Fördomar besannas

3kommentarer

Födomar vill man ju bli av med. Fast ibland är det faktiskt jävligt kul om man har några och dessa till råga på allt visar sig stämma! Har till exempel alltid tänkt på Rom som landet där de alltid äter pizza och ost, har bucklor på bilarna, kör som idioter och inte pratar engelska. Allt är "sant", jag lovar! Blev också utskällda av portvakterskan på hotellet. Hotellchefen kallar henne Bulldogen, men vi kallar henne Renée efter Igelkottens Elegans. Sen råkade vi på en strejk idag. Blev varse om det efter att ha väntat på en Hopon-Hopoff-buss i säkert en timme. Det var emellertid 25 grader varmt så det gick ingen nöd på oss, men ändå, fördom sann: check! Sen såg vi en bil i en uppförsbacke som hade en säng på taket, fastspänd med ett bälte... (Vi dör av denna komik!!!) Pappa hade blitt galen om han såg idioterna som försökte hålla fast sängen med händerna... Hahaha!

Dör också av mätthet. Käkade på ett traditionellt italienskt ställe, utanför turistdistrikten, som serverade typ världens godaste mat med hur mycket god ost som helst, och vin. Himmelriket i paradiset.

Annars har vi bara turistat idag. Colosseum, Pantheon, Julius Caesar och vackra trädgårdar. La dolce vita. Men snart går jag sönder av saknad till en liten colombian. Eve och jag tyckte vi såg honom på stan idag. Tänkte springa fram, men så vände han sig om och var fel. Fel fel fel, det är bara en som är rätt.

Imorgon ska vi på Roms största marknad och kolla in läget hur det går till. Kan tänka mig att det blir mycket skrik och prutningar på italienska... Och så tre stycken blyga, iakttagande svenskar hopträngda i något hörn, kiknande av skratt!
//Jk

3 kommentarer

Morfar

28 Oct 2012 09:11

Hej! Ni serut och trevligt.Men med en sådan trevlig
Mor så kan det inte bli annat.
Morfar o EM Kramar

Janne

28 Oct 2012 12:17

Tjena gullhöna.håller nog med morfasor o tar många foton som minnera tvrså,vi hö

Julia

28 Oct 2012 14:44

Bästa ni! Hur himla fina och duktiga är ni inte va? En pappa som kommenterar HÄR! Åh, vi dog av stolthet. Sen vet vi ju redan av morfar kan datorer bra. :-) Tack, alla tre hälsar! Kramar från tjejerna

Kommentera

Publiceras ej