Plåsterpartiet

2kommentarer

I skolan har vi fått som uppgift av vår svensklärare att bilda våra alldeles egna partier; namn, tre huvudsakliga frågor vi skall förfara med et cetera. Jag har låtit det ligga och gro litet inuti mig, nivet som ett sår som sakta börja läka igen. Nu har jag äntligen kommit på vad just mitt parti skall handla om (detta kan liknas vid när såret har läkt och man äntligen får slita av sig plåstret igen). Den alltför viktiga beståndsdelen i våra liv: PLÅSTER!♥

Det primära i detta parti är en benhård tro på plåster; på deras revolutionerande effekt & bidragande kraft till lycka! På att allt kan bli bra igen, bara det göms med ett så primitivt hjälpmedel som plåster. Att allt kan förvandlas till det bättre ett ögonkast senare.

§ 1. Alla skall ha rätt till plåster i sin vardag, detta är inte bara en lyxprodukt överklassen skall förfoga över. Plåster är till för alla, som en nödvändig del i processen att förbli mänsklig.

Och om jag vinner valet år 2010 skall jag låta tillverka plåsteretuin med kardborreband som lätt fäster på kläder med Ditt, min väljares, namn ingraverat i guldmålarfärg på. Det förstnämnda för att kunna ha plåstren lätt till hands när faran är framme.

§ 2. Alla skall få egendesignade plåster. Så om du vill ha ett plåster med ett dörrhandtag på skall Du naturligtvis få det.

§ 3. Jag skall även införa en liten grupp anhängare, som för att partiet skall gå runt, ska springa omkring och slå alla människorna världen över! För vad vore ett Plåsterparti, även kallat PP, om ingen slog sig? Om Du är en av de fåtal lyckliga kanske det blir just Du som blir inröstad till denna grupp :-)

*Plåster är inte bara en modeattiralj - det är en naturlig del av din kropp.
*Plåster är inte en jobbig sak som skaver eller orsakar klåda - de är praktiska både till nyttjandet och till sin storlek (som naturligtvis ändrar sig efter hur Du vill ha den).
*Plåster kladdar inte bara - det får Dig att stå ut med ett blåmärke, en reva eller något annat Du inte kan stå ut med att se. De kan dessutom användas åt en snabb lagning av favorittröjan, en återförslutande bit till bananchipspåsen et cetera. Plåster kan i princip användas till det mesta, bara fantasin sätter gränser.


Sammanfattning: Plåster är världsbäst och ledande inom alla kategorier.
BLI EN ANHÄNGARE AV PP DU OCKSÅ - partiet som kan rädda liv!

MVH
Partiledare
//Juliateddy E Karlsson
.

2 kommentarer

E M E

01 May 2009 11:12

Tror inte att jag vill bli en anhängare av PP. Detta eftersom ni bara verkar koncentrera er på att fixa till de ytliga och synliga skador/sår människor får.

Frågan är: vad har ert parti för lösning på de sår som människor tillfogar varandra? Sår som "bara" känns/syns inombords...

Jk

01 May 2009 13:05

Åh:) glad att du frågar!

Det är såhär att det är tänkt att eftersom plåster är en så himla bra grej som man blir lycklig av, du kan ju läsa där oppe, så kommer ingen att vara ledsen eller ha ont inuti. Så enkelt är det bara!



Kan du kanske nu tänka dig att bli en av våra medlemmar?:D

Ha en förträffligt bra dag!

//Jk

Kommentera

Publiceras ej