Her hair of floating sky is shimmering, glimmering

5kommentarer

Julia, Julia, Julia. Hon badar i nyvaket hav, simmar med fiskar, dansar med vågorna och plaskar ned det som är torrt. Julia är en glädjeflicka (men inte en sån). Julia! Hon är flickan som ler och somnar på klipporna av utmattning. Myggorna anfaller i tusental, hon kan inte mätta alla. Hon hoppar i havet som en sjöjungfrulik varelse. Glada bubblor, som ballonger till himlen far. Det kan ha varit drömmar. Hon ler. Vinkar hej då till dem och fortsätter med verkligheten när hon ser en färja skoningslöst ta sig genom väggen av vatten. Vid rodret står kaptenen och han får en slängkyss. Han ler.

5 kommentarer

Maja

07 Jul 2011 23:38

saknar dig ibland

Julia

08 Jul 2011 00:13

Svar till Maja: Tack detsamma. <3

Jörgen

08 Jul 2011 07:42

Många leenden och skratt bjöd du på denna morgon då jag ögnat igenom din blogg. Tack för att du dansar, skriver och inspirerar och är så fin.

Nu mera frukost och sedan till Ladans Loppis i Älskedal, där det kommer att bli rusning efter alla coola retroprylar änglar och bubbliga våfflor med sylt och färska jordgubbar.

Julia

08 Jul 2011 19:50

Svar till Jörgen: Hahaa tack. Du är så välkommen tillbaka! Både här och på utställningen! Jag måste nästan göra ett besök i det där Älskedal alltså. Låter jättemysigt!

Jörgen

11 Jul 2011 02:11

Ja du är mer än välkommen till Ladan i Älskedal. Jag fick ett annat storbesök i Ladan ikväll. Hörde prasslet av små tassar omkring vilket fick mig att avbryta meditationen och då jag öppnade ögonen ser jag någonting grått och stort försvinna bakom väggen. Först trodde jag att det var ekorrarna som var tillbaka men det här var det mycket större. Ugglan eller En riktig tomte, vad kunde det vara?

Med mjuka steg och lugnande ord hämtas ett fat med vispad grädde och färsk ananas. Och fram kommer en stor Igelkott som trampar rakt in i gräddkalaset som serveras på finaste porslinet. Vi blir polare på stört och hon vågar sig fram till att hälsa och lukta på den märkliga varelsen som håller till i ladan om nätterna och bjuder på delikatesser.

Jag kommer till Valdemarsvik på tisdag. Kommer du att vara på utställningen då?

Kommentera

Publiceras ej