Idag är dagen det är första avdent. Advent är en väntan på Jesu födelse.

Snart är det jul då blir det kul, brukar jag säga varje år när julen snart ska infinnas. Det är alldeles rätt, för runt juletid är det som en aura, en glittrande magisk aura som gör att alla blir snällare, gladare & det blir mer sammanhållning. Allt pyssel inför the big day den 24:e gör att alla hjälps åt och därmed umgås med varandra. Man bakar pepparkakor med sin mormor, sätter nejlikor i apelsinerna tillsammans, hugger julgran med pappa och klär julgranen allesammans, går ned till byn och köper julklappar och mycket mer! Det är så mycket kärlek i luften. Men ibland kan det bli för mycket, stress, se till så att det blir lagom, för annars missar du att fånga upp all kärlek som flyger omkring i små små klungor av strån!! :D

Personligen tycker jag att det kan bli för mycket ibland. Jag menar, vad är meningen med att sätta upp tomtar & lysen i hela huset?! Jag förstår tyvärr inte vitsen. Tomten är något påhitt som inte har något med Jesu födelse att göra. Och nu låter det som att jag inte tror på tomten!;( Aja, jag tror på tomten, vem skulle jag annars ha fått alla fina paket av de senaste 14 åren va? Försök svara på det du.

Var snäll, för tomten ser & hör allt som du gör.
Yesbox, igår var det dop för mitt kusinbarn. Sen hem, för SiriP skulle komma på kvällen & sova över. Jag hade planerat att sova i tält just denna magiska kväll så då gjorde vi det! Jag tyckte det var mysigt & Siri tyckte det var varmt (kan inte förstå varför? när jag eldat precis bredvid & 2 stycken skållheta brudar skulle trycka sig in under ett 2 meter långt bord, liksom? + två täcken.) Haha! Sen idag stack Siri någon gång vid 9 för att hon skulle på bollträning. Jag har städat, varit hygglig & sådär bra som bara jag kan vara. Jag skulle inte göra någonting idag, men inte ens det har jag lyckats med.

Kl 3 ska jag till körka. Innan dess ska jag ha gått upp till bibblan och lämna mina 4 st tvågångers-varnings-böcker, käkat äpple och ha pluggat.

Som ni hör är det stress i juletider!
//JK

...vaknade jag och kände mig utvilad och med julstämningsglädje. Jag låg kvar i sängen i flera minuter och bara höll fast i känslan, så skönt det var och jag kände mig glad! GLADGLADGLAD, fuck vad jag älskar ordet. Sen gick jag upp; väckte brudarna, fixade iordning mig och såg att det började snöa i spegeln. Började skrika som en vettvilling och fick bannor av mor som fick skavsår i öronen, jag vill ha vitt jag vill ha snö !

Sen efter små ärenden drog vi till Nkpg. Tillbringade några timmar på Knäppingsborg där mor brände ett par tusen!.. Ack ack, men kul var det att gå där i alla fina och mysiga små butiker och bara köpa vad som en fallde in. Länge sedan vi hade en sådan här dag! Sen fortsatte dagen och jag älskar min familj mer än vad jag aaaahhhh! JAG ÄLSKAR DEM SÅ MYCKET ATT JAG TROR ATT JAG SPRICKER !! (inte för att jag får saker, utan för att de bara är Bäst för mig) Joo,ty det var så att jag fick många saker och många fina kläder att vila ögonen på & kroppen ! Mor är visserligen lite konstig ibland när hon vräcker ur sig: Ta vad du vill, och hon menar att jag typ får välja och vraka mellan alla stänger av kläder och don. Jag vill inte ha, bara lite= nödvändiga saker ;)

Jag skulle aldrig klara mig utan er. Jag kanske inte är som alla andra; jag super inte och ränner ute på gatorna dagarna i ända. Jag sitter hemma hos min familj och har det mysigt, då trivs jag som bäst för då är jag med dem jag värdesätter högst. Högre än himlen. Dem kan jag lita på. Lita på  lita på. Jag ogillar starkt personer som jag känner är falska.



Veckan har varit sådär. Vet inte vad som händer. Min förr så bra kompis skulle jag kunna slå in en armbåge i. & den låtsas att allt är så bra, jag vet att något är fel. Varför måste du ta ut det på mig?! Jag är så fördömt jävla irriterad på att jag jämt ska vara en så dålig person, enligt dig och andra. Alla bara säger att jag är så elak etc. Inbillar ni er verkligen att jag tenderar att bli snällare ju mer ni gormar över hur dålig jag är? Sluta, största kritikern jag har är mig själv och jag vet att jag är sämst så ni behöver inte uttala er om något om över hur jag är som person. Ni är kanske inte så bra själva heller, det vet jag att ni inte är för ingen är perfekt


Jag,
hmm funderar över vad jag ska skriva som sista ord... Men orden fastnar i magen.. vill att ni tar hand om dem som betyder. Så ni inte vaknar en dag och inser att de är borta. De var fel ord som skrevs begriper jag nu, ibland kanske man vill att de ska vara borta för att man inte orkar längre.

Jag lovar att de nu absolut sista ord som skrivs av en exhausted Julia en natt som denna bli den klichéartade och schvungfulla meningen:

GOD NATT
Det var bara för ett par dagar sen min syster och jag bråkade. Det var väl inte allvarligt men hon blev sur på mig. Jag kände skuld hela kvällen och ville bara att hon skulle vara glad!! Sen på morgonen efter kom jag på vad jag drömt den natten och blev sådär hysteriskt ledsen bara tjejer kan bli. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta men jag drömde om mina gamla fritafröknar! Att vi var världens bästa vänner. Usch tänkte jag då. Uschuschuschuschusch !
Eve är den som gör att jag känner mig hel. Utan henne är jag ensam, hon är min bästa vän. Jag hade blivit av med andra vänner just då också så extra tungt blev det. Jag vaknade och tänkte att de enda som ville vara mina vänner var mina förgrymade fritidsfröknar. Så nu har jag gått och tänkt på det i flera dagar och insett att den enda som verkligen är min VÄN är Eve. Henne kan jag alltid lita på. Hon är ärlig, bland annat, och starkare än absolut någon annan jag känner, och jag menar det ifrån djupet av mitt hjärta.

Jag vill flytta, bort ifrån allt. Det är bara typ 4-5 jag skulle sakna. (Maria, Jennie, Linnéa......) Inte vet jag, men det jag vet är att alla människor inte passar ihop med varandra. ♥

Take care och lova mig att vara en regnbåge.
Med Kärlek
//JK
Nu har en vecka gått & vi har gjort våran obligatoriska prao. Jag har varit på NT & skrivit artiklar i långa många banor. Det har varit sådär eftersom... jaa, små detaljer vi inte behöver gå in på! Haha. Men varje dag när jag slutat så har det alltid funnits ett leende på mig. & inte för att jag längtat hem så förjordat mycket, utan för att jag har tyckt att det har varit kul. Det var bara idag jag blev lite ledsen i ögat då jag var tvungen att göra om hela min artikel... för att min version från början var för rolig. Så blev till att göra om den så den platsade i tidningen. (nu är den såklart skiiiiit tråkig, men då kan man ju alltid skratta åt det!:D)

Eftersom jag varit infängslad i fyra dagar nu (med undantag då jag intervjuade folk, fotade och hade allmänt KUL ute på gatan) så måste jag ju springa ut nnuuuu! Måste ut & gå, med min tå! Fast att det är kyrkogårdsmörkt & spökena kommer om 5 timmar & 32 minuter, javet att jag är matteproffset, så måste jag iaf försöka göra något åt mitt fetmaproblem. Kan ju inte bara sitta här & klaga va?

ALLT SOM RÄKNAS ÄR DET MAN GÖR & DET MAN INTE GÖR!
JK<3
Så, du vill att jag ska acceptera att jag ser ju som en stor jävla igloo?!! Du vill att jag ska se ut som en uppblåst rosa ballong? Jag kan inte infinna mig i det. För jag vill inte se ut såhär. Förfan när jag står i profil ser det ut som om jag står raktfram. Så jävla skralt är det!! Jag vill tamigfan inte se ut såhär. Jag skäms varje dag när jag har åtsittande kläder, vill bara gömma mig i en lång pluffsig klänning. Sure midjan är OK, men sen kommer höften och benen som är doublesize av vad midjan har för mått. DET SER SJUKT UT. Jag vill inte se sjuk ut, inte så mycket iaf. Jag har dubbelhaka, gäddhäng, elefantlår och listan kan göras låång! Än bättre blev det ju inte av de förbenade nötterna som jag har! De hänger och slänger hur som helst, ingen BH tycks hjälpa. Får snöra dem så det blir platt. De var alldeles för stora redan i fyran. Och nu, har de växt så de C:or. Det är inte rättvist! Dessutom har de inte en enda god anledning ....
Jag vill inte vara en SAUSAGE!!!!!!!

Hello din gamle indian! Insåg att jag inte har skrivit på 2 veckor, insåg att det kanske var dags att ta några ord igen(bara för att slösa tid, för ingen läser ju ändå). Som vanligt när jag skriver så blir det ju inte några ord, utan det brukar bli många ord & lång text, men ska göra mitt bästa för att undvika det idag!

Trött, två prov på en vecka sätter sina spår. Dessutom är det 1 so-prov imorgon kvar att skriva också, vet emellertid inte om jag orkar plugga till det. Bad on me, I know:'(
Tjurig, min kära syster kallar mig fet & frågar om jag ens vet något? Jag vet något, annars skulle jag inte fått mvg på kemin. Måste prata med Hilding & fråga om jag får mvg på slutbetyget också, har ju mina skäl som jag tycker han kan tillgodose mig..

Som ni hör så är det vinter. Jag tappar humöret i samma takt som kylan intar Valdemarsvik. & jag säger fula ord & klagar lika ofta som jag sett frost på fönsterbrädan. Högsta önskan just nu är att bli vuxen, jag vill våga ta steg, jag vill våga vara kär, jag vill våga... Fast som Aga Amirs doktor säger i boken 'Flyga drake':

'LIVET är ett tåg, KLIV ombord!'

Hjärta
//Jk