Måste skaffa mig dil. <3

1kommentarer

Hello din gamle indian! Insåg att jag inte har skrivit på 2 veckor, insåg att det kanske var dags att ta några ord igen(bara för att slösa tid, för ingen läser ju ändå). Som vanligt när jag skriver så blir det ju inte några ord, utan det brukar bli många ord & lång text, men ska göra mitt bästa för att undvika det idag!

Trött, två prov på en vecka sätter sina spår. Dessutom är det 1 so-prov imorgon kvar att skriva också, vet emellertid inte om jag orkar plugga till det. Bad on me, I know:'(
Tjurig, min kära syster kallar mig fet & frågar om jag ens vet något? Jag vet något, annars skulle jag inte fått mvg på kemin. Måste prata med Hilding & fråga om jag får mvg på slutbetyget också, har ju mina skäl som jag tycker han kan tillgodose mig..

Som ni hör så är det vinter. Jag tappar humöret i samma takt som kylan intar Valdemarsvik. & jag säger fula ord & klagar lika ofta som jag sett frost på fönsterbrädan. Högsta önskan just nu är att bli vuxen, jag vill våga ta steg, jag vill våga vara kär, jag vill våga... Fast som Aga Amirs doktor säger i boken 'Flyga drake':

'LIVET är ett tåg, KLIV ombord!'

Hjärta
//Jk

1 kommentarer

Siri

07 Nov 2008 20:11

Hilding ger dig inte mvg för att du inte har på dig skyddsglasögon! :D:D Haha!

Kommentera

Publiceras ej