Alltid där jag ska vara eftersom jag är varannan dag i Valdemarsvik och nästa i Norrköping. I Stora vita huset, där ett hus skulle kunna vara enbart ett hus, men du gjorde det till ett hem, där lyste himlen så förälskat igår när jag i all hast rusade till bussen. Hann knäppa denna bedårande bild, med vårt hus mitt i skogen under den kära himlen. Såklart himlen är kär.
Norrköping bjöd på regn idag så jag tillbringade dagen inomhus. Hos Cristian lekte jag på golvet med lite dominobrickor. Drack varm choklad och åt banan, såg på teve innan vi begav oss ut i regnet till bussen och jag for till Valdemarsvik igen. 
Är jag en rastlös själ? Kan inte riktigt vara still mer än någon dag utan att något äventyr händer med en resa inkluderad däri. 
//Jk
Sommarbruden fortsätter att ha semester. De senaste dagarna har jag uppehållit mig med att vara med familjen, fikat med pappa på ett superfranskt och mysigt cafe. Hängt med Jeff och Cristian dag och natt, cyklat, druckit kaffe och käkat Max på kvällen fram till klockan slog tre med dem plus Fleury. Träffat Kristina, Alma och Lena och planerat nästa vecka som kommer bli bäst, badat i regn, lagat köttfärssås åt 11 personer, drömt mig iväg, läst böcker och blivit lite klokare på livet...
Bada i trädgården när solen inte lyser på stranden. 
//Jk
Inrutade tristess och rastlöshet som blev din vardag är en skugga som låg över dig igår. Idag skingras den. Formas fel ibland, går alltid att rätta till. Varje dag är till för att bli en bättre version av sig själv. Står på en klippa och kollar ned på sig själv, är redan mycket bättre än igår, och idag har man ändå bara vaknat opp ur sin slummer. Imorgon ska man fortsätta att bli den man vill bli, den som fanns där innan...
 

Är i Nkpg nu med Colombia (som alltid när jag är här). Blö det lilla kräldjuret är galet. Haha vi använder fortfarande samma tandborste... Blä. Aja, ska till Söderköping sen och förhoppningsvis träffa fantastiska Gulli. Kräkdjuret blir kvar här då. Ciao bloggen, livet är bäst som vanligt. Sommarlov äger!

En bild från i lördags, en natt som var så himla bra. Idag är natten också bra, kolla ut, det är supermåne. 
Pussar med kärlek
//Jk
 
Vill aldrig att denna sommar skall ta slut. Varenda sekund verkar finnas till bara för att va glad för. Jag ser bra saker i småsakerna, och det händer så mycket småsaker hela tiden. Igår åkte jag in till Nkpg igen och tillbringade eftermiddagen med chokladpudding. På kvällen drog vi och drack tusen koppar kaffe med Jeffe. Jag älskar kaffe. Bara satt och pratade tills det blev mörkt och svalt och kroppen min helt skakig. Jag älskar nätter som man kan spendera i en tunn blus (eller Cristians tröja). Jag älskar hur känslig jag är för koffein. De spelade min favoritlåt på radion på cafeet och allt fanns där framför ögonen att bara vara lycklig för. Sen såg vi film tills vi somnade i vardagsrummet och vaknade utav solen och ett alldeles för varmt rum. Sa hejdå för att träffa pappsen som satt i sin röda stora bil utan air condition. Begav oss mot Valdemarsvik. Älskar att åka bil med päronen. När vi väl var hemma i Stora vita huset packade jag för en dag vid stranden tillsammans med Sippan. Siri kom tutandes och vi begav oss mot sjön. Var där i flera timmar och jag brände mig till en nyans jag aldrig uppnått tidigare. Brun. Är så kul att umgås med henne igen och käka kakor precis som förr. Vi åkte hem, och sen har jag bara varit hemma och strosat omkring och inte gjort någon nytta alls. Det är perfekt att ha sitt sista sommarlov och jag är glad att jag valde att inte jobba som jag brukar. Ska verkligen bara njuta av allt och varje dag som passerar. 
 
The little things, the little moments. They aren't little.
//Jk
 

Haft den allra bästa dagen med Eve idag. Efter att ha sovit en hel timme inatt efter att ha festat med asiaten och Colombia begav jag mig tillsammans med syster till en sjö för att paddla. Lite lagom sjösjuk och trött var man, men det rådde havsluften bot på! Vi var ute flera timmar och asgarvade. Stormen förde oss in i vassen och där fick vi knipa tag i stråna för att inte åka längre in. Vi drog oss ut på sjön igen och kämpade tills vi blev dåre, samtidigt som vi nästan kissade på oss av skratt. Haha va kul vi kan ha!!! Tog en paus i en liten vik och blev fullkomligt utmattade av vädret, blåsten, solen, skrattet och de höga vågorna. Skrattade bara ännu mer. Åh! Eve, tipp och topp för alltid.

En liten ynklig patetisk en. Jag är verkligen sämst. Jorden rämnar. Fyfan. Inte duger man till nått.

Solat och fikat på Lilla blå med hela familjen. Ätit sjuka mängder blåbär och ärtor. Lekt i trädgården med Eve. Åkt till Norrköping. Bye.

Åkte ut till vackra Gryt igårkväll. Grillade, spelade kubb, klättrade, osv osv osv. Vad gjorde man inte? Drack för lite, det gjorde man inte. Siri, Manne, Emil och Adaaam. Skoj var det. Puss

 
Synchronized
 
Utökade mitt lilla ballerina-crew med dessa turturduvor. Vad tyckeeeeer niiiiiii? Alla målningar finns här på bloggen under kategorin Penseldrag.
//Jk
“Decide in your heart of hearts what really excites and challenges you, and start moving your life in that direction. Every decision you make, from what you eat to what you do with your time tonight, turns you into who you are tomorrow, and the day after that. Look at who you want to be, and start sculpting yourself into that person. You may not get exactly where you thought you’d be, but you will be doing things that suit you in a profession you believe in. Don’t let life randomly kick you into the adult you don’t want to become.” —
Åkte och plaskade i solnedgången igår.
Åkte på roadtrip med Eve idag. Håret blåste och Shakira spelades för fullt. Träffade festis Gulmira. Fikade. Sen åkte systern och jag vidare på småvägarna mot okända destinationer. Hamnade på beachen och badade i flera timmar. Perfekt dag. Avslutade hos mostern och farbrodern. Nu ska jag måla. Kanske även skriva något. Den här bloggen är alltför lik en übertråkigt skriven dagbok. Lite inspiration i språååket tack! Pussar i överflöd
//Jk

Har verkligen tid för mig själv nu så har börjat med yoga igen. Såg ut såhär första gången jag provade denna pose. Ser bättre ut nu och känns framförallt bättre. Är så himla skönt bara. Yoga, pilates och dans. Mums, älskar att röra på mig.

Hängde med svartis på förmiddagen. Vi åt glass och lyssnade på musik. Solen sken, asså jag blir så euforisk när den gör det! Sen träffade jag Tilda, åh, den tjejen! Var asmysigt och det avslutades med en öl och nu är jag hemma och ska dricka te. Så tråkig blogg, men skriver mest för att kunna kolla tillbaka och komma ihåg lite av vad som händer på vilken dag. Ja, det är tisdag idag fick jag veta av någon... #sommarlovsfirare lol

Visdomstanden gör mig mest galen. Vinglar omkring som en sjösjuk, febrig gubbe med deformerat ansikte och tandvärk. Käken är stor som en rumpa. Bara på ena sidan. Gud. Känns som jag är full fast utan bedövningen. Ajj

Gick opp i ottan och skapade magi i köket, lite lemonad, smoothie och chokladmuffins. Var på så bra humör! Tone kom till Valdemarsvik. Härligaste, klokaste, bästa Tone. Vi pratade konst, hon är ju en riktig konstnär, och så åkte vi till några klippor vid havet. Stressade sedan till en buss till stan, duschade, busade och hamnade på Dam-EM. Match mellan Spanien-Frankrike. Tone pratar spanska och jag franska så vi hejade på olika lag, självklart vann Frankrike haha. Satt längst fram och såg Eve vakta publiken som den volontär hon är. Solen och månen var oppe samtidigt och jag har varit så glad idag.

Classy. En rosig klänning.
 
Freedom. Att röra sig är frihet, att kunna göra vad som helst med din kropp i all oändlighet, det är dans.
 
Juliet. Det är 7 stycken som vid olika tillfällen påstår att detta liknar mig. "Sådär står du på bryggan på Mjödö"... Det var inte avsiktligt, haha. För mig är Juliet någon som är färgglad och vill nå himlen.
 
Grace. Det här är en prima ballerina som tränats i Ryssland. Dansar på Bolsjojteatern.
 
Harmony. Försökte mig på stenar idag. Det var kul. Jag älskar detta, och ska fortsätta med havstemat en stund framöver.
//Jk
 
African Queen. Inspirerad av Kenya; savannen och alla de vackra, stolta dansarna där. Mest av den underbara tjejen i Jujja som drog opp mig på dansgolvet, tänker på henne fortfarande. 
 
Jump for joy. Den här tjejen känner precis som jag varje dag av juli: woho det är sommar, hakuna matata vad jag är glad! 
 
Passion for life. Havet som fond, blåsigt och soligt, vill leva med all sin kraft.
 
Dancer in garden. Graciöst trädgårdsarbete, asså jag gillar blommor och det gör den här dansaren också.
 
Power. Dans är makt, den här kvinnan utstrålar självständighet och styrka. Hon är power.
 
Har haft sommarlov i några veckor nu, har mest suttit med penseln känns det som. Det är så roligt! Jag har övergått från att författa historier med hjälp av ord, nu målar jag ballerinor och spinner historier om dem med penseln istället. Och utvecklas som konstnär. Inser att jag lär mig om både penseldrag, färger, dans och anatomi. Har sålt tre verk än så länge. Till tre underbara hem, så dansarna kommer verkligen stormtrivas på de nya väggarna där de ska sitta. 
//Jk

Solen strålade in och värmde hela rummet till smält-choklad-varmt imorse så jag traskade till byn och havsbrisen och mötte opp Joe som jag skulle agera assistent åt. Han fotade folk inför en konstutställning. Vädret var fab och havet låg blått och skönt. Det var kul, hoppas på fler projekt med knäppa Joe. :) Sen gick jag hem och pressade citroner till en himmelsk lemonad som skulle vara fördrink till världens bästa sällskap som skulle komma på middag hos oss. Familjen Österholm åkte nyss härifrån. Och nu ska jag inta prinsessängen... All kärlek. Pussar!

Familjen kom till staden idag. Eve skulle vara värd på dam EM och de andra två skulle bara njuta av dagen. Vi tre åkte till Mirum där det ibland känns som att man är utomlands. Det är så fint, stort och solen lyser alltid där. Vi stannade och åt godaste italienska maten. Good food, good mood. Så shoppade jag lite. Nu är jag i Valdemarsvik igen och imorgon väntar nya roliga äventyr. Ciao!

De krånglar lite. Men jag kan läsa ganska mycket innan det blir suddigt. Är ändå så lycklig. Gillar suddigt. Det är bättre än ingenting. Tänk att inte kunna se vart jag sprang idag, eller hur ballerinorna blev, eller hur maten såg ut när familjen åt på byn, eller hur Siri såg ut, eller hur orden och havet flöt förbi. Fuskar ibland och har glasögon. Känns sådär just idag. Därför mycket tankar om ögonen. Vill se hela världen.

Lukter av smultron och nyklippt gräs. Känslan av träningsvärk och lugn lycka. Vyer av de två hemmen och allt vad det innebär; Vasaparken och Cristian och lite hav och träd i byn. Nu somna i prinsessängen med nya lakan (jag älskar den doften) i Stora vita huset, imorgon ska jag få mango till frukost. I cant wait. Äventyren fortsätter...

Dagen gick underbart fint. Sagolika liv. Nu ska jag återgå till mig. Yoga i mitt vita rum. Lite dans till musik också. Bara försvinna lite innan sömnen dödar allt kul. Fab.

Haha, jag fnittrar så jävla högt bara jag tänker på denna helg. Gårdagen var underbar. Frida och jag cyklade till Tove mitt ute på landet bland hästarna och träden. Frida lät som en ko med bjällra. Hos Tove träffade vi Kakan och vi alla åt tacos och pratade i munnen på varandra. Skrattade så man fick ont i magen. Så skulle vi cykla på ostadiga ben. Jag fick pakethållaren. Vi hade tur som inte dog fullständigt. Fortfarande kossor. Det var sommar på landet. Blommorna blandades med solen som var på nedgång. Hamnade på förfest nummer två. Dog av garv. Bästa sällskapet, tjejer, hur länge sedan var det jag var med tjejer? Skrattade vidare på cykeln ned till Valdemarsvik. Satt jag någonsin still på cykeln? Har aldrig haft så kul. Hamnade på förfest nummer tre. Saknade människor, vill ses mer! Hamnade på en toa med tre goa tjejer. Kraschade. Drog vidare. Åkte så sjukt snurrig karusell. Haha. Gjorde livet bara bättre. Dansade till Bruno och Peter. Hälsade på bästa K i prickig klänning, missade dock prinsessorna. Träffade halva Valdemarsvik. Kissade bakom husen, framför husen. Sen försvann jag. Vart? En timme i mitt liv som ingen vet vad som hände. I säng kl tre. Bra kväll. Bästa. Gladast. Woho. Tack allihop som var med!

Promenerade till mormor och kokade rabarber. Stjälkarna var lika stora som min arm. Så himla mysigt var det. Mormor är bäst. Blev en massa god saft som kommer drickas på alla soliga dagar. Åh. Livet!

Första dagen på den allra somrigaste månaden har varit ljuvlig. Jag har promenerat, plockat smultron, varit hos mormor, målat ballerinor, lagat mat och bakat och skrattat och dansat. Får gärna fortsätta såhär i all evighet. Puss!

Lera, musik, lycka, människor, skratt, kebab, cigg och så vidare. Bästa Eve, du vet alltid vad jag vill ha utan att jag ens vet det själv. Fyfan vad kul jag hade!