bott i barcelona med denna man i sex dagar nu. tillbaka till sverige. drömmen är slut. harry potter-jobb imorgon. medvetandet kommer halvt vara kvar i världens finaste land med handen i hans 
we are in spain me and my lover. vi bor i en lägenhet mitt i livliga Barcelona. det tar två minuter att gå från ena änden till den andra. vi har terass på ena sidan och balkong på vårt rum på andra änden. nedanför ligger Barcelonas bästa vinbar och bredvid den ligger Picassomuseet. igårkväll när vi kom köpte vi en flaska vin och satte oss på ett torg. det var som taget ur en film. sen gick vi på tapasrestaurang innan vi gick på äventyr med mörkret som skydd. höll i handen genom alla slingriga gator genom barca. nattbadade i havet. och åkte taxi hem med en fransos, jag förstår så mycket mer franska än spanska så pratar mest franska här. älskar denna stad. det bara bultar. och idag vakna opp med livet precis utanför vår balkong, det är väl livet. 

idag tänkte jag flanera runt bland diverse museum. typ dali och picasso. sen hittar man väl något ställe att slå sig ner och skriva läsa prata på. 
igår fikade vi hos gulmira. vi badade med broderns familj och lilla valp i en sjö som var ljummen. och melissa hängde på mig i vattnet hon är tre och väger ingenting men jag stod på knä på stenarna och slängde opp henne i luften som en liten sjöjungfru så knäna är blå precis som de ska va på sommarn och han va på land med brodern och hans flickvän och skrattade och solen lyste och det var perfekt. jag hittade en glittrande mussla som såg ut som en fjäril. och sen lagade jag mat som vi åt tillsammans med pappa och eve innan vi två gick till frida och drack vin tills myggorna och stjärnhimlen var ett faktum och klockan var ett. det är han som har gjort låtlistan åt mig. det är han som jag är med så ofta jag kan. det är han som alltid är med mig. även när vi inte kan vara atombortstötande nära så är han med mig varje gång jag lyssnar på musik. det är han och jag som är vi. och jag vet inte hur, men jag vet varför. jag vill skriva ned allt, men den här håller jag lite hemlig.

han gjorde en spellista åt mig med 214 låtar. 



idag var det 42 grader på jobbet. det rann på ryggen, folk svettades, chokladen smälte, mina ben svällde opp. använder illaluktande saker som är förbjudna i europa, man blir lite yr. sen kom mamma och hämtade mig och vi åkte och drack kaffe och åt god mat. min hjärtevän. 
idag låg vi och plaskade i havet i några timmar, familjen och min favoritfaster. åt choklad och fet köttbit med bea. så jävla bra dag ojojojoj
haha och jag som alltid försvinner. man måste hålla hårt för att jag inte ska försvinna. skall alltid på äventyr. dansade bort i natten igår. hamnade vid havet. polis. räddad. jag är kul :)))
har haft världens bästa helg sen år 1825 typ. episk. underbar. fantastisk. det har varit karnebåtfestival! två dagar av konstant fest, fylla, firanden och förälskelse. sommarens bästa händelse. 
världens bästa samme. 
jag och tio andra pinglor gick med i karnevalståget. episkt. det roligaste jag gjort på länge, trodde inte att jag skulle våga (men jag vågar allt och lite till det vet ni ju). jag klädde inte ens ut mig, jag spelade mig själv: selfiemaster och partypingla. mina vänner var andra karaktärer. och, VI VANN! vi var de bästa i tåget. jag gick och söp, rökte och tog selfies. hur underbart? livet asså. fest varje dag, makin dem dayssss memoråböl. eller, nja, jag minns ju inte allt som hände förstås. fnizz
samme hittade jag och kunde ta selfie med, min gamla yogalärare, en journalist från nt och massa andra underbaringar som ligger oppe på insta under hashtagen #kbfselfie2k14 
Sveriges finaste hjärtan. det var dessa jag hade lyckan att hänga med. det de har vill jag också ha <3 
vi dansade hela nätterna långa, äventyrade på dagarna. 
älsklings-tove och tuttar. hon är så jävla bra. och bäst på att göra tacoköttfärs och dricka tequila. älskar karnebåtlördagarna hos denna människa. 
champagne med familjen innan fest på byn, im the party princez as usuall. vi firade att eves plugg (och mitt!) är över! och pussar. alltid pussmun. det är så mycket kärlek i mitt fotoalbum i mobilen nu så jag bara blir rosig om kinderna. kärlek. 
fina akke. he's tha best. sjuk och skev och får mig att skratta så jag dör. sjöng gjorde han också. med nisse. 
there u go. hann med selfie med dem också. bröderna schylström och vackra Jackie. knasbäst. 
hon som räddade mig. kris-tina. en stor blomma ska du ha. guldlock har aldrig fått så många komplimanger om sitt fabulösa hår. tack. tack. 
med vinflaskan i fickan (igår efter tåget innan förfest nr 2, däckad). 
det här får bli sista bilden, resten hamnar i privata albumet. är så lycklig och nöjd. tack alla som varit med och gjort denna helg FANTASTISK. alla vänner som hängt här, balongbalkongen, spontanbesöken hem till oss på våning 2: "familjen kaos" för lite vätskepåfyllning, cykelturerna, korvarna, haven, baden, allt. allt. oförglömligt. bästa minnet sedan förra årets galna karnebåtfestival-äventyr. 


hello gorgeous. Makke och jag på väg hem från jobbet. regnet stod som spön i backen. vi tillverkade paraply o tävlade om vilket som var bäst. jag anser att jag vann för håret var torrt och sminket klarade sig. han kunde inte ens klia sig på näsan. jag vann. 

det var bara en 20 minuters promenad genom city, tror inte någon såg oss
min allra bästa människa. det är hon det. hon som levt fem år längre än mig, som det skjuts raketer för på hennes födelsedag, som har de glittrigaste ögonen jag sett, som är vacker fast hon inte inser det själv, som tagit hand om mig genom alla dessa år, som fångar alla bollar som kastas åt henne, som alla tycker om, som rest runt i världen, som är busig och blyg, älskad och omtänksam, ödmjuk och fantastisk. det är hon som varit i samma mage som mig en gång i tiden. det är hon som är den allra bästa människan. min syster. 
och den allra bästa människan, den är jag när jag är med henne. min bästa människa, det är vi tillsammans och inget skiljer oss någonsin åt.