Sols dag

1kommentarer

Gårdagen tillbringades med bästa festen Frida. Det var en galen och händelserik dag. Jorden snurrade extra snabbt det dygnet, jag antar att tiden går fort när man har kul eller så ville solen att det skulle bli dennes dag. Söndagen är nämligen döpt efter fornnordiska solguden Sol. Det är sedan 1972 (då det blev internationell standard) också sista dagen på veckan. En tråkig dag. I alla fall sedan Frida dunstade någon gång runt förmiddagskaffet. Jag har inte sett tillstymmelse till sol eller något strålande. Väldigt motsägelsefullt. En dag som denna då allt är tråkigt och grått borde inte heta något så fint som söndag efter bästa guden.

Eller... så gör man denna dag till något annat än vad den är, allt blir ju vad man gör det till. Varför ska det vara sista dagen? Varför måste saker i allmänhet ha ett slut? Kan inte saker bara få fortsätta? Kom igen, Julia, se till att alla veckans dagar lyser lika starkt!
//Jk

1 kommentarer

Mathilda

14 Aug 2011 19:27

Jo men eller hur! Förr i tiden (dvs innan det fanns elektronik) så behövde man ju nästan vara mer kreativ för att underhålla sig själv. Trevligt att du tkr böckerna verkar bra ^^

Kommentera

Publiceras ej