nu börjar allt om från början. 
jakten på det perfekta! (allt som är
det är nytt, det är kallt och det är bara så levande.
känner ni hur livet leker inuti er? glöm inte att känna. känn glädje, känn sorg, jag bor inte i göteborg, liksom. 
ni vet den där känslan som känns som att allt är så bra? jag tror på den känslan. jag tror att det känns bra.

Allt är bra!
JAG ÄLSKAR ER INFERNALISKT






NU lär vi oss att leva igen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hoppidopp!
Allas våra tankar till hemska-Hedda. Som verkligen skrämde livet ur mig idag. FY SKÄMS! Aldrig mer, jag trodde hon skulle dö. Stackars smarta Hedda♥
Inte fullt lika synd om mig, men lite synd är det ju faktiskt. Ont i knäet för att jag har ytliga blodkärl! Ytliga blodkärl - blåmärken - och alla vet ju att blåmärken får man ju av att gå ned i spagat för mycket! Så var det med det!

Nu skall jag plugga svenskprov. That stinks! Något som inte stinker är MAAAAt efter en macka på nio timmar + danslektion. Nu vet ni det. Mat är bra efter det. Glöm inte det. Eller jo gör det förresten. Så får ni se hur det känns. Mohahah, jag tror jag har lite Anja-gener i mig ;)

MYCKET STORA KRAMAR
//SPAGETTHI-SPAGAT
Jag tål inte den personen, jag blir trött.
Jag är, haha, totalt värdelös också!
Men vafan kan man göra åt saken liksom. Jag skrattar åt dä.
Hade skrivit specialarbete i två dagar, knappt ätit, bara sutti här och skrivit. Jag tyckte det blev apbra. Sen kommer mor & ba: Ehh, skall du lämna in det här? 
Hon kunde lika gärna ha sagt gå & skjut dig själv.  & som sagt, alla är trötta här hemma, och sisådär tävlar om vem som flyr eller tar självmord först! Haha, skämtar inte.

+ att världens smartaste människas mor var i skolan idag. Hon är cool, fast pratar stockholmska= BUUUUU! Jag vågade prata och frågade om hon visste vad det var i svininfluensavaccinet som hon varit med och godkänt. Hon sa nej, sen sa hon inget vettigt. Jag frågade om favoritbok också, människan läser mängder av böcker så jag tycker om'na iaf. Om ni missat mitt vaccin-inlägg läs det! Just scrolla down!

Seeee yaa!

Igår var det förtrollande trevligt hos Maria. Middag klockan halv elva och sedan prat till fyra. Jag älskart! Sen vid nio gick vi opp och gjorde frukost, det var jag som bestämt vad det skulle bli; ostkaka, gifflar & banan! Maria är typ världens bästa & hon bor så otroligt underbart, det kunde knappt bli bättre!

Vid tvåtiden åkte familjen till stan. Eve skulle till skolan & mor&jag shoppade. Jaaaa, trots att man är fattig så var det också kul.
Jag bara önskar att mor inte hade så förbannat ont. Jävla doktor ! I curse the day u were born! (tror det är så de säger i Sex and the city).

MED EN BÄGARE FULL MED KÄRLEK
//Jullan

Hej, idag har jag varit med mor vid Banvallen halva dagen. Hon har haft tipspromenad med sitt andra jobb.
Vårt Alternativ-Bodil var där & allt var fint.
Nyss kom jag hem från en gårunda ut till E22:an. Jag fick inte springa idag för mor, jag har ont i knät. Förmodligen av disco-dansen som jag dansar. Det sliter otroligt mycket. :( fast jag älskar det ändå!!!!

Snart skall mina vänner & Viktor och jag ha myskväll hos Maria. & sova över. Hedda-gädda är sjuk, men vi får hoppas att Vevve kommer! Det kommer bli GREAT ♥

TA HAND OM VARANDRA, DET ÄR EN HÖGST ANGENÄM DAG
//Jk







förresten, här får du. jag hatar när vi har det såhär. & förresten, världens bästa vänner i himlen sviker inte varandra. slänger den andra till vargarna för att flås levande. jag trodde inte det iaf.
Nej, värdelös kväll, haha! Fy vad jag ogillar såna här kvällar så otroligt MYCKE! Men dagen var förtrollande bra iaf. Först moppesemester till Skönero, med korusning! Kossor är bra! Tack S&V för en toppenförmiddag! Det är bra med vänner, har ni tänkt på det? ♥

& nu vet jag inte vad jag skall göra. Jag är för trött för att hitta på något och nere kan jag inte vara för där är Eve-teve. Det enda den tanten gör är att se på teve.



Förresten, ni vet ju att jag inte vill gå på gymnasium? Men att min mor hela tiden säger att jag måste. Nej, inte om jag får bestämma sätter jag min fot på ett sånt ställe. & nu hade jag tänkt att ni skall få veta varför.
Att varje morgon göra samma rörelse i ytterligare tre år vrider nacken på mig. Stänga av väckarklockan, gnugga sig i ögonen, -nu kommer den mest hatade rörelsen av alla- ta av sig täcket, och veta att man egentligen sovit för lite än vad kroppen tål, och sen lägga täcket så att det blir kallt & fräscht till natten. Åhh, & så tanken på att man gjort så i NIO år! Det är hemskt. Anledning 2: Jag måste bo ihop med min familj i tre hela år till. Alltså förlåt, man kanske inte får säga såhär om sin familj, men åhh. Den ene är lat & äter hela tiden, men går an ibland, den andre ... jaa, har jag absolut ingenting gemensamt med. Jag tycker det är så jobbigt. Morsan & jag kunde dra någonstans & bli lyckliga. & den förste kunde få bo i ett hus breve & leva så som hon egentligen vill.... Anledning 3: Fasan att kanske ställas inför likadana lärare som jag har nu. Såna som slösar min tid. Som har lektioner som bara rinner förbi. Förstår de inte att de tar opp våran värdefulla tid!?! Vi är bara ungdomar en gång i livet. Lägg av! Ni värdelösa lärare föraktar jag! ASmycketJaa, det finns säkert många fler anledningar till att jag inte vill gå på gym. Att jag inte vet vad jag vill bli, t.ex.






Nää, nu tror jag att jag skall skriva so-specialarbete om politik. Det är väl förhopppningsvis roligare än det jag gör nu :)
Hoppas ni har roligare än mig denna kväll, det är ni värda!

TAKE CARE
//Jk
Hej! Igår var det orienteringsdag. Det var väl kul. Först ledde vi megamycket, med kanske tio minuter. Sen så kommer en som vi inte hittar & vi letar efter den i ca tjugo minuter. När vi väl hittar den kommer de som startade senare & följer efter oss. Ruttet. Det är alltid bäst att börja sist, värdelöst att börja bland de första för alla andra följer efter. Det slutade iaf med en stolt sjätte plats. Jag sprang hela vägen. Jag är bra! Jag är bra! Jag är bra! Är du bra?

OUI!

Sen klockan tre var det dags för småfolks-gympa. Jag var ensam ledare & barnen var allt annat än fogliga. Fy skäms va trött jag blev!

TAKE CARE!

då tänker jag bestämma mig för att inte vara det. Det blir en inte så svår utmaning, ha ha, men förjäkla rolig!
Bus, bus, bus & allmänt idiottrötta blickar, är inte det livet?
Nej, men serisöt. Jag förstår om alla tycker jag är svinjobbig... synd att jag inte bryr mig liksom! Jag är snäll i alla fall ♥


Har bakat äpple/kanelmuffins nu & de är så OFFANTLIGT goda! Imorgon är det orienteringsdag & jag funderar på en bak-och-fram-dag. Kan inte se några problem med det, kan ni? :D

HAHA, löv på att livet inte behöver vara så serisöt & att jag kan styra det själv & bara gå My Own Way.

JAG ÄLSKAR ER
//Jk

Igår var jag på svininfluensavaccin-föreläsning. En spruta som redan innan jag kom till föreläsningen var emot. Alltför mycket tjat om det i tidningarna & jaa, ingen respekt för det helt enkelt. Vem vet hur många det kommer drabba?
Sen igår pratade vi om vad det var för hemliga ingredienser i den här cocktailen egentligen, svaret följer:



*Kvicksilver- ett gift, förbjudet i barnvaccin sedan 90-talet, förbjuds helt 1 juni 2009.
Kan orsaka: cancer, hjärn-leverskador.

*Fosfater- dödar alla former av vattendjur, miljögift.

*Dinatriumvätefosfat- klassas som farligt avfall, mycket giftigt för vattenrelaterade organismer.
Kan orsaka: högt blodtryck & blodsocker, sömnlöshet, lokal muskelsmärta samt värk i handled.  

*
Etc. etc.

Dessutom kan det finnas rester i vaccinet som heter formaldehyd, vilket orsakar cancer, hosta, näsblod, insomnia.



Det låter ju som en hemsk spökhistoria som kittlar en på armen, visst? Den här gången är det ingen historia, it's life.

För att göra det värre än det redan är kan jag också säga att de som gjorde det här vaccinet vill ha immunitet. Vilket betyder att de egentligen inte vill ha något med den att göra om någon skulle få någon sjukdom.
Om hela svenska folket skulle massvaccineras så skulle 900 000 st få någon sjukdom av dessa ovanstående ingredienser. Jag tror det var 1 på tiotusen.




Det som var ännu värre var att det inte bara var det här svininfluensavaccinet som hade dessa ingredienser utan ALLA vaccin. Låter det betryggande? Låter det ... normalt? Livmoderhalscancervaccinets påverkan på test-mössen var väl också lite konstig? De blev sterila.

Mer info om det här allvarliga ämnet finns på intressantajag.blogg.se ,där det även finns länkat till andra webbsidor som är väl värda ett besök.

ENJOY!
Hej! Har varit på föreläsning nu på Vårt Alternativ här i lilla Valdemarsvik, med Bodil. Vi pratade svininfluensavaccin, & vaccin i allmänhet.
Ni som missade denna föreläsning kan gå imorgon kl 08.00.
Jag kommer skriva lite om det imorgon också. Detta är ALLVARLIGT!

& jag kan säga som så att om någon som jag känner skulle ta detta vaccin... jag skulle tycka det vore bättre att denna gjorde en bröstförstoring etc. Det är nog det värsta jag skulle kunna komma på.
Men allt skulle vara bättre än detta vaccin, eller om du vill kalla det gift...
Läs imorgon!

ÄT ÄPPLE
//Jullan

HELLO! Vissa köper strumpor för 200 kronor & andra köper billiga tag 3 betala för 2 på Lindex, använder dem X antal gånger & syr ihop dem igen när de går sönder! Haha! Jag syr alltid ihop dem igen när de går sönder, det är charmigt as hell, tycker ni inte? & miljövänligt & billigt!

I alla fall, idag klockan halv sex så är det föreläsning om svininfluensan på Vårt Alternativ, & kan ni inte idag så är det imorgon bitti också!



& glöm ej detta: Amerikanska inbördeskriget började 1861, jag trodde 62 men det var det ju inte. Glöm inte dä nu!

MEGAPUSS
//Kalle-kobra

Hej. Har suttit & kollat i fotoalbum sedan man var liten. Vad söt man var! Jag har nog alltid haft lite tur i mitt liv. Jag vet att jag tjatar om detta, att mitt liv är så bra alltså. Men det är ju så fruktansvärt kul att leva?

Mitt liv har kantats av roliga historier såsom (denna är mormors favorit) dagen när vi var på äventyr med skolan & skulle ta med picknick. När Jullan kommer hem är hon vrålhungrig & gnäller på mor att hon minsann inte kunnat öppna termosen med stuvade makaroner i! Fick minsann pillra ut makisarna med fingrarna! GE MIG MAT!
Åhh, pinsamt var det ju när mor bara öppnade locket! Jag lovar att Det locket inte hade funnits där tidigare på den dagen.....!!!

Men iaf, tillbaka till mitt bra liv. Jag tror att mitt liv är så bra för att jag vill att det skall vara det.
Som idag när jag langar världens hemskaste nysning i klassrummet (fytusan!) så först dör jag lite men sen så liksom dör jag ju av skratt istället! Haha, unbelivable!

En till rolig jullan-historia är ju fortfarande de kära ankhänderna.
Nu behöver vi väl inte dra opp allt kul, jag tror ni fattar poängen?



Att låt det ta lite tid, några minuter eller en timme är allt som räcker sen har du något du kan placera i mappen
ETT BRA LIV. För det mesta hamnar faktiskt där, i ditt liv också! & det beror på att

VI ALLA ÄRO UNDERBARA MÄNNISKOR SOM ANDAS & UPPSKATTAR DET VI HAR♥