Inblick

0kommentarer

Att läsa tidningar på nätet är underskattat. Det har jag nyss konstaterat. Sitter vid mammas laptop och vill ha en laptop jag med. Man känner sig ganska modern. Likadant som att läsa tidningar på nätet, det är modernt (fast det gör jag mest för att det är billigare). 
Satt mig här för att vänta på att klockan skall bli 9 så Aktuellt kan börja. Tevisarna är upptagna av De Övriga, så jag missade Debatt. Tog en sväng istället, gick snabbt. Motsats till mitt chokladte med riktiga chokladflarn som svalnar sakta.
Båda är emellertid ganska fridfulla på sina sätt. 

Dagens Att vara stolt över: Jag har prioriterat! Istället för att dansa i Norrköping 2½ timme så stannade jag kvar hemma för att plugga matte till Nationella Proven. Jag resonerade och tog mod till mig. Det är viktigare med skolan än att missa dansen.
Det är den sorgeliga sanningen för idag.

Älskar er, hela världen är så underbar. Ibland är den grå och trist när jag ser på den, ibland strålar den så mycket att allt jag vill göra är att kramas och rocka rockring eller åka rutschkana. Det är lustigt, för jag betraktar ju allt med samma par ögon hela tiden. Så mycket kan väl inte förändras?
//Jullan

PS. Har redan tröttnat på laptopen. Det går inte att skriva snabbt på den.

Kommentera

Publiceras ej