Bra toner

0kommentarer

Vaknade till en ny dag som var så spännande. Vad skulle hända? Nu när jag levt den kan jag berätta vad som hänt och att den tom överträffade förväntningarna. Åkte först till Hageby, ett riktigt läskigt ställe... där min vän Bea och jag blev jagade av ett "spöke" som visade sig vara en påse. Firade en artonåring där, en fin tjej med guldgloria. Det var fina människor där och jag blir så lycklig av fina människor, ni vet. Sedan åkte jag snigelbussen hem och då var Björn & Gun här. Åh, har lidit av tråkigheter ända sedan dess. För, ja, alla vet ju vilken tråkmåns Björn är. En förskräckligt tråkig typ. Gäsp liksom. ;-)

Nu är det i alla fall bara två stycken kvar att betala för tidningen Fjärta med ditt Hjärta. Jag tänker hänga ut dem här på bloggen för det är ju hemskt att inte ha fått betalt än! Pata & Henka! Björn betalade idag, alldeles för sent, men som sagt - bättre sent än aldrig.



Första numret av FmdH som handlade om jämställdhet kostade en kram. Nummer två som handlade om kärlek kostade ett brev. Redaktör Karlsson har försetts med brev under flera månader och från olika länder tack vare den utgåvan. Redaktör Karlsson tycker att det är den bästa idén hon kommit på. För brev är bäst!

//Redaktören

Kommentera

Publiceras ej