Tänk om det finns ett land långt norrut? En plats dit man antingen kan gå, cykla, lifta, åka sidovagn eller önska sig till? Den här platsen skulle vara spännande, äventyrlig & fylld med action, och under dagens alla lagom många timmar, minuter och sekunder så skulle du känna dig älskad.

Det finns ett land långt norrut, Sverige. Jag vet inte hur jag tog mig hit, men här är jag. & om man kommer bort från detta ställe så vet jag att man kan ta sig dit på alla möjliga sätt, närmast vore med hjälp av tanken. Den här platsen är spännande, kärleksfull och fylld med action, action av alla tänkbara slag. Men inte nog med det den är fylld av så mycket mer, kanske av ett litet bråk som tittar in för att säga Hej med jämna mellanrum, eller också en lugn stund med en bok i handen eller ett bus-äventyr till ett förbjudet ställe, såsom skafferiet. Detta ställe som jag är så starkt fäst vid är Bredvid min mor


U R SO BEAUTIFUL.

(bilden ovan: du är fylld av så mycket humor, kärlek och spontanitet och allt annat positivt så du ställer opp på att bli fotad av dina döttrar när de leker journalister. här får du agera modell, utan att vi ens bett dig, och du vet precis hur man gör;-)

   Det har varit en fin dag. Inget extra, men jag kommer stoppa den i min låda där jag stoppar saker som är bra, min bra-saker-låda. Det utspelas inget krig här omkring, jag kan se med mina ögon, jag har vänner som tycker om mig, i min ensamhet lyssnar jag på debussy & jag har fantasin, energin & förnuftet att gå & lägga mig i mitt fina rum och sticka just precis nu, kanske bara för att jag känner för att göra just precis det. TI'S LÖV ♥
Tjabba tjena mittbena! Snart skall vi te staden! Sen skall jag på dans! & alla som vill se mig dansa på Skandia-teatern den 6:e dec. kan skicka ett sms till mig på 073-0258850. 70 kr. tror jag det kostade. Jäpp-läpp. Avgrundens alla makter så megaotroligtjättebamseskoj det kommer bli, vi gillar't!

Det är lov nu. Efter en ynka-pynka liten dag är mina ögon blodiga. Har försökt tvinga Eve att läsa högt för mig men hon säger att hon inte vill. Vafan vänta tills imorgon när det bara är hundra sidor kvar!?! Dumma ögon, fast jag älskar er ändå. Ögon är det bästa som finns.

SEE U LATER ALLIGATOR
Hej. Det har varit en fransk film på teven nu. Den var så gott som nul (=värdelös). Jag som brukar älska franska filmer. För ett år sen typ, Mondo tror jag den hette. En av mina favoriter. & Siri är i Frankrike nu. Skulle inte ha något emot att byta med henne. Korta meningar jag skriver. Men Frankrike är bäst (tror jag). Saknar Siri.

Iaf, discot igår var pretty makabert askul. Lovade mor att dansa, och... jaa, det var väl bara förnamnet. Skämde ut mig en hel del, jag dansade konstant i fyra timmar! Alltså det var helt galet. Men förbannat kul hade jag och det var väl ändå det som var meningen eller? Försöker intala mig själv att det finns inga dåliga konsekvenser. Som typ ett whipflashat huvud, och smärtor i hela nacken & ryggen. So freaking worry över allt med kroppen... Men allt blir bra tillslut tror jag, tror jag tamigfan stenhårt på juh! Så allt man får göra är att vänta. & medan man väntar kan man ju alltid läsa böcker eller sticka :)

Så schingalong! Ett rum fyllt med ljus, en säng och Barack Obama väntar på mig!

Nu har jag fixat discokläder tills imorgon! Det känns som att jag är jättegammal för jag tänker: "det känns som när man var liten..." Men iaf, jag fick sy opp byxorna lite... det slutade med jättelyckade shorts!
Pax för att var discodivan imorgon, det skall bli så rumpskakande kul! Disco är bäst!

Att vara eller att inte vara, är inte frågan. För jag är, & har alltid varit.

 DISCODIVA here I come!

Jag är trött! Äntligen! Jag har väntat på det i typ två veckor nu. Gosh, detta är bara för mycket. Hoppas det håller i sig tills jag kommer i säng! I'm so syper happy!
Idag har jag varit på Vårt Alternativ och praoat igen. C'est löv! Jag funderar närapå att bli en sån dära. Vore megaasballt. Sen åkte jag till musuG & hade H20-gympa med 50+are. Är det inte livet?

Tro på fan det!
Syns imorgon vad jag älskar att leva! ♥
Hej, jag är inte som Scarlett O'Hara; fixar allt, envis och rejäl, men jag klarar mig ändå! Det är pretty schysst ju! Jäpp-läpp nu tänker jag skrodera med att jag klarade hela dagen ensam i stora staden tills ni har läst klart detta inlägg. Vilket råkar vara nu!

ÄLSKAR ER (jag är bra!)
//Jk
Ni kan aldrig gissa vad som hända skall imorgon? JK ENSAM I STORSTADEN! Jag förvånas över att det inte täcker alla löpsedlar för länge sedan vid det här laget. Jk som knappt hittar i sin egen ficka (joho, det gör hon för hon tycker mycket om sin ficka med många saker i, men storstaden är INTE rolig, definivift inte med saker i!!!) skall nu försöka att 1. ta sig av en buss. 2. helst på rätt ställe också. 3. gå till Vårt Alternativ. 4. ett ställe där hon förresten aldrig någonsin har satt sin fot. 5. sedan försöka ta sig överlevande fram till dansen på Tunnbindaregatan. Ni hör ju bara namnen! Men det sista är bara en bonus. Att dansa, menar jag. För det är faktiskt, ärligt talat, inte alls säkert att alla ben ligger rätt, all trafik fortgår utan problem eller ens att jag hinner fram i tid till dansen. Jag är en fara för trafiken, inget snack om saken!

Anledningen till att det blivit såhär är 1. Siri, även kallad: min privata karta, är i Brysselkål. 2. Hedda min egentliga prao-vän, vilken jag hitills förlitat mig på angående att kunna vägen, är sjuk!



Jag vet iaf detta i förväg. & det gör mig ganska lugn; Jag kommer att få en förbannat rolig och äventyrlig dag imorgon! ♥

Haha, en rolig grej har ju iaf inträffat! När jag kokade makaroner förut så HOSTADE jag i kastrullen! Jag har några bus-gener i mig, jag skulle inte förundras alltför mycket om de kom från älskade mor! För liksom, man får ju hosta i en kastrull, bacillerna kokar ju ändå bort. Men det var så befriande. Host på dig din kokande lilla makis-markiss! Jag tyckte om en, makaronen alltså. Han smaka gott. Helst med smör, ketchup, pesto och ost på.





Om ni låste min blogg igår så fick ni vet att jag var i fullt sjå med att döpa my beloved fingers! Nu är vänster hand DONE!

Lillfinger: Dig döper jag härmed till Ragna. Ragna är glädje för mig, likaså du, lilla finger. Du är komisk i ditt sätt att bara vara! Jag älskar dig Ragna, välkommen till mitt liv!

Ringfinger: Dig döper jag härmed till Charles. Charles är mitt barn, på ringfingret gror äktenskapet. Du passar där Charles. Ta hand om dig! (du får faktiskt ett smeknamn också, Rhett.)♥

Fuck u finger: Dig döper jag härmed till Nelson, efter Nelson Mandela. Detta finger är längst, alltså fullt med makt. Nelson är makt, han är bra! Fortsätt äga Nelson!

Peta-näsan-med-finger: Dig döper jag härmed till Scarlett. Scarlet får det hon pekar på, snälla låt henne inte stoppa in det i näsan! Nej men serisöt. Scarlett O'Hara in my heart.

Tummen: Du får heta Ellen. En tumme opp är positivt, likaså förebilder. Jag har två Ellen-förebilder, namnet var därför givet.


Jag förstår att ni alla måste ha trängtat efter denna rapport. I can't blame you, jag skulle förmodligen också gjort det. Irrat omkring i bara nattsärken i spänningen av det mest spännande som detta...

Vilken tur ni har som har mig & tvärtom!
//JK

Mitt liv är ett plågeri. Solen har skinit hela dagen. Hela. Förbannade. Dagen. & vem sitter inne om inte Fröken Jk? Jag hatar att vara sjuk!! Förresten, brukar solen skina såhär års? Nej! Gud skrattar mig rätt i ansiktet. Orkar inte en dag till som är lik denna. Serisöt. Jag har aldrig varit med om något mer deprimerat än detta! I'm in hell på jorden!
Snälla låt det komma en riddare på vit häst och rädda mig!

Iaf. Jag har klippt mig idag. Topparna. Kris-Tina kan mina kriser. Thanks!♥


Hör ni inte hur jag skriker efter en frälsare!? 'Kaaka kaaakaaaa!'
Nej, jag kanske har en lös tand. Fast egentligen vet jag inte. Men med denna nya upptäckt så har jag ju två lösa tänder. Den där gamla, ni vet, som jag vägrar ta bort är ju fortfarande kvar. Jag har aldrig haft ett hål.

Men iaf, jag är sjuk, kanske något bättre än tidigare. Jag är inte över fyrtio längre, skööönt. Det är hemskt med sjukhet. Imorgon är jag frisk! :D jag kanske skall praoa då! Min morbror är bäst, och hans jobb.

Idag har jag mest sovit/legat i sängen. Gjorde inte ens en morgon-borstning. Fast en kvälls-borstning har det blivit, innan jag tagit medicinen så jag måste ändå borsta en gång till. Men så har jag gjort korsord också, spelat solitär(världens roligaste enmansspel, googla det om du inte vet vad det är!), ätit två potatisar, tränat på kartan♥
Mycket hinns med när man är sjuk, fast jag hatar't iaf. Så för att pigga opp mig lite imorgon har jag planerat in att raka benen! Tror mig, det kan vara det värsta jag vet, men när man inte behöver det är det väldigt tillfredsställande. Man blir glad av att känna på benen sen, de är så lena. Så måste jag döpa mina fingrar. Jag har redan namngett en, Charles såklart. Han får vara vänster pekfinger.





Som ni hör har jag det faktiskt bra! Nu skall jag droga ned mig. & det blev mycket om min mun i detta inlägg. Men jag är sjuk, då är man lite mer konstig än vanligt

CHARLES HÄLSAR!!!
//Jullan


Jag tycker inte om den här dagen. Jag har sovit nästan hela dagen, haft syperhög feber & så missar jag dansen!
Nä, jag vill bli frisk omedelbart, i hate this! :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(


Make me frisk till imorgon, please  .
Hej! Första dagen på praon var super! Var hos Pelle, som förövrigt är min morbror, i en timme, fick fullproppat med fakta i hjärnan + två böcker att läsa tills imorgon. Imorgon börjar jag kl sju slutar runt halv fem sa han. GREAT!:D det är jätteintressant, verkligen Jullan-grej. Miljö♥

Såhär ser mitt schema ut för dagen:
* Äta frukt till lunch, har smygfeber, äter massa antioxidanter. Vill inte bli sjuk!
* Spela Big Brain på Wii en kvart. Smarthet here i come!
* Gå till mormor & spela kort.
* Skriva eng-uppsats, inte en dag för sent! Eller jo, några då...
* Laga mat
* DANSAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!







Mor, handlingslista:
Kyckling, tomat, tzatziki, sallad och jordgubbssaft. Potatisen tror jag räcker så köp inte dä!


TA HAND OM VARANDRA!
//Jullan
Big Brain Academy! Något man inte visste att man inte kunde leva utan innan man spelade det. Det är världens roligaste spel och I just LÖÖV it! Så nu sitter alla tre bänkade framför teven och turas om med att köra flera timmar i sträck. Och bara för att jag är minst så får jag knappt spela, de nästintill bär bort mig, trots att det faktiskt är mitt Wii ju... om man skall vara riktigt petig! (det skall man!)

Ännu roligare blev denna dag när jag läste mitt horoskop för imorgon förut:
"Turen kan komma att göra så att en händelse vänder till din fördel. Situationen verkar gälla något slags spel."
Horoskop kan sin grej, I'm just saying!♥

God natt
//favvojullan

Okej då... (låtsas sucka djupt för att låta lite bra och ordningsam, men egentligen är jag inte depp:-)  (jag har träningvärk:-) Men till saken. Prao. Man skulle lämnat in lappen och fixat prao typ för två veckor sedan. Men jag har inte gjort det. Gick till Freddie typ megamassvis med gånger men man får ju ingen hjälp av honom, sen när man ringer till något vettigt tar INGEN emot, och om man inte råkar känna någon någonstans så är det i det närmsta omöjligt att få någonstans. Så nu sitter jag här och låtsas-deppar och nästa vecka är det prao.

& jag VET att jag är lyckad. Smällfet kyss på röva på det!
TAKE CARE
Hej. Jag vill bara att ni skall veta vad jag står inför. Jag befarar att detta kommer sluta i en ännu mer lättirriterad samt svart-pås-under-ögon-Jullan imorgon! För det första, det ni redan vet, jag har redan sovit en gång och nu är ju all trötthet borta! I'm PIGG! För det andra, en stor kopp te(vätskedrivande) precis innan läggdags kanske inte är det mest lyckade...


Ser fram emot en händelserik natt!

Idag är jag trött, sen gjorde jag det typiska exemplet som gör att jag aldrig kommer kunna somna inför natten, jag tog en powernap typ förut, i kanske fyrtio minuter!!!! Bad bad. Så nu sitter jag här, och är sur och trött, och kall! Tänk er så tråkigt jag måste ha. Jag typ välter i självömkan. Duns! Där slog jag i golvet.


Fyra saker som jag vill skriva, ni får avgöra själva om de är positiva eller negativa.

1. Dumma Olle som försvinner från lektioner... Kan inte glömma detta... Jag har verkligen den ultimata oturen.
2. Folk som bryr sig om kroppar. Skall jämt kommentera och dylikt. Knip igen!! Sjuttsingen!!!! Morons! 
3. Att böcker är bäst i hela världen, och att jag nästan i mitt nästa liv skulle vilja BLI en bok.
4. Det är för mörkt för att springa nu på hösten. Hur skall jag överleva!?! Seriously. Jag vill sjunga också.


Visste ni förresten att jag kan?  Joho, jag kan. Jag kan lite, och det är sant, och jag är bra och jag vet lite om mycket. Men det viktiga är ändå att jag kan. Nu skall jag... jag vet inte. Jag känner för att skriva brev men jag har ingen jag kan skicka till. Eller jo vänta. En person. Nej.

keep moving, I guess
LÖV
//Jk