Mopedäventyr

0kommentarer

Hej, nu har vi varit på världens bästa mopedäventyr!
I måndags åkte Siri, Maria, Viktor & jag småvägar till Vimmerby & Astrids Lindgrens Värld! Hur kul som helst!!!
På väg fick Viktor soppatorsk och Maria & jag var tvungna att fråga en bonne om bensin. Han var söt. Sen åkte vi med ca hundra stopp och våra fullpackade moppar i fem timmar. På Viktors & Marias moppe såg det ut som om det var tre människor på, Viktor, Maria och ett berg fullt med saker.
Sen kom vi fram och hyrde tältplats och lite. Vi fick höra att ingen tidigare hade åkt moppe till campingen, + vi blev utskrattade (fast roligast under hela resan hade VI). ♥

Måndag förmiddag: "Yeah, vi har apmycket pengar vi shoppar lite kläder." Yeah yeah, springer runt i varje affär. Sedan äter tvårätters på kina och inser framåt kvällen: Kommer pengarna räcka till Astrid-inträdet som var det verkliga målet?

Tisdag: Otroligt kallt i tältet och jag sov kanske någon timme. Förövrigt underbart:) hade pratat hela natten, såklart. Gick till Astrids-värld. Var där i ca 7 timmar. Åkte Saltkråkan-tur på tyska.
På kvällen skulle vi på bio. Och innan hade vi blivit fjärilsmålade av gratis-astrid-ansiktsmålning. Men där gick vi omkring i Vimmerby. Såg på The Proposal, värdelös. Sen halv tio åt vi pizza och lekte rövare & fick utskällning av polisen!!
Vi vet verkligen har det goda livet levs.
Pengarna tog slut här.

Idag: Åkte hem i ösregn och skrattsalvor. Tack för världens bästa mopedsemester.
Med enormt överflöd kärlek
//Jk





veckans blondin:
viktor: jag var hos hedda förra veckan typ och de hade fått bebisankor som var bara några dagar gamla. jag höll en i handen!
anonym: VA?!! har ankor händer?
 
djup suck

Kommentera

Publiceras ej