Shakira ligger etta

1kommentarer

La week-end ont eu tres drôle! Oui, oui! (Om jag lärt mig passe compose nu så står det: Helgen har varit mycket rolig). Tjejkväll hos Lindyhop med awesome brudar och hade det så himlans skojsigt. Sen på lördagfm åkte jag buss och spårvagn (alldeles själv!) från Lindö till Hageby. Kände mig lite vuxen och som 16 år, och inte 12 som folk misstar mig för. Sen när jag kom hem åkte jag till mormor för henne hade jag inte sett på en månad. Hennes armbåge såg ut som mina knän, blåa, mormor hade ramlat i trappen medan jag hade dansat.  



Så fyllde Else-Marie år och det blev kalas hos morfar. Honom har jag målat en gång. Sen sprang vi ned till ICA och där hade de glögg. Fast inte min glögg. Så köpte den äckliga och den var äcklig, som jag trodde. Köp inte Tindra!
Helgens roligaste citat: Det roligaste jag vet är att se folk som ramlar. Hihi. (Med undantag för mormor, så klart. Det är inte kul när hon ramlar).

Rolig helg. Och så himla bra, toppen på toppen är Shakira som låg på topp på "mest nedladdade-listan" den här veckan. Precis som hon gör varje söndag på P3 sedan maj i år, typ. Så himla bra.

1 kommentarer

linda

01 Nov 2010 11:12

guuud! har du ritat den där bilden?

good work där julia :|

Kommentera

Publiceras ej