VARNING: det här är ett inlägg man snarare inte vill läsa än vill. Det är tråkigt helt enkelt, & inte glatt. & jag skulle rekommendera er att inte läsa det. Dessutom slösar ni tid när ni egentligen skulle kunna göra något viktigt, som att se vad molnen har för form elr hur många flygplan det är på himlen..

Vissa saker man säger är ett direkt rop på hjälp. Iaf det jag säger. Men, ingen kan ju läsa mina tankar så ingen vet ju egentligen hur allt ligger till. Men jag kan ändå inte låta bli att förundras över hur misslyckad jag tycks vara. Nästan allt jag tar i blir till aska & skräp. & allt är så jävla fel att jag bara vill spy & stoppa ner huvudet i sanden! Det är något fel på mig.

>julia 11 år. dö tjurig på allt & alla, det berodde nog på osäkerhet. jag fick vansinnighets utbrott & var känd stället över för att vara sur-idioten. Fick även höra att det var något fel på mig. Det är nu femtioelva gånger bättre & allt är bra. jag är lyckligare som jag aldrig tidigare varit. Men, åh jag känner mig så misslyckad. Alla är så förbannat bra. Vet att man inte ska jämföra med andra. Men jag ser ju när jag öppnar ögonen att något ser snett ut. Allt jag vill ha är förändring. Till det bättre.
Nu på senare tid har bara allt gått åt pipsvängen. Det verkar nu som att de som sa att det var något fel på mig vid tidigare års ålder faktiskt hade rätt. L&L sa att det det enda man fick hata var grejer som inte levde. Men whatever, jag kan ärligt säga(med sorg i rösten) att jag hatar mig själv



Jag kan skriva ihop ord & sånt. Men när det kommer till att prata är det något som fattas, typ ett snöre elr något(även kallat blodådra/grej). Det blir helt enkelt fel. Idag på spelningen som ackorden bara flötihop & minnet var som bortglömt. Jag började nästan gråta. jag är värdelös. På vägen tillbaka till mitt skåp hittade jag på en pepp låt som jag sjöng & som skulle få mig på gott humör igen, Det gick & jag var Miss solstråle-bus. Sen så förstördes allt igen på kemin när jag fick höra återigen att det jag sa var feeeel!! JAG HATAR ATT HATA MIG SJÄLV. Men jag kan inte älska en misslyckad värdelös dåre som jag är. 

None
Höstlövet Jk.
Frö-växer-blir större-fladdrar-blir lite insektsätet-storm kommer & lövet blåser iväg och tillslut ruttnar. Men sörj inte, ruttet löv gör nytta för alla andra växter.


jag har inte sagt förlåt på jätte länge nu. Lilla Jag gör framsteg fast i snigeltakt!
Alltså inte Förlåtförlåt när man gjort något elakt utan Förlåt-för-att-jag-finns-och-jämt-är-i-vägen-förlåt.
& mer saker kommer och orsak till att fira! När Siri & jag på hemvägen idag pratade om något kom vi in på kol och där visadet sig att jag var vaken på kemi-lektionerna då jag kläckte ur mig någon smartsak  om att vi människor har kol i kroppen. Så nu finns det hopp!(det finns det ALLTID) Det kanske kan bli något av mig iaf!:D Vi får bara hålla våra tummar & se.

Btw, jag är många varv runt jorden trött på falska människor, var hellre ärlig än falsk du gör alla en tjänst.
Jaghar nu gjort ett till klipp! det har visat sig att jag är bra på att köpa saker. För igår köpte jag mig en ny frilla som är häftig & jag ÄÄÄÄÄÄÄLSKAR den! Jag älskar min frilla, har ni hört på maken? Det var inte första gången. Men iaf, allihopa andra människor, totalt ogillar den starkt. Jag menar det verkligen, alla tycker den är ful.....

men ser det ut som om jag bryr mig? Jag sticker ut, ingen har en sån frilla som jag. Förutom luggen då i sånt fall, men den tog jag bara för att jag ville göra något drastiskt. I love förändringar! Men till saken, Jag kan inte förstå hur i mitt liv man skulle vilja se ut som en annan person. Klonad?! What a smack??!!
Men har ni egentligen tänkt på hur många miljoner människor det är som har: Långt & platt(tråkigt) hår? Var du än tittar så VIPS! dycker det upp någon precis framför ögonen på dig, hela tiden. Ibland/oftast är det inte ens snyggt då det bara hänger som ett par gamla utsugna mamma-bröst!!

Jag är trött på det, kanske inte ni. Men snälla  våga gör något. Nu syftar jag inte enbart på hår, utan saker i allmänhet. Vf vågar ingen sticka ut för?

Puss på mig, Juliateddy E Karlsson. E:t står för Enbart, Enastående, Exklusiv, Eko & Eve!

(Det kanske låter lite elakt, men jag undrar vf alla sover. Visst, det är göör snyggt med platt långt hår, men lite fegt. För hur länge har inte det varit snyggt liksom? Jo sen år 11½.)
Hey det är Jullebull som skriver.
vill bara påminna allihop om att våra längtan snart blir mättad! om sisådär 15 timmar(om jag räknat rätt med mina fingrar) så smäller det! Ett helt nytt skolår att visa vad man går för. Visst har vi sett fram mot det?♥ iaf Jag. Det ska bli spännande & jag känner mig nervös. Dels för det stora faktum att jag ska börja 8:an (jag vill vara liten alltid !) & för det lilla faktum att jag inte kan något. Haha, men jag vill gärna lära mig:D jag längtar efter nya ord att lära på franska & engelska. OCH JAG SAKNAR ALLA VÄNNER! hemskt mkt, sånt borde inte få finnas. För man borde aldrig vara utan dem.
+ att jag nu får användnig för alla fina kläder jag köpt under lovets lilla stilla gång. Jag har även kommit på anldeningen till att jag får så mkt kläder på loven. Svaret kommer här: Mor försöker muta mig, jag får kläder= jag vill jätte mkt gå i skolan & använda kläderna! för man får ju inte slösa finkläderna på lovet. På lov ska man var fri som en fågel & sval som havet. Ni fattar va? man får inte leka ner kläderna med lera! Där har ni svaret jag så noga funderat ut med mina enstaka 5 hjärnceller!

Men lugn i stormen! Jag käkar hampa, det är cool & drogfritt. Med det menar jag att jag blir smart, för så står det på förpackningen!

Hej då nu ska jag gå & äta fars goda kött-mat:) jag är inte vegeterian, inte så mkt iaf.

Igår var med Linnéa, Siri, VickeP & Linda♥
Föööööörlåt med hela mitt Hjärta

Jag vill göra världen till en bättre plats. men jag tvivlar på att jag har förmågan. men en klok kille sa att jag aldrig skulle tvivla på mig sjlv. får se hur det blir, livet har ju just börjat.... ändå har jag varit med om så mkt, Det är ptroligt & Jag är ganska otrolig jag också när man tänker efter.  jag har inte skrivit här på länge. Orsaken till det är att jag inte känt att jag haft lust för jag inte skriver bra. Men nu, nu är jag på't igen. Jag har ju faktiskt förtrollat människor med mina ord. (:

jag har mkt att skriva om så nu får jag verkligen ta mig i kragen. men vill bara säga att skriva är en av de få saker jag har varit sann beundrare av många många år, så det är inget problem med att få orden att flyta. mor säger att jag har ett stort ordfråd. kommer ihåg när jag gick i 1:an 2:an 3:an. När Bitte, min lärare, alltid gav mig små söta komplimanger & uppskattning till att jag skrev de där gulliga böckerna som jag ägnade timmar åt att göra. Man kan säga att jag alltid varit ett stort fan av skrivning. För bara några år sedan hade jag visioner om att göra en bok & släppa ut den så att allmänheten kunde få läsa den. Men tji fick jag. Har gjort några sidor sen kom jag till en punkt där det blev alltför LÄSKIGT att skriva den. Min egen bok är för spännande & fasansfull, Julia i ett nötskal. Det är ganska komiskt när man tänker efter.

Men iaf, nu är på heltaggad på det mesta. framförallt på skolan som börjar nästa vecka !

Med Kärlek, för jag älskar er/
Teddy