tiden och borde inte mixtra med så mycket starka grejer, när jag vet hur jag blir efter så lite som kaffe och socker. sov som en kotte i en timme innan kalas för ville. 
mormor är min sol, skratt
tänkte kolla lite stjärnor och göra yoga nu, innan jag somnar som en kotte igen. himlen är inte lika oklar som mig och det är jag tacksam över. mitt x har ringt exakt 46 gånger nu och jag blir fett störd för människan borde skaffa sig ett liv. 

jag är svår att få fatt i idag. ciao och godnatt och förhoppningvis på återseende
hej raringar. älskar så mycket. och idag fick jag den märkligaste frågan av de alla: varför är du så glad för? och då blev jag ännu gladare och började skratta, vad finns där att inte vara glad över, svarade jag. det här är standard julia-humör, men antagligen är jag så glad för att mitt hår är salt av havet, mitt rum luktar pärlhyacint, jag fick finaste gåvan för två dagar sen som jag ska använda ikväll för att kolla stjärnorna med, dricker björksav till frukost, får kramar vareviga dag och allt är möjligt.
dagens bästa aktivitet var i solskenet med luftpistolen. kul!!!!! 
PS. det låg en studsboll framför fötterna förut.  
WOW JAG HADE NYSS VÄRLDENS BÄSTA DRÖM I HELA VÄRLDEN HEEEELT SINNES. sku ba sova i en halvtimme men ASSÅ DEN VAR SÅ SKÖN SÅ JAG LÅG I MER ÄN EN TIMME OCH VILLE INTE VAKNA HERREGU VAD HÄNDER MED DETTA LIV???? för mindre än en månad sen hade jag mardrömmar varje dag, efter ca två veckor med intensiv lucid dreaming-träning så är jag HÄR. wow jag satt på ett tåg utan väggar eller tak som åkte skitsnabbt, frekvenser av mammas liv blixtrade förbi precis som videos på snapchat, hon hade varit i tanzania sett svarta hajar, skitsnabbt tåg och samlades i en ny fräsch lägenhet med sol, föll man över kanten så varenda våning man föll var år en ens liv så man såg allt fint som hänt sedan allra första början. såg det som hände när jag var ett och grät som ett barn för jag komme rknte ihåg det själv men drömmen visste. 

osv osv osv händer 

asså jag är helt hög. 

när jag föll från ett år så separerades våningarna med moln som lukta ros 
"ta mysiga bilder på mig när jag hoppar. OK?" 

resultat 1.
2. vit liten skit

åkte från stan i ottan för att vara tidigt vid havet och hänga. satt och läste tantsnusk vid vågorna med kaffe och picknick i två timmar. harlekinböcker asså. väl skrivet.👌 sen bad. vatt ca världens mysigaste dag
skålbra dag. shimmering glimmering. la dolce vita. nu min favoritfilm på tvåan. 
tyda drömmar, se människor i färger, magnetism, fysik, skogen, det åskar, hjälpa människor med varma händer, måla regn, en man som spelar musik som låter som skratt, stjärntecken, vara troende, hamna på oförklarliga platser i meditationen, kunna ändra ens drömmar, vara medveten, läsa av människor, litteratur, element, livet, vardag, människor, forma sitt liv, framtid, men mest nuet. mitt nu. frida pratar i telefonen, så jag hinner skriva ett snabbt inlägg om mitt nu. lever alltid i nuet med frida. kärlek. hejdå

and the universe said: I love you 

en såhär glad julia hejhej blev pionröd förut, aha, åh
mitt rum, min gladhörna, dessa saker är de enda jag skulle ta med mig ifall det började brinna. min nyaste tavla äntligen uppsatt och en helt ny bebis idag igen!!! en chamaedorea elegans. ah, wow. dagen 😻

i havet skönjdes prismor, glittret var ljusets resa från himlen, som om stjärnorna hade drunknat. spegelblankt. som att vara i en discokula. bara sprang rätt ut i evigheten. tiden stannade för en sekund. 
mår sådär yvigt bra. tack för det. har kämpat som en dåre idag, med frukt och med städning. skurat. nu ska jag iväg på bokcirkelmöte och hoppas på att jag kan härta ned mig två hekto så jag bara kan sitta och anteckna, för är yvig. alla nerver sitter nästan utanpå. 

en sån dag då jag inte kommer kunna sova alls, för hjärtat pumpar även i håret. ska be pappa jättesnällt att skjutsa mig till havet efter cirkeln, vill bada så jag blir mig själv igen. med nerverna i min hand. kontroll. fokus. 

vill bara asjättegärna springa omkring i frotéoveraller i paris och skratta och väga 45,2 kilo
2011 visste man inte mycket om kupor hörni. och ska aldrig mer ha flätor. och vad är det med mina små armar egentligen? de ser på riktigt ut som dinosaurierarmar!?!?? 
idag kom privatchauffören och hämtade mig efter jobbet. det är så vi gör det på landet. tar fyrhjulingen. kunde faktiskt ej ha startat ledigheten på bättre sätt än i skogarna i skogen. tack pappa. du vet hur man gör mig glad. 
som sagt. live på lannet änte lätt. när det roligaste man kan ha är en hel del sangria, snus, bärs och en skottkärra. u gotta luv it. och jag ba åker omkring 👸💁 

vill ha den här boken 
asså små små stunder med stor stor kärlek 
typ som när påskharen varit och lämnat bästa paketet åt mig
eller att mina nejlikor har stått sig sedan 13 mars 
eller när jag gav mamma ett påskägg och ögonblicket då hon upptäcker pipen 
eller då man har fått lika många vykort som man har fingrar (på båda händerna!) av prinsessan i Indien 
eller när man idag serverade päronen ens favoritmat ihop med ett glas rött 
eller då när man har alldeles egna polkagrisfärgade rosor, lite som när tomten målar schackbrädet kl 3 på julafton. magi. hur kan man inte tro på magi, när hela vardagen är full av den. de här stunderna. de är så små och lätta att missa, men det är ju allra bästa magin. och de glimrar till lika snabbt som en filmsekvens framför ögonen. schvishhh. så kan ögonblicket vara borta, chansen att få bjuda på mat för sen, rosorna döda, vinet slut, tillfället att verkligen säga till någon att man tycker om den, skrattet ebbat ut i tystnad, jesus död och återuppstånden  osv

sekunderna minuterna timmarna dagarna veckorna månaderna åren går fort 

så 

carpe diem raringar 
universum var troligen litet först, innan kärleken sprängde alla barriärer och det blev enormt. så känns det iallafall hos mig. i mig. jag tror att det är så ju mer jag tänker på det. 
tacksam för vänner idag! har verkligen så himla fina vänner. bland annat en prinsessa i indien som skickar ett dussintal vykort och ett annat litet under vid namn jörgen som hängde i valdemarsvik idag och bara bubblade med bra saker att säga. pratade om (min) andning, egenskaper, yoga, hypnos och lucid dreaming. jag var förvisso en blandning mellan mitt mest oserisöta och övertrötta jag, men det är spännande likväl att prata med jörgen. ska nu bli mästare på att sova, och drömma! tack J! kom sedan hem och där satt bästa mimmi i vår kökssoffa. 

asså älskar livet. älskar att lära mig. älskar att små små möten dagarna i ända finns där om man vill. älskar människor. 
ber om ursäkt för detta inlägg kära bloggläsare. har fan ingen att prata med och jag vill prata. sitter tyst iställä. öh

tankar: 
vi la masken i jorden 
ska sätta en termometer i jorden för när det är 8 varmt kan jag så
ska göra sangria i helgen men har ingen att dricka med atm (anmälan sker via kommentar, skynda innan det är fullbokat!) (som att det lär ske.) (har ca 1 läsare) 
ska köpa läderväskan för 2lax 
älskar att vara stenbock
har fått muskler igen 
ska bada näck i helgen
språk, Frankrike, måste boka resor snart
linnéa kom hem 
vill snusa 
jobbjullan här. slutade för en halvtimme sen, som igår, och ba *jaha*, ytterligare en dag har gått med strålande sol. har jobbat länge länge utan någon somhelst  sömn inatt men det gick ju bra hörni. I made it. ska vräka i mig nybakat vaniljbullar och melon nu. innan jobb kl åtta imorgon igen. woho. peppen. 

är tacksam, som fan, men kan ej få nog, vill ha mer, så här kommer dagens önskelista: 
lyckokakor
en dag utan jobb så man kan va vaken en hel natt och kolla stjärnor 
en box vin
pussar på pannan 
kaffe till bullarna (men kan ej sova då:(()
hänga i trädgårdslandet
vägra bh 
jobba på röd dag 

wow. solen sken på en liten sprudlande flicka teddy idag. det ingen såg var att hon hade hela huvudet fyllt med drömmar större än hela henne själv. i hennes lilla värld kom ingen in och störde.. molnen över henne var lite tossiga, ibland ansåg hon att de var hennes egna tankebubblor. så gick hon. söndagskläderna var av bästa kvalité. och hon fortsatte gå. ooh vips! vad låg där inte framför hennes fötter? jo, det ska ni få höra. hennes tankar avbröts abrupt. där låg en rosa glittrande sten! helt ohittad (!!!!) innan den hamnade i hennes hand. aldrig har en flicka burit en sten med samma oförställda glädje som nu. 

således har hon en hel samling stenar från alla världens hörn: wales, en sommarstuga i gusum, barcelona, tanzania, ekön och danmark. de är så bra och användbara tycker hon. bättre än grenar i många aspekter. mer lättburna i fickan liksom.
hennes tankar var för stora för utrymmet i hennes huvud så de satte sig i himlen 💭


vad har man ens för ögonfärg? de kan aldrig bestämma sig
staten delar ut gratis p-piller som om de vore karameller. jag gjorde ett långt uppehåll och det var första gången på flera år som jag inte var självmordsbenägen. kul. kul fakta. kul att ha fått en ny sort som är lika värdelösa som de andra. kul att vara tjej. kul att vara depp. kul att vara socialt handikappad pga vill dö. tack staten för subventionerad dödshjälp....... 

jahopp. är fan hopplös på att ta schysta ostela selfies, men bara kände rent spontant att påskmat borde man kanske överge iår när jag slängde ett öga på mina höfter. 

de är fan inget att skämta om egentligen 
livet. fan va du överraskar mig. vem visste att det kunde vara såhär skööönt en ledig långfredag? ba svinga sig opp från sängen som tarzan själv, lukta, vara med bästis, gå längs havet, sitta och doppa fötterna, äta första glassen, få besök av häxor, ha inflyttningsfest, ha publik när man är salongsberusad och i sitt esse och förmodligen reta gallfeber på alla pga enormt uppmärksamhetsbehov och teaterapa. asså lycka 💁
bästis
påskkärringar och en förklädd karl 💗💗

vilken mysfamilj 😘😘😘 vi är🎈✨😜