Haft världens finaste dag. Älskar dig till stjärnorna. 
Det var sommar och jag skulle ta studenten, allt var möjligt, Melisa och jag tog bilen till sjön och badade och fikade och sprang omkring i skogen och jag  försvann mellan ormburkarna för att jag är så kort, och jag hade ny klänning. Precis så som en perfekt sommardag ska va. 
Jag var med min bästa vän och vi cyklade och cyklade på vägar jag aldrig åkt på tidigare. Han köpte godis som jag snodde och vi dansade precis som vanligt och livet var som det skulle. Vi hann hem till honom precis innan himlen öppnade sig och där rökte vi på balkongen och filosoferade tills natten kom. 
Jag åkte på road trip till Karlstad av alla ställen, med min familj och bodde på hotell. Det var jättemysigt och jag minns att moster och farbror dansade vals hela natten lång och det var runt midsommar och jag gjorde en krans av blommor som pappa fick ta över för det kliade i huvudet när jag hade den. Pappa är flintis och väldigt söt med blomkrans. Jag drack öl och alla förutom jag och mamma badade i poolen och sen var det var någon som fes i vårt hotellrum. 

Saknar precis allt som inte är nu. Jag hade allt. Jag visste det då och jag vet det nu, jag var så lycklig och tacksam, så vill jag känna igen. Insåg jag inte att jag höll på att förlora allt? Var är allt nu? 


älskar glasögonen lika mycket som oliver!
Oliver gör mig glad. 
Enda solglimten idag var när jag fick träffa mormor, stora skithögen. Bara hon som kan få mig att le när hon kallar mig lilla skithögen. Annars har jag inte lett så mycket idag, livet är rätt pest, inget är kul. Får tvinga iväg mig till en inkompetent, dyr och värdelös skola som jag avskyr mer och mer för varje dag, gå på stan med människor som inte pratar med varandra, ler inte ens, sitta ensam på bussar och höra på skitsnack från människor jag inte känner. Livet är i alla fall inte pest för bara mig, om jag ska trösta mig med det. Var och varannan verkar rätt bitter. Åk till Afrika eller London, är mitt råd. Önskar jag kunde bo i London, åka just precis nu och prata med alla sociala och trevliga människor och bli glad bara av att se ett fint hus. Istället lever jag i lite dvala, väntar ut tiden till maj så jag kan få mitt jävla intyg från den där slappa det-händer-ingenting-skolan. 
Äventyren är slut, imorgon väntar skolan. Känner mig slightly depressed. Vet inte om det bara är jag, men brukar ni också gå omkring i högklackat då? Tog på mig nya kärlekarna från Victoria Secret och det sista jag gjorde innan jag kröp i säng var att ta på mig J'adore Dior. Vill ha en hel flaska med den. Blir lite glad, mycket glad, när jag får gå i säng med mina mycket feminina kärlekar. Nog enda gången jag går till sängs med något så feminint, och det stör mig inte. Nog duger Dior till mig. 

Ack, vad tråkigt inlägg det blev, hoppas på mer inspiration snart. Ge mig helg så jag blir fri!