Hej, Jag är glad. Fast det borde jag inte vara, inte när man tänker på hur världen ser ut. Jag skäms för att vara människa, i alla fall för att vara svensk, eller europé.

Jag vill bara tipsa om en förjävligt bra film som jag såg igår. 'Hotel Rwanda'. Den berörde mig djupt. Jag vet att jag är större än de flesta, de flesta lever ju inte ens. & jag mår illa bara jag hör dem prata, då känns det bra om man ibland, iaf någon  gång möter på en bra person.

Vissa lever i en låtsasvärld där det viktigaste är att vara cool. Man bryr sig så mycket om alla andra.
Jag anser att jag lever för flera personer. Minst. Är det verkligen bara Jag som bryr mig?

Världssvält?
Jämställdhet?
Växthuseffekten?
är bara några exempel. Men vet ens dagens ungdomar vad det är?

Jag har så mycket i mig som jag måste få ut på ett eller annat sätt. Jag är stor, men ska bli större. Jag tar små steg, men desto mer hopp om att jag ska gå LÅNGT!!

Vänta & se, Varma Hälsningar er vän Jk
...det är såhär att under en kort period så har jag mått dåligt. Min teori för detta är att jag är för liten för sånt här. Först farmors död, som jag egentligen inte tog alltför hårt, & sen det Andra & så nu det tredje. Det tredje är det som gör att jag bara vill byta kropp. Jag står verkligen inte ut med tanken på att se ut Like This hela mitt liv. Så jag antar att från & med nu kommer mina leenden visa sig mycket sällan:'( Har ont i hela hjärtat när jag säger allt det här. Är jag verkligen så ytlig?:S o.O  Men, det går bara sönder. & om jag slutar att äta vilket i sin tur leder till smalhet så går jag emot min egen tro. Jag vill äta nyttigt=leva länge. Men jag kan verkligen inte bli smal på något annat sätt. Så jag slits snart sönder mellan allt. Jag har så dåligt självförtroende. och jag gör alla ledsna.

Det här är inte ett inlägg som jag skriver bara för att få uppmärksamhet eller något. Det är bara fakta & så ni förstår varför jag kommer förvandlas från en solstråle till en gråsugga! Jag hatar mig själv.

Man blir äldre växer isär & lever sitt eget liv. Det är sånt som händer.
Mendet är så synd att just vi gått skilda vägar. Du som var så bra, har nu blivit .. en annan, ledsen människa. Jag står knappt ut med det! Jag vet att vi alla längtar tillbaka till den tiden. Fast jag tycker att allt ändå är mycket bättre nu, men jag sakner ju er, dig! Vet inte hur länge sedan jag pratade med dig nu. Vi alla som var så täta är numera på annat håll. Likt ett träd; först stam sen växte det ut grenar. Grenarna var flytten till 6:an & andra vänner. Det gör mig så ont att inte du är lycklig. Ta hand om dig, om du vet vem du är.

JK försöker vara glad, fast jag hatar mig själv. Den enda sak jag hatar är mig själv, komiskt lyckat. Låter som en bra start på detta liv  ;)

Hey, vad jag är rasande rosen sur nu. Är så otroligt trött på Valdemarsvik så det finns inte.

Jag har alltid tyckt att Viken är en av de vackraste "städerna" i Sverige. Men usch & fy för folket som bor här (tycker bara såhär just nu eftersom jag har fått höra en totalt HEMSK nyhet.)
Det är såhär att en mycket bra människa har fixat så att precis alla i hela kommunen kan få gå på en jämställdshets 'kurs' nästa torsdag. För man kan inte kalla detta samhälle jämställt, eller hur?! Men så iaf har flera flera hundra, över 500 människor fått chansen att få vara med(hela viken har chansen, men det är väl ingen risk att hoppas att någon tar sig i kragen. Lata ingrodda omoderna människor!!). Men det är bara 3 anmälda av dessa hundratals, Så OTROLIGT svagt Viken. Har som sagt inget till övers till Valdemarsviksfolket & alla lärare nu. För alla skolor är bjudna också, vissa lärare skulle ju inte dö av det precis... *host Olle host* Det skadar ju oss små också att inte lärarna går på det, det är vi som får sota för det.
Så är det & nu ska jag käka!

Men puss på alla // JK
Alltså om man ser det i perspektiv, så borde jag tycka att denna dag suger. Men det gör jag inte. (Saker som att jag är fet, har ful frilla, bråk med vän, att jag ångrar mig, det känns som ett korthus rasar på mig så att jag får de förbannade kortväggarna på mig, massor annat dåligt har hänt & pricken på i:et är att farmor numera bara finns i våra Hjärtan..)

Idag kom nya hm katalogen. Jag som förr i tiden slet upp den det första jag gjorde & började läsa den på sekunden. Ägnade den nu inte ens en blick. Tiden går & saker & ting förändras. Idag slutade farmor att andas, hon drog sitt sista andetag. Vi hoppas att hon har det bättre nu, där hon är. Kanske i himlen, vem vet? Hon är värd allt bra iaf. Vi sörjer men vet ändå att död är en del av de 3 mest naturliga saker i livet. Jag älskar farmor därför att det var hon som skapade pappa. Farmor var en kvinna som gav sitt barnbarn en trasig äggklocka i inflytningspresent när barnet fick en lekerstuga. Jag tackar henne för den gåvan, syftar inte på det sistnämnda.
Tänk på att ta hand om varandra & visa kärlek. När du kommer hem från skolan kan det vara för sent!

Med hänsyn
Jk
Tjosan, äru inne i trosan? Nej, lille Jullan pullan!
Såhär är det, kände för att släppa ett inlägg såhär på kvällskvisten. Bara för att berätta att jag är så lycklig♥!!! SÅ nu säger jag det(har ju ändå gjort mig så mkt besvär liksom, synd att lägga ned projektet då!): JAG ÄR LYCKLIG!

Glöm inte att tiden går, den tickar & slår. Men inte för mig, för jag är en tjej med en alldeles speciell grej. Nämligen ekologiskt(<3) forever young tea! Kär ändå upp till hakan, blandat med honing såklart. Hoppas det hjälper mot mina elaka baskilusker jag antar Siri har smittat mig med;)

KÄRLEK TILL ALLA. Simma lugnt & käka äpple, nu ska jag hoppa i sängen(Vilket teoretiskt sätt är omöjligt).

(jag vet inte vad teoretisk betyder, men säg inte det till någon)
Det regnar ute idag. & jag ska berätta en sak jag skäms över...:$  JAG HAR INTE VARIT UTE ÄN!! Det är katastrofalt nödläges varning. Jag älskar regn! Men, mhm jag har varit lessen. Haha! Nej jag bara skoja. Bara lite sur på att jag jämt är tvåa. Men jag antar att alla kan ju inte vara ettor! Då får jag väl ta det hela med en klackspark & glömma det. Ha hoppet uppe att jag kanske någon gång i framtiden blir etta:)

Juste! nått jag blir lite confused över är att ..hm, låt mig tänka hur jag ska säga det här... Folk jaa, jag tror de tycker jag är lite knäpp. Jag har fullt med överskottsenergi & jag flyger runt som en jutaperkaboll & är rolig. Men enda kommentaren jag får är att: Jag tror nog visst att du har tagit nåt vah?;D elr i stil med: Har du ätit något konstigt lyckopiller elr? Det är som en oändlig vindpust i nacken!♥ Men jag är iaf den roligaste människan jag vet, nästan.


Nu ska jag göra ett kort till E. Jag vill alltid gör henne glad, för hon är min bästa vän, ingen annan. Jag har fullt med idéer som verkligen är bäst. Men den bästa har mor redan satt stopp för:( den som jag tror att E skulle uppskatta mest. Men jag fortsätter på min väg som den Glädjeflicka jag är... :D ♥

Med så mkt kärlek jag lyckas uppbåda till er
// Julia

Ibland får man offra sig lite, bjud på dig själv ffs!!
Det här är jag & min syster. →
Det är min världens bästa människa i hela
världen. Hon är min idol, hon är min Stjärna
& vi får jämt varandra på gott humör. Ingen
slår henne för hon är otrolig. Nästan lika bra
som jag♥ haha!

Idag så ska jag fixa lite roligheter till oss 2, för att
vi är ensamma hemma. & bästa medicinen mot
ensamhet & läskighet är kulhet. Kulhet botar allt:D!
Så aa, jag håller på & fixar & trixar med det!

Pluggar även som en uggla också, det är viktigt. Känner verkligen press, men jag är så jävla pepp på att lära mig saker. + att man känner verkligen skillnad från 7:an till 8:an. Från lekskola direkt ivägskickad till betyg! Men jag gillar förändringar!

Med Kärlek
// Jk- Julia Karlsson