There's a She Wolf in the closet.
Open up and set it free.
There's a She Wolf in the closet.
Let it out so it can breathe.



HÖGSTA VOLYM!
Den här sommaren har varit underbar, som somrar är! Jag har hunnit med att bada i alla olika möjliga H2O, jag har haft mitt första sommarjobb, läst ut X antal böcker och så har jag slappat sönder! Här är lite bilder från min sommar...

 
Eves välkommen-hem-fest/100-års kalas.


Detta plåster fick jag av Eve när hon kom hem, I LÖV PLÅSTER


 
Höm... ehh, ingen kommentar.. Men söt är jag.


 
Teskedsgumman och flaggstångs-Siri? Nej, det är faktiskt inte så stor skillnad, hon har bara på sig mina 12½. Vi är typ lika långa annars  ;-)



BADA BADA BADA



Mitt pankacksparti! Ni minns väl att jag berättade om det? Kalas kalas♥



Mini-golfar'n nr 1, that's me! Här på en megahäftig bana på Öland.



Vandraren. Picknick i väskan, såklart!



Pannkakor tycker vi om. Min överraskningstårta!



Jag har ju alltid sagt att ni skall vara rädda för oss, mohaha. Vi byter skepnad likt Edward Cullen, typ?



Sova-över-bästis.



Roger Pontare.

Det här är inte hela min sommar, det är några delar från den.
Så får vi hoppas att det kommer mycket mer saker framöver, Mjödö & Madonna är bara två exempel.
För sommaren är låååååångt ifrån slut, non?

BISOUS
//Jk
Hej, hörde du när träden pratade idag?

NEHE!?!!

Lyssna nogare dådå! Vafan. Är det här för något. Du får ju börja ta det på allvar!♥


Jag lyssnar i alla fall på träden.
God afton! Mor tvingade mig att vara vaken! Haha, nu när det är lov vill man ju alltid vara vaken till minst 12 eller 1, men idag för ombytes skull ville jag gå & sova vid tio. Fick jag det? Nej:-) så nu sitter jag här & det kan jag lika gärna göra tills det blir spöktimme & jag kan gratta Kris-Tina när klockan slår tolv, hon har nämligen namnsdag! Sista namnet på fruntimmersveckan.

 Iaf, livet går på som vanligt. Promenaden från Öland till Valdemarsvik gick allt annat än bra, det började åska & spöregna efter ca 6-7 kilometer! Jordens undergång!! Blev taxi & buss hem, grym besvikelse. Men redan på tisdagen gav vi oss ut på mer lyckliga äventyr som att gå till Gusum istället. Det är ju nästan likadant;-) Sedan läste jag ut Scarlett. Vill. Ha. En. Fortsättning!!!!!!! NU!!! Men jag fick läsa Flickan med de röda skorna istället vilken också var en syperbra bok, tack för tipset! Så nu blir det att plöja en Agatha Christie innan jag skall börja med Barack Obama. Igår förresten var jag på en inte-så-jättebra-konsert. Snarare en dötrist en. Roger Pontare & en annan jänta. Inte en enda av vår älskade Pontares egna sånger. Ledsamt.

Just nu hör jag hur regnet bara öser ned, jag älskar det! Nattregn är bland det härligaste jag vet. Att ligga i sin säng och vaggas till sömns av pärlor från molnen. Det är en gåva! & en värdefull en.

TA VARA !
//Teddy Cherman
åhh, vad jag vill bort härifrån. slippa allt vad valdemarsvik innebär & starta ett nytt liv i en annan hörna av jorden! jag bara längtar bort, mer än något annat! tvinga mig inte att vara kvar här! jag kvävs, inte av för fuktig luft som vädret före åska, en korsett eller något annat som orsakar syrebrist! nej! jag vill bort! & bygga opp ett nytt liv! som är mitt & som jag kan bestämma över.
(likt scarlett o'hara)
Idag kära prinsessor & prinsar som läser min blogg så har det varit pankacksparti här, alla mina vänner var här & snacka om att det blev trevligt! Det bjöds på pannkakor(såklart), ordlekar, ballongsmälleri, plocke-pinn och annat roligt. Det var en liten duell också, priset blev så att den som vann fick förstaparkett när jag uppträdde med min fiol!♥ (det är ingen fiol utan en sån där man blåser i och sätter fingrarna på, nivet?) (jag kommer inte på vad det heter, men för tillfället så skulle vi ju kunna kalla den blåsa-sätta-fingret-på-ton!)

Har ni tänkt på att allt verkar ordna opp sig till det bästa till slut? För bara ett tag sedan trodde jag att jag läste för mycket och att mina ögon därför skulle gå sönder. Men det gjorde de inte! För jag kan se, hörde ni det? JAG KAN!!!!
& imorgon kan vi åka till Öland om vi skulle vilja, och det vill vi.
Det bästa vore definitivt om jag tog fingret ur ändan och började packa det detsamma (förlåt för uttrycket men far säger alltid sådär & jag har alltid velat säga det för det låter så bonnigt)

TACKE CARE
//Jordgubbsjullan

Världens snyggaste naglar, nysådda blommor i mitt land, solsken, resplaner och snart mycket snart PANNKAKSPARTY!♥

jo, kl halv ett idag har jag arrangerat pankacksparti. det blir även ett litet uppträdande också. snacka naaajs! haha! jo, jag vet att alla inbjudna typ längtar :)

& om sisådär en dag så åker vi, någonstans. sedan skall eve&jag till öland, sen gå hem därifrån. trasktrask.
då vet ni var ni har mig närmsta framtiden!
juste! det är farligt att läsa för mycket, det måste det vara. ;-(

GLAD SOMMAR PEOPLE
//Jordgubbsjullan

För det första, nyponsoppa är asbra. Bland det godaste som finns. & man kan ha det till allt, nudlar, macka, flingor, alla maträtter, frukost och kvällsmat... jaa ni fattar poängen. Till allt, när som helst.
& sen så måste jag skryta om min enorma flinga jag hittade i flingpaketet för några morgnar sedan. Den är lika stor som en liten hand, nästan!
Och månadens beroende: Scarlett O'Hara. Med sina tusen sidor helt klart den bästa boken man kan tänka sig. Och nu när vi var hos mormor fick jag låna fortsättningen.
Hihi♥
Vi syns om en vecka sisådär ;-)
SCARLETT HERE I COME!

//Julia Teddy Läsbeth Karlsson

trudelutt!
nej nu skall jag laga så att jag får anständiga naglar, sedan får jag göra en snabbtoalett innan vi far!

(hihi, jag läser Borta med vinden och den är skriven på gammelsvenska. det är typ jättesyperkul!
laga= typ göra, ex. 'jag skall laga så att jag får träffa den där karlen!'
snabbtoalett= inte kissa snabbt som man kan tro, utan det betyder att göra iordning sig, ex. 'åhh nu hoppade jag från ett stup, jag måste fixa till håret så att ingen märker att jag hoppade för det fick jag ju inte!' alltså rätta till saker...)

vi skall först till svenska presenter (hoppas maria är där!!) sedan skall vi på välkomstfest! klädkod: FÄRGGLATT! & jag som icke har några färgglada kläder, hö hö hö

PUSS
//Jordgubbsjullan

hello to mitt fabolus live.

veckorna spenderas på mitt favoritjobb och på nätterna lever jag livet. och på eftermiddagarna.
igår cyklade jag till mormor på 11 minuter och sen spelade jag kort med henne, plockade jordgubbar och fikade! sen cyklade jag hem på 10 minuter för att hinna med dansträning inför karnebåtfestivalen!

idag lånade jag böcker, Arkimedes & Borta med vinden, sedan lyssnade jag till åskan samtidigt som jag väntade på att det skulle bli danstajm igen.

Vi syns på fredag & lördag vid karusellerna!
//Jordgubbsjullan