Det är lördag kväll.
Ensam hemma, inget på teven, telefonerna fungerar inte, grannarna är borta, ingen mat, ont i ögonen(=kan inte läsa)... skulle varit med mina Greveholmsvänner.

& det som jag skulle fördrivit kvällen med, nämligen toppsa i öronen spolierades också just precis nu! De har redan börjat blöda! Jävla eksemöron! Ni måste ju hålla med om att toppsa i öronen är skönt, & att rena öron är så otroligt eftersträvansvärt?!! ♥

Nä, nu skall jag hitta på något annat & göra. Typ sitta i ett hörn och räkna tårna på foten. Blir lika överraskad varje gång.

ORVAR!
Gissa vad som just hände? Jo, syperjullan fick ett samtal. De har tydligen jagat mig hela dagen, & dessa ringde just & sa att jag var världens lyckligaste, nästan. De uttryckte sig lite mer såhär om man skall vara exakt: "du får 6 nr av tidningen Allt om Historia + en bok om andra världskriget för en jättebillig peng!"

Från att ha blivit ledsen över att mor inte köpte hem någon glögg, en DN-tidning eller rätt sorts bönor åt mig gick jag till JAG KAN ERÖVRA VÄRLDEN-glad!♥

JABBA-DABBA-DOOOOOOOOOOO
Mor, ge mig en tatto, byt namn på mig & låt mig få gå där jag vill (jag vill inte gå någonstans) så går jag på gymnasium. Fattar'u?

HA HA.
Jaaaag... döörr. SNART!!!! Iaf känns det så. Jag avskyr att vara på dåligt humör, & det är jag nu:(

Men jag är bra. Jag är bättre, jag är BÄST! Mitt golv är fint, mor har fått brev från min idol(asballt), jag vågade prata inför klassen helt själv idag, jag fick en komplimang om att jag var söt idag & mina blommor har överlevt hos mig ganska länge nu. PLEASE var glad Teddy, du är så ledsen annars!:(

Jag säger ju att jag måste springa:( ♥
JAG ÄLSKAR
//Julia-Teddy
Om jag säger såhär, att jag har världens bästa liv.


Tror ni mig?

JAAAA för detta är min verklighet!!!!!!
Mor köper mascara, för en gång skull, gömmer den för en viss person, kanske moi? Några veckor passerar. Var är min mascara? Hon har gömt den så bra att hon inte hittar den själv. En vecka går, mor börjar skratta comme un fou när jag pratar i telefon med Siri i tolv minuter(vi återkommer till detta). Jag lägger på & undrar vad mor går på för droger egentligen, vad har jag missat? Äntligen är mascaran funnen! I ett tandborstfodral!! Jippie!!!! Enda problemet är att den nu sitter där den sitter. Min mor är galen. Tur att jag är hennes motsats liksom!

Iaf, jag har pratat i telefon med Siri i tolv minuter.

JAG ÄR VÄRLDENS BÄSTA JULLAN!

Jag har bott i Valdemarsvik i hele mitt liv men aldrig insett att de är så bra som de är. Titanix ni är ju bäst!
HEJ HEJA HEJ HEJ!

Jag sitter och stickar på min rätsidiga, vaniljvita överraskning & lyssnar på Sainte-Colombes till en början melankoliska låt, Tombeau les Regrets, som sedan blir lite hoppfull, medan jag väntar på att få träna i en halvtimme framför teven samtidigt som jag ser på Uppdrag Granskning. Undrar vad låten handlar om egentligen?

Idag har jag tagit bort mitt tandsmycke & en tand. Jullan började såklart gråta, frågade om det blödde, nejnej inte så mycket. Näää, vilken tur då, halvt om halvt övertygad. Sitter & funderar lite, dags att gå Men tack då så hemskt mycket, det var ju faktiskt ganska bra att bli av med den trots allt. Jag har ju bara kunnat äta på ena sidan fram tills nu ju.
Jag kan inte förstå varför tandläkaren tittade konstigt på mig? Jag är i alla fall glad att äntligen, i mitt femtonåriga liv, bli av med min sista mjölktand. Nu väntar vi bara på tandfen & nästa kapitel i mitt liv!
& tro mig, DET BLÖDDE

//JK



LYCKLIGA LYCKLIGA JAG! detta har varit en mäkta konstig dag, det är vulkanmoln som brinner vid ishallen, halva skolan är sjuk & det är konstigt. Jäpp-läpp, konstig dag alltså. Men gissa om jag blev allra gladast på jorden, nästan, när jag hämtade posten idag? DET blev jag. Brev är närapå det bästa jag vet. Snart skall jag dansa, och morsan vi måste till STHLM!!!!!

Livet leker, jag orkar inte skriva mer. Funderar på att göra en uppföljare på Törnrosa. Den skulle nog heta Törnrosa 2.

HEJ SVEJS!
"Hej & välkommen till mitt störtfräna liv. Vi sänder direkt från Talldungen i Vikens södra hörna! Bredvid mig har jag Sofia Jannok & mina två nya armband. Vilken härlig dag det är!
Nyheterna är att Jullan har tagit steget opp på scenen i Folkets Hus & sjöng låtar för tomma sittsar i fem minuter. Snart skall även Tina Turner bevista scenen, hon skall emellertid inte sjunga.
Klockan är åtta minuter över ett & detta är ett bra väder.

Detta var allt från Jullans privata radiostudio. Ni kan även se mig live i teve(fönstret i mitt rum) när ni helst vill. På kanal Talldungen!"
Hej. Säg inte det här till någon. Gissa vad, om två sekunder invigs du i en inte så obehaglig hemlighet. Det har kommit aliens till jorden!!!! Inte nog med detta (ssschh, vi måste vara tysta så ingen annan hör), de har förvandlat en liten tjej också. Nuförtiden känner ingen igen flickan mer, hon har förtrollats av dem asmycke! Hon är en rymdflicka numera, har ett hemligt band till himlen. & aliens-en bara invaderade hennes hem & ingen förstår vad som hände med flickan som plöstligt sitter & läser läxor vid sitt skrivbord.

Men jag vet, det var aliens som kom.

VARJE DAG ÄR ETT ÄVENTYR!!
//JK

Guess what I've learned today? Or, almost at least, I can >almost< do a split! U know, legs apart? Jag har kunnat göra spagater nu med båda benen men aldrig en splitt. Men nu kan jag nästan! I'm so freking, bloody bastard, dammit GOOD


Yeah, & lustig är bara en annan benämning på knäpp. Eller helgalen. HA HA


Nu skall jag på utvecklingssamtal & sedan till Nkpg till dancenter & dansa rumpa i taket i 2 jäkla timmar!♥

SEEEEE YA

Jag är en lustig männska. & jag har planerat att vara det för iaf en lagom tid framöver. Jag har kommit fram till en ganska bra sak också, Jullan-gullan som brukar fråga efter en sak som hon håller i handen eller bara tro att hon slarvat bort saker när de i själva verket inte är borta. Ja ni, då har jag kommit på att det är bra att jag inte tappat bort mig själv. För jag är en lustig människa, & jag vill vara lustig.

Du behöver inte vara perfekt, men var dig själv & var snäll! (Tänk på att tomten ser & hör allt som du gör!)
//Jk

God afton gott folk. Kl är 17.53 och imorgon börjar jag skolan igen. Tycker inte om det.

Men idag iaf så fick jag en blomma av mor. Tänk att något så litet kan vara så stort & fint. Jag älskar blommor.

Just nu sitter jag & studerar solsystemet. Om färgen finns så skall det opp på mitt tak. Rymden är stor, fast mitt tak är litet.

Siri och jag smsar. Jag pratar engelska, nästan. Siri är hemma.

Vill, men orkar inte, läsa mina nya hjärt-bok. Tillsammans är man mindre ensam. Det var min tumme som tipsade om den. Kommer ni ihåg att jag döpte mina fingrar?

Men det jag ville säga var, DET FINNS MYCKET ATT GÖRA
//Jk

Hej! Igår drog vi hastigt & lustigt till Sthlm. Vi tittade på musikalen Hairspray som jag var något skeptiskt åt till en början, efter att ha sett filmen, men FYTUSAN så bra det var! Fullt med proffsiga kändisar & i princip ALLA scener var totalt snygga. Inte en sekund var tråkig. Var nästan så att jag sprang opp på scenen när dut-dut-dut-dut-dut-dut-dut-låten spelades & började dansa också, det är låten vi dansar till i staden. Tack mor för en underbar dag. Blev trerätters på något ställe efter, satt bredvid en 3vlig tjej som hade likadan kjol som mig!!!! (jag var snyggast i den:-) Iaf det var bra att mor drog med mig ♥

Em, Tjena Lena! Min moster har äntligen fått igång sin dator, kors i taket, så nu har hon läst vad som förssiggår i mitt liv. Är inte teknik fränt?

PUSS
//Jk