Sommarjobbet

3kommentarer



Nu har jag jobbat färdigt för denna sommar. Nu kommer Linn och jag inte bråka med varandra mer, inte kommer någon någonsin locka gäster till salongen så fint som vi gjorde; med hjälp av improvisationsdans av mig eller improvisationsmonologer av henne. Nej, så mycket är det som tar slut nu och jag kommer sakna att inte vara tillsammans med Linn. Linn som kommer bli något stort en dag, kanske skådespelare. Och det var jag som lärde henne vissla, hon var en bra elev. Hon tyckte bara att jag var lite konstig, det var snällt av henne.
Hej då sommarjobb! Hej sommarlov!
//Jk

3 kommentarer

Linne pinne sitter inne

17 Jul 2011 21:19

Kommer nog kännas lite konstigt att vakna på tisdag och inse att jag minsann inte har försovit mig. Hm...



Men tack för att du förgyllde Valdemarsviks kommuns bästa sommarjobb, trodde aldrig att det kunde vara så trevligt att sommarjobba, dessutom så lärde du mig vissla, tacktack! Hoppas du får ett fint sommarlov! ^^



(Btw, det ser ut som om jag har en osynlig mustasch i bilder... o_o)

Helena von Schantz

20 Jul 2011 22:13

Gissar att Linn har berättat allt om filmkursen då. :)

Julia

20 Jul 2011 22:19

Linn: Jag kan inte hålla med mer, det hade aldrig varit så kul om inte du varit där. Hoppas du också får världens bästa sommarlov, och har det superskoj. Jag väntar på dig på De Geer sedan ;)

Hur kan du se något som är osynligt? Haha <3



Helena: Hon var helt strålande efter det, och det var det enda hon pratade om. Haha! Så jag förstår att jag verkligen gick miste om något. ;)

Kommentera

Publiceras ej