Första (inte) doppet

0kommentarer

Efter en underbar dag i skolan, som ni kan läsa om i förra inläget. (Jag blir skickad till rektorn!) så är det äventyr med Siripiri som gäller. Vi cyklar till Sandvikebergen:) Vi lapar sol som katten lapar sin mjölk, & badar. Jag badade iaf. Siri stod med vattnet till knäna i sisådär 8 minuter. Hon tyckte det var jätte kallt, men jag hade doppat hela mig utom huvudet efter några sekunder. Jag låg i i en halvtimme nästan, vilket var underbart skönt. Siri bara doppade sig & sprang upp igen. Jag doppade mig inte, ville inte förstöra frillan elr sminket:) Blev lite bränd.

Det var underbart fantastiskt härligt. Siri tack för denna dag. Solen sken & himlen var blå, Me like a lot.

Just det, sen när jag gick upp för badet, så börjar jag frysa som en galen dåre. Jag tror jag är lite som när gylfen är där bak & fickan är där fram, alltså bakochfram är jag! För när jag gick upp så börjar jag frysa & tycka att det är kallt. Ja där ser man, är detta normalt, frågar man sig ju?
Vår resa tar inte slut, utan den fortsätter till glassbaren! Lilla Blå har bästa glassen kan jag meddela. Vi cyklar, äter glass, går till bryggan & gungar. Det är livet, gott folk.

Jag är kär i kramar
//Jk<3

Kommentera

Publiceras ej