Det finns en flicka i min närhet som fyller år idag. En liten prinsessa som jag knappt kan fatta att hon, den där rödhåriga sagolikt söta lilla bebisen, vuxit opp och går i sjuan! Tiden går så himla fort, men det är väl ett tecken på att man har kul? Tyvärr skulle jag vilja ge henne en stor kram på hennes dag men jag är både för avlägset placerad och dessutom sjuk så jag skickar en kram till henne här istället. Grattis snygga du!!!!!!!

Ligger i Stjärnan och trixar lite med min Mac. Kollar bilder från finaste bästa paradiset. Vill så hemskt gärna slippa denna dag och fly tillbaka två veckor. Slippa skolan och att vara sjuk.

//Jk

 

-Mamma, hur får man internet i luften?
I have always imagine words flying throgh peoples heads. How on Earth does sms work out annars? Azzå, hur kommer de fram... Fattar ingentinken

Idag har vi installerat våra nya Mac Pros och hänförs av sjuk teknik, i alla fall jag. Här är en bild på älsklingen och mig framför våra älsklingar. Datanördar.
//Jk

Haft en galet bra helg! Slapp att tillbringa kvällen ensam igår tack vare en fin liten prins som dök opp helt mörbultad efter sin amerikanska fotbollsmatch. Det blev således en kväll i soffan med filmerna Bortspolad och Sound of Music. Jk stod för kulinarisk måltid i form av räksoppa. Sen vaknade vi idag och gjorde kalasgod frukost och hade det mys innan Eve kom, då allt spårade ur som fan och blev bus. Som vanligt asså. Kurragömma och såna vuxna grejor... Nu kom jag nyss hem till staden efter att ha avslutat detta Valdemarsviksbesök med ett besök på biografen. "Förälskad i Rom" av Woody Allen. Sjukt mycket bättre än hans "Midnight in Paris" men sämre än den senaste filmen jag såg på bio; Batman. Såklart. Nu lite te innan sängen.
Arriverderci
//Jk

Maste fyllde år igår. Hurra! Huset fylldes av folk och det bjöds på massa godheter. Det var en fantastisk dag. Mammas dag. Tack mormor och morfar för henne, den allra bästa presenten vi fick ta del av igår. <3

Det regnar så jag sitter och kollar på bilder. Är ensam hemma, tråkigt för en som är sällskapssjuk... Men nyttigt antar jag. Hoppas någon kommer till aftonen för annars vågar jag nog inte sova i det här stora vita huset.

Igelkottar. Wow. När jag var liten hängde det en igelkott runt vårt hus, vi kallade honom för Kotte. Kotte fick mjölk av oss men tydligen så är det inte bra för igelkottar. Jag kan bara anta att Kotte avled kort därefter. Igelkottar har taggar på sina ryggar för att skydda dem från andra djur som vill attackera och äta upp dem. Man kan dock klappa dem utan att man får ont, så länge man inte stryker dem mothårs. På så sätt är de rätt lika människor. För att sammanfatta så är igelkottar häftiga djur med taggar på ryggen, nästan som den där dinosaurien med taggar på ryggen, fast mindre.

Idag har jag läst hjärtlig bok och druckit te i min alldeles egna oas. Åkte in tidigt och satte mig där i min Stjärna, hjärnan var mörbultad och vimsig, inte många observationer eller filosofiska tankar gjordes. Jag bara försökte läsa och ta det lugnt. Runt lunch mötte min prins opp mig, räddade mig med en kyss. Allt blev bra och vi gosade hela eftermiddagen ända till Rigaresenärerna kom och förde mig tillbaka till byn igen. Har varit rätt skönt att ha varit ensamma hemma här i stora vita huset hela veckan... Medan pärona varit somewhere. Lite i stil med: när katterna är borta dansar råttorna på bordet...
Imorgon drar vi till Paradiset, ön utan el.
//Jk

Snabbgenomgång av vad som hänt, inte i kronologisk ordning. •Mellis med Melisa på Kuriosa, finaste flickan. •Åktur med Eve och Cristian, bil och skateboard. Han är livsfarlig, min kille! Älskarn:-) •Fika hos mormor och hennes vackra solrosor. •Lunch hos Gulmira. •Lite kvällsträff med Linn, Henrik och Tone. •Plockade lite blåbär och lingon också, och bjöd Österholms på pannacotta.
//Jk

Förra onsdagen fick jag sommarlov och började det hela på bästa möjliga sätt! Äventyr med systern och pappi till Pelles land. Supermys med sjö, värme, morbror, moster, sjöjungfrur, hund, muffins och blommor. Sen på eftermiddagen fortsatte vi syskon vidare till stan för att se Louise Ottosson i Emil i Lönneberga, hon var bäst!!! Sen hängde Cristian med oss hem. Älsklingspojken.

Så började mitt lov, typ började, och här är lite bilder från landet.
//Jk

Vi gosade på gräsmattan och var lyckliga. Solen strilade in mellan träden och älvorna och fjärilarna flög omkring och bildade regnbågsfärgade stjärnor i himlen. Vi är kära.

Casanovas dag idag, han har levt i 19 år, åh världen är allt bra lycklig som får såna fina besökare! Har tillbringat dagen med honom här i Valdemarsvik tillsammans med familjen. C fick en liten mugg av mig, bara för att den var så snygg haha, och för att jag älskar hot chocolate... Sen öppnades mer paket och sen åt vi tårtan jag bakat. Livet är perfekt, och jag vill att det ska vara sommar varje månad. Grattis loverboi. //Jk