Eufori

2kommentarer

Bon Soir! Nu vet jag vad alla ni läsare och andra skall göra den 29 mars! Nämligen åka till Tryserums Kyrka & lyssna på Jesus Christ Superstar! Gud, jag var ju på övning förut i tre timmar och hundan så bra vi är!! Det är verkligen så himla kul och en så mäktig känsla, samhörighet och lycka. Så, 29 mars, glöm ej!
Edward har förövrigt namnsdag idag, Edward Cullen i Twilight, nivet.

Nu ska jag gå & borsta gaddarna med min nästan nya tandborste, den var ny igår. Sen kamma håret, ta läppbalsam och handkräm, fast innan detta och efter att jag borstat tänderna ska pyjamasen hoppas i också. Som ni hör är det riktigt hetsigt, så jag måste kila i sådana stressiga tider!
BUHU, god natt på er snyggingar! Jag är dötrött!
//Jk

2 kommentarer

Österholm

19 Mar 2009 16:03

Intressant med "musical" igen. Den 29 mars när??? alltså hur dags???.Är det samma gäng som körde sist eller är det konfirmationsgänget nu??? Skönt att höra att ni haft det bra på Irland kom du ihåg att ge Eve min kram??? Ska nu ut i vårluften och ta några djupa andetag så jag orkar dra runt på dammsugaren sedan kul kul..... Kram kram kusin vitamin

Jk

19 Mar 2009 20:20

Svar: Oui, verkligen hur kul som helst!:D Klockan 18, fast det lär vara proppat i kyrkan så jag har bett min mor att komma minst en timme tidigare. Nej, det är inte samma gäng, denna gång är det blandat. Alltså vi har min ungdomsgrupp som är ihop rips-rapsade på måfå, sen är det andra körer från både Tryse. & Valde. Men därifrån är det bara gamla, alltså ca 80+are, typ...



Ja, tre minuter efter att vi träffats kom jag ihåg att jag skulle ge din kram, hon blev glad!:)



Det låter bra, själv ska jag ta mitt pick och pack och förflytta mig till fåtöljen där nere med ett korsord i hand och bananer i mun!



Ha det bäst & ta hand om dig!

PUSS

Kommentera

Publiceras ej