vet ni. jorden har snurrat för fort ett tag. jag behöver göra andra saker nu. fylla mitt lilla hjärta. som alltid. det hungrar efter livskvalité. det hjärtat på axeln som inte är fullt skall bli det en dag. då ska jag tatuera in ett helt hjärta. när jag har allt som jag vill ha. tror den här sidan av mig är sund. den som tenderar till att bli deprimerad. det är bara en klocka. den säger åt mig att livet är för litet för mig nu. jag längtar efter storhet. större ting. 
allt är så meningslöst och tiden går. vet inte vilken sida det är jag lyssnar på. kanske den dumma. kanske den som mest vill leva. deppsidan pratar och jag lyssnar för vi så hemskt gärna vill leva när allt är meningslöst. 
mår så vanvettigt bra. det är kalas i hjärtat, tårar i ögonen och storhet på gång. storheter. såsom livet. det är livet jag pratar om, som är så stort. tankarna flyger som drakar i huvudet. såna man blir glad av. befinner mig i en bubbla av lycka. som blåses opp av luft, likt ballonger och såpbubblor. denna helg har jag behövt. det har varit världens bästa dagar. inte för att de var så roliga, men jag har fnittrar mycket, varit på äventyr och gjort massa saker jag tydligt mår bra av. träffat människor jag älskar. lärt mig saker. tänkt mer än vanligt, men också mindre. jag känner att det är på gång nu, dags att börja ha drömmar kanske. 
 
folk tycker typ om mig. tror jag iallafall. 
 
samlar känslor, kramar och nya leenden. leenden jag inte haft förut. de föds och göds. är små larver från början men växer sig till enorma fjärilar. skrattar åt larviga saker, men som är så vackra. alla skratt är vackra och sprider sig som värmen under afrikas sol på en. så står man där i värme och sken och önskar sig inget annat än nuet. 
EM och alla ni med mig som ej kunde sova inatt, det är förmodligen på grund av fullmånen!!! har tagit del av sex stycken olika personer som haft enorma sömnsvårigheter just denna natt. HELT OTROLIGT 
har andats nu i en timme

jag är bara som allra mest levande när jag gör just det där jag älskar mer än allt 

som jag inte gjort på snart ett år 

det är fyra helt magiska bokstäver 

kommer ni ihåg då när man kunde förtrolla en hel publik under strålkastarljuset 

jag ska börja igen  
somnar alltid rädd. ska lyssna på Strömstedt och bli trygg. hade dålig start idag men kramades med moster och då blir man fin som vanligt. älskar henne, vad vore jag utan alla älskade släktingar? på jobbradion spelades Strömstedt och gav mitt hjärta frid. innerlig lycka. att fler kämpar för ALLA liv här i världen. ifall fler kämpar kanske vi undgår krig. ska drömma om fred inatt. igår var det bara sd mardrömmar. bränder och alla våldtäkter. 
såhär var det. jag vaknade suuuupertidigt (läs 0730) och kände mörkrets inverkan på mig. man sover nog lite djupare när vintern är stundande. det är som att halva kroppen vill gå i ide. satte mig sömndrucken med håret på ända i äventyrfarkosten med mor och samtalade hela vägen till uttalad destination. kvalitetstid. när jag blev ensam hade jag på vippen att hamna i nedåtgående spiraler med mina grubblerier. de ba wänner wunt ibland som farsgubben skulle sagt på östgötska. jag har "bekymmer" bara min familj bör veta, men kan säga att det handlar om att jag ibland är för bra på att leva i nuet och inte har planeringssinne, typ. i korta drag handlar det om det iaf. ja, vad hände sen? valet stod mellan att få ångest och duscha hela dagen eller sätta på hög musik och dansa. HAHA lätt val va!? jag dansade tills varenda del av mig var levande igen. dansade bort alla små hjärnspöken som kunde ha skapat krig med mitt kaninhjärta. och ja, jag har gått dansskola men spåren av den syntes ej imorse. släppte bara loss allt. gick vild. sen börjar man automatiskt att skratta. haha. 

och så gick det till en gång när julia skapade sig världens bästa dag. 

fann en bok också, "en dröm som gick i uppfyllelse", läste den och ba: det här är världens bästa bok AHAHHA aha, just det, det är boken om mitt liv. 

:-) 

nu ska jag träffa clara, kanske hon kan vara mig behjälplig angående framtiden. hon är ju bäst på alla andra områden so why not this? 
det absolut bästa idag var min långpromenad i skogarna. jag stannade på en gräsplätt och ställde mig på huvudet, rullade över ibland och blev helt lövig. använde staketen till spagattöjningar och dansade hela vägen fram. ni vet när man känner sådan sällhet, när alla saker är så bra som de kan vara? som att allt klaffar. har såna veckor. det handlar inte om dagar längre, jag är rik nog att jag kan påstå att de senaste veckorna har jag flugit på moln. jag fnittrar för att jag är så glad. så frisk! äter jag lite kan jag springa omkring som en galning på massiv energi, dricker jag kaffe blir jag aldrig trött. maten är viktig. jag har ignorerat det faktum att jag är lite rundare än vanligt, och det har gjort mig friare. gladare. 

idag gjorde jag finfrukost åt mamma, åt våfflor hos mormor, skrev på mina väggar, gjorde 48 köttbullar med högsta volym på, blåste enorma såpbubblor och hade akvarellkurs. har med andra ord varit ledig denna strålande dag. villes kommentar angående det hela var det mest fantastiska idag. något i stil med att varför skulle jag jobba när det är såhär fint väder? ja, helt enligt min livsfilosofi. de där två livslevarna nedanför backen är mina största idoler. bonden ville och världens bästa mormor. de skulle slänga en gammal korg som gammelmormor Lisa ägt, men jag norpa den innan den hamnade på tippen. den är säkert över 100 år försäkrar mormor. lilla jullan står med stora ögon. ja. 

allt är så bra. 
tänk er själva att fnittra er igenom flera timmar av dagarna, är inte det världens bästa alternativ? jag väljer ju nuförtiden hela tiden bort ångesten, och blir således helt hög. den kan fortfarande nå mig, jättelätt. men jag kämpar. kan jag, ️kan du. 

seså. välj skrattet imorgon. välj att vara glad.