Tack snälla Eve för att du visade mig dessa små sötingar.
Kolla mer Lardee & ickle på denna blogg.  
 

Den hederliga lilla röda är min favorit. Den högra är en flådig fransk växelplog från tidigt 1900-tal, går att ploga åt båda hållen med den.

 

Herrn som ägde den monumentala samlingen av tontunga traktorer och lilla Ville på högerflanken. Det var saliga grabbar och en salig Julia.



Järnspikar vad snygg traktor! Trodde nästan det var en bild på mig först, men icke sa nicke. Däremot bestämde jag att jag skall nog minsann sitta på en sådan där någon gång i mitt liv. Gillar ju traktorer och cyklar mer än bilar och sånt trams. Gammeldagsagrejor.

Brum brum. Nu åker vi till drömmarnas land. Kommer drömma om ängar och åkrar som jag flyger över med en liten röd Ferguson. Mark fylld med blommor och bin och sommardagg på gräset. En trana i skogsbrynet och någon enstaka hare som blir rädd för ett rådjur. Inget rådjur som är rädd i alla fall, för ett räddt rådjur kan man inte säga.
//Jk

Jag är lyckligast i kosmos idag. Inte imorgon för då är garanterat Kate det, med all rätt. Men idag är sannerligen min dag! Berikande lektioner och när jag kom hem kan ni inte alls gissa vad jag varit ute på för äventyr?! Fler bilder kommer vartefter. Men jag har i alla fall varit och kollat på traktorer! En åldring med vitt skägg men ingen röd luva samlar traktorer och ställer på rad. Precis som en nation samlar soldater i en armé och ställer på rad (fast traktorerna var emellertid inte riktigt lika stiliga). Himmelriket. Bad far om att få en i 18-årspresent men vi får se.

Dagen rockar som rockringarna om sommaren. Skall fortsätta med min lilla dikt om Monarken & Middleton medan jag ser om detta par på teven! För idag är det ju nämligen torsdag, min virrpanna till människa. Inte onsdag eller fredag. Tur.
//Jk

 

Järnspikar! Det är ju onsdag idag, inte torsdag och bröllopsspecial. Åh. Där ser man vilken skillnad några bokstäver kan göra... Tusan.

Har i alla fall något att se fram emot imorgon! Förresten, jag har massa saker att se fram emot just imorgon!!! Äntligen torsdag då (hehe). Lika bra att jag somnar med en Ferraris hastighet, sover gott och låter fantasin löpa åstad med mig! God världens bästa natt och ha en fin torsdag imorgon! Det skall jag! ♥
//Jk



Tja!
Je suis malade aujord'hui.
Så bytte ut skolan mot soffan och sängen.
Fru Marianne har jag börjat i så smått.
Älskar svenskan på 1800-talet.
Tänker inte göra mycket mer idag.
2100 är det bröllopsspecial på fyran.
Hej då!

I'm happy. Happy as a fish. Happy Hippo. I almost haven't been happy on the whole day because I have been ill parts of it. But now I have sovit. So now I'm frisk as a fish. If you read this text and see how good English I write maybe you wan't 2 take me 2 Great Britain very very soon? Maybe already this thursday. I want 2 be there so badly. Cause on friday, over there in London, it's a wedding the world never is going 2 forget. The wedding between Kate Middleton and Prince William. Someone who feels obliged 2 take me there? :) Perhaps it's a good thing 2 add that I speak with an Irish accent also. Isn't that a good reason, så säg? WHO WANNA TAKE ME THERE? Celebrate love with me, please. I love 2 love. ♥
Well, förmodligen blir det att spela in allting på VHS och se det i efterhand. Ganska bra det med, med tanke på alla anarkister som springer omkring på Westminster Abbey och runt Buckingham Palace.

XOXO
//Jk



Dessa får har fått lamm och allesammans bor på en ö som heter Bokö. Dit fick jag följa med min vän Frida idag.



Fridisfrej (världens coolaste jänta) och Julia. Vi är lite bak-tvärs. Har ytterst suspekta intressen ibland. Förresten, finn ett fel på bilden! 



Sagolik dag!
//Jk

Sicka fina dagar det varit. Oförglömliga och levande och således mycket helande. Jag skall berätta i korta drag:
Skärtorsdagen: picknick och middag hos mormor. God mat och 3vligt sällskap.
Långfredagen: skoskav av träskor, solsken och moffa hos moffa och E-M. Äta knaggel och så kollade vi på gamla filmer från mammas och hennes tre syskons barndom på en projektor. Det ljudet slår nästan regnsmatter på tak, vilket jag tycker är så rogivande!
Påskdagen: på färd i vår Volvo mot okända äventyr. Västervik, kinarestaurang och nya vykort. Men allra bäst var morgonen. Då blev det ägg. Både kokta och inte. Min familj är så mysig.

Glad underbar påsk!
//Jk

Tycker egentligen inte att de här bilderna är särskilt fina. Trots att mamma försäkrar det (hon som photoshopat). Men på den andra ser jag ju lite ut som Elvira Madigan, eller ja om man kollar snabbt (jättesnabbt), och hon är fin. Jag har kollat på filmen om henne och Sixten nu på lovet, Klara den underbara hade den och jag blev lyckans häst! Den måste man ju bara ha sett. Såg på Prinsessa på vift igår kväll, men den var inget vidare. Ska försöka hinna med Helan och Halvan och slutet på Gösta Berlings saga nu innan lovet är slut också. Den sistnämnda är fem timmar. Tur att man har tid.



Vi har hela livet på oss
//Jk

På bussen satt Frida som inte kan spela gitarr. Fast det visade det sig att hon ljög för mig, för hon kunde nämligen spela varenda låt jag föreslog (t.o.m. Waka Waka)! Hon slutar aldrig att överraska, haha. Sedan träffade jag en annan Frida inne i staden en snabbis, förlåt om jag skrämde dig! Därefter träffade jag folk som var sugna på picknick. Så vi slog oss ned i en park och solen lös (notera östgötskan) och vi hade det mysigt. Fint Folk. Ja, sen skyndade Eve och jag att köpa lite presenter och stuff innan vi slutligen satte oss på bussen och åt jordgubbar, och på samma buss satt Viktor, HEJ HEJ.

Nu är jag bjuden på middag och får träffa fint folk även där. Tänk vad lycklig jag är som har så fina omkring mig! ♥
//Jk

För det första fordrades en visit till biblioteket. Utan att avlägga ett besök där skulle ingen plan kunna smidas. Väl där var jag nödgad att bestämma mig för vad jag letade efter. En bra plan, skulle det vara. Det känns alltid som en resa till rymden när jag går in i ett bibliotek. Där varje bok är en stjärna och ibland erfar man en planet, oftare än man tror, som är en riktig fröjd för ögonen. Ja, är inte böcker som en outforskad värld/planet, så säg? Så beslutsångesten la sig som en mantel över mina axlar men med ens hade jag allt klart för mig. Planen hade således kartlagts för detta år. Förra årets tema var ju klassiker och självbiografier. Så i år får det bli, av ödets nyck, sagor och nobelpristagare i litteratur! Låter det inte bra? 

Andningsgunga och Bockfesten kan sälla sig till listan över redan lästa verk. De tillhör, om det undgått någon, kategorin för nobelpristagare i litteratur. Och det är ungefär där jag befinner mig nu. Mellan en bockfest och början på en ny värld som jag hittar i Decamerone. Världslitteraturens mest berömda novellsamling. När den är plöjd väntar... bibeln? Jag har aldrig lyckats ta mig genom den, men det borde jag väl göra - för bättre historier än i bibeln finns det väl knappast, som Moberg sa!

Kan knappt vänta innan jag får börja läsa en ny historia!
//Jk

Påsklovet firas med ballonger i parken i Finspång, att läsa och att skratta med mamma. Mammut och jag har varit allena här hemma och städat idag. Då är hon sådär rolig som bara hon kan vara och jag jämför henne lite med Mr. Bean, som jag avgudar. Alltså Mr. Bean och min mamma är så roliga! Jag garvar som en orangutangunge åt allt de tar sig för, de är spektakel så stora de är. Och mitt i alltihop står jag, enfaldig och användbar, och heter Teddy precis som Mr. Beans nalle.

Dymmelonsdag idag bekräftar bara att jag är enfaldig och användbar, mamma satte en lapp på mig där det stod ungefär att jag var hennes slav. Men det är bara roligt, och ni förstår ju själva varför. Allt blir kul med en Rowan Atkinson. My gr8 role model.

//Jk



Nu tar vi bussen till Fimpen (Finspång) och har ett kalaspicknick för Frida som fyllde härom veckan!

MYS
//Jk

Jag gillar ju liv i alla former. Jag är inte en sån som dödar djur och så, visst att någon blomma hastigt kan dö en ögonblicklig död när jag skjuter, men inget djur. Jag är from som ett lamm. Därför plågar det mig extra att se när en betryckt samt självmordsbenägen bananfluga flyger rakt in i mina glasögon och dör. Vad har jag gjort mig skyldig till? Jag har en bananfluga på mitt samvete.

Förresten har jag dödat några fler blommor på vägen till mormor idag. Men de är så fina när de lever och uppskattas mer i en vas än i ett dike bredvid vägen, eller hur?

//Jk







Åh, vad jag tycker om att skjuta! Att skjuta blommor är bättre än djur, inget blod spills. Dessutom är det så himla mycket roligare att plocka blommor genom att skjuta ned dem än att ta dem med händerna.

PANGBRUDEN
//Jk

Underbara kvalitéer har visat sig hos mig idag. Jag har virat en fläta kring hjässan och liknar Julia Tymosjenko. Jag har ätit honing och är bevisligen starkare än mamma och gav far en rejäl kamp, jag är nog tre gånger starkare än jag ser ut. Jag har cyklat till Kårtorp med Eve och käkat glass. Och jag har skjutit, vi åkte till fars jaktstuga och sköt med mina föräldrars gevär samt luftpistol. Slog min pappa; jägare sedan stenåldern, och nya generationens jägare; Eve! Överträffar mig själv ibland. Två blommor på 25 m avstånd. Eve försöker två skott. Jag med, tar den ena av dem på andra försöket. Sen går kanske 15 skott till åt, pappa och Eve försöker innan jag tar den andra blomman också. Hehe :)  

Så har jag läst i en diger bok från digerdödens Italien och nu skall jag se på teve.
PUSS, påsklov äger!
//Jk

Föreställ dig Tomtens röda mössa. Ser du den framför dig? I exakt samma nyans som den är mina knän. Men ack så värt det! Gjorde, jaaa svårt att säga exakt hur det går till, men man sätter sig i ett V med benen liksom och sedan rullar över höfterna så att benen sedan är bakom. Har inte gjort det sedan jag slutade på gymnastiken och det var kul att jag fortfarande kunde och då får några blodröda fläckar så vara. Jag har dansat i nästan fyra timmar idag och varje timme har jag älskat. Häftigast var när vi gjorde musiken själva. Till exempel kunde man säga: "Voff", vissla eller mjauua och detta blev till musik som vi dansade till. Faktiskt.

Skulle kunna skriva så mycket om dansen. Så mycket finns att säga om den. Tack vare dansen känner jag min kropp så bra. Jag känner varje del av den nästan hela tiden. Sån kontroll och självförtroende jag fått. Man får veta hur mycket ens lilla kropp är kapabel till. & det är mycket. Det är otroligt. Det är glädje för själen. Jag blir lycklig av att dansa ♥ 

//Jk



Ibland behövs inte drömmar. Ibland känner man att allt redan är så perfekt som det kan bli. Igår kom Frida på pannkakstårte-välkommen-hem-mys och det första som hände var ett orangutangungegarv så jag fick träningsvärk i magen. Det är min Frida det. Idag, nyss hemkommen från staden, så har jag varit med dansisarna hela dagen. Från 8-22. Tacobuffé och sedan fick vi den stora äran att titta på genrepet av Finalen. Jag älskar teater. & alla mina vänner. Ni får mig back on track. Blev mållös över era fina kommentarer. Tack ♥

Ibland är idag, en dag då inte drömmar behövs för drömmen är sann.
//Jk

Igår hade jag shorts ute hela dagen, idag åt jag middag ute. Vår vår är här och lyckligare har man inte varit. Sen gick solen och sov, började jobba för andra sidan jorden istället, samtidigt började min dag att dala. Den blev mörk och ledsen.

Allt jag gör är penibelt. Förra inlägget liknar mest en kontaktannons, vilket inte alls var min tanke. Jag skriver konstiga saker till människor på facebook... Och äter mat. Jag har börjat äta igen (att jag skriver om ätstörningar är ju också otroligt pinsamt). Mat mättar och jag faller för frestelser. Det syns på kläderna och jag känner mig ful, det syns på kroppen också naturligtvis. Magen korvar sig. Det är jobbigt, men ändå är jag på väg att bli bättre. Gillar att vara yppig som jag är, och muskulös och ha former så det känns bra. Men kläderna sitter fult och då känner jag mig ful...  

Jag måste läsa och somna in. När solen väcker mig vet jag att jag kommer vara glad igen. När jag är glad är inget pinsamt. Gå bara och sov, tönt.

//Jk

Jag tror på så mycket, ung och naiv som jag är. Mest tror jag på kärleken! Alla behöver kärlek, romantik, ömhet och passion. Att hitta någon att tycka om, kramas och vara med. Så mycket har man hört om det. När kommer min prins på sin vita häst? Vill att han skall komma snart. Tänk om man skulle ha en Sixten Sparre, en Daniel eller en Tommy som tyckte om mig ♥

Tusentals pussar och kramar från en vårig
//Jk

Jag är tusen pusselbitar, ett svårt olöst mattetal, mormors korsord i senaste Allerstidningen. Så himla sjukt gal1 mäkta jätteofärdig.



Pendlar ju. Varje dag. Från stora staden till min by. & jag är ju den som är den, alltså den som blir hittad sist när man leker kurragömma. Svårt att hitta mig, är jag cool storstadsbrud eller nergrävd bland rädisorna i mitt lilla trädgårdsland i Vika? Svårt att hitta mig, but I'm trying. Det är ganska skoj faktiskt, leka kurragömma med sig själv. Man får leta i varje hörn. Vill knappt hitta mig, alla vet ju att det är själva jobbet med pusslet, matten och korsordet som är det roliga, inte att vara ett klart, färdigt tidsfördriv.

Jag räknar till 100.
Nu kommer jag!
//Jk


Isen har gått bort på havet, det låg blått och lockande och luften var varm. Man skulle kunna bada, tänkte jag. Så då gjorde vi det! Med tanke på att fötterna tappar känseln och man mest skriker och tänker "vilken dum tanke jag tänkt som tänkte att jag skulle bada nionde april" så vore det nog ändå bäst om man avstod... Man skulle kunna vänta en månad, eller två tre fyra.  BRRRRR! :)

Haha, men kul var det och jag älskar att ha kul!
//Jk




Istället för att göra både frukost och lunch gjorde Eve och jag brunch idag. Min syster som bott i Irland kan det där med scones så hon fick baka det och jag gjorde tea som är köpt på Bewley´s. Det var så himla mysigt och vi hade både böcker, tidningar och korsord framme så vi satt i flera timmar och när vi hittade något intressant att prata om blev det en liten diskussion och till slut hade vi ätit oss så mätta så vi var tvungna att göra någonting annat...



Min fina kopp som jag fick i sjuttonårspresent invigdes. Den är ju så fin så man knappt vågar använda den.


//Jk

När blir man stor?
När man slutat med studsbollar, såpbubblor, chokladcigaretter, efter första kyssen eller när man fyller aderton?
Jag tänker då inte sluta med något av det, tänker fortsätta med alltihop. Jag menar, man måste ju passa på. Barn är man ju så kort tid av sitt liv, resterande år är man ju en sån där prydlig, ordentlig +are som har upplevt allt redan och aldrig förundras över nya saker. Vill vara lite Pippi Långstrump (tänker på Frida som kommer hem imorgon!!!!!!) och i alla fall tills jag fyllt aderton den adertonde januari tänker jag fortsätta leka och leta efter mig själv.

Mitt liv är ett pussel, puss(l)a ihop det

//Jk

& där blev Jullan precis som alla andra. Hipp!
Gissa vem som har spoti? Jo, jag! Eller låt oss säga såhär, min syster har det.
Tycker det är mycket bättre att leta 3½ år efter rätt skiva, stoppa in den i spelaren och sedan lyssna någon minut för att sedan ändra sig och byta skiva. Stoppa in en annan som är repig och får en att undra om man haft hackspettar på besök. Måste byta igen, så ändrar man sig några fler gånger och plötsligt blir det till en ritual och det enda man gör är att byta skivor... Eller för den delen lyssna musik på youtube...

Men nae, ibland får man retirera. Spoti segrar och jag måste erkänna att det är ganska fett.

//Jk

Drakarna har alltid haft en liten biroll i sagorna. Så är också fallet här, i min saga som också råkar vara mitt liv. Någon sade att vinden tänker tillta under natten (ingen meteorolog för de har oftast fel, utan en pålitlig person, min kusin Kris-Tina tror jag att det var). Så nu efter att ha grämt mig över att tiden som finns att tillgå inte räcker till har jag till slut bestämt mig för att låna lite tid av natten. Man måste ju passa på när vindarna viner som aldrig förr.


Jag vet inte riktigt vad jag lever för just nu så då gör jag lite som jag vill för att hitta glöden och passionen för livet igen (även om det innebär skolk, tre timmars sömn och att skolan blir lidande). Jag är ju ändå utav den åsikten att bara jag är nöjd med den kunskap jag tillskansat mig (som jag förövrigt mestadels fått här hemma och inte i skolan) så bryr jag mig inte så mycket om vad lärarna sätter för betyg på mig. Jag tycker att betyg är orättvisa och missvisande. Men nog om det.

Jag tänker låna tid av natten för att skissa på en drake. Jag fascineras av drakar och tycker att fler av dem borde finnas i mitt liv. Drakarna får liv av vinden och flyger helt ohindrat från nästa vindvåg till en annan. Det är sånt här mitt egentliga liv består av; göra lustiga, barnsliga äventyr. Får jag inte göra det vet jag inte vad jag lever för.

//Jk

Vinden leker med mig. Sliter tag i mina ben och försöker få omkull mig. Jag bara stampar hårdare på asfalten och skrattar. Mig kan du inte få med dig! Då försöker han, vem det nu är Östan eller Västan, att slita och dra mig i håret. Det känns som att bli fönad fast mycket bättre. Ibland är han så stark och jag så svag så han råkar få med sig en arm eller ett ben. Då känner jag hur friheten sipprar i varje del av kroppen. Jag lyfter! Fast aldrig att han fått med sig mig... Jag bara skrattar, det finns inget slut. Jag håller mig kvar och önskar i hemlighet att jag följde med till hans värld. Där oppe. Var kommer vinden från? Vem är vinden? Who cares? Jag älskar dig! ♥

//Jk

TIOTUSENMETER OPP I LUFTEN SER JAG ALLT SÅ BRA
Jag tror att jag faller. (På tal om det så föll snyggaste killen i ettan idag. Precis framför mina fötter, eller nästan i alla fall. Måste gjort fasligt ont.) Någon springer runt i mitt huvud & jag kan inte sluta kolla, det gör mig yr. Sluta springa! Jag vill inte vara den som förrvirrad faller framför någons fötter ju.

Ni som läst DN Kultur idag såg att det stod om Cady Coleman, astronauten. Hon spelar flöjt i rymden. Då blev jag nästan kär på direkten. Läs meningen igen och känn kraften i den: Hon spelar flöjt i rymden. Det är nästan så man faller och blir helt till sig. Kolla opp henne på youtube.

Vilhelm har namnsdag idag. Grattis! & tack för att jag får läsa dina sagolikt underbara texter.

A little flute music from space
//Jk



Klara, Anna & Maja. Fundersamma brudar.



Någon fyllde visst år, Tilda var det ju! Min glasögonormsvän. Eva hon slevar. Hurra hurra!



Mer kärlek till folket & PUSS på det. Pussar är det bästa! Flygpuss till allas kinder! Nu måste jag skriva om Rafael och renässansens Italien. Är så himla sugen på Italien så det spritter i hela kroppen när jag tänker på det. Kärlek i Italien. Det är så synd att jag inte skall dit, jaa, inom överskådlig framtid alltså. Dolce far niente liksom! Det är precis vad jag nu tänker göra. (Efter lite studier naturligtvis.) Meditera och bara vara. Dolce far niente - det ljuva i att inte göra något.

JORDGUBBSPUSS ♥
//Jk
Stannade kvar hos Bea efter skolan. Mysigt! Det blev en glass på Halvars också (årets första, banan och pistaschtopping). Jovars, så jag kom hem nyss då då. I Gusum möttes jag av en röd bil som åkte med nedvevade rutor i en rondell varv efter varv. Det var en naken rumpa i fönstret. Vacker syn, Gusumsarsel

Frida kommer hem snart, på lördag!! Hon skall få prata engelska hela tiden nu, berätta alla rövarhistorier... Huh!?! (Är inte säker på att jag vill höra dem, hehe, Fridabus♥) Det är bara glada munnar på mig just nu. Tusan perkule vilken fin månad april är!
LÖV
//Jk

Första april var för ett par dagar sedan. Jag har lite svårt för att erkänna det, men jag blev grundlurad och började till och med nästan att gråta. Fick ett sms av "snälla" syster Eve där det stod att Shakira skulla komma till Göteborg den 16 juni. Blev så oerhört lycklig och hoppade omkring och skrek av lycka! Så kom en vän och påminde om vilken dag det var. Då blev jag ledsen, bitter, butter och ja, Eves näsa växte...

Aprilskämt är kul.  

//Jk



Mitt ovårdade rum. Stackars det. Ibland glömmer jag bort att älska det. Rummet som är så fint. Tänk de som inte ens har något rum. Skall börja ta hand mer om mitt rum från och med nu.



Snygga jag. Jag är så vacker, skön och fager så det är inte klokt. Fast här posar jag lite förstås. I bakgrunden hänger Frida Kahlo. Hon har bara ett ögonbryn.



Pippi fixar altan. Jag minns när en tidning intervjuade Eve & mig: "vad är det bästa verktyget?" "Vi använder knappt några, pappa är vårt bästa verktyg." Hehe. Så sant, så sant.



Ibland bara älskar jag DN. Som när de har vackra bilder på prinsessan & prinsen som jag kan smycka min vägg med. DN:s kulturdel förgyller annars mina dagar.



Så himla cool tjej. Typ "dagens outfit", hehe. Magtröja och kepa. Det skall jag åka i hela sommaren. För nu har jag tagit fram min sparkcykel jag kan åka på. Ballt.

//Jk
I skrivstil blir Jk till en fjäril. Ser ni att det ser ut som det? En fjäril utan antenner i för sig, men ändå en fjäril. En flygande, glad fjäril. I förrgår blev Jk en fjäril och inte bara i skrivstil. Då var jag fulländad. Lycklig och glad och flygande. Berusad av toner precis som man kan bli berusad av nektar. Småfjärilarna flög i magen också. Precis alla känslor som alltid kommer när jag dansar. Första föreställningen var mjukstart, ett andra genrep. Andra föreställningen gick bättre. Då var jag lycklig i huvudet och svindeln började komma. Man kan ju svimma av lycka och det var nära. Tusan va det låter som att jag förskönar allt, men det gör jag inte. Tredje föreställningen var bäst. I publiken satt rödtott och jag blev så glad och överraskad att jag måste hoppa och dansa bättre än någonsin. Kusinbarn Alma med sitt röda hår satt på bästa plats tillsammans med min familj; en syster som visslade, pappa som log och såg stolt ut och mor som tog kort. Jag kunde inte sluta le. Sen var föreställningen slut. Då var kroppen ganska trasig också. Vingarna måste lagas med honing för att kunna flyga igen. För min del var sömn min honing.



Jag kommer sakna allt förutom de över 25 stycken blåmärken jag samlat på mig under dessa dagar av ständig träning. 

En flygande, glad, färgglad
//Jk

Vaknade till en ny dag som var så spännande. Vad skulle hända? Nu när jag levt den kan jag berätta vad som hänt och att den tom överträffade förväntningarna. Åkte först till Hageby, ett riktigt läskigt ställe... där min vän Bea och jag blev jagade av ett "spöke" som visade sig vara en påse. Firade en artonåring där, en fin tjej med guldgloria. Det var fina människor där och jag blir så lycklig av fina människor, ni vet. Sedan åkte jag snigelbussen hem och då var Björn & Gun här. Åh, har lidit av tråkigheter ända sedan dess. För, ja, alla vet ju vilken tråkmåns Björn är. En förskräckligt tråkig typ. Gäsp liksom. ;-)

Nu är det i alla fall bara två stycken kvar att betala för tidningen Fjärta med ditt Hjärta. Jag tänker hänga ut dem här på bloggen för det är ju hemskt att inte ha fått betalt än! Pata & Henka! Björn betalade idag, alldeles för sent, men som sagt - bättre sent än aldrig.



Första numret av FmdH som handlade om jämställdhet kostade en kram. Nummer två som handlade om kärlek kostade ett brev. Redaktör Karlsson har försetts med brev under flera månader och från olika länder tack vare den utgåvan. Redaktör Karlsson tycker att det är den bästa idén hon kommit på. För brev är bäst!

//Redaktören