Hallejulia!

3kommentarer

Helena och morfar, tack för kondoleanserna och omtanken i mitt senaste förtvivlade inlägg. Men hör och häpna: min mobile har mirakulöst återuppstått! Amen sisters! I ren och skär desperation grät jag igår tusen tårar i sorg för lilla mobile. Åkte till en telefonbutik för att fråga om någon kunde rädda honom. En kille med magiska händer väcker honom till liv, helt tanklös som jag är har jag världens finaste bild som bakgrund.

*Ironi.

Förra veckan när jag brände sönder mig och fick vit rumpa och vinröd solbränd hud tog systern kort på mig för att visa hur illa det såg ut. En ganska utmanande bild. DEN hade jag som bakgrundsbild när mobile slutade att vara skendöd. Oh, ve och fasa. Stackars killen med magiska händer blev lika röd som min hud för en vecka sedan. Haha. Tada! Överraskning som heter duga. Tror jag byter bakgrundsbild nu...
Dock dog mobile en sekund efter att vi hade lämnat butiken och jag funderade på att stämma Telia. Alla sms, uppslag till böcker, anteckningar etc var försvunna. Sen kom vi hem och han vaknade till liv och jag fick brått att skriva ned allt viktigt på hederligt gammalt papper så det aldrig mer ska vara risk att jag förlorar det igen.
//Jk

3 kommentarer

Helena von Schantz

10 Aug 2011 09:26

:)

Mathilda

11 Aug 2011 19:01

Haha, så lustigt! Exakt samma sak har hänt mig, jag skriver nästan allt i mobilen, har hur många anteckningar som helst där jag har skrivit hur mycket som helst. (För ofta när man får en snilleblixt så har man inte tillgång till papper och penna.) Ja, jag hade det på min förra mobil dvs. Men sen gick den sönder. Jag gick miste om allt :( så jag förstår vad du menar. Garvade för övrigt åt situationen med killen (a).

maja

14 Aug 2011 22:04

hahahahahhahahahahahahahaahhahahaha

Kommentera

Publiceras ej