mitt liv heter dans
snart bär mina ben iväg på dans. det ser min kropp fram emot. min själ älskar dt.
just nu går jag på tre olika danser, jazz/pop blandad dans, moderns dans, och så drog jag ju med siri på steppen i måndags också:D vi har köpt stepp skor och allt är jätte kul!
att andas är att dansa!






mor har namnsdag. hon heter ewa, fast maria i mellannamn.

fick reda på engelska prov idag. hade ett fel, och vet ni vf jag fick det då? joo, för att man skulle skriva upp ett förslag och jag hade skrivit typ tre så jag fick fel. för att jag hade bra fantasi liksom???!! snacka om att bli förbannad.
hade matte prov idag och igår, gick ganska bra.
no-kemi prov imorgon:/ mardröm. vet att jag kommer få ig. fattar inte något av det där skiten.
Jag har varit fascinerad av hår sen småbarns ben. Då jag satte upp frisyrer på hela släkten, jag har en bild på min morbror och mig när jag var ca 5 år där han har fått sig en omgång av Julias frisyrkunskaper. Minnen! 
Jag tycker det är något speciellt med hår. Det har jag alltid tyckt. Jag har velat bli frisör, jag har till och med jobbat i en frisersalong. Det var ju drömmen. Det var tack vare min kusin, "Kris-Tina", som jag fick jobba där, hon är ju frisör. Men oj, alltså nu kanske jag skrämde upp er, men ta det lugnt, jag lovar att jag inte klippte någon. Haha. Men det skulle ju ha varit kul.
När jag fyllde 9 år fick jag en sminkdocka med riktigt hår. Så hade far gjort en pall åt henne där det stod  Julias friss och fniss det var värsta sött och jag kunde leka att hon var min kund och att jag hade en egen affär. Det har nog varit den bästa födelsedagspresenten hitills, för jag leker med den där dockan än. Och jag ändrar frisyrer och allting, nu har jag gjort en inbakad fläta som går 1½ varv runt hennes huvud.
Det är nog formerna och färgerna och vad man kan skapa med hår som är så fantastiskt. Tänk, man kan liksom ändra en människas huvudform med hjälp av håret. Det är underbart.
Jag har slingat, pentat, färgat mitt hår många gånger. Nu till exempel har jag permanentat hår, mitt livs största hår-misstag. Menmen, man lär sig av sina misstag. Jag har liknat Shakira i en månad, nästan nästan nästan värt besväret då, eller vad säger ni?;) Nu iallafall liknar jag ett troll med mitt hår. Efter den här sista pentningen blev det så slitet. Innan jag pentade hade jag Sveriges lenaste hår, nu har jag världens slitaste hår. Det som jag kommer vara arg på mitt hår resten av livet är att jag har glashår. Med det menas att det är som glas runt hårstrået så färgning eller pentning inte fastnar då, eller man måste ta mycket starkare grejor då för att det ska bli som man vill och få det att hålla.
Jaa, ser att jag skrivit ganska mycket. Det skulle bara bli en liten kort text om att jag hatar mitt hår nu. Haha♥

Men puss allihop och glöm inte att ta hand om ditt älskad hår:D

    Inget emot att få Blake Livelys hår. Det är Gud som skapat det, jag lovar.

Min dag: skolan, gitarr, och stepp. Första gången på stepp och det var underbart kul. Så nu måste man köpa steppskor och allt. Häftigt. Siri var med också:D men fick inte med mig lille viktor:(

Fick present av Siri idag. Hon är bäst<33

En onödig text som ingen behöver läsa:
Jag har lärt mig att det finns regler, som vi lär oss redan när vi är små. Det finns stora regler om handlar om att inte slå andra osv. så finns det små regler som t.ex. att inte ha fel kläder? Har jag fel kan du säga till. Men jag tror nog att det är så, har man fel kläder så är man fel. Och man får kritik. Iallafall jag.
Jag hade mina gubbyxor på mig idag, de är über coola, i mina ögon. Men så när man går i centralen så hör man hur folk nästan skriker över hela salen att "vad fan har hon för brallor?" Och man får massa konstiga blickar och folk pratar skit om en, för att jag vågar sticka ut, för att jag vågar vara annorlunda. För hade verkligen Du vågat ha dem i skolan. Jag fick massa uppmärksamhet:D De är inte något fel på dessa brallor och alla andra som liksom skriker det till mig, de är bara så otroligt barnsliga. Det är klart att alla inte kan tycka de är coola, men snälla försök inte trycka ner mig för det. För det första är det inte snällt och för det andra du behöver inte ödsla ork på att kritisera mina brallor för Jag bryr mig ändå inte.

JAG ÄR MODIG OCH JAG ÄR COOL.

Allt jag ville säga nu.

Har just sett på Top Model 9. Blev riktigt glad. De har fått en miljövänlig buss (istället för limousin), och de var tvungna att sluta röka. Wooow, dt börjar hända saker, äntligen:D:D Inte en dag för tidigt.
Tyra Banks är bäst!<33

Hej. Nu har jag varit på första repningen av Musikal 2008. Det var väl sådär, men jag  vet att det kommer bli roligare! Vi fick ca 35 låtar att öva på. Det kändes... jaa det kändes. Men det är väl bara att plugga in dem:D Sitter och lyssnar genom alla låtarna vi kanske ska ha med, för vi fick en skiva vi kunde träna till.

Blev stört förbannad på mitt hår förut och var nära att raka av det. Hade en såhär: O stor tova i håret och när jag försökte kamma ut den tappade jag en sisådär 5 kilo hår. Känns härligt :'(
Jag hatar mitt hår, nu, idag. Och jag ångrar att jag pentade, nu, idag. Men imorgon kommer nog allt vara glömt. Då är jag bara trött på att ha lockigt. Puss på sånt.

Viktor är elak mot mig. Puss till alla utom honom!

    Hej! Idag var dt ganska segt att gå upp, så då stannade jag kvar i sängen och läste nyaste Elle. Hela dagen var gjord då. Och så såg man hur solen lyste in genom fönstret och det blev bara varmare och varmare. Men sen när klockan var nio kände jag att jag legat tillräckligt länge så då gick jag upp och åt frulle, det blev en mandarin.
    Efter det satte jag på datorn och skrev lite på min deckare. Sen skulle Eve ha datorn så då fick hon den, Mamma liksom prioriterar Eve, för Eve är favoritbarnet. Mamma säger att hon hittade mig på trappan och att hon sen adopterade mig. Det är ganska kul egentligen, hoppas bara att hon skojar ;-)
    Sen har jag städat ur lite ur mitt smink/hår-produkt skåp. Det var inte kul, ta farväl av alla mina saker. Fast det är faktiskt bara ett fåtal produkter jag använder varje dag, så förstår inte varför jag har ca 200 saker. Ganska onödigt, va?  Sen hittade man lite saker som man glömt bort, bl.a. en jätte fin silverring.
    Snart ska jag gå och duscha, för klockan två sen ska jag befinna mig på fritidsgården. Ska ju nämligen vara med i Musikal 2008. Kan inte vänta på att få stå där på scenen i november, och äntligen få visa upp vad vi gjort och tränat på i mer än ett halvår. Jag absolut älskar scener, det är det bästa jag vet! Så kan knappt bärga mig.  
   

Mamma tycker jag är jobbig eftersom det låter så snabbt och det låter så hårt när jag skriver. Så nu skulle hon kolla om jag verkligen skriver rätt, på en mening som gick jätte snabbt att skriva hade jag ett fel. Hon skrattade. Eve trodde bara att mamma var avundsjuk eftersom att hon inte kunde skriva så här snabbt. Jag blev glad eftersom att jag trodde jag skrev jätte sakta, men tydligen inte:-D


    Titta på klockan snart, den är as häftig. 12:34. Och jag känner mig klock-nördig. Menmen, det är något visst det klocktider. Så har det varit i flera år nu. Jag är liksom helt upptagen av klocktider. Nästan alla tider är häftiga också. Vissa kan tycka jag är lite jobbig. Men det är coolt

Hej på er alla, ickebefintliga läsare:)
Idag har jag varit i falerum, där kan man titta på tyger, shoppa kläder och fika.
Vi är ju tvugna att ha nya gardiner till nya vardagsrummet som förövrigt kommer bli underbart snyggt! Det enda jag shoppade var ett armband från Baglady, alla andra i familjen köpte massa annat, men inte jag, *stolt*.
Förut blev dt grillat också, först gången för i år. Man ska ju börja tidigt:D haha.
Nu sitter jag och laddar ner lite musik. Är lite mycket kär i franska låtar ju, de är ju bäst.
Nu ska man väl snart se på melodifestivalen då:/ Känns inte lockande men vad f'n ska man annars se på, finns ju ingenting!

PUSS från mig, ni vet att ni älskar mig

image4
Hej!
I förr går var jag i Sthlm med mor  o sis, hon skulle ju på foto kurs liksom.
Det blev lite shopping, bl.a. ett par gubbyxor från monki, puma t-shirt, shorts och en tröj/tunika.
Det var mäkta trevligt. Och, vi åkte tåg upp dit, för vi är miljövänliga. Så ni inte tror att vi är miljömobbare eller något!;D

Igår blev det att slöa, kom ju hem ganska sent från Sthlm så man var ganska seg. Jag gjorde lite läxor och sådant. På kvällen bakade familjen pizza.

Idag har jag läst typ 100 sidor i min värdelösa bok, plockat ur diskmaskinen(XD haha), tränat engelska/franska, och evs och jag ska nog gå och göra mat snart.
 Puss på er<33

image3
Hej och välkommen till första dagen på lovet:D Guuud va skönt. Vaknade relativt tidigt(08.06) sen åt man ju frukost då, det är ju nödvändigt liksom. Sen dammsugade jag faktiskt hela övervåningen! Sen gjorde man sig iordning och senare gick man ut med sis-evs (systerevelina). Vi var ute någon timme och fotade, jag fick vara fotomodel.
Sen har jag sms:at lite med Viktor, han är hos sina kusiner nu tror jag. Vi pratade om lite saker, och om hur patetiska vissa människor får vara!!!

Anna, du är en av de bästa i mitt liv. Vet inte vad jag skulle göra utan dig. Du har räddat mig för många gånger.  Vet inte hur jag ska tacka dig för att du är så himla bäst. Kommer aldrig glömma dig. Älskar dig Annastanna
har sett på elle galan idag. inget särskilt tyckte jag, som alltid;) men nej, det var bra.
nu ser jag på wallander och jag känner mig som en tv nörd, som jag förvisso är, haha, menmen....!

pussen på dig, du är bäst
Bonjour. Har ont i halsen idag med':( Men har bakat idag (russinmuffin), och fått besök av mormor och Ville.
Sen har jag ritat lite, The little mermaid(Ariel) hon blev strålande vacker om jag får säga det själv. Blev nöjd faktiskt:)
Nu har jag druckit lite glögg, wiiiee, älskar glögg.
Snart ska jag gå ner och äta nudlar, mor & far käkar fisk men det är äckligt så jag får nudels<3
Sen blir det One three hill:D Näst bästa programmet typ?

Igår var det kul, eller jag var kul. Så evs och jag skratta så vi höll på att kissa i brallan. Vi skratta åt det här: Och med stora myggor iXD :D HAHA!
Och på tal om kul tittade jag på melodifestivalen igår, det var inte kul Men Björn som var med i mf han var så otroligt jävla kul så det finns inte. Älskar han alltså.
Bra att Sanna gick vidare, hon var bra. Synd att inte Carola gick vidare, deras låt var mkt bättre än Olas, han kunde ju inte ens sjunga:P Men Carola är så himla jobbig och tror jämt att hon är så bra...

Men hej då sweeeties, ni är bäst
hej. jag har namnsdag idag. så har varit och firat mig, var och tog en fika hos moster bara. sen när vi kom hem stod det blommor utanför dörren som var från mormor:) nu ska jag snart gå och äta, kasslerjambalaya<3 jätte gott:* och till efterrätt blir det "tacochips med fyllning", ännu godare!!!         

just nu önskar jag mig:

en hals som inte har ont
hantlar
gitarr-stämmare
en tåg-resa utomlands (för här tänker vi på miljön)
über-söta solglasögon från u.o.
ett rosa playstation:D
face balancing toner
och SOMMAR, det är ju värsta solen utanför men nästan -2 grader. lyckost siri som ska till thailand idag då:D

vi syns.

Om ca 40 år kommer befolkningen i Afrika inte ha något vatten.
Det blir bara varmare och varmare.
Isen fortsätter att smälta och snart kommer delar av jorden ligga under vatten.
Och snart får man väl gå med mun och näs skydd för att det är så mycket avgaser ute?.
Vissa djurarter kommer inte kunna överleva, dels p.g.a avgaserna men även för att de inte kan leva utan is osv.




Vi måste alla vara beredda att offra något, för uppenbarligen kan vi ju inte leva som vi gör nu. Vi måste offra vårat lyxiga liv och bry oss mera om jorden. Och inte tänka så mycket på oss själva, och vad du tycker är bäst/skönast.


Slösa inte mer vatten än vad som är nödvändigt.
Åk inte bil, så ofta, du har faktiskt fått ben för att använda dem.
Släng inte saker i naturen. Det finns faktiskt papperskorgar?
Stäng av onödiga saker som tar el och som du ändå inte använder.


Idag försov jag mig en halvtimme (skulle gått upp05.40) men hann iallafall, stolt. sen när jag klev ut genom dörren höll jag på att frysa ihjäl för det var så otroligt kallt, men det var liksom sommar i himlen, skit konstigt väder hela dagen.
vi hade gympa i skolan idag, och vi skulle hoppa bock, men jag är ju så idiotiskt feg att jag inte våga. menmen, jag kan skryta med att jag kan gå ner i spagat med båda benen framXD
efter skolan dissa jag och siri stor-gympan. delvis för att vi skulle på dans efter och för att jag var svimfärdig! jah har typ haft "underkyld feber", ja blir liksom kall istället för varm när jag har feber, fått efter snäll-pappa! :/

ja, sen var s och jag på dans<3 och efter dt fick jag ta farväl av min s. hon ska till thailand. saknar henne redan och hon ska vara borta i en vecka. hur ska jag klara mig? brukar va med henne varje dag, seriöst asså. hon är världens bästa vän. älskar dig siri.

alla som är extra bäst (för såklart är alla bäst): siri, mor, eve, viktor, far, linus j, jennie, nora, hedda, matilda, anna, anna, emmy, lollo, essa, linnéa, vevve, emma w, felicia s, hilda, anna, julia g, maria g, eva-lotta, tessa, johanna å. ni alla är så häftiga, snälla, söta, roliga och bäst.
japp idag är det alla <3 dag.  vet inte riktigt vad den är till för, men fint äre.
har varit oh käkat pizza med siri och heddagädda nu, vi har svullat:D det var skit kul. för först hade siri hicka(inte första gången på dagen kan jag sägaXD) och sen hade jag det. men då blev jag mobbad=D
dagen i säg har varit bra:)
och bättre kommer den bli för det vankas hjärt-våfflor och dans<3333333
puss och god natt påer. ni är bäst.
Hej, sitter här och har idetorka. ska knåpa ihop en deckare tills imorgon och jag började med den idag. lyckat jullebulle! men än så länge är den rätt så bra har kommit typ 2 sidorXD

greys anatomy sen då. guud va jag längtat. burke har ju typ flyttat och omalley ska ju liksom gå om och allt:D världens bästa program, lugnt.
jaa, som ni hör på rubriken har det här varit en ganska knasig/rolig dag. behöver väl inte gå in på detaljer, men kan nämna att , ehh, nej kan inte nämna något, här, ifall någon av min familj ser!!!

nu har jag laddat ner lite musik, och sitter och lyssnar på den.
ska väl försöka göra en deckare lite senare, som ska vara klar imorgon och jag har inte ens börjat på den:D go mig! och ska försöka träna lite också, måste få bort fettet:'(

Men PUSS, ni är bäst.
hej idag har jag varit i skolan. det var faktiskt ganska tråkigt, himla ovanligt...! haha. men typ halva klassen var sjuka och så, och det var ganska kul. efter skolan spelade jag gitarr, gjorde ovanligt många fel. haha, fast det beror bara på att han(min gitarrlärare) har fel hela tiden. för vi kör inte efter noter han typ kan låtarna i huvudet så han säger jämt fel och säger att jag ska göra 2 ackord när det egentligen ska vara 4, irriterande!

fick en, typ, kommentar om att jag såg ut som Shakira idag också, höll på att skita i brallan av lycka och siri tyckte jag var jobbig för att jag blev så himla glad:D hihi<3 fast ibland ångrar jag att jag pentade håret, det är ganska jobbigt att ha "korkskruv"-lockigt hår, måste pilla och fixa med det hela tiden i princip, men men i bland är det ganska mycket värt det!!! som idag.

maintenant ska jag gå et sova, måste träna lite mer till franska provet som är imogron... önska mig lycka till! PUSS ni är bäst allihop, don't forget.
Hej idag har jag varit hos mormor hon fyller 77 år. Grattis världens bästa mormorn som någonsin funnits!!!


nu ser jag på 'runaway bride' med julia roberts och richard gere. igår såg jag på titanic. har inte fått se hela tidigare för att den är så läskig men jag är ju en stor flicka nu så... vill bara säga att den är bland den bästa jag sett, kanske för att kate winslet och leonardo dicaprio är så otroligt snygga och vackra?
nu är reklamen slut så ska se klart runaway, puss:
  • gjorde mig i ordning
  • siri vakna
  • åt frukost
  • packa väskan
  • gick till sörby
  • spela spökboll, som gick jättebra;D
  • gick hem och åt nudlar med siri
  • gick till vammar och såg på handboll, lärarna mot eleverna, lärarna vann:P
  • vänta i vammar på att gympan skulle börja
  • gympan började och siri och jag hjälpte till att vara ledare
  • skulle på dans, men blev inställt:(
  • sitter på mors jobb och tråkar

PUSS OCH GOD NATT// JK

hej idag har jag varit i skolan. fick sluta tidigare oh allt:) fick mvg på svenska grammatik prov också. jippie.
nu har jag varit på dans och siri är hos mig, hon ska sova över:D vi har sett på las vegas och nu duschar hon!
jaa, typ så har min dag varit jaa. ;)  eller just det glömde säga att idag när jag kom till mitt skåp i skolan så var det någon kisskorv som hade klottrat: "jag hatar dig, Julia." och "fjortis" ,skit stort på mitt skåp. dessutom hade de satt ett tuggummi vid låset också. asså snacka om moget. inte för att jag bryr mig så värst mycket men det är ändå elakt. ingen ska få behandla mig så, då säger jag f*n till! då är det bra att ha stål-gänget när sånt här händer. vi ställer Alltid upp för varann, visst?. och vi stöttar varann! FÖR VI ÄR BÄST, ni vet vilka ni är<33 ni gör så att jag överlever! jag älskar er.

nu ska jag gå och duscha. sen sova och sen vakna och gå till sörby igen:'( mardröm att gå tillbaks dit. menmen kul med spökboll
puss vi syns
Jaha, nu sitter jag här och slöar. Siri och fotbollslaget skulle typ ut och springa idag. Jag vill börja igen, men aaja, vet inte... Jag kommer ihåg fotbollsträningarna för länge sedan. Då det var så underbart kul, och jag var hyfsat bra. Jag älskade lukten av gräs.
... Ska gå och lägga mig nu. läsa lite först tror jag. imorgon ska siri sova hos mig:D
Ni är bäst
Hej! Idag har ja inte gjort något speciellt, förutom: vunnit 2 miljoner på lotto, åkt jorden runt, träffat lite valar, delfiner, pingviner och 253 noshörningar! Riktigt kul, det rekommederar ja!!! Amen ja glömde ju att säga att jag träffade gud i farten oxå! Jo, förstår ni, vi satt och drack te i Burma! Riktigt trevlit:-) Han sa åt mej med hög stämma: VAD VILL DU??? Då sa ja med blyg stämma: Få mer te!!!

Puss o kram från eran banan
Hej, det har hänt lite sedan senast jag blogga. Bl. a. så har jag och mina vänner haft fest.  I lördags, och det var ganska segt i början men sen blev det jättekul när vi körde mörkkurragömma i Siris källare:S:O Så himla läskigt, så ni skulle bara veta!  JÄTTEKUL att träffa Nora igen:] Hon är bäst.
I går var det dags för en slöardag, så jag sov till 10:P och det enda jag gjorde denna dag var att baka, slöa och slöa. Haha. Men det var välbehövligt.

Idag har jag varit i skolan, och haft roliga lektioner;] Bild, syslöjd, franska, engelska... Hade Stockholms-provet i engelska. Det var skitlätt. Efter skolan spelade jag gitarr, som vanligt på måndagar. Gick väl ganska bra, fast har inte övat så mycket den här veckan. Fy på mig. Jaa, nu har jag gjort läxor och övat på prov:/ HEJA mig.
Puss// JK