älskar de där anonyma kommentarerna. tack! bring em on! 

ae asså, skojar. ni som kommenterar anonymt. skaffa ett liv.  ni suger. 

bara för att någon toka klagade på de fina små symbolerna i hörnen på vissa bilder lägger jag opp ytterligare en snapchat-bild. på bästa frida. som jag hängde med en kväll jag-vet-inte-när. jag gillar de små symbolerna, jag har inte tid att ta bort dem och jag tycker det ger ett ganska charmigt uttryck. så det så, låt folk få hållas bäst de vill och sköt ditt eget. 
så underbar helg. underbarig. jag har jobbat på världens bästa jobb. jag älskar det. musiken som spelas over and over again och som man minns tills dess att man ska sova. alla fantastiska människor man får möta och få ta del av deras speciella besök i magiska världen.  kollegorna som jag kallar mina bästisar och som jag retar och skrattar så magmusklerna får kramp. allt nytt jag får lära mig varje dag, det är nog det bästa. att jag varje dag utvecklas. bli bättre, hantera stressen bättre och se vad som behöver göras. alla kallar mig teddy. för det är den jag är. jag är juliateddy och jag älskar att kramas. alanna gav mig den finaste lilla urklippte tidningsdelen idag. en karaktär ur bamse som skrattande utropar: det funkar! den ligger vid kassan när jag står där, eller så ligger den i jobbarbyxorna. för, det funkar! och mer därtill. det funkar så jävla bra med allt! det var även så att jag i torsdagskväll hörde av mig till chefen och bad om ändrat shift. han sa ja, och klockan tolv var bråvallabiljetten bokad till dan därpå. det är så det funkar. det är spontant och underbart. så drog alanna, jag och markus och hade en underbar dag på bråvalla. om smått dyngsur så var den underbar. kan inte sluta säga underbar. hon fann en plastpåse stor som ett hus som hon bar ända fram på småtimmarna, jag hade turen att möta en själ så fin som gav mig en regnponscho i all givmildhet. människor är så snälla. jag hade öltävling och vann, och kvällen slutade ej som planerat. jag gick långsamt hem, och några andra slog följe och ville bjuda på pannkakor. vem säger nej till pannkaka va? jag bangade ej, och jag borde ha förstått på snacket vad det var frågan om. men jag är ju ganska dum. men helt plötsligt mitt i natten mitt i skogen befann jag mig på en gudstjänst. jag kunde ju inte bara tacka för pannkakan och gå... åh vad jag skrattade. jag vaknade opp skrattandes. så komiskt avslut. det var kul! att det inte blir som man tänkt sig, men det löser sig ändå. jag tror ju ej på Gud, jag tror ju bara på vanliga människor och på kärleken. det är ju precis det som gör underbara helger som denna minnesvärda. människor och kärleken.  

med kärlek / juliateddy 
igår bärs med brabra fem år äldre människor. när jag gick hem dansade jag på söder tull. det är inte många som vågar det. 
kommer massa bilder från sommaren nu. 
tänker aldrig bli för gammal för något. 
födelsedagsfest för alanna. fick med julia på bild istället. haha mina bästa kollegor på harry potter. umgås flitigt. skrattar konstant. här var alla så fulla så engelskan gick sådär. braxton gjorde toksucce. glömde nycklarna den kvällen. hemlös hängde på söder. sen följde samme mig till cristian där jag sov två timmar innan jag började jobba. 
markus och jag. bärs-champagne-vin-kompisen. 
världens coolaste syster kom hem från london. vi är bäst tillsammans. 

jordgubbsdrink med mamma efter jobbet. bland det bästa tidsfördrivet jag vet. 
jessica gedin var på harry potter. vem fotograferade henne? vem stod i kassan när hon handlade? moi. så jävla snygg var hon. älskar mitt jobb. 
sen blev det äventyr med bästa crewet igen. mina nya bästisar på harry potter. fyra brudar var vi som fikade från tre till sju, cyklade hem till stjärnan innan fotboll och bärs med övriga kollegor. bland den bästa dagen. julia malin bailey, det är kanadensiska bailey på bild. älskar alla på harry potter. 
åkte till havet och fiskade med familjen. jag hade fått nya bra metspön. sååååå mysigt. 
så glad. hur kan man vara annat?
eve och jag hade inget att göra så vi drog till stockholm. 
med tåget. 
vi levde livets simpla dagar. underbart som vi säger. carpe diem som vi säger. 
dag nr 2 kom frida och joinade. skulle se hennes lägenhet men hon hade låst in nycklarna lol. vi äventyrade istället. 
eve var road. knasiga ligan är inte kloka i huvet nånstans. 
shopping med kanadensaren julia. julior är fan bäst. malin hängde på också. hon duger hon med. 
kvällen efter kom hon hem för vin i stjärnan. bäst. 
en midsommarnattsdröm-bild. 
i förrgår cyklade jag, igår åkte jag bil med samme, idag har jag uppgraderat mig till en moped. !!!!!! 

livets underbara dagar. jag lever. la vie est belle. jag önskar mig inget mer längre. det här är för att jag aldrig ska glömma. bilderna. aldrig glömma världens bästa dagar, mitt liv. 

när vi firade min födelsedag några månader försent. älskade pappa och älskade ballonger. man fyller ju bara tjugi en gång. 
för mycket kaffe och cigg med dessa grabbar. 

hängt med anna rätt va det ä. hon är fin. 
hade så himla kul med frida och tove en varm sommarnatt för en tid sen. grillade och tjejsnackade och planerade innan vi drog ut och dansade med pojkar. 
har gymmat med gulmira en hel månad. 
vi åt glass en gång också som de fuskare vi är.
åkte fyrhjuling en dag med tuffa grabbar, då var jag såhär glad. weho.
hängt med sköna brudar. bara tjugo år äldre, mer drag i dem än vissa i min ålder. 
nu skulle det kunna komma tjugo bilder på siri och magsnus som jag hängt med mycket. här är iaf bilden från vår 7-timmars fika. ägaren bjöd oss på efterrätt och fika till och med.
siri veronica tessa och jag. haha galet vare. vi åkte och kollade på fotboll, efter några besök på systemet. standard. skulle spana snygga killar. sen söp vi i bilen till tessa och åt god mat hela kvällen. det spårade. magsnus och albin var där med. jag sov över hos tessa. 
var på tryserums friskola och informerade om afrika. dansade och åkte flygplan med 2-6åringar. mysigaste. 
asså...... jag och flygande bilar. har kört i 30 km/h och tutat samtidigt. så jävla braaaaa. det är ett 10-års projekt det där.
lyssna på göken, promenader i skogen, göra yoga. ensamhet, harmoni och frihet kände jag. 
fick bjuda tessa på frukost väldigt ofta där en tid när hon provjobbade. äter bara frukost när jag har sällskap och det här var sällskap som heter duga!
han spelar alltid gitarr när jag är där. jag klagar inte. 
glass med mamma. världens bästa mamma. 
vasaparkshäng med sippan som jag hängde med varenda dag typ. efter äventyren i australien och innan norgejobbet. saknar den där. vi drack vin bra ihop. 
så var man där igen. 
då när stoffe andreas jag satt vid hamnen och kollade soluppgång. 
min lillasyster!!!!!! börjat umgås mer med bästa barnet moa. hon är elva, men vi är ungefär lika gamla. jag känner mig ju fortfarande som 10+. busar och har alltid svar på tal har  den där bruden. stenhård och helt jävla underbar. favvo.
jobbade mycket som lärarvikarie på högstadiet. då måste man vara sofistikerad. så en dag efter jobbet bjöd frugan hem mig på kakbuffe. sippan och jag sippade något annat än vin för en gångs skull. 
såg på film hos sipp.
det kommer nog bli tjugo bilder på magsnus och sippan ändååå lol. spontankväll på lejonberget. det blev sent. vi drack vin. första dagen på harry potter var dagen efter. livsnjutare. 
en annan kväll stod jag för italienska biffar, hemmagjord tzatziki och champagne. den kvällen var sagolik. det var då jag smyckat balkongen med ballonger. 
ballongbalkongen. jag förstod. jag älskade.
några av mina favoritmänniskor. och den där kakan som är så speciell bara för att vi åt den då den natten/morgonen vid hamnen.
sippan och jag badade dagarna innan hon drog igen. 
precis då kom frida och räddade mig. min frihets-frida. 
ja, då hängde vi varje dag istället. människor flyter, kommer och går. här satt vi i park med picknick och folk från varje håll av världen kom och gjorde sällskap. jag fick ytterligare en ny vän! från afrika. älskar människor!
frida jag samme festade. och då jag spillde vin över hela hans dyra tröja blev det kaos och han fick låna en magtröja av mig istället. classy. snyggast på dansgolvet. frida fyllde år. hängde med axel hela kvällen också. hahha åh han är så skev. 
rastade mina gamla. de älskade odjuren. mina favorithusdjur. 
samme jag och eve + två till på trädgårn. hur många drinkar? hade just fått lön. 
kött bea sallad med jordgubbar och vin till. 






världens bästa midsommar. någonsin. bästa dagen på hela året. helt enkelt den bästa. jag hade träffat stoffe dagen innan, sen kom kanadensiska julia klockan åtta och vi vinade rött lyxvin i stjärnan och skrattade och pratade djupt tills natten kom. sen sov jag och när jag vaknade var det midsommar. min favoritdag. åkte till Valdemarsvik och där var familjen utökad med världens bästa faster mimmi. herregud. det blir kaos då. familjenkaos är vårt efternamn. var mest dragen då, eve och jag skulle cykla till sjögärdet. jag ville ha motorcykelhjälmen på mig. var så sjukt packad. vi garvade och stannade för spottepaus och drickpaus. sen hade vi världens bästa kväll. grillat, bra musik, lekar, brännboll med gamlingar, alltför mycket dricka och hemmagjord sangria, nattbad och bastu, innan vi cyklade hem igen mitt i natten. kommer leva på detta länge. kan inte varje helg vara midsommar??? 
Hänger här igen. Där jag hänger rätt ofta. Kravlöst, där tiden står still, där man bara är utan att reflektera, där man kan vara som man vill, de har sett mig i alla livets nyanser, jag behöver inte göra mig till, det är en oas dit jag kommer bara för att inte göra någonting. Här går jag som jag är. Behöver inte låtsas, de har sett det fula och det vackra och de tar hand om mig ibland. Ibland är de elaka och då skrattar jag. Jeffrey och Cristian har sett allt och han vill ändå att jag kommer, och musiken spelas alltid. 

Det är ganska skönt. Han är min pojk fast ändå inte på det sättet. Vi kommer alltid bara ha varandra. 

Ibland är han magisk, när han ler och gör tio volter eller hoppar över ett högt stängsel, och ibland inte magisk alls. Då kom jag att fundera på det där med magi. Folk som helt saknar magi, vad lever de för? De som inte ser det vackra. Lever jag för mycket i fantasin? Är det naivt? Kan jag leva såhär bra hela livet eller växer jag också opp och förlorar magin? Livets vägar. Det kan bara framtiden utvisa. Kommer i alla fall göra mitt bästa för att alltid behålla den. Man ska inte glömma att alla vuxna en gång var barn, men bara vissa av dom kommer ihåg det, som den lille prinsen sa. 
Vi är i Stockholm jag och min syster. "Va mycke folk, vart ska vi?" var det första lantlollorna sa när de steg av tåget. Vi kände för att njuta av ett par dagars ledighet med att inte göra någonting, det kan man göra i Stockholm. Vi sitter på cafeer, äter gott, diskuterar, skrattar, läser och kollar på folk. Det har varit underbart idag. Ätit fish n chips på lyxställe, druckit bärs och kollat på fotboll. Shoppat tre dyra småsaker som glittrar och gör mig lycklig. Sen köpte vi varsin resetidning och slog oss ned på ett café med ett par koppar kaffe och drömde oss bort. Det är såhär man ska spendera sina dagar vart man än befinner sig. Planlöst, spontant och kravlöst. La vie est belle. 

Vi avled av skratt på väg ut från cafeet nyss. Vet knappt om man ska skratta eller gråta. Hörde ett samtal av en inbiten stockholmska som skulle "få komma i kontakt med naturen"..... Antagligen talade hon om hur det skulle vara att bo i någon förort till Stockholm. Haha. Jag blev mest imponerad att hon kunde uttala ordet, annars blev jag inte så imponerad. Att aldrig uppleva "naturen" själv ser jag som ett av de värsta brotten mot själslig utveckling, mot livet själv. Hur lever man om man inte kommer i "kontakt med naturen"?  Är så otroligt glad att jag i alla fall vet vad "natur" står för, och jag skulle aldrig kalla ute för samlingsordet "naturen". Det är så mycket mer än det. Det är där livet är ju. Imorgon åker vi hem igen, och det känns bra. 
Det är som jobbigast på morgonen när man inte behöver stressa. De morgnar då man kan ligga kvar och tänka. Det är då jag saknar värmen och äventyren som mest. Jag vill tillbaka.