Vindsurfa likt en drake

0kommentarer

Drakarna har alltid haft en liten biroll i sagorna. Så är också fallet här, i min saga som också råkar vara mitt liv. Någon sade att vinden tänker tillta under natten (ingen meteorolog för de har oftast fel, utan en pålitlig person, min kusin Kris-Tina tror jag att det var). Så nu efter att ha grämt mig över att tiden som finns att tillgå inte räcker till har jag till slut bestämt mig för att låna lite tid av natten. Man måste ju passa på när vindarna viner som aldrig förr.


Jag vet inte riktigt vad jag lever för just nu så då gör jag lite som jag vill för att hitta glöden och passionen för livet igen (även om det innebär skolk, tre timmars sömn och att skolan blir lidande). Jag är ju ändå utav den åsikten att bara jag är nöjd med den kunskap jag tillskansat mig (som jag förövrigt mestadels fått här hemma och inte i skolan) så bryr jag mig inte så mycket om vad lärarna sätter för betyg på mig. Jag tycker att betyg är orättvisa och missvisande. Men nog om det.

Jag tänker låna tid av natten för att skissa på en drake. Jag fascineras av drakar och tycker att fler av dem borde finnas i mitt liv. Drakarna får liv av vinden och flyger helt ohindrat från nästa vindvåg till en annan. Det är sånt här mitt egentliga liv består av; göra lustiga, barnsliga äventyr. Får jag inte göra det vet jag inte vad jag lever för.

//Jk

Kommentera

Publiceras ej