Snabbt som en rymdraket har det gått! Snart måndag igen och en ny vecka, den kan bli den bästa! Varje vecka kan bli den bästa. Men vet ni en annan sak? Helgen har gått raka vägen till rymden! Alltså bokstavligt talat. Jag lever i en egen rymd♥. Kom hem och titta hos mig om en vecka så bjuder jag på fika och visar mitt rum!!!! Asballt är det! Jag har hela solsystemet i taket & jag rekommenderar er inte att måla själva ni också! I alla fall inte om ni vill ha ryggskott i huvudet och träningsvärk i nacken!  :-D

Jäpp-läpp, jag antar att det är lite dags att städa rummet också. Nu när jag har så fint tak förstörs ju helheten av sakerna på golvet. Men aja, sånt löser sig! Det ser fint ut om man ligger i sängen!!!!

Hehe
//JK
 
Skutte & Bikinibrud

Idag är en bra dag. Den började med att jag väckte Eve. Hon frågade om jag var megapigg eller något idag. Då sa jag att det var jag inte, jag har bara varit trött i veckan (jag var alltså bara mitt vanliga jag imorse)!

 
Bikinibrud vid Rånen

& nu tänker jag tillbaka på min dag som passerat och tycker att den har varit jätteotroligt rolig. Jag har äntligen flyga-över-molnen-till-andra-sidan-av-universum-känslan i mig! (undrar vad som finns därute?) Jag längtar något otroligt till sommar! & gunga på en gunga medan vi fortfarande är unga! Jag vill göra saker samtidigt som andra som befinner sig långt bort (samtidigt som Maria till exempel) för om man gör dom samtidigt är det ju nästan som att göra det tillsammans!!! Och fast att jag sett ett dött rådjur på isen idag såg jag en levande galt igår och det överväger det dåliga med hästlängder långa mil!

 
Bikinibrud vid Österlen(& fiskmås)

Det var väl allt för mig och min bikinibrud till syster! Hon är vacker och jag skulle nog vilja bygga en koja i vardagsrummet och sova i inatt. Vi får se om jag kan trycka in'na, för sova ensam i koja dä törs jag inte!

Livet suger inte, DET DUGER!!!!
//♥
Ni vet vad jag tycker och tänker idag. Jag kan inte klä det i ord. Men ni vet ändå vad det är jag menar och jag skulle bara vilja omfamna er resten av mitt liv.





Vi är tre vänner som kommit varandra väldigt nära. Det är allt vi är!!♥
Innan idag fanns det två saker jag hatade. Det första var att raka armarna och den andra var att rengöra glasögonen. Men idag har det kommit ytterligare en grej att lägga till på min hat-lista.

För rent krasst, vilket är bäst? Att Jag mår bra eller att Ni mår bra? "Ni" är personerna som begär lite för mycket av mig, t.ex. att jag återigen skall behöva be om ursäkt över mig själv (skämmas över min egen kropp), inte kunna komma i några kläder för att de inte passar, inte kunna ha min BH-storlek eller att jag ska gå opp till 55 kilo(!). Så som det var innan jag blev nöjd med mig själv alltså... Varför får jag inte vara som jag är nu för? Är inte det bra nog? Kan ni inte låta mig vara helt och fullt glad i varenda del av min kropp? Ni slipper ju för fan tjatet om att jag är för rund dygnet runt, kan ni inte låta mig var glad och smal? (något som i min värld är sammanlänkat)

Nej. För ni som inte ens har med det att göra, ni som är egoistiska, vill se mig ledsen eller rent utav avundsjuka på mig tål inte att se mig så som jag är! Det enda ni gör är att tjata, och ni skulla bara våga komma och säga att jag äter för lite eller något i den stilen, igen, för då kan jag säga er att ni kan dra   åt   helvete  

...ORD OCH INGA VISOR TRA LA LA
//hon som åt en halv potatis och spydde ut den igen på jobbet och som ska gå och träna i två timmar nu



Ungefär såhär ser man UT då (alltså inget vidare)

Min kropp är underlig. Igår hade jag fyrtio i feber, spydde tre gånger på natten, kunde knappt gå rakt och sov var tredje timme. Idag har jag 36,7, huvudvärk och slipper sitta i karantän eller gå i exil (jag är närapå frisk alltså, och fisk är något vi kommer äta idag). Är det inte lustigt, så säg? I alla fall, jag sitter som ett frågetecken (bokstavligt talat). Men glad är jag alltid!!!!



Så, bara för att livet är mycket bättre än igår tänkte jag lägga opp lite bilder från min sextonårsdag som lite grädde på mitt mosiga liv!

 Titta! Kalasbörjan på dagen med paket i sängen och sång! Monsterfia är vaken!!!!
 Det blir bara bättre och bättre. Nypressad apelsinjos, mitt favoritbröd (som smakar precis som det i Ireland) och... tra la la MIN SKO!!! Och min undersköna morgonrock i siden! FABOLOUS!
 Åh vad detta fascinerar mig. Min megacoola moster Tjena-Lena är allt en finurlig männska!
Efter en hel dag i skolan (med födelsedagssång och sittande!! = hemskt) blev det kalas chez moi avec mes copines. (Vi tycker om att leka och busa = apskoj)
 Och något att stoppa i magen blev det i allra högst grad, pannkakstårta så klart, vad vore väl en fest utan det? Bulle, chokladtårta, hallongrottor, sockerkaka och sallad och safter!
 Here is the GANG!!! (med stort gang och gagn) Från höger: Jk, Siri, Heliga-Hedda, Vicke, Maria.
 Viktor and Maria. Skål säger V med platt hår och M har en svenskflaggad-bulle! Skål på det!
 Vackra skapelse! Dagen till ära klädd i prinsessklänning och mitt paket från H-H, världens finaste hatt ♥

BLOMMA BLAD, EN MILJARD (...pussar på alla som gjorde min alldeles egna dag så bra)
Dumma, dumma Jullan. Vaknade klockan två inatt, vaknade klockan fyra, vaknade klockan sex.  Jag kommer aldrig mer äta. Åh nu fryser jag och har ont överallt. Avskyr't. Värsta natten på länge.
VARFÖR???

Jag såg en gång en film på teven, den tyckte jag om.
På tal om rubriken alltså.
De sa så i filmen.
& film är något som man ska se när det är fredagsmys, vilket det är idag. Så jag antar att jag går ner och ser på film snart, bara för att liksom. Bara för att jag kan. (& för att det är fredag)

Något jag också kan, det är att nämna några som är sådär lite extra kära i mitt hjärta; Hedda-gädda, Maria & Sirre-fisk. Det är lite en för alla, alla för en. Bara för att vi är vänner är det ju så. För det är sånt vänner gör för vänner, och vi är onekligen VÄNNER!!!

Med önskningar om en riktig filmfredag
//Julle-gull

Här kommer jag och skulle skriva om mitt hyperintressanta liv då då, men något kommer före. Va tusan har 21 besökare gjort på min blogg?! Stackars satar :D

Haha. Men min dag har ju rockat rockring idag igen. Hela veckan (hur många dagar har gått?? Vad är det för dag egentligen??!) har bara rusat i ilfart, jag har skrattat som en orangutangunge megamycket! (& som ni ser vet jag inte ens vilken dag det är!) Däremot vet jag ganska säkert att jag åt pizza efter skolan igår, och idag. Utan lök.

Så rockringen rockar lika fort som dagen snurrar, och jag kanske inte kan snurra så bra ännu men om jag fortsätter med att sporta pizza varje dag efter skolan lär jag i alla fall rulla ganska bra!
Jag är gla♥
//Jullan

Hello, det är världens sötaste 16-åring som pratar! Asballt och läskigt att vara stor!
Nu tänkte jag emellertid ta med er på en resa i mitt liv, på med säkerhetsbältena för nu drar vi!!!!!!!!

Det var en gång en väldigt lagom liten tjej som ville upptäcka världen utanför mammas mage. In på BB och ut på 18 minuter, den 18 januari 1994 (notera att siffrorna var sammstämda, 18, 18 liksom... cool från början)

Japp, pimpinett som hon var (föddes så och är fortfarande) fick hon sin första spetsBH vid fyra års ålder, och ja, den ligger fortfarande och vilar i min garderob (inte det minsta för liten). Vid ungefär sju års ålder fick hon sin alldeles egna hårsalong, 'Jullans Friss & Fniss', av sina päron. Helt inställd på att bli frisör som vuxen, som sin kusin (har dock hunnit ändra mig sedan dess).

Och vips så är vi framme vid min 16-års dag!!! Då jag har upplevt Shakira live (hon blev min idol när jag var åtta, när Whenever Wherever släpptes), upptäckt de snälla människorna i mina vänner, insett att maskar blöder när man sätter dem på kroken etc. etc.

& just för stunden önskar sig denna halv-vuxna lilla donna helst av allt en snöfri fortsättning.... så att.... jag kan använda mina nya skor jag fick idag!! Järnspikar! Ett par Pippi Långstrump-skor (svarta med snörning), sitter som en nylonstrumpa på min långa, beniga, smala fot! (för just det, detta är grejen! Jag har bara fått en sko. Den andra får jag när snön är väck!)

Alldeles för tillfället sitter jag också och tänker på min sagolika dag och på mitt liv i stort.

Dä ä gr8

När jag var sisådär femton år kände jag tacksamhet för min syn minst en gång varje dag, ibland även fler gånger.  Nu när jag är äldre har jag aldrig känt det. Igår grät jag mig till sömns för att jag inte kunde läsa. Saltet sved i blodet som hade bildats i ögonen. Igår tänkte jag också att ett liv utan syn inte är värt att leva. Jag vill förevigt kunna se om en person i en romantisk kärleksberättelse ler, eller kunna följa med en resa runt jorden, läsa ut en faktabok eller biografi, eller en saga ur författarens fantasi.
Om jag blir blind vill jag vara gammal och vis, så vis att jag lärt mig att leva ett liv utan att se livet.
Idag är jag ett år äldre än igår! 

GRATTIS PÅ 16 ÅRSDAGEN JULLAN!!!! ♥
I fly like a paper get high like planes... youtubea Paper Planes. Den låten låter som popcorn. Och jag skall äta popcorn sedan för det var länge sen.
Idag har jag tecknat, bakat tårta till min födelsedagsfest imorgon (jag fyller på måndag) och läst Drömmen om Atlantis! Så kort och gott, a fabolous day! Och den bara fortsätter och fortsätter!!!!

KYSS //JK


mitt nya motto är: USE YOUR LANGUAGE
En kväll med mina vänner börjar alltid bra:
drink när vi kommer (jordgubbar skulle till och med göra en löksoppa god), äta mat (lyckligtvis var det inte löksoppa), spela Wii med häftiga grejer (mycket skojigare spel än vad vi har), sedan spela monopol resterande av tiden.
En kväll med mina vänner slutar oftast mycket bättre än vad den börjar. (och det är bra♥)


TACK FÖR MYCKET SAGOLIKT FÖRDRIVANDE AV TID (och mitt gröna hår, som är orange också)

JORDGUBBSPUSS (helst utan lök) // Jullan
Ibland är jag glad, ibland är jag det inte. Jag kan vara störtförbannad också.
Men det jag inte kan komma ihåg är att det är tack vare mig jag varit sur eller förbannad,
bara att det är jag som gjort mig själv glad.
Jag blir glad av väldigt mycket och av många och jag antar att sånt är livet.

Så jag tänker inte älta det mer. x3

Tack för det, vi syns & JA, jag älskar att vara glad
Igår var den allra första Bokklubbsträffen! Det var så trevligt. Jag hade gjort två sorters pajer, en med taco och en med spenat och de tyckte om bägge! (Jag är så bra som kan göra ätbar mat!:-) Sedan så hade vi ju skoj och så. Siri & Veronica åkte hem men Maria & Hedda stannade kvar tills långt efter det blivit mörkt. Vi hade en riktig tjejkväll och var bättre än någonsin! Vi pratade om jordens problem, om risken med att skänka pengar till fattiga etc etc. Såhär kunde en dialog se ut: "...men vi går ju inte ens i samma klass." Jag börjar fantisera och sedan le som en fåntratt. Hehe, klass rimmar på glass...

Och älskade lilla Hedda som ligger uppfläkt på soffan och kastar ostbågar i munnen "jag känner mig som kleopatra!"

Och det är just precis vad jag också gör nu. Bokklubben var syperlyckad, böcker är som snö. Sätter en guldkant på tillvaron och gör livet tjusigt! ♥
Och jag har vänner som tycker om mig. Skolan har börjat nu och snart är den över och jag slipper Vammar! + att Siri kommer snart.

Jag känner mig som Kleopatra, liksom Hedda, och båda har all anledning till att göra det!
//Julia-Teddy
glömde ju, förra inlägget skulle ju heta "jag svettades som en häst"...
Tänka sig, igårkväll klockan efter:nio ringde aftonbladet till morsan. Nääj, tänkte hon, inte försäljare! Det var faktiskt inte det heller, kors i taket. De ville bara fråga om jag fick vara med i Aftonbladet. Det fick jag, så nu är jag det.
Det som jag är ganska stolt över är att jag var cool.
Fråga: Ska ditt barn heta Lotta?
Jag svarar: Nää, det tror jag inte. Den skulle heta Trisse, som en katt i Pelle Svanslös.
Det är ju värsta coola svaret! Att jag kom på det mitt i telefonen alltså. Ja, så jag har mycket att vara glad över. (jag kanske är åtminstone lite smart i alla fall, liksom).

Ikväll får jag vuxenpoäng också. Min allra första bjudning! Jag har bjudit tre alldeles för underbara par som skall äta min mat!!!! Megaballt.

I all hast
//Jk

Ni förstår, att jag är lycklig.
Och det är sånt som bara känns så rätt.
Så jag tänker fortsätta vara det.
Tills evighetens begynnelse.
& det faktum att jag är så förbannat söt också,
det är bara plus!
Men, ni i min närhet, känn er bäst!
Ni får mig att må göööööd. Trädgårdsstaket, vad jag tycker om er!

GOTT NYTT VÄRLDENS BÄSTA ÅR!!!!