Solskensglad tjej har haft en väldigt bra dag trots att inget speciellt egentligen har hänt. Pussar till alla!

 
Cristian manipulerade mig till att slänga en banan på honom idag och älskade Miche åkte hem till Kenya igen, men efter det vände dagen och blev bäst. Fina fina vänner i massor. Här är bästa och snyggaste Jeff och blommiga och vackra Tessa. Lyckliga jag!
 
//Jk

Det var så himla fint så jag måste åka tillbaka och kolla lite mer. I höst så!

 

Väckte mor med blommor och frukost. Sen gratulerade vi fina morbror Pelle och kramade om mormor. Till middag lagade jag halloumi med lite sallad och champinjoner. Mamma får en dag då man visar lite tacksamhet genom att laga lite mat... hon borde få en jorden-runt-resa eller tiotusen solrosor. Jag vore ingenting utan dig, tack för att du finns. Jag älskar dig soliga mamma!

This is gonna be a girly text. Men jag dog klänningsdöden idag och stod förbluffad framför spegeln. Jag fann den!!! Klänningen som skall avsluta mina 12 skolår, som jag skall skrida ut i livet i med högt och stolt huvud. Den är så himla fin. Jag, och ingen annan kommer se ut som mig. Lyckan över något så fånigt som en klänning. Men, den där vita är en skapelse för prinsessor. Var inne på MQ och blev två vita klänningar rikare, två små sommarjackor, ett par shorts och en tröja. Och två galet fabulösa högklackade från bästa Scorett. Och fina underkläder på Triumph. Tjejproblem som jag alltid haft, men tjejerna där förklarade ett par saker för mig som nog förenklar bhlivet lite. Tydligen är man en 65f istället för 75d som man trott. Haha... Jag tappade hakan och stod skamsen. Haha, men äntligen fick jag en bh som passar! Mamma var en underbar shoppingvän och guidade mig överallt och fann alla fina saker och bjöd mig på världens godaste fikapaus hos Gulmira i Söderköping på Habiba Caféet. Så lyckad dag. Jag vill knappt ta av mig klänningen. Jag vill sitta i den och studentmössan ända till det är dags... Nu är det snaaaaaart!!!!

Dagens enda mål var att må så bra som möjligt, så jag smsade Melisa och frågade om vi inte skulle ses. Asså den människan!!! Hon är fin, galen, härlig, fantasifull, jordnära, intelligent och omtänksam. Vi har sjukt lika tankar ibland, det är faktiskt skrämmande. Hon har alltid båda fötterna på jorden samtidigt som hennes huvud kan fara omkring överallt i hela universum (ingen har bättre fantasi än hon!) tänkandes på alla andra fast ändå har hon hittat sig själv. En gång i modebranschen i London, en annan i Karlstad med animation och skogar och så nu bredvid mig på ett fik pratandes om hur döden är en del av livet. Haha, tänk om döden faktiskt är en del av livet? Filosoferande med kloka Melisa är så himla fint och gjorde början på denna dag magisk!

Hej vackra värld. För varje dag som går blir Sverige grönare och grönare. Just idag är den extra grön då jag blandar naturkunskapens gröna bok med lite yoga och lite ärtor. Så mycket grönt omringar mig överallt ju! I yoga är grön färgen för hjärtchakrat, när den är öppen så ser och känner vi kärlek och medmänsklighet. Det är verkligen en grön månad nu!♥ 

Tog den här bilden då jag skulle matcha gräset med mina gröna ögon, men vips så hade jag gått och bytt ögonfärg till svart helt oanmält! Asså är det ens möjligt? Vart tog mina gröna ögon vägen, gräset?
//Jk
 
I måndags hölls årliga gymnasieslaget mellan Norrköpings fyra kommunala skolor. NT var där och journalisten kände igen mig från Valdemarsviks Nyårsrevy för två år sedan(?). Han intervjuade mig och filmade även dansen, som ni kan kolla på över här. Vi var den enda skolan som NT filmade och det måtte väl vara enbart för att vi är bäst! Någon blond jänta blev inzoomad lite väl mycket för att det ska vara helt okej..... vet inte om jag ska skratta eller gråta... Lite knasigt blev det nog. Det var i alla fall en grym koregrafi som Anna gjort, askul att uppträda inför så mycket folk, även att jag fick blackouts ibland och totalt glömde koreografin i all iver.
Åh, vad jag kommer sakna detta och tävla för gamla älskade lärka!!!
Trappen med blommor och NC
Tusen nyanser av grönt
Tapet och klocka
Trädet som ger skugga på sommaren
Ljuskrona och spetsgardin i ett av alla trettio fönster
Finaste Talldungen lockade mig med sin charm. Skojar. Jag saknade mina föräldrar. Imorgon åker jag "hem" igen.
//Jk
Vaknade till ljudet av åska, hade tydligen missat halva föreställningen men jag var lycklig ändå. Jag älskar åska. Jag älskar naturen. Fyfan så mycket jag älskar naturen.

 

Mitt fantastiska liv. Såhär går det till. Vaknar varje morgon med en jävla glöd på livet. Det känns ju fab att vara nitton och känna solstrålarna mot kinden liksom. Känna livsglädjen pumpa runt frukosten som en liten kraftfull orkan, mat är energi!

Det som gjorde min måndag än mer fantastisk är att jag fick dansa för tusen pers, bli inzoomad av en förtrollad journalist, tillbringa mer än halva dagen med finaste Tessa, få en propellerkepa på posten av bästa Air-force-soldat-amerikanen Brandon och få sitta hela kvällen och skratta åt hur roligt mitt liv är att leva!

... var namnet på föreställningen, och jag dansade för mitt liv. Utan Annas koreografi som jag lärde mig två dagar innan föreställning så hade jag inte överlevt dagarna. Börjar gråta varje gång jag dansar How you are med den rätta känslan och inlevelsen, Anna är en så bra koreograf. 
Men fyfan för hemska varelser som har dragit ned mig, jag som annars flyger, men nu kan jag flyga igen!  
//Jk
Dans från nio till halv åtta idag. Kroppen mår väl sådär, har försökt kyla ned den i duschen och så är det högt läge med benen som gäller och försöka räta ut ryggen lite också. Knaskropp, man blir stolt över vad den klarar av. Jag har varit överlycklig ända till klockan fyra. Anna och jag köpte godmat och mumsade på mellan dansbytena. Vit choklad, munkar och bland det godaste jag vet: bigarråer. Vi firade även att det bara är en månad kvar... Sen blev det kaos klockan fyra när saker inte blev som man tänkt. Men allt löser sig i slutändan. Imorgon kör vi åter kl nio och håller väl på tills vi stupar. It's lovley. 
Dansen är åter i hjärtat. 
//Jk

Åh livet! Vet du vad som hände idag? Jag fick en puss! Och har donat med dansföreställning med finaste Anna i hela sju timmar. Jag är så glad att vi är vänner igen! Alla andra drog till Rhodos så vi får fixa allt själva men det går ganska bra förutom små stressattacker med jämna mellanrum, Anna är bra på att delegera jobb och jag är bra på att jobba. Fingrarna är svarta precis som pappas. Jag mår så himla bra, för jag får hållas med det jag älskar, och imorgon bara fortsätter det. Dans från morgon till kväll! Sagolikt!
Idag fyllde även bästa Kristina år och det var mer än fantastiskt! Hennes asvackra, omtänksamma, söta barn hängde med mig och Eve och livet var sockersött. Släkten är bäst.
Jag lever livet varenda sekund. Puss och godnatt!

Är det inte exceptionellt att jag är trött redan? Har varit en mycket slitsam dag... Gått från penseln, till solstolen och sen till köksbordet. Vägde mig för första gången på månader, tycker en siffra är töntig att förlita sig på så länge man mår bra liksom. Men trodde inte det skulle vara så nedslående. Behöver träna muskler och äta mycket mer. Tips på rolig träning?! Så det har jag gjort idag (inte tränat asså, fy), kanske därför jag är trött. Blir man inte trött av mat? Jag är sååå himla trött och seeeeg. Trodde jag inte var smal alls men siffran är för låg och jag gillar det inte. Imorgon börjar dansveckan med dans varje dag och då lägger jag säkert på mig lite muskler. Vill väga över femtio hela tiden. Kötta. Om jag orkar. Är så tråkigt att röra på sig om det inte handlar om dans! :) Och förresten. Kom på föreställning på fredag! Det skulle göra mig glad. Puss och god natt snart asså.

Brunbränd, på äventyr på småvägar, shoppa, se på vackraste barnen Alma och Maja som dansade bäst på torget, mat på Lilla Blå och matkoma av delikatesspraliner, badminton i kvällssolen, lite vin, nu sömn i Stora vita husets varmaste rum. Nyc som kenyanerna säger. Nice. Sov gott
//Jk

For från ett knäpptyst Valdemarsvik i arla morgon. Hamnade i ett Norrköping som aldrig är tyst. Donade i Stjärnan innan Cristian kom till gården och vi satte oss med vattenpipan och njöt.
Åkte hemhem igen och tog en glass med Siri på torget. Hon är fin.
Jag gick hem till Stora vita huset i tystnaden igen, så ljuvligt. Bjöds på räkor, champagne och baguette, och nu sitter vi bara inne och kollar på regnet som smattrar mot rutan. Så somrigt så jag dör lite inombords. Vilken underbar dag.
//Jk

Mamma och jag cyklade skogsvägen ut till fina mormor idag. Fåglarna kvittrade, solen sken, havet glittrade, träskorna var på fötterna och mormor var fin som alltid. Vi hann tillbaka hem innan mitt favoritväder gästade oss. Åska och regn. Det är pappi som lärt mig se fascinationen i det fenomenet.
God natt kärleksvärld, du är magisk.


 //Jk

Sov ganska illa, men tänkte att det är ju ganska bra om jag orkar ta mig opp till den frivilliga föreläsningen med Axel Schylström kl tio med tanke på att jag inte har en enda lektion annars den här veckan. Han är en sjukt inspirerande människa och ger mig hopp. Ingenting är omöjligt. Sedan drog jag hem och var sugen på varm choklad men mjölken var klumpig så det var bara att äta vindruvor istället. Victor kom förbi och vi solade lite på gräsmattan på gården, sen har vi bara hängt hela dagen och han lagade spaghetti och köttfärsås åt mig. Mumma! Kom nyss hem från en cykeltur där jag bara flängde omkring på mitt vrålåk och nu vet inte vart kvällen bär hän. Spännande! 
//Jk
När jag vill få perpektiv på tillvaron, vet ni vad jag vill göra då? Antingen åka bilen jättefort, bara för att se hur sakerna jag går förbi ser ut när de försvinner förbi framför min syn snabbt. Eller, så hoppar jag opp i min våningssäng här i lägenheten och beskådar sakerna från ovan. Jag tycker själv att jag är ganska konstig men att göra de här två sakerna hjälper mig faktiskt att få perspektiv på tillvaron underligt nog. 
//Jk
Idag har jag äventyrat tokigt mycket. Sprang omkring som en galen människa med alldeles för många bollar i luften först, men sen slog jag mig ned i bästa Vasa och skrev små kryptiska sms till Gullan som till slut ledde henne till "skatten". Åh, det första hon såg på gräsmattan när hon kom var såpbubblor och då visste hon vart hon skulle gå. Haha! Ganska nice ändå att vara så förutsägbar när man försöker vara oförutsägbar, följ bara bubblorna så hittar du mig... Tjejen som sitter och blåser såpbubblor för sig själv ♥ Vi picknickade i solskenet och skrattade så vi dog, blev överfallna av en hund och blev vettskrämda, fick en barnpublik som gillade våra bubblor och åt tills vi sprack! Det var så somrigt och fint och jag fick otaliga fräknar på näsan.
Vi satt i en liten picknickbubbla. Finaste Gulmira!
Mätta, vi orkade bara kycklingklubborna och potatissalladen...
Åh. Idag har jag älskat livet.
//Jk
Min Stjärna. Jag är så stormförtjust här i mitt lilla pittoreska hem. Jag trivs i min oas som är belägen i mitten av Norrköping. Solen är ofta på besök och då känner jag mig inte ensam alls. Det är bara nattid som jag känner mig lite rädd och ensam. Men jag tror att min Stjärna bara gör mig modig och smart och ansvarstagande. Den är så fin!!!
//Jk
Det hände ganska mycket igår och då behöver jag en dags vila för att hitta andan igen. Det var musikalfest och kaos. Började denna dag med att gå ut på gården och bara göra lite morgonyoga i solen. Asså praise the lord, man blir ju religiös på riktigt när man är ute. Det var så himla fint och nyttigt att bara sitta där i nuet. När jag är själv och när jag slipper tänka på att jag måste släpa på det där ankaret, ja, då är jag ganska glad och positiv. Jag ser inte världen som att den faller ihop, jag ser det som att en ny värld skapas. En bättre värld.
 
Sen blev jag rastlös och ville äventyra. Det är ju ingen risk att någon hör av sig till mig egentligen, så därför frågade jag varenda vän ifall det var någon som vill hänga. Och det var det ju! Bland annat världens finaste tjej Pocahontas (Julia!) ville glassa i solen i en park så vi har varit ute hela eftermiddagen. Julia vet hur man lever livet hon, och hon är så himla snygg så det är sjukt. 
 
Det flyger omkring en duva utanför mitt fönster. Läste att det symboliserar fred och Guds ande. Kanske har jag slutit fred med mitt inre idag och hittat glädjen. Jag tror ju inte på någon Gud, men jag tror att man kan kalla allt fint och älskvärt och glatt för samlingsnamnet Gud. 
Amen to that sistah! Jag är så bakisdjup idag. 
//Jk

Im so blessed. Jag är i princip lite frisk nu. Mamma och pappa har kört specialbehandlad friskhetskur på mig både idag och igår. Spaghetti och köttfärsås, matmatmat, kärlek, kramar, läxor och pappa introducerade världens bästa storasysters frisk-knep som gjort mig nästan helt kry. Har äventyrat i solen också, har haft så mycket krafter att jag orkat ta mig utanför dörren idag! Suttit på gräsmattan i trädgården och haft det drägligt och mer därtill!!! Fick hjärt-gubbar av mormor också, det är nog mest deras förtjänst att febern är borta. Mormor är bäst. Så även moster som kramat mig, pratat med mig och fikat med mig. Jag har nog världens bästa familj. Jag älskar er allihopa!
//Jordgubbsjullan

det man undrar är ju vad man gjort att förtjäna detta? 
ingen sömn och ingen mat? that's why? 
får inte luft varken med näsan eller munnen om jag inte anstränger mig hårt. vill inte vara vaken för allt gör ont. gråter bara i självömkan. allt gör ont. hela kroppen förutom armarna. 
 
02.53 yr.it feels like im on drugs
En fin gammal vän sa alltid att när man vill någonting riktigt hårt så konspirerar hela världen för att det skall hända. 
 
Det enda jag vill just nu är att kunna njuta av en dag igen. Slippa känna orkeslöshet, alla sjukdomar, doktorer, den stressutlösta astman och så vidare. Och en stor portion med favoritmaten spaghetti och köttfärsås. Det är det enda. 
 
Jag kan nästan höra hur stjärnorna sätter igång att arbeta. Världens finaste värld är så himla fin, men sjukdomar förtar lite av skönheten må jag säga. ♥ 
//Jk