Jujja

1kommentarer

Visste ni att Alfred Nobel's bror dog vid ett labbexperiment med nitroglycerin, ett ämne som Alfred senare kom att bli världsvida berömd med? Alfred dog 1896 och hann uppfinna dynamiten, han testamenterade sin förmögenhet till Nobelpriset som han stiftade. Tummen opp!
 

I alla fall, nu kommer vi till den mest (o)intressanta delen av inlägget där jag ska berätta om min dag. Så då gör jag det!
När jag gick till skolan idag såg jag en VIT ANKA i min sjö. När jag typ inte sett något häftigare knappar jag iväg ett sms till mor och berättar denna häpnadsväckande nyhet. Jag menar, vi talar ju ändå om en VIT ANKA!! Det som var skrämmande sedan var att mor skrattade åt mig kärleksfullt och skrev att hon just vid detta tillfälle läste om det i tidningen. MIN VITA ANKA med i tidningen, hallelujah!

Väl i skolan gick lektionen för fullt, ingen har väl missat att vi bara hade en enda lektion idag? Vi såg nämligen på Gilbert Grape resten av dagen. Mycket bra film, må jag säga.
Sedan traskade mina vänner&jag till gympan för att vara ledare. Vi gjorde en avslutningsdans också. Syperkul. Jag var tvungen att gå tidigare av den orsaken att jag skulle bli blondin-lilla-jullan igen. Färgen är precis som den jag hade när jag var liten, tror jag! Kärlek, tack Stina! & hon fick en kram också, för att hon gjorde mitt hår snyggt.

Jag tränar på Old McDonald nu, har gjort i en veckas tid. Men, tål att tilläggas, med regelbundna bajspauser! Men i alla fall, allt detta för intressantajag.blogg.se  skull. Hmm...? ♥
//Jk

1 kommentarer

E

07 Mar 2009 13:22

haha lat ju faktiskt ganska bra i telefonen ;) syns sanrt!! <3

Kommentera

Publiceras ej