image54
Jag gillar att vistas i min fantasi. Jag tror att någon gång, kanske i framtiden, så kanske, kan allt bli till verklighet istället för uppritade bilder i mitt tomatformade huvud. Vem vet, vem vet? & man ska aldrig sluta hoppas! Min fantasi är rosa, bubblig & full av blommor, älvor, sjöjunfrur, pirater, läppglans utan klipp som fastnar på läppen i östanvinden, karuseller i hög fart, regnbågar i tusental & &.... Listan skulle kunna bli bamse lång, det vet ni. Men kl. är mycket sen & lilla Fröken J måste gå & möta Mr Nattsömn... J måste ju vara pigg imorgon, speciella dag imorgon ju. Dans avslutning i mitt Hjärta.

Solpuss med hallonsmak, ta hand om er, värdefulla Pärlor!♥ Vi kanske syns i drömmarnas land? Iaf, God natt & sov gott

Jag har en ficka full av solstrålar. image53
Ta mig med dig iväg, till en hemlig
plats, ett paradis!

Jag är förväntansfull, du kan inte kontrollera mig.
Jag är vinden du älskar, vinden du älskar när du är het, jag svalkar dig, elr när du gungar & håret flyger så som du precis vill att det ska, jag får din drake att lyfta från marken. Jag är inte vinden som jämt får ditt hår att fastna på dina glossiga läppar, elr som gör det svårt för dig att äta en glass utan hår i.. Jag är solen, jag är allt mellan himmel & hav. Jag är liv.
Men jag är mils långa väg till Sagolandet ifrån perfekt.

HJÄRTA ni vet att jag älskar er.
//Jk<3

Efter en underbar dag i skolan, som ni kan läsa om i förra inläget. (Jag blir skickad till rektorn!) så är det äventyr med Siripiri som gäller. Vi cyklar till Sandvikebergen:) Vi lapar sol som katten lapar sin mjölk, & badar. Jag badade iaf. Siri stod med vattnet till knäna i sisådär 8 minuter. Hon tyckte det var jätte kallt, men jag hade doppat hela mig utom huvudet efter några sekunder. Jag låg i i en halvtimme nästan, vilket var underbart skönt. Siri bara doppade sig & sprang upp igen. Jag doppade mig inte, ville inte förstöra frillan elr sminket:) Blev lite bränd.

Det var underbart fantastiskt härligt. Siri tack för denna dag. Solen sken & himlen var blå, Me like a lot.

Just det, sen när jag gick upp för badet, så börjar jag frysa som en galen dåre. Jag tror jag är lite som när gylfen är där bak & fickan är där fram, alltså bakochfram är jag! För när jag gick upp så börjar jag frysa & tycka att det är kallt. Ja där ser man, är detta normalt, frågar man sig ju?
Vår resa tar inte slut, utan den fortsätter till glassbaren! Lilla Blå har bästa glassen kan jag meddela. Vi cyklar, äter glass, går till bryggan & gungar. Det är livet, gott folk.

Jag är kär i kramar
//Jk<3

Dagen började tidigt, vaknade av mig sjlv när kl var tjugo över fem. I sängen bredvid fann jag en söt orangehårig prinsessa, hon såg ut som en blundsnattstund.. Så ni fattar, dagen kunde knappt ha börjat bättre! Vi begav oss, efter några timmar, till skolan. Vi åkte som vanligt i hastighet: Väldigt Hög genom viken, vilket är härligt & för mig doftar av frihet. Att få känna vinden leta sig in i varje skrymsle av min kropp, Åh! C'est syper.

 I skolan skadar jag mänskor på hög nivå, blir skickad till rektorn & jag vet inte vad?!  Dock tyckte jag delen med att få gå till rektorn var ganska kul/häftig ändå, jag har aldrig gjort det & visste inte vad man gjorde där, kul att nu äntligen efter ca 7 år få erfarenhet av sådant. Men jag kan inte säga att jag är stolt, för det vore att ljuga. Men jag gjorde bara rätt för mig, egentligen. Visst man kanske inte ska lösa saker på ett sådant sätt som lilla Jag gjorde. Men jag blir så förbannad på folk som tror de kan få behandla mig på så många orespektabla sätt. Jag är värd bättre. Detta har hållt på i 1 år nu, efter ett tag orkar man inte ta mer. Då blir det som det blir, STORBRÅK! Usch, jag tycker inte om att skada människor. Förlåt... Fast det är Du som ska be Mig om ursäkt.
Jag hade de flesta på min sida, vilket tröstar mig något. Var jag inte helt ute & cyklade iaf.
 Ajaa, orkar inte skriva om sådant här. Vem pallar ändå läsa?

Kommentera mitt stört vilda västern liv!

PUSS
//Jk<3

Dansavslutning på Söndag på Grännäs kl. 14.00.
Du måste vara där:D

Jag älskar att dansa♥
Hi !
Detta har varit en bra dag, förutom att Siri var citron en liten stund, så har dagen varit Fantastisk (med stort F)! & just det; inte bra att jag ramlade som en padda när vi lekte 'under hökens vingar kom' i skolan heller. Det började blöda, döö mkt, så jag lade mig ner på marken & grät så som man gör när man skär lök. Gissa vad som senare upptäcktes? Jo att jag låg i fågelbajs!:D haha. Då grät jag ännu mer, & det blev som floder. Men iaf, foten som blödde fick sig ett plåster, men smärtan gick inte över såsom den alltid annars brukar göra, så den fick ett till♥ Så nu är det ett kors på min fot. SNYGGT på hög nivå, tycker jag dådå

Mor är stressad som musen i hjulet & det är inte bra,  & lilla jag gör allt värre, det är inte bra. Stort rött Hjärta på mor.

Puss på min lilla elake cooling...♥
//Jk<3

Du tog mig till månen & tillbaka, det var en underbar känsla som inte går att beskriva. & jag vill att Du ska ta mig dit igen & då ska jag ta med mig en stjärna hem. Som världens bästa minne, kanske sätta upp den på min rosa vägg hemma hos mig. Då tänker jag sätta stjärnan, som jag tog när jag var med Dig i himmelriket, över min säng. Så jag ser den varje dag. För då tänker jag på Dig & blir glad i Hjärtat! ♥

Kärlek i mängder
// Jk<3

Jag visar alldeles för lite Kärlek till min mor.
Så nu ska hon få nästan ett helt blogginlägg, haha hon blir säkert jätte glad. Hon som inte ens får läsa min blogg:)

image51Min Kära mor, & om du frågar mig så tror jag snygghet går i generna!...♥ ------------------->

Iaf, hon mutade mig med att få något för att jag skulle följa med henne att handla förut, hon vet att hon alltid lyckas få med mig då eftersom jag är beroende av att få saker! Först när vi kom in i affären så var blommorna där på vänster sida, & båda älskar blommor så vi gick dit & förtrollades. & nu gott folk kommer ett så roligt citat från min kära mor att jag närapå skriver ut det & ramar in det & sätter upp det på min vägg ovanför sängen!
(innan ni läser så vill jag bara att ni ska veta att min farmor heter Berit & hon är gravt överviktig!:D haha)
Mor: Åh titta denna blomman kan vi ju ge till berget.
Julia: Vilket berg, hah?
Mor: Haha nej jag mena Beirut! Vi säger Beirut för att hon är så bombad!

Hahahahahaha, snacka om att försöka göra det bättre men istället bara trissel trassla ihop det till något värre. Kissar på mig av skratt. Ajja stackarn:''''''D
Min Kära mor är den bästa som finns, den roligaste också.

Imorgon är det Mors dag, glöm inte att visa era mödrar Kärlek, de är i behov av Kärlek lika mkt som Vi :D

OBS! Tro inte att min Kära mor är ett monster nu bara... För det är det längsta ifrån henne man kan komma♥
Igår, säger det ifall någon lyckats missa det, var det fredag, vilket innebar Maskerad för min del!
maskerad är sjukt kul:) shit va snygg jag var! het som vanligt, du vet... Men iaf, jag var en galen professor, Einstein. Guud va alla skratta, kan inte förstå vf? Men ni får se någon bild på mig någon gång. Jag vann pris för kvällens coolaste tjej:D
Sen när jag skulle gå hem så hade jag fortfarande på mig min snygga dräkt, asså ni kan inte förstå hur jag såg ut & hur pinsamt det var, fast det var nog det roligaste på hela veckan:'D, men på vägen hem satt det två smått berusade flickor på en parkbänk, jag skyndade på stegen & hoppades att de inte skulle känna igen mig, fast hur skulle de kunna?.. De börjar plötsligt asgarva, åt mig såklart, de börjar peka & typ undra om de ser i syne-.-
sen kom ju lilla Jag & gick förbi Davidssons där det var fullt med folk utanför som bara glodde som idioter & skratta jätte mega mkt, kul att man kan ha så kul!:D Sen när jag fortsatte på min väg genom storgatan hör jag hur några förföljer & skrattar ihjäl sig bakom mig. de var flickorna från parkbänken, de typ frågar om de får ta massa kort, & jag måste ställa mig i ljuset för att synas bättre på kortet. men nu kommer det roliga!: en av tjejerna var en som går i min skola & som typ sagt att hon skulle vilja ha mitt liv, för att det var så bra. hon typ hatar sitt liv & vill inte leva.. XD detta var så förbannat kul att Jag höll på att dö.......... Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha♥

Misslyckad/lyckad kväll på olika sätt, men det går ändå inte komma ifrån att jag aldrig tidigare varit så SNYGG!

PUSS
//Jk<3
Klasskamp, det var sjukt kul. Jag gick terräng med änglarna Virretraktor & mariasötanöta.
Dagen på Grännäs tog slut fort, det går snabbt när man har kul♥  
En hälsning till Emmy & Anna2 är: Gå inte på berg när det finns småsten, Mohaha:'D De hade i gräs i min bh & i mina brallor, vilket jag kan meddela inte är världens skönaste man kan ha där i! Buusfrön.

Grattis till alla som lyckades göra något de är stolta över idag.

Sen blev det pizza-time avec MariiA, LOtta et Sirri. Det var gott & fettigt. vi hade det sjukt kul & det hände massor av saker!♥
Våran underbara färd fortsatte ner till garveriet där vi pratade om icke-pinsamma saker, faktiskt. Sen kom bästis-mor & hämtade Siri & mig & ett nytt äventyr börjar ta sin start! Kläder, skor & peruker uppradat i hela 2 rum! Vi var vildare än den vildaste djungel! Jag tror båda kände det som om vi befann oss i himelriket?:) Kul som (förlåt mig) fan var det. Jag fixxade & grejade till maskeradkläder till fredag, blev väl lite bra till slut. Jag kommer lättfett bli den snyggaste!

image50

Jag sover nu, & skippar franskan. Det enda jag trodde jag förstod mig på kommer jag få icke godkänt på. Jag är stolt över mig sjlv. Men life goes on, jag är bra på annat. Som t.ex. att vara uppe sent när man inte får, slösa pengar & inte dricka vatten.

Jag älskar att älska
//Jk<3
image48
Med hjärtat på rätta stället?

God natt people. Sov gott & vakna helt utviiiilade, tänk på att det är en alldeles speciell dag imorgon!♥
Nämligen 20 Maj. En dag som aldrig varit förut & aldrig kommer komma igen. Ta vara på den & gör något bra av den!:D Det ska jag!

PUSS & KRAM I TUSENTAL
// Jkarlsson
Haha.
Idag Gott folk var det en mega rolig dag! Stepp-avslutning! Kul att visa upp det lilla vi lärt oss, men kommer ju sakna't nu när jag inte har något att fylla ut måndagarna med. Men här ska vi inte deppa, inte med min fantasi & känsla för äventyr ♥ Möjligheter finns det:)
Vi dansar i slow-motion så det finns inte annat än att skratta åt! Stepp ska ju vara häftigt, elr?:) Naej, så 'dåliga' var vi inte. Det var bara jag som tyckte det var så sjukt komiskt att dansa så långsamt att jag tappade bort mig en sisådär femtioelva gånger! Började asgarva mitt på "scen" så hela publiken hörde. Ganska pinsamt var det. Familjen stod & tittade på, de tyckte också det såg sjukt kul ut att se mig stå där & asgarva åt mig sjlv & göra fel hela tiden.. Syster hiristerade (mitt egna påhittade ord, som betyder typ: störde elr nått)  mig genom att bara stå där & våga skratta åt mig, men som tur var så gömde hon sig bakom en vägg sen för att inte visa hur det sprudlade skratt ur hennes mun. Det hjälpte ju verkligen. visste ju inte vad hon höll på med där bakom (nämligen dö av skratt bara hon tänkte på mig:D) Ahhh sött var det!, bra att man kan göra någon glad iaf!:D
Nästan varje gång jag dansar, blir jag så full av energi & skratt att jag inte vet vad jag håller på med. Det är fascinerande! Aja, jag älskar att dansa

Så mkt kärlek till er att ni flyger upp till himlen & tillbaka & tar med en liten regnbågsbit hem till mig!
// Jk<3
Jag hatar hur jag ser ut, hela jag är förstörd! haha, det roliga är att mor tycks tro att jag fortfarande är den alltid för söta plutt-ungen jullan som är 5 år & ser ut som tagen ur en Prinsess-saga♥ Hon försvann för åratal sen, till stora julia på 14 års besviknad.
jag är depp idag, ingen kan ju vara glad jämt, elr hur?
&förlåt mina ickebefintliga läsare, detta är ett menlöst & irriterandeväckande patetiskt inlägg ur julias tråkiga synvinkel.. URK, USCH, FY & BLÄ.
Jag vill bort. Jag känner att jag har varit fast här alltför länge nu. Ge mig något fräscht som lime & något glatt som en söndags himmel även om det bara varar en dag.♥ Snälla, ge mig. Det är precis vad jag behöver......................................................

Storkram från Julia Karlsson!♥
image45
tro det eller ej. Julia Karlsson sitter & pluggar, eller iaf försöker plugga!
vissa ser det som ett stort framsteg, andra som vet att hon kan bättre,
gör det inte. det är fysik, svenska, matte, franska & gitarr läxor hela dagen lång för min del.
& om jag ska vara ärlig så tycker jag faktiskt att det är kul:)image44
Bokmalen Julia!


men allt är inte rosa & himmelskt, för det känns ändå lite segt, väldigt mkt segt. nästan ingenting händer, allt sker i ultrarapid. men att jag bara sitter här gör att jag känner mig som jag är världens duktigaste, Haha.
vet att min syster eve lever livet i norge, känns orättvist, framförallt när hon ska europa-runt om en månad igen, utan mig! men hon förtjänar all lycka den lilla fisen, hon har inte haft det lätt. hon är den starkaste jag vet, näst efter mor, så jag vet att hon klarar allt hon tar sig an. nästa uppgift till eve, ta digbara an livet! aja. jag älskar dig du är den bästa jag vet. förlåt för alla ggr jag inte visat dig nog respekt. jag är stygg.

fortsätta med plugg-uggla nu, önska mig Lycka till & ta hand om er!

//Jk<3
3 älgar, 11 rålill, 2 vråkar, många massa gäss, 2 harar & en massa traktooooorer

Safari med Pappi är mer rätt än fel! Jag föredrar skogen & djur framför tvn, Lugnt! för det är så mkt härligt liv i skogen. & jag älskar liv. så jag tar varenda chans:)
christmas-far känner till så många hemliga vägar att det inte är klokt. han tar mig till himlen. för när man åker förbi är det som om man befinner sig i en saga, så vackert är det. & just idag var himlen rosa & ljusblå....

KÄRLEK & god natt mina små Hjärtan. Lilla fröken Trött som har varit uppe alldeles för länge ska på resa nu igen, en underbar resa till drömmarnas land, där allt man önskar blir till verklighet & tvärtom, hoppas att ni alla gör mig sällskap? ♥
// JuliaTeddyElisabethKarlsson
för först var det gymnastik avslutning. där jag & siri varit ledare. jag blev så himla glad av att se alla små flickor springa omkring & göra sitt allra bästa, de var jätte söta & jag blev verkligen syper imponerad av hur otroligt duktiga de är! även om jag följt dem nu i mer än ett halvår så har jag nog aldrig lagt märke till det:P men det var ju först igår som man verkligen tittade, annars så har man ju mest hjälpt till att hålla dem & sådär.
man blir så glad av dem, 
 
senare på aftonen begav jag mig till min bästa väns hus där det var kalas på hög nivå. först gick vi ner till ica & handlade lyx-mat! sen gick vi hem till Siri igen där det blev nyttigt-godis & myys myys myys♥ vi såg på film & lite annat väldigt trevligt. Var kvar hos Henne tills kl var midnatt. Vi spelade, nej, Hon spelade spel på datan, jag tittade på. Men det var så jag ville ha det, jag bara förlorar & blir ledsen i ögat om jag skulle spelat & jag ville inte förstöra kvällen. Jag älskar liksom att sitta & heja på kan man säga:D

image43
En väldigt glad Julia som nu bjuder på sig sjlv genom att lägga upp en slurvig bild på en slurvig Julia♥
Men vem bryr sig om 100 år?
Ibland är det OK att gråta en skvätt. det är bra att få ut det som finns inuti... jag grät idag,
ifall någon ville veta. jag grät när jag cyklade & det var tamifan skönt! jag är lika rörig inuti som jag är utanpå, & då förstår ni. men idag skulle jag inte gråtit när jag cyklade bredvid havet. för det var en sekunds nära att jag trillade i, jag menar, det var ju suddigt för ögonen...
nästan gång kanske jag inte har Guds vakande öga på mig.
jag är fortfarande glad, men lite splittrad & krossad inuti. när du pratade kändes det som om du öppnade min kropp & bara pratade med mig. 'hallå?' eko eko eko. du fick svaret,
det vet jag. jag vill vara lika klar som kristall. det går inte nu, men jag kommer
fortsätta hoppas♥

jag är så bra på att stampa på mig sjlv, trycka ner mig sjlv. jag är nog den person jag känner som har sämst sjlvförtroende. ni förstår inte, men jag tar rent ut sagt kål på mig. jag hackar jag hackar & ytterligare hackar jag,
mobbar mig sjlv skulle man kunna säga. allt negativt folk säger till mig, med säger menar jag både pratar rätt ut men också säger med kroppsspråket, även om de säger det på skoj så tar jag åt mig dt. sen använder jag det för att förstöra mig, i'm a sad little mermaid. haha. nästan ingenting (& det här som kommer nu gör mig så sjukt ledsen inne i hjärtat att jag skulle kunna gråta hela dagen lång) som gör gör, säger elr vad som helst blir jag nöjd med. det finns alltid något att gnälla på, alltid något att inte tycka om. min kropp ska vi inte tala om. det enda jag är nöjd med är mina handleder, de ser rätt så smala ut. de är väldigt smala, kanske för smala. för inga armband passar. ni ser. jag måste lära mig att tro på mig sjlv & alla andra. lära mig att tycka om mig sjlv. jag måste lära det nu innan lilla fröken karlsson just är ett minne blott. för det finns personer som kan säga bra snälla saker. & jag älskar dem♥ de gjorde t.ex. min dag idag. bara genom några få ord hjälpte de mig komma upp till ytan igen.

några sekunder senare:

seriöst, jag bryter ihop! jag har fått, åh jag kan inte skriva. jag tjuter. jag vet inte vad som har hänt. tårarna bara rinner nedför min näsa & landar på min pippi långstrump tröja. jag vet inte ens vad det är för tårar jag fäller. det är snälla tårar. jag blir så lycklig. äntligen har jag gjort något. det känns som om jag har snurrat jorden uppochner & nerochupp. jag är gladgladglad. emelie, saga, linnéa & jennie, framförallt ni. Det är ni som betytt mest idag & ni är värda så mkt & ni betyder så mkt. Sanna vänner. Ska försöka ta åt mig av allt ni sa

jag svävar i hjärteland. det är mitt egna land & jag bjuder mer än gärna in er ditt. allt består av hjärtan, hjälp, hemgjord saft & kakor.

GUD VÄLSIGNA ALLA
//Julia
Hi !
'Here I'm again talking for myself...' tra la la laaimage41.

Händelserika dag! Blev till att åka till Rånen idag med klassen.
Ganska kul, -kunde det ha varit..Om det inte vore för att mina skor läckte in efter fem minuter, det var så kallt så jag var tvungen att ha flera lager med kläder, så jag såg ännu fetare ut, men jag frös ändå(!), slapp sitta i ett 7 meter högt fågeltorn som det i trappan upp stod: på egen risk. & om inte de där dumma kossorna kommit i flock & försökte vippa det där fågeltornet som byggdes på 1800-talet! Viktor, jag & Anna befann oss i det, alla andra var typ en kilometer bort från oss, så vi var helt ensamma med kossorna, först visste vi inte att de fanns där, alltså kossorna. Sen börjar de mucka med tornet- nästan hela rasar. Jag som var livrädd innan, för att jag är höjdrädd, började ju gråta när de där kom! Haha, javet, mes
Men vadå,? Jag blev stolt över mig själv efter, för att jag vågat gått upp i det där tornet!

Sen när vi skulle hem till Vika igen, upptäckte jag att ett av mina guldörhängen-ploppar försvunnit, då blev jag ledsen, fast det ordnar sig nog, det gör det alltid!:D

Jag fick höra att några sagt att jag klädde mig skabbigt & trodde jag var cool idag.
Jaha, där ser man, det är min stil, eller vadå? Jag tyckte det var sött, jag gillar att sticka ut ur mängden & vem orkar bryr sig!
Några töntar som ni/de, som aldrig byter kläder, dessutom har massor hål i dem ska verkligen inte säga något.
Förut var jag tjejen som gick ut & hämtade posten med högklackat, I still am, but not so much...
Jag tycker det är lite såhär, att tjejer har stor press på sig att se bra ut,  killar har inte. De kan gå i sina kläder en hel vecka utan att någon bryr sig, de kan gå med hål i kläderna & typ stinka äckligt men ingen bryr sig. Om en tjej skulle göra så (jag har inte gjort det här) skulle hon bli skabb-tjejen som ingen vill vara med. har jag fel så säg till? jag tycker det är så iaf...
Idag hade jag en rosa fleece & en gul & röd blommig ryggsäck från år 1999.
Det är stil♥

Jag vill bara säga till alla:
Tänk till innan ni öppnar munnen!

Ta hand om varandra & gör världen till en mkt bättre plats där alla trivs.
HJÄRTA
//Julia.
Jag gillar att baka kaka!
Det är nog ett av mina största intressen, förutom att dansa & sedan äta kakan då... :)
Igår bakade jag sockerkaka, idag har jag bakat mina berömda russinmuffin & scones. Tänkte göra negerbollar eller hallongrottor också, eller vf inte göra båda.? Jag har ändå inget att göra.
Jag vet inte vf jag älskar att baka? Kanske är det för att jag tycker det är gott(haha), det är charmigt, framförallt -kul, jag har alltid gillat det, gillar att pyssla & se när det händer något! dessutom blir omgivningen, som får smaka, väldigt glad. & jag älskar att göra människor glada, det är den bästa känslan som finns, det är obeskrivbart, & jag känner att jag har lyckats! ♥
iaf det är alltså världens roligaste tidsfördriv enligt mig

People, det gör verkligen Inte något om ni skickar ett sms eller något annat underhållande till mig! Absolut ingenting gör det!!;D

HJÄRTA
// Julia.
Jag är sprängfylld med Kärlek!
Dagen har varit förtrollad, som vanligt ♥
När jag kom till skolan idag så möttes jag av Världens sötaste ting. Åh jag blev så himla glad att jag till och med fällde en tår:') Det var naturligvis Linnéa som var i farten. Världens bästa Linnéa!!! Du lyckas jämt. & du är alltid ett sånt stort stöd så det inte finns. Du är min egna Prinsessa♥
Det gör mig ont att tänka på att vi skiljts så mkt (jag menar, tänk på tiden vi hade !), men det är på ändring, hoppas jag. För du är en sån underbar kvinna att det är sjukt. & nu får vi verkligen ta vara på tiden & så får vi absolut hålla kontakten senare!♥

Senare fortsatte min högst förtrollade dag med att jag tillbringade en liten tid med Anna♥ när vi hade ca 2-3 timmars håltimma! hon, var ju som alltid så underbar att man bara vill käka upp henne, neej men ni som känner flickan vet hur det är! :) Hon är typ gjord av änglarnas egna bara händer!

Jahopp dagen har gått i ett, hade bara 2 lektioner vilket var syper bra eftersom jag var väldigt trött, & jag var inte den enda, ni skulle varit med på fysiken, haha, eller så är det just det ni inte skulle:P,
var med Anna nr2 nästan hela dagen idag, alltså tjejan i min klass. Det visar sig varje dag att hon är en tjej man kan lita på, hon är faktiskt ganska fantastisk hon med om man tänker efter, haha. Väldigt söta Anna nr 2 i min klass♥ Hon var trött idag också,

min vanliga följeslagare & bästa vän siri har varit borta på triangelkamp långt bort åt fanders idag, inte hört ett pip från henne, hoppas på ett vykort;) haha. Vi syns imorgon siri,( & skriv mer än gärna i din blogg!)

Tack för denna härliga dag allihopa.
HJÄRTA
//
Julia.
Livet är inte alltid lätt, & det är inte meningen att det ska vara det heller, vi går igenom stormar & het lava, vi går igenom raviner & orkaner. men allt klarar vi bara vi är tillsammans & vi tror på det bästa,
Jag tror på dig & du är bland det viktigaste i mitt liv. Vad än folk säger så kom ihåg att du är unik♥

Stjärna i himlen.
Siri, Anna, Linnéa, Jennie, Viktor, Essa, Magnus, Maria, Matilda, Nils, Lotta, Linus, Nora, Tessa, Veronica, Emmy, Evelina, Mamma<3 mormor & hundratals fler skulle jag tro!

Ni ger mig Kärlek, & jag säger som Linnéa, det är faktiskt sånt jag lever på!♥

HJÄRTA
//
Juliiiia, fuliiiia
Ni som känner mig kanske vet att jag har ganska svårt att bestämma mig, att jag kanske säger en sak & gör en annan. eller att jag helt enkelt säger emot mig själv..haha. sån är jag. urk, de är inte en sån jag vill vara. jag vill vara självklar♥ jag vill veta vad jag vill. men just nu är allt runt omkring & även inuti mig som små svarta tunnlar utan utgång, eller som små tovor i håret eller som ett garnnystan utan ände som man bara vill klippa sönder för att hitta början eller rentutav slutet på ! jag vill ha det svart på vitt ! jag är blandad, måla mig.
Jag vet inte, & förlåt, jag vet att jag har börjat nöta ut de orden... För börja säga dem på franska.. Jag menar, så ni inte tröttnar på mig:) Allt är så svårt just nu, & jag har väldans problem med att hitta rätt väg. Ge mig en karta eller
vad som helst, hjälp mig !

Vad som är viktigast är i alla fall att jag försöker
HJÄRTA
//Julia
Åh musik, musik, musik ! Kroppen kan inte vara still. Jag tror, jag vet vad jag vill göra med mitt liv:) Kan detta vara möjligt? Iaf, åh jag är så kärad. Jag vill bara dansa hela tiden. Låt mig göra det♥ Jag är så lycklig & adrenalinet i hela kroppen är på nivå: högsta! Hela Jag skiner verkligen. Jag är mitt i min dröm, drömmen om att en gång bli en framgångsrik dansare. Som får stå på stora scener världen över. Just precis en sådan vill Jag bli. Även om jag nöjer mig med en musikspelare & en spegel ute på landet. Det skulle vara bättre en bra.
Jag åmar mig, jag kråmar mig, jag lever. Jag lever ut det som finns inom mig! Jag vet att jag kan, jag vet att jag förstår. Äntligen kan jag något ! Jag förstår språket. Jag älskar't. ♥
Detta är verkligen jag.
Det är en sådan mäktiga känsla, alltihopa, & jag vill ha det nu.
Förlåt...
Jag är förälskad, Jag är det i musik, sång & dans. Mina ögon ser ut som sådana dära med hjärtan, duvet, jag har hjärtögon !

Idag har jag tillbringat dagen med världens underbaraste! Anna Thorell & Siri, (viktor med, men jag är surputt på honom). Äntligen, blev det av, Anna är en sådan fantastisk person så hela dagen har varit heeel niice!♥
Vi köpte ett glasspaket & delade på. Det var kul:'D Haha. Storbråk om glassen. Hände massa mer härligt ! Jakt med el-flugsmällan bl.a....osv....osv... :D
Sen har Jag & S varit på stepp. Det gick bra i slutet;) Nästa vecka är det dansuppvisning i Tryyseruum. Kom & titta vettja.

Åh, älska denna dag. Älska varje dag, för varje dag är unik. Varje dag finns det bara en av. Så dagen idag kommer aldrig tillbaka igen, tänk på det & fånga dagen!
Gör varje dag till något extra,

HJÄRTA
//
Juliiiiiiiiiiateddddddy. Jag behöver någon som behöver mig, jag behöver dig, faaaaaan
Jag är arg, jag är sur, jag är ledsen.
Jag sätter på låten, redan när de första tonerna spelats är jag glad igen !
Det är sådan musik man kan kalla musik
My playlist fortsätter, när denna låten slutat, & Britney Spears låt börjar spela.
Jag börjar dansa, min kropp dansar, mina läppar börjar le & mitt hjärta skrattar..

'If God had a name what would it be?
And would you call it to his face?
If you were faced with him in all his glory
what would you ask if you had just one question?'

Jag vill tro på Gud igen♥ Jag tror jag behöver något att tro på. Förra året trodde jag på Gud

Vem vet?
(jag lovar, jag ska inte göra dig besviken. det är lugnt, jag vet att jag inte ska ta det som en komplimang !)

image39
När tjejer & killar blir vuxna & börjar jobba & får barn är det lätt att märka skillnaden i status. Ex så tjänar kvinnor bara 83% av männens lön. Trots att kvinnan jobbar mkt mera grattis genom att städa, tvätta & laga maten hemma.

Under år 2002 visades totalt 2806 tim idrott i TV. Herridrott sändes i 2146 tim & damidrott i 174 tim. (Tycker ni det är jämställt?) Dessutom så brukar man säga damidrott om damirott men man brukar ju inte säga herridrott när det är om män.

I länder söder om Sahara i Afrika är risken att dö i samband med att föda barn 1 på 13. I västeuropa är risken 1 på 3200.

Av de 6 miljarder människor som bor på jorden försöker mer än 1 miljard att överleva på mindre än 8 kr om dagen. Så många som 70 % av världens allra fattigaste är kvinnor.

Ca 14 % av världens barn, ungefär 100 milj, går inte i skolan. 60% av dem är tjejer.

Mellan 60 & 100 miljoner tjejer världen över "saknas". Föräldrarna vill hellre ha söner. Döttrarna som "saknas" adopteras, dödas eller får ingen mat så de blir sjuka & dör istället.

I Saudiarabien får du som tjej inte köra bil eller cykla till ex.

Om du är en gift kvinna & bor i Yemen är du tvingad att lyda din man & du får inte lämna ditt hem om din man inte har godkänt det. Det står i landets lag.

Inom vissa folkslag i Uganda blir du arvegods om din man dör- bröderna till din man ärver nämligen hans änka !

Visste ni förresten att i Japan så kan det första mannen säger när han öppnar dörren för sina middagsgäster vara "ursäkta att min fru är så ful & lagar så dålig mat"?

Kvinnor utför 66% av allt arbete, tjänar 10% av all inkomst & äger mindre än 1 % av all världens egendom.

Vad tror du att du får i mattebetyg i 9:an? Svarade tjejer & killar i årskurs 6 såhär:
Tjejerna trodde 0% på MVG & 31% av killarna trodde att de skulle få MVG.
Tjejerna trodde 33% IG & killarna 8% på IG
I slutändan blev resultatet tvärtom. Tjejerna fick långt bättre betyg än killarna när man efter 3 år tittade vad som hänt. 


Fakta från boken: Tänk (tvärt) om, Anna Norlin.

Det är verkligen inte jämställt!!!
Jag börjar smått att tröttna på detta...

På att det verkligen inte finns någon jämställdhet. För det finns inte det.
Det som får mig att skriva det här är allt Tack vare min lärare . Som tycks hata tjejer & älska killar, ohnej, han är inte bög... det vet vi. Men det märks så himla tydligt att han har något emot det kvinnliga könet. Det gör mig så arg !
Vi tjejer får ta hand om alla killar, ge dem deras uppgtfter & se till dem.
Killarna får prata rätt ut, de får inte vi tjejer, för då får vi skäll.
Om en kille säger fel svar så får han beröm typ, om en tjej svarar på en fråga & säger rätt svar så säger han att det är typ fel. Vi tjejer får aldrig något beröm när killarna får det.
+ minst hundra saker till som jag inte ens orkar lagra i mitt huvud just nu. & som jag inte orkar leta efter i min hjärna för då blir jag på rasande humör här om jag ska sitta & tänka på dem. Jag vill inte förstöra denna dagen med raseri:D

PUSS
The sun is shining on me !

Denna dag har varit precis i min smak:)
Började med att jag vaknade, solen sken & fåglarna kvittrade. Jag slängde på mig lite kläder, hämtade far & vi gick ut. Jag gick, han cyklade 1 mil. Åh, jag vet att jag kan låta lite tjatig, men jag kan nog ändå inte uttrycka min kärlek till sommaren, till livet♥ Det var såå vackert där vi gick/cyklade, det är vackert överallt:)
Dagen har dessutom bestått av sol, värme & glädje. Jag satte mig & läste engelska-bok ute i solen i ca en halvtimme & jag fick sträck av bh:n! På bara en halvtimme. 
People watch out & take it easy, the sun is dangerous:(
Sen när denna upptäckt blivit upptäckt så sprang jag kvickt in & gömde mig resten av dagen inne i mitt snälla hus som jag inte får hudcanser av:) Så jag har pysslat lite, typ som att sticka på min randiga halsduk, göra fönstermålningar, sett på film, lyssnat på musik & målat.

Jag fick en sten av far förut, jag blev glad . Far har verkligen fått sig ett ansiktslyft, han har använt datan(haha), han har läst en hel bok, han har gjort mig sällskap väldigt många ggr när jag vill ut & gå(jag låter som en hund !) men inte nog med allt det här,  Det som jag är mest glad över är att han i förra veckan frågade om hans kläder passade ihop. Haha, jag blev så glad då. Min Christmas-papi som nästan aldrig brytt sig om något verkar göra det nu. Aja, ni kanske inte fattar men Evs-sis vet hur han är.. Hoppas det kan fortsätta like this♥

HJÄRTA
// Julia
När jag tittar ut genom mitt fönster så blir jag rörd. Det är vyn av allt som på åter får liv, allt som än en gång vaknar ur den långa dvala som vintern/snön har gjort att allt befunnit sig i som berör mig. Det är så fint ! Alla underbara blommor. De är för fina. Ni måste hålla med?
Jag & mina bästis Siri gick & köpte glass idag efter skolan. Vi satte oss vid den vanliga bryggan & åt. Aldrig har jag sett något så fint som utsikten över Valdemarsvik! Det är häftigt:)
Jag tycker om allt som lever ♥

Nu sitter jag & äter godis. Chokllllad! 
Ey, skulle inte glassbilen komma förut också? Den missade oss, vi blev ledsna så
vi åkte till mormor istället, hon är glittrig min mormor. Jag gillar henne lot. Puss Puss

HJÄRTA
// J
Det går upp med dagen & ner med natten? Vad händer? de skriver. Vad sker? Vadå vem ser?
Vem är du? Vem är jag? Vem är hon/han/dem? Vem är vem? Vem vet.....
Jag skulle säga :Jag har ont i min vad. förut på engelska. Då blev det lite kul, för jag har ingen aning om vad vad är på engelska, alltså vad vadvad är, inte bara vad. Aja ni vet sån man har på benet, iaf. I have pain in my what. Haha, fruktansvärt kuljul ! Säg till när ni vet vad vad är på engelska!??♥ Tack på förhand.

För en liten tid sedan, var jag med en ytterst söt person. när det plötsligt går förbi två mörkhyade mänskor på gatan några meter i från oss. solen sken & det var verkligen mega varmt ute! & knasig eller knasigare (välj själva) som jag är, så brister jag ut i: Men shit, titta på de där, jag kom på det alldeles nyss. de är ju svarta som du ser, & solen drar sig ju till svart, så då borde de ju vara jätte varma verkligen ! haha, *suck* .

Alla barnen åt kaviar, utom Ruben, för han satt fast i tuben.
Det är verkligen höjden av humor. In my world...

GLAD
//Julia
I'm happy, happy happy !  & I Love it♥
Livet leker. Jag förstår inte vf denna glädje just har smygit sig fram bara sådär, när den har varit gömd i såå för många år ?! & nu, när allt egentligen inte borde vara bra, för jag är sjuk, har ont i hela kroppen & det är tråktid, höhö ni fattar:)
men jag har en liten aning om vad som har tagit fram det övernaturliga gladandet. det kanske kan bero på att jag har träffat dig , du som är mkt mera än bara vän, du som får mig att le & känna mig sådär underbart varm inuti. vi som dessutom är ett snyggt mönster, okejokej nu ska jag sluta skämma ut mig..hhihi:$ (har aldrig kännt såhär !), men tillbaka till glad ; det kanske beror på att det är sommar nu, på att jag har världens bästa vänner eller för att jag har dansat idag? jag gissar på att det är någon sorts himelsk trollblandning av allt detta vackra jag just beskrivit för er. Iaf, jag gillar att le just nu.♥


Siri är , ja, allt som man någonsin kan drömma om. & med risk för att låta som en såndär tönt, duvet;) så måste jag ändå säga det, för varje underbar/fantastisk/bäst människa har faktiskt rätt att få veta det, det är sant ! du är en ängel. hoppas att vi jämt är vänner, hoppas du står ut med mig(A)


HJÄRTA
// Hon, som är knasigare är någon annan

Onsdag 7 Maj.
(Behöver man säga mer?)
Denna dagen var  perfekt ♥ Tillbringade den med en högst speciell person. Tra la la.

HJÄRTA
// Juliiiiia

Jag har nu drabbats av den hemskaste av dem alla, baskilusken. Urk, fy & bläh! Sånt gillar vi inte. Här vill vi vara friska & krya. Menmen, alla måste väl vara sjuka någon gång? Jag kommer inte ens ihåg senast jag var sjuk så det kanske var hög tid för mig. Haha, men egentligen vet jag väl inte om jag kan kalla mig sjuk. Jag har bara ont i huvudet, känner mig lite dissig & har en fontän i näsan...
Nu när jag känner att allt annat är på topp så självklart ska min hälsa gå åt pipsvängen!
Men jag lovar att jag ska göra precis allt för att inte bli värre. För alltså läget är helt under kontroll nu, men man kan aldrig vara för säker. & nu är det för mkt att sätta på spel. Tra la la. För imorgon är det ju en liten speciell dag♥ Nämligen onsdag, nej men, Hihi. Säger inget...
Jag ska iaf gå ner & dricka vatten- hjälper mot huvudvärk, dricka te med honing som hjälper mot halsont & massa mer. Sen får man hoppas på det bästa, vill verkligen INTEINTEINTE vara sjuk imorgon:(

HJÄRTA
// Karlsson

Tra la la.
Måste bara börja med att skriva lite om Musikal-lägret. Det var underbart! Nästan precis som jag förväntat mig. Med läger-eld vid stranden, sjunga & teatra i hela 2 dagar. Åh vad jag gillar sånt. Verkligen myys var det. ♥
+ att Siri & jag släppte i flask-posten, vi gjort tsm, i havet:) Får se om vi får något svar någon gång!



Denna dag har bara varit skit, nästan. Irriterad på allt, ont i halsen & bara kännt mig allmänt konstig i huvudet. Men aja, såna dagar måste man också ha, annars så uppskattar man inte de bra.
Tror det ska komma en väldigt bra dag här snart, om sisådär 1 dag eller så....<3 Vem vet..?

Snygg-Julia posar, Bästisarna Julia & Siri, Siri med flaskpost & bästa vän Viktor♥


Nu ska jag gå & dricka grönt te med blåbärs-rosa honing i. Honingen smakar konserveringsmedel men teet är Mums!
HJÄRTA
//Julia
Åh jag måste gå & packa! Klockan är sent, Julia har inte ens börjat. HaHa
Ser fram emot dessa dagar som komma skall. Musik, sjunga, dansa & teater i två hela dagar. Me like ♥
Musikalen ska på resa till havet, Bara träna, myysa & förmodligen gotta i roligheter. Jag ser verkligen fram emot det. Äntligen något kul.
(SIRI GLÖM EJ FLASKPOSTEN!!!<3)

Problem, problem probelm. Behöver man inte ha, för allt beror på vad man gör det till. ♥

HJÄRTA
// J
Varit med Siri den bästa idag. Vi har varit & åkt med mor, min moster.. det har varit underbart kul♥ Det är jämt kul med S. Hon är en glädjesprutare:)
Jag köpte rosa honing som jag blev kär i, & sen när man tror att det inte kan bli bättre än så läser man på förpackningen att det är blåbär i. Då blir man glad i huvudet. Jag köpte fina not-örhängen, trosor & halk-strumpor också:') Jag har alltid velat haft det.
Nu ska jag dricka päroncider & svulla musik♥

HJÄRTA
// Julia

Hej Kära!
Idag har jag varit med Siri. Jag kom på den briljanta idén att vi kunde skicka flaskpost till någon?:) Haha, så det var just det vi gjorde. Det var kul & man undrar såklart om man får svar. Det skulle vara himla intressant, Tänk om det  kommer ett svar om 10 år & den säger att den fått flaskposten nu! Syperhäftigt♥
Sen tog vi en runda runt Viken på våra cyklar, btw så är min snygg-cykel lagad/fixxad nu så den är kör-klar. Wiiiie. Dessutom, så lärde Siri mig hur en kråka såg ut & hur en skata såg ut. Jagvet, Hon har typ försökt lära mig det fem hundra gånger men det tycks aldrig fastna. Det finns 2 alternativ & jag lyckas alltid med att blanda ihop dem. Jag lovar, det blir jämt fel, Men inte nu längre kanske!!!

Sen har det varit familje tid, Så har varit hos min kusin & mina söta kusinbarn, Man blir på så gott humör tillsammans med dem. Underbart, om du frågar mig:) Busfrön allihopa......Haha♥

KÄRLEKELRÄK♥  (på dig)
// Julia Karlsson