haha åh julia så enkel du är

0kommentarer

såhär var det. jag vaknade suuuupertidigt (läs 0730) och kände mörkrets inverkan på mig. man sover nog lite djupare när vintern är stundande. det är som att halva kroppen vill gå i ide. satte mig sömndrucken med håret på ända i äventyrfarkosten med mor och samtalade hela vägen till uttalad destination. kvalitetstid. när jag blev ensam hade jag på vippen att hamna i nedåtgående spiraler med mina grubblerier. de ba wänner wunt ibland som farsgubben skulle sagt på östgötska. jag har "bekymmer" bara min familj bör veta, men kan säga att det handlar om att jag ibland är för bra på att leva i nuet och inte har planeringssinne, typ. i korta drag handlar det om det iaf. ja, vad hände sen? valet stod mellan att få ångest och duscha hela dagen eller sätta på hög musik och dansa. HAHA lätt val va!? jag dansade tills varenda del av mig var levande igen. dansade bort alla små hjärnspöken som kunde ha skapat krig med mitt kaninhjärta. och ja, jag har gått dansskola men spåren av den syntes ej imorse. släppte bara loss allt. gick vild. sen börjar man automatiskt att skratta. haha. 

och så gick det till en gång när julia skapade sig världens bästa dag. 

fann en bok också, "en dröm som gick i uppfyllelse", läste den och ba: det här är världens bästa bok AHAHHA aha, just det, det är boken om mitt liv. 

:-) 

nu ska jag träffa clara, kanske hon kan vara mig behjälplig angående framtiden. hon är ju bäst på alla andra områden so why not this? 

Kommentera

Publiceras ej